Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Εγώ από το yt που είδα λίγο, τον Κωνσταντέλια μου θύμησε. Μακάρι να μπορούν να παίζουν μαζί. Φαίνεται καλή περίπτωση. Έχουμε scouting τελικά.
Πάντως στα ποδοσφαιρικά ηλεκτρονικά παιχνίδια , πρώτα τον έχουν δεκάρι και μετά 8αρι
- buffalobill4
Τι αποδείξεις χρειάζεται να έχω; Αφού αυτό συμβαίνει παγκοσμίως. Οι μάνατζερς έχουν δημιουργήσει ένα σύστημα που προωθούν τις μεταγραφές ανεβάζοντας κάθε χρόνο τον πήχη για το αντίτιμο αυτών ώστε να αυξηθεί το commission τους. Μια ματιά στον μεταγραφικό τζίρο σε σχέση με πριν μια δεκαετία θα σε πείσει.aivas19 έγραψε: Σάβ 05 Ιούλ 2025, 12:44Γιατι εχεις αποδειξεις οτι αυτο γινεται;buffalobill4 έγραψε: Σάβ 05 Ιούλ 2025, 09:14Πολύ σωστή λογική. Απλά έτσι δεν ταιζονται μάνατζερς.nunies4 έγραψε: Σάβ 05 Ιούλ 2025, 08:42 Εγω την λογικη των 2 επιπλεον φορ δεν την κατανοω.
Η Φορτσα σημερα λεει οτι Μυθου και Χατσιδης αφηνουν εξαιρετικες εντυπωσεις.
Με ποια λογικη θα πας να δωσεις την θεση του 3ου φορ σε ξενο αυξανοντας το προβλημα με τον αριθμο των ξενων;
Σπρωξε πολυ χρημα για το Νο1 και μαζι με Τσαλοφ κανε την 3αδα με εναν απο τους μικρους.
Από την άλλη στην δικιά μας περίπτωση δεν είναι δυνατόν να συζητάμε για αγορά 3ου επιθετικού όταν έχεις τις κατά τεκμήριο καλύτερες ακαδημίες στη χώρα και οι οποίες είναι αυτές που τα τελευταία χρόνια σου φέρνουν και μεγάλα έσοδα
Απο αυτα που ειδα,πολυ σοφτ για κεντρικο χαφ σε ομαδα λουτσεσκου, θα μου κανει μεγαλη εντυπωση αν ερχεται για κεντρικη δυαδα χαφ. Θα ελεγα πως αν τον κλεισουμε, για δεκαροεξτρεμ τον προοριζουν
- Kabamaru11
Μη παιζεις τετοια,ειναι του κασταναchri5ti9 έγραψε: Κυρ 06 Ιούλ 2025, 09:29 Πάντως στα ποδοσφαιρικά ηλεκτρονικά παιχνίδια , πρώτα τον έχουν δεκάρι και μετά 8αρι
-
απο τα σχόλια που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής για τον Ουρμπάνσκι περι χαρακτηριστικών, ταχύτητας και θέσεων που έχει παίξει στην καριέρα του αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι μάλλον δεν έχει βρει ακριβώς τη θέση του και το ρόλο του μέσα στο γήπεδο.
Και στα 21 σου δεν ειναι πρόβλημα αυτό. Καθόλου μάλιστα, γιατί 1ον φαίνεται ότι έχει δοκιμάσει και μπορεί να καλύψει διάφορους ρόλους (versatility) και 2ον ο προπονητής μας μπορεί να τον προσαρμόσει σε αυτό που θέλει αυτός μέσα στο γήπεδο (adaptability).
Πραγματικά δεν βρίσκω κανένα αρνητικό στην κίνηση απόκτησης του Ουρμπάνσκι. Νέο, διεθνή παίχτη από ομαδα ΤσΛ πάμε να πάρουμε.
Και στα 21 σου δεν ειναι πρόβλημα αυτό. Καθόλου μάλιστα, γιατί 1ον φαίνεται ότι έχει δοκιμάσει και μπορεί να καλύψει διάφορους ρόλους (versatility) και 2ον ο προπονητής μας μπορεί να τον προσαρμόσει σε αυτό που θέλει αυτός μέσα στο γήπεδο (adaptability).
Πραγματικά δεν βρίσκω κανένα αρνητικό στην κίνηση απόκτησης του Ουρμπάνσκι. Νέο, διεθνή παίχτη από ομαδα ΤσΛ πάμε να πάρουμε.
