Ρε συ Μάκη. Σε βλέπω συνέχεια που επιμένεις να γράφεις ότι πρέπει να αποκτηθουν αυτοί οι παίκτες που πιστεύεις.
Για τον Σαλντανια η Φερεντσβαρος ζητάει ακατεβατα 6 μύρια.
Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι δοκιμασμένος μόνο σε πρωταθλήματα χαμηλού επιπέδου, όπως το Σερβικό και του Ουγγρικό.
Από που πηγάζει η σιγουριά σου ότι αν τον αποκτήσουμε του χρόνου δεν θα κλαίμε, όπως στην περίπτωση του Τισουνταλι; Ο οποίος Τισουνταλι σε πρωτάθλημα πολύ ανώτερο από το Ουγγρικό είχε τρομερές σεζόν και ήταν διακαής πόθος της πλειοψηφίας των συνοπαδων εδώ μέσα.
Δεν λέω ότι δεν είναι καλός παίκτης. Ίσα ίσα. Απλά υπάρχει σοβαρό ρίσκο στο να επενδύσεις τόσα χρήματα για παίκτη που έχει διακριθεί στο Σερβικό και το Ουγγρικό πρωτάθλημα. 26 ετών είναι, όχι 21.
Τώρα η απαίτηση να ρίξουν 20 μύρια για αγορές δεν ξέρω που αποσκοπεί.
Σημασία έχει να γίνουν σωστές επιλογές και μέχρι τώρα η αλήθεια είναι ότι γίνονται.
Για πρώτη φορά ο Λουτσεσκου έχει πλέον λόγο στις μεταγραφές και πλέον στο τιμ που εισηγουνται και αποφασίζουν υπάρχουν ο Αντρέ με πολύ ενεργό ρόλο και ο Τσικνας.
Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη και να μην κολλάμε στα προσωπικά μας θέλω.
ΥΓ: Αυτον τον Ζιμα κι εγώ το θέλω σαν τρελός