Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Κοστίζει 1Μ ο Γκουγκεσασβίλι των Σερρών και 5Μ ο Κοτάρσκι.
Φακ λότζικ.
Φακ λότζικ.
- These users thanked the author Mīngus for the post (total 5):
- vasgias, Montrealiotis, tonipap801, TylerDurden, Special 4
-
Καλά τη μεταγραφή του γεωργιανού μη την υπολογίζεται είναι μεταγραφή Σαββίδη δεν είναι ποδοσφαιρική μεταγραφή...μη σας φανεί και περίεργο να μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίσταςMīngus έγραψε: Κυρ 06 Ιούλ 2025, 11:44 Κοστίζει 1Μ ο Γκουγκεσασβίλι των Σερρών και 5Μ ο Κοτάρσκι.
Φακ λότζικ.
Οχι στην αποδόμηση του Κοτάρσκι. Τερματοφυλακας που δεν είχε ο ΠΑΟΚ. Οτι του εκανε τα μυαλά πουρέ ο μάνατζερ προφανώς ισχύει. Κρίμα θα μπορούσε να είναι μια σταθερά για χρονια. Απο την άλλη με παβλενκα νιώθω ασφάλεια. Δεν μου αρέσει ο γεωργιανος, μακάρι να κάνω λάθος
Ξέρουμε πλέον την διαδρομή αδερφέ ένα χρόνο στην δανιά και μετα λαγό ε?Jim_Chatz έγραψε: Κυρ 06 Ιούλ 2025, 11:37 Να θες να φύγεις από τον ΠΑΟΚ για να πας στην Ιταλία το καταλαβαίνω απόλυτα.
Να θες όμως να φύγεις από τον ΠΑΟΚ για να πας στην Κοπεγχάγη, σε ένα πρωτάθλημα για μένα κατώτερο του ελληνικού, με τίποτα.
Κάπου εδώ να πούμε συγχαρητήρια στον κ. Παστορελο, που του χάλασε το μυαλό (φάνηκε σε όλη τη χρονιά πόσο έξω από τα νερά του και πόσο ξενερωμενος ήταν) και που κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο και να κλείσει την πόρτα του Ντομ για την Ιταλία και να ρίξει τις φιλοδοξίες και την χρηματιστηριακή αξία του παίκτη στην αγορά.
Παράδειγμα ατζέντη. Ευγε
Έναν παίχτη που δεν θέλει να μείνει δεν πρέπει να τον κρατήσουμε ας πάει στην ευχη του Θεού..dragon έγραψε: Κυρ 06 Ιούλ 2025, 11:48 Οχι στην αποδόμηση του Κοτάρσκι. Τερματοφυλακας που δεν είχε ο ΠΑΟΚ. Οτι του εκανε τα μυαλά πουρέ ο μάνατζερ προφανώς ισχύει. Κρίμα θα μπορούσε να είναι μια σταθερά για χρονια. Απο την άλλη με παβλενκα νιώθω ασφάλεια. Δεν μου αρέσει ο γεωργιανος, μακάρι να κάνω λάθος
- navigator11
Στις τελευταίες γραμμές του ποστ του άδικο, πάντως, δεν έχει. Δεν υπάρχουν τα 10 το λιγότερο εκατομμύρια για τον Κοτάρσκι τη δεδομένη στιγμή. Κατά τη γνώμη μου, ούτε καν στο peak του μπορούσαν ρεαλιστικά να υπήρχαν. Αυτό δε σημαίνει ότι στα δικά μας μάτια, ειδικά μετά από τραυματικές εμπειρίες από άλλους προκατόχους της συγκεκριμένης θέσης, αδίκως τελείως ημιθεοποιήθηκε. Η πραγματικότητα όμως φαίνεται ότι θα προσγειώσει ανώμαλα αρκετούς από εμάς. Ξεκαθαρίζω ότι, ΑΝ ισχύουν τα περί 5 εκατομμυρίων, δε θεωρώ ότι πρόκειται για σωστό τίμημα ενδεχόμενης πώλησης. Τα 7 φαντάζουν μια πραγματικά τίμια τιμή.