- These users thanked the author tonipap801 for the post (total 4):
- DamoN, Jim_Chatz, Ettien26, Luigi Vampa
Με Γιάνσεν τι γίνεται τελικά, έρχεται και αυτός μαζί με τον Πολωνό?
Εμένα μου μοιάζει για αντικαταστάτης του Κωνσταντελια, αλλά μακάρι να κάνω λάθος. 

-
Οσο αναφορά τον Ουρμπανακι μιλάμε για αγορά ή για δανεισμό;;γνωρίζει κάποιος;;
Η αγορά ενός διεθνή 20χρονου Πολωνού θα έχει αρκετό ενδιαφέρον θεωρώ…
Τώρα άμα πάμε για δανεισμό με οψιον αγοράς που ποτέ δεν ενεργοποείται δε ξέρω κατά πόσο έχει λογική..Διότι μιλάμε για 20χρονο πιθανόν θα έχει ατέλειες,προφανώς δεν είναι ολοκληρωμένος παίκτης,πρέπει να τον δουλέψεις για να μπει στο γκρουπ…
Και μένα από τα βίντεακια δεν ξέρω σε ομάδα Λουτσεσκου πόσο μπορεί ένας τέτοιος παίκτης να παίξει στα χαφ..Δεκαριζει πάρα πολύ!!
Η αγορά ενός διεθνή 20χρονου Πολωνού θα έχει αρκετό ενδιαφέρον θεωρώ…
Τώρα άμα πάμε για δανεισμό με οψιον αγοράς που ποτέ δεν ενεργοποείται δε ξέρω κατά πόσο έχει λογική..Διότι μιλάμε για 20χρονο πιθανόν θα έχει ατέλειες,προφανώς δεν είναι ολοκληρωμένος παίκτης,πρέπει να τον δουλέψεις για να μπει στο γκρουπ…
Και μένα από τα βίντεακια δεν ξέρω σε ομάδα Λουτσεσκου πόσο μπορεί ένας τέτοιος παίκτης να παίξει στα χαφ..Δεκαριζει πάρα πολύ!!
-
Επίσης, μπορεί να βοηθήσει και σαν δεξιός μπακ, σε περίπτωση που ο Σάστρε μείνει εκτός λίστας.Ettien26 έγραψε: Σάβ 05 Ιούλ 2025, 20:18 Καλή περίπτωση ο Πολωνός .... μπαίνει στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του και η ομάδα δεν φαίνεται να τον υπολογίζει...ίσως να είναι εφικτή λύση.
Επειδή όμως θέλουμε και έναν έλληνα για να κλείσει η 5αδα, σε περίπτωση που δεν είναι ακόμη έτοιμος ο Σνάουτσερ, θα πρότεινα τον Λιάβα...που μπορεί να δώσει λύσεις τόσο ως χαφ όσο και ως αμυντικός...
Η ακριβης θέση του Ουρμπανσκι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί δεδομένα οι προπονητές πειραματίζονται σε αυτές τις ηλικίες, και επιπλέον ο Λουτσεσκου δεν έχει κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσει κεντρικό μέσο στο 10. Το έχει κάνει με Ντοουγκλας, Μάρκος Αντώνιο και τον Καμαρά.
Τα χαρακτηριστικά του παίκτη έχουν μεγαλύτερη σημασία, δηλαδή αν μπορεί να συνθέσει ένα λειτουργικό δίδυμο με τον Οζντοεφ.
Σαν προφίλ παίκτη πάντως είναι προς την σωστή κατεύθυνση. 11 συμμετοχές με την Εθνική Πολωνίας στα 20 του? Αυτό λέει περισσότερα από τις σχετικά λίγες συμμετοχές στην Serie A. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα για νέους παίκτες στην Ιταλία, το αποτέλεσμα είναι βασιλιάς και ο μέσος Ιταλός προπονητής έχει μια αντιμετώπιση ανάλογη του Λουτσεσκου όσον αφορά την ανάπτυξη παικτών.
Τα χαρακτηριστικά του παίκτη έχουν μεγαλύτερη σημασία, δηλαδή αν μπορεί να συνθέσει ένα λειτουργικό δίδυμο με τον Οζντοεφ.
Σαν προφίλ παίκτη πάντως είναι προς την σωστή κατεύθυνση. 11 συμμετοχές με την Εθνική Πολωνίας στα 20 του? Αυτό λέει περισσότερα από τις σχετικά λίγες συμμετοχές στην Serie A. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα για νέους παίκτες στην Ιταλία, το αποτέλεσμα είναι βασιλιάς και ο μέσος Ιταλός προπονητής έχει μια αντιμετώπιση ανάλογη του Λουτσεσκου όσον αφορά την ανάπτυξη παικτών.
