7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Οπως είπε και ο Μαχλάς χθες σε ενα ραδιο της πόλης , αν ο Κωστουλας πουλήθηκε με 30 ο Ντελιας σίγουρα πρέπει να πουληθει παραπάνω .
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Αντε πουλάκι μου, οι διακοπές τελειώνουν.
Σε περιμενουμε τη πρώτη μέρα κιόλας στα γραφεία για τη φανέλα Konstantelias 2030
These users thanked the author john4serres for the post:
george188
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Αν δει κανεις την αντιμετωπιση που εχουμε στο καλυτερο ταλεντο που εχει βγαλει η ακαδημια μας...μην αναρωτιομαστε μετα γιατι τα πιτσιρικια μας θελουν να φυγουν στο εξωτερικο...
Σκεφτειτε οτι ο Ντελιας δεν ειναι ενα απλο ταλεντο αλλα οπως ειπα το καλυτερο...και εδω και ενα χρονο δεν εγινε καμια κινηση για το συμβολαιο του...οποτε λογικο ειναι ολα τα πιτσιρικια που ειναι πιο κατω απ τον Ντελια με την πρωτη ευκαιρια να θελουν να φυγουν...
Γιατι εκτος απ το ονειρο της ευρωπης ...ενας ακομη παραγοντας ειναι το συμβολαιο και το οικονομικο...
Ενας 20 χρονος εννοειται οτι σκεφτεται οτι εχω 10-12 χρονια μπροστα μου να βγαλω οσα περισσοτερα μπορω...
These users thanked the author psykoman for the post:
Nikodiai
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Είχε πάρει κάπου το μάτι μου ότι τα εισιτήρια διαρκείας θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 7 Ιουλίου.

Την Δευτέρα 14 Ιουλίου αν θυμάμαι καλά, ξεκινάει το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο εξωτερικό.

Οπότε με βάση την σκέψη μου, μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα κλείσει και αυτό το θέμα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

fossa έγραψε: Πέμ 03 Ιούλ 2025, 23:12 Παιδιά καλά και σωστά αυτά που γράφετε περί ευκαιριών στο εξωτερικό αλλά στο συγκεκριμένο μιλάμε για έναν παίκτη που θα παίρνει ας πούμε το λιγότερο 1,5 μυριο καθαρά και ίσως για 10 χρόνια... Αν έμενε μια ζωή θα έπαιρνε κι άλλα αν ήθελε όταν σταματήσει βλ. Βιερίνια, Ιωσηφίδη, Κωστίκο και ένα σωρό παλαίμαχους.
Με αυτά τα λεφτά η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα του κόσμου.
Το παιδί σου σε 20 χρόνια το στέλνεις όπου θέλει...
Ο δε ΠΑΟΚ μια χαρά συνθήκες έχει. Χάνεις και σε χειροκροτούν.
Σχεδόν κάθε χρόνο παίζεις στα καλύτερα ευρωπαϊκά γήπεδα. Δεν είσαι ευρωλιγούρης δηλαδή. Αν κάνει και ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός γήπεδο στο μισό πρωτάθλημα σε μια χαρά γήπεδα θα παίζεις.
Τα λεφτά ο Ντέλιας τα φέρνει πίσω για πλάκα. Μια γ...νη νίκη στο Europa είναι.

Μα ίσα ίσα φίλε μου.

Αν μπορείς να έχεις έναν μισθό αυτής της τάξης, και μια καριέρα αυτού του επιπέδου, για ποιο λόγο να καθησεις στην Ελλάδα;

Δεν είναι το σε ποιο σχολείο θα πάει το παιδί. Ειναι η καθημερινότητα.