Αρα δεν εχεις αποδειξεις οτι αυτο συμβαινει στον ΠΑΟΚ; Οκbuffalobill4 έγραψε: Κυρ 06 Ιούλ 2025, 09:30Τι αποδείξεις χρειάζεται να έχω; Αφού αυτό συμβαίνει παγκοσμίως. Οι μάνατζερς έχουν δημιουργήσει ένα σύστημα που προωθούν τις μεταγραφές ανεβάζοντας κάθε χρόνο τον πήχη για το αντίτιμο αυτών ώστε να αυξηθεί το commission τους. Μια ματιά στον μεταγραφικό τζίρο σε σχέση με πριν μια δεκαετία θα σε πείσει.
Από την άλλη στην δικιά μας περίπτωση δεν είναι δυνατόν να συζητάμε για αγορά 3ου επιθετικού όταν έχεις τις κατά τεκμήριο καλύτερες ακαδημίες στη χώρα και οι οποίες είναι αυτές που τα τελευταία χρόνια σου φέρνουν και μεγάλα έσοδα
- ΑποστόληςΑ
Αν αφήσει τον ΠΑΟΚ για να πάει στην Κοπεγχάγη σημαίνει ότι είναι ηλίθιος. Αυτές είναι οι φιλοδοξίες του; Σαν τον βλάκα τον Ingason;
Χώρια που τα 5Μ είναι πολύ λίγα.
Χώρια που τα 5Μ είναι πολύ λίγα.
- navigator11
Μπορεί, ρε Αποστόλη, να έχει συμφωνήσει ήδη με αλαφουζσπόρ για το εγγύς μέλλον, μην τον αρπάζεις έτσι 

- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- Eagle1980, aivas19
Ακόμα ελπίζω σε δανεισμό Λουκα . Και να έχουμε το περσινό τρίδυμοnavigator11 έγραψε: Κυρ 06 Ιούλ 2025, 11:54
Στις τελευταίες γραμμές του ποστ του άδικο, πάντως, δεν έχει. Δεν υπάρχουν τα 10 το λιγότερο εκατομμύρια για τον Κοτάρσκι τη δεδομένη στιγμή. Κατά τη γνώμη μου, ούτε καν στο peak του μπορούσαν ρεαλιστικά να υπήρχαν. Αυτό δε σημαίνει ότι στα δικά μας μάτια, ειδικά μετά από τραυματικές εμπειρίες από άλλους προκατόχους της συγκεκριμένης θέσης, αδίκως τελείως ημιθεοποιήθηκε. Η πραγματικότητα όμως φαίνεται ότι θα προσγειώσει ανώμαλα αρκετούς από εμάς. Ξεκαθαρίζω ότι, ΑΝ ισχύουν τα περί 5 εκατομμυρίων, δε θεωρώ ότι πρόκειται για σωστό τίμημα ενδεχόμενης πώλησης. Τα 7 φαντάζουν μια πραγματικά τίμια τιμή.
Εμένα κάτι τέτοιο μου θυμίζει θέλει και να πάει αλλού αλλά να μην πάρουμε και καλό αντίτιμο....
Χαχα φτάνει ρε μου βγάλατε το όνομα!
Παίκτες πολλοί μου αρέσουν
Ισορροπία στην αποθέωση / στην υποτίμηση θελω
Η στο γαβρο για αντικαταστατης Τζολακη σε 1 χρονο;navigator11 έγραψε: Κυρ 06 Ιούλ 2025, 12:02 Μπορεί, ρε Αποστόλη, να έχει συμφωνήσει ήδη με αλαφουζσπόρ για το εγγύς μέλλον, μην τον αρπάζεις έτσι![]()
- pagotatzis