- aisiodoksos
Πολύ θετικά τα πράγματα αν πάρουμε τους δύο που έχουν γραφτεί μέχρι την Τρίτη - Τετάρτη.
Βέβαια αν αυτό σημαίνει αποχώρηση Ντελια δεν ξέρω αν μας αρκεί αυτή η αντικατάσταση.
Οκ διεθνής Πολωνός ο Ουρμπανσκι, έχει φουλ ενδιαφέρον η απόκτηση του και με έχει ψήσει αρκετά.. αλλά να σκεφτόμαστε λίγο ότι θα αποχωριστούμε έναν παίκτη με αξία 25-30εκ.. χωρίς να βάζω τα γύρω γύρω (τι προσφέρει εκτός από το αγωνιστικό κτλ κτλ).
Μακάρι να έρθουν αυτοί που έρχονται και να ανανεώσει ο Ντελιας. Πιστεύω ότι εκεί θα υπάρχει ξεκάθαρη στήριξη σε όλο το πλάνο και θα τολμήσω να πω ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα είναι ο καλύτερος σχεδιασμός επί Ιβάν.
Βέβαια αν αυτό σημαίνει αποχώρηση Ντελια δεν ξέρω αν μας αρκεί αυτή η αντικατάσταση.
Οκ διεθνής Πολωνός ο Ουρμπανσκι, έχει φουλ ενδιαφέρον η απόκτηση του και με έχει ψήσει αρκετά.. αλλά να σκεφτόμαστε λίγο ότι θα αποχωριστούμε έναν παίκτη με αξία 25-30εκ.. χωρίς να βάζω τα γύρω γύρω (τι προσφέρει εκτός από το αγωνιστικό κτλ κτλ).
Μακάρι να έρθουν αυτοί που έρχονται και να ανανεώσει ο Ντελιας. Πιστεύω ότι εκεί θα υπάρχει ξεκάθαρη στήριξη σε όλο το πλάνο και θα τολμήσω να πω ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα είναι ο καλύτερος σχεδιασμός επί Ιβάν.
Καλημέρα. Διαβάζω για αυτά που λέτε περί soft ποδοσφαιριστή για τη θέση του κέντρου (8). Αν θυμηθούμε όμως, τι μας έχουν κάνει τέτοια χαφάκια στην Ευρώπη (μπορούμε να θυμηθούμε την Άιντραχτ, μπορούμε να θυμηθούμε την Μπρουζ αλλά και άλλες ομάδες) θα μπορούσαμε να πούμε ότι χρειάζεσαι και τέτοια χαφ που, ναι, μπορεί να μην έχουνε τόσο "βραχώδη" σωματοδομή αλλά έχουν πνευμόνια και τεχνική που στο επιθετικό τρανζίσιον είναι τα σημαντικότερα attributes.
Αν σκεφτούμε μετά το στυλ ποδοσφαίρου που παίζει ο λουτσέσκου, ε το παιδάκι φαίνεται ταμάμ!
Σε κάθε περίπτωση αν τους παίρνει οικονομικά να αγοράσουν τέτοιο παίκτη ο οποίος ήδη έχει καλή χρηματιστηριακή αξία (άρα και να μην πιάσει πάλι θα έχεις potential να τον πουλήσεις) για μένα είναι κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση (και προσωπικά θα επιθυμούσα να μην είναι αντικαταστάτης του Κωνσταντέλια και να τους έβλεπα μαζί).
Αν σκεφτούμε μετά το στυλ ποδοσφαίρου που παίζει ο λουτσέσκου, ε το παιδάκι φαίνεται ταμάμ!
Σε κάθε περίπτωση αν τους παίρνει οικονομικά να αγοράσουν τέτοιο παίκτη ο οποίος ήδη έχει καλή χρηματιστηριακή αξία (άρα και να μην πιάσει πάλι θα έχεις potential να τον πουλήσεις) για μένα είναι κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση (και προσωπικά θα επιθυμούσα να μην είναι αντικαταστάτης του Κωνσταντέλια και να τους έβλεπα μαζί).
-
Εμένα μου θυμίζει στα χαρακτηριστικά Μάρκος Αντόνιο κ Νταντας αλλά δεν είναι τόσο κοντός κ κουβαλει τη μπαλα πιο πολυ. Στα πλάγια δεν τον βλέπω.
- These users thanked the author Luigi Vampa for the post (total 2):
- Equalizer, DamoN