Γιατι να κάνει προπονήσεις στους 30 βαθμούς την μισή χρονιά και να μη μπορεί να κυκλοφορίσει έξω καλοκαίρι με 45αρια και 80% υγρασία; Γιατι να παίζει κάθε δεύτερο σαββατοκύριακο σε χωράφια με αντιπάλους που μπορούν να του καταστρέψουν την καριέρα ανά πάσα στιγμή; Γιατί να περιοριστεί σε ένα κοινό μερικών δεκάδων χιλιάδων κάθε εβδομάδα και να μην πάει σε ομάδα που θα τον βλέπει όλος ο πλανήτης; Γιατί να περιμένει 8 Πέμπτες τον χρόνο για να παίξει με κανένα σοβαρό αντίπαλο; Και με το 1.5 εκατομμύριο να κάνει τι στην Θεσσαλονίκη; Σταμάτα ξεκίνα με την λαμποργκινι στον περιφερειακό; Ή να βγαίνει για κανένα φαγητό και να του πρήζουν το παπαρι γιατί φέραμε Χ με τον Πανσεραικο; Ή στις ελάχιστες διακοπές που έχει και θέλει να ταξιδέψει να χάνει και 2 μέρες στις ανταποκρίσεις γιατί η Θεσσαλονίκη δεν έχει απευθείας πτήσεις;

Λες και αν για λόγους οικογένειας αποφασίσει κάποια στιγμή να επιστρέψει δεν θα τον θέλει ο ΠΑΟΚ στα 33 του για κλείσιμο καριέρας.

Και αυτά ισχύουν για όλους αλλά είμασταν τυχεροί που ο Ντελιας δεν το έβλεπε. Και μόνοι μας τον δειγματιζαμε πριν σκάσει ο Μυστακίδης, και τώρα που βγάλαμε το τζίνι από το λιχναρι και έχει δει τι υπάρχει εκεί έξω, τώρα θυμηθήκαμε τις ανανεώσεις.

Η Ελλάδα όπως την περιγράφεις είναι παράδεισος για παίκτες σαν τον ντιμπινται. Για όλους τους άλλους ποδοσφαιριστές είναι είτε τελευταία ένσημα, είτε δεύτερη ευκαιρία στην ζωή, είτε στην καλύτερη σκαλοπάτι.
perestroik4

Δημοσίευση από perestroik4 »

@gika Υπάρχει μια άλλη οπτική βέβαια γιατί εχεις καλύτερη ποιότητα ζωης στην Ελλάδα, ειδικά αν εχεις λεφτά και είσαι εκατομμυριούχος.

Μακράν καλύτερο φαγητό, εξυπηρετηση σε καφέ/μπάρ/ταβερνες κτλ κτλ, κοντά στην οικογένεια και φίλους, καλός καιρός και κλίμα, φυσικά τοπία που δύσκολα βρίσκεις σε κεντρικη και βόρεια ευρώπη σε συνδυασμό με κλιμα, αν έχεις χρήμα οι υπηρεσίες είναι εξαιρετικές και σε κόστος χαμηλό, επίσης μιλάμε για εκατομμυριούχους δε θα πάνε κέντρο με λεωφορείο ούτε θα αντιμετωπίσουν τα ίδια προβλήματα με μένα και σένα, για το τι επενδυτικές ευκαιρείες υπάρχουν σε ακίνητα και αλλού ας μην το συζητήσουμε καλύτερα

Και τέλος απ ότι καταλαβαίνω, ισως γουστάρει να παιζει με το ΠΑΟΚ που όλοι τον αγαπάνε και τον ξέρουν απο παιδί και προτιμά να ζήσει αυτό το όνειρο απ τη χ,ψ Σαλτσμπουρκ ας πούμε που θα είναι απλά ένα σκαλοπατι για μια άλλη πραγματικά εξαιρετική εμπερία σε μεγαλυτερη ομάδα του εξωτερικού. Ισως να θέλει να κάνει αυτό το σκαλοπάτι μαζί με το ΠΑΟΚ στο μέτρο του δυνατού μέχρι να παρουσιαστεί κατι που θα τον πείσει οτι θα του δώσει αυτό που του λείπει απο το ΠΑΟΚ.
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Perestroika 4 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Και ένα τελευταίο για μας που αποφασίσαμε να μείνουμε Ελλάδα, χωρίς να μπω σε αντιπαράθεση με κείνους που φύγανε, όποιος μένει Ελλάδα είναι πολύ πλούσιος. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu

Δημοσίευση από Skoufos_tou_Lucescu »

gika έγραψε: Σάβ 05 Ιούλ 2025, 20:45
fossa έγραψε: Πέμ 03 Ιούλ 2025, 23:12 Παιδιά καλά και σωστά αυτά που γράφετε περί ευκαιριών στο εξωτερικό αλλά στο συγκεκριμένο μιλάμε για έναν παίκτη που θα παίρνει ας πούμε το λιγότερο 1,5 μυριο καθαρά και ίσως για 10 χρόνια... Αν έμενε μια ζωή θα έπαιρνε κι άλλα αν ήθελε όταν σταματήσει βλ. Βιερίνια, Ιωσηφίδη, Κωστίκο και ένα σωρό παλαίμαχους.
Με αυτά τα λεφτά η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα του κόσμου.
Το παιδί σου σε 20 χρόνια το στέλνεις όπου θέλει...
Ο δε ΠΑΟΚ μια χαρά συνθήκες έχει. Χάνεις και σε χειροκροτούν.
Σχεδόν κάθε χρόνο παίζεις στα καλύτερα ευρωπαϊκά γήπεδα. Δεν είσαι ευρωλιγούρης δηλαδή. Αν κάνει και ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός γήπεδο στο μισό πρωτάθλημα σε μια χαρά γήπεδα θα παίζεις.
Τα λεφτά ο Ντέλιας τα φέρνει πίσω για πλάκα. Μια γ...νη νίκη στο Europa είναι.

Μα ίσα ίσα φίλε μου.

Αν μπορείς να έχεις έναν μισθό αυτής της τάξης, και μια καριέρα αυτού του επιπέδου, για ποιο λόγο να καθησεις στην Ελλάδα;

Δεν είναι το σε ποιο σχολείο θα πάει το παιδί. Ειναι η καθημερινότητα.

Γιατι να κάνει προπονήσεις στους 30 βαθμούς την μισή χρονιά και να μη μπορεί να κυκλοφορίσει έξω καλοκαίρι με 45αρια και 80% υγρασία; Γιατι να παίζει κάθε δεύτερο σαββατοκύριακο σε χωράφια με αντιπάλους που μπορούν να του καταστρέψουν την καριέρα ανά πάσα στιγμή; Γιατί να περιοριστεί σε ένα κοινό μερικών δεκάδων χιλιάδων κάθε εβδομάδα και να μην πάει σε ομάδα που θα τον βλέπει όλος ο πλανήτης; Γιατί να περιμένει 8 Πέμπτες τον χρόνο για να παίξει με κανένα σοβαρό αντίπαλο; Και με το 1.5 εκατομμύριο να κάνει τι στην Θεσσαλονίκη; Σταμάτα ξεκίνα με την λαμποργκινι στον περιφερειακό; Ή να βγαίνει για κανένα φαγητό και να του πρήζουν το παπαρι γιατί φέραμε Χ με τον Πανσεραικο; Ή στις ελάχιστες διακοπές που έχει και θέλει να ταξιδέψει να χάνει και 2 μέρες στις ανταποκρίσεις γιατί η Θεσσαλονίκη δεν έχει απευθείας πτήσεις;

Λες και αν για λόγους οικογένειας αποφασίσει κάποια στιγμή να επιστρέψει δεν θα τον θέλει ο ΠΑΟΚ στα 33 του για κλείσιμο καριέρας.

Και αυτά ισχύουν για όλους αλλά είμασταν τυχεροί που ο Ντελιας δεν το έβλεπε. Και μόνοι μας τον δειγματιζαμε πριν σκάσει ο Μυστακίδης, και τώρα που βγάλαμε το τζίνι από το λιχναρι και έχει δει τι υπάρχει εκεί έξω, τώρα θυμηθήκαμε τις ανανεώσεις.

Η Ελλάδα όπως την περιγράφεις είναι παράδεισος για παίκτες σαν τον ντιμπινται. Για όλους τους άλλους ποδοσφαιριστές είναι είτε τελευταία ένσημα, είτε δεύτερη ευκαιρία στην ζωή, είτε στην καλύτερη σκαλοπάτι.
Εντάξει λογικό να υπάρχει η πρόθεση από εσάς που μένετε έξω να αποδείξετε πόσο καλύτερα είναι έξω και πόσο χάλια η Ελλάδα αλλά το να λέτε και για τον καιρό ότι είναι πρόβλημα στην Ελλάδα καταντάει αηδία. Επίσης στη Γερμανία, από όπου έχει πρόταση ο Ντελιας, η κίνηση που αναφέρεις ως πρόβλημα πολλές φορές είναι χειρότερη απ' τη Θεσσαλονίκη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Skoufos_tou_Lucescu την Σάβ 05 Ιούλ 2025, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Καλά όλα αυτά για διακοπές, αλλά δε λένε πολλά για την καθημερινότητα και την επαγγελματική εξέλιξη.
Μιλάμε για αθλητές που κυνηγούν ότι καλύτερο για την καριέρα τους. Δεν είναι συνταξιούχοι με λεφτά.
Pachanga

Δημοσίευση από Pachanga »

perestroik4 έγραψε: Σάβ 05 Ιούλ 2025, 21:12 @gika Υπάρχει μια άλλη οπτική βέβαια γιατί εχεις καλύτερη ποιότητα ζωης στην Ελλάδα, ειδικά αν εχεις λεφτά και είσαι εκατομμυριούχος.

Μακράν καλύτερο φαγητό, εξυπηρετηση σε καφέ/μπάρ/ταβερνες κτλ κτλ, κοντά στην οικογένεια και φίλους, καλός καιρός και κλίμα, φυσικά τοπία που δύσκολα βρίσκεις σε κεντρικη και βόρεια ευρώπη σε συνδυασμό με κλιμα, αν έχεις χρήμα οι υπηρεσίες είναι εξαιρετικές και σε κόστος χαμηλό, επίσης μιλάμε για εκατομμυριούχους δε θα πάνε κέντρο με λεωφορείο ούτε θα αντιμετωπίσουν τα ίδια προβλήματα με μένα και σένα, για το τι επενδυτικές ευκαιρείες υπάρχουν σε ακίνητα και αλλού ας μην το συζητήσουμε καλύτερα

Και τέλος απ ότι καταλαβαίνω, ισως γουστάρει να παιζει με το ΠΑΟΚ που όλοι τον αγαπάνε και τον ξέρουν απο παιδί και προτιμά να ζήσει αυτό το όνειρο απ τη χ,ψ Σαλτσμπουρκ ας πούμε που θα είναι απλά ένα σκαλοπατι για μια άλλη πραγματικά εξαιρετική εμπερία σε μεγαλυτερη ομάδα του εξωτερικού. Ισως να θέλει να κάνει αυτό το σκαλοπάτι μαζί με το ΠΑΟΚ στο μέτρο του δυνατού μέχρι να παρουσιαστεί κατι που θα τον πείσει οτι θα του δώσει αυτό που του λείπει απο το ΠΑΟΚ.
Με σεβασμό, διαφωνώ.
Είμαι 44 και έχω ζήσει τη μισή μου ζωή έξω.

Όσο πλούσιος κι αν είσαι, τα ίδια πεζοδρόμια χρησιμοποιείς, την ίδια κουτοπονηριά βιώνεις.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

PAOKAPOMONOSMOY έγραψε: Σάβ 05 Ιούλ 2025, 22:02 Perestroika 4 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Και ένα τελευταίο για μας που αποφασίσαμε να μείνουμε Ελλάδα, χωρίς να μπω σε αντιπαράθεση με κείνους που φύγανε, όποιος μένει Ελλάδα είναι πολύ πλούσιος. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Εχοντας ζησει κ εγω εξωτερικο για λιγο,ναι,προτιμω να μεινω εδω εφοσον βγαζω ενα ευλογο ποσο κ εχω ποιοτικη ζωη.Δεν ξερω αν ειμαι πλουσιος,αλλα δεν χρωσταω σε κανεναν,κανω ομορφες διακοπες,μπορω να αγορασω οτι θελω,ειμαι κοντα στους γονεις μου,που μεγαλωνουν κ θα χρειαστουν την βοηθεια μου.Και οσο για ζωη εκτος σπιτιου,στην Θεσσαλονικη ειμαστε κατι παραπανω απο καλα.

Δεν ξερω τι εχει στο μυαλο του ο Ντελιας,κανεις δεν μπορει να ξερει.Αν μεινει θα τον αγαπω,αν φυγει θα εξακολουθησω να τον αγαπαω.

Οσα παιδια φυγανε εξωτερικο,βγαζουν μια δικαιολογημενη κακια για την χωρα,τους καταλαβαινω πληρως.Ο καθενας κουβαλαει τον δικο του σταυρο,ας μη κρινουμε αλλους.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
Psaras, Skoufos_tou_Lucescu
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Γιατι συγκρινετε Ελλαδα με πχ Γερμανια και οχι Μπουντεσλιγκα με Σουπερλιγκ;
These users thanked the author aivas19 for the post:
astral
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Παιζει παντα ρολο ο χαρακτηρας του καθενος. Εμενα π.χ. δεν με ενοχλουσε εξω το οτι κλεινουν τα παντα νωρις. Ειμαι σπιτογατος απο μικρος και πραγματικα ειναι το τελευταιο που θα με ενοιαζε αν δεν μπεκροπινα μεχρι το χαραμα. Αλλος δεν το μπορει αυτο. Οπως και το οτι οι γειτονες ειναι απροσωποι εξω και δεν εχεις να μιλησεις. Το προτιμω απο το βοδι που μου αφησε ραβασακι να μην ξαναπαρκαρω το σκουτερ μου μπροστα στο σπιτι του (ακους εκει ο Πάπας) και θα επρεπε να το βαλω αναμεσα στα αμαξια. Η Ελλαδα ειναι η πιο ομορφη χωρα αλλα για διακοπες και χωρις πολλα πολλα με τους γειτονους, που μπορει να σε βοηθησουν ΑΝ και ΟΤΑΝ ερθει μια δυσκολη στιγμη, αλλα μεχρι τοτε θα βριζεις την ωρα και τη στιγμη που παρκαρουν σαν τα ζωα, βαζουν τα τετραποδα τους να χεζουν οπου βρουν (εχω 4 γατια εσωκλειστα και στειρωμενα για να προλαβω λαθος απαντησεις - και μεχρι 6 χρονια πριν ειχα σκυλο) και πολλα αλλα. Εξω δεν θα σε βοηθησει κανενας, αλλα και κανενας δεν θα σε γραψει στα παπαρια του για τον απλο λογο που λεγεται νομος. Εδω ο καθενας κανει ο,τι θελει αφου δεν υπαρχει ελεγχος. Δεν ειμαι αγιος, κι εγω οταν πρωτο πηρα την πρωτη μου μηχανη δεν εδινα δεκαρα για κρανος. Δεν περισσευαν και τα λεφτα αλλωστε τοτε. Με το που πηγαν τα προστιμα 4 φορες πανω (γυρω στα μεσα της δεκαετιας του 90) και εφαγα το πρωτο εσφιξε ο κωλος μου και απο τοτε παντα με κρανος. Δεν υπαρχει το φοβητρο εδω, αρα υπαρχει ο ωχαδερφισμος που δεν υπαρχει εξω. Εχω ζησει σε χωρες και του βορρα και του νοτου. Μονο στην τουρκια ηταν πιο αναρχα. Προτιμω την ξενερα της βορειας ευρωπης, αν και δεν ετυχε να ζησω στην Σκανδιναβια που θα ηθελα πολυ. Ιταλια και κυριως Γερμανια ηταν ονειρο απο αποψη ησυχιας, και οργαανωσης. Ουτε ουρες ουτε βρισιες ουτε κουτοπονηριες, οσο και να ειχα την κρυαδα του γειτονα. Εκανα μαλακια, ετρωγα κληση και συμμορφονομουνα ηθελα δεν ηθελα. Για να μην πω για το αν και ποσο εμενε στην ακρη (με το ιδιο παντα επαγγελμα οπως κι εδω), αυτη ειναι αλλη συζητηση περαν του θεματος που συζηταμε εδω. Μακαρι να μεινει ο Ντελιας και να μην βλεπει μακροπροθεσμα το καλο της καριερας του. Αν εχει κι αυτος πανω την ποιοτικη οικογενειακη ζωη ισως εχουμε ελπιδες.
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu

Δημοσίευση από Skoufos_tou_Lucescu »

aivas19 έγραψε: Κυρ 06 Ιούλ 2025, 00:06 Γιατι συγκρινετε Ελλαδα με πχ Γερμανια και οχι Μπουντεσλιγκα με Σουπερλιγκ;
Γιατί απ' ότι φαίνεται ο Κωσταντελιας ενδιαφέρεται περισσότερο για την οικογένεια του απ' ότι για την προοπτική του εξωτερικού.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Το τι θα ήθελε ή τι αρέσει στον καθένα από εμάς, είναι γούστο του και δικαίωμά του.

Το να επιχειρηματολογήσω για ποιό λόγο χρειάζεται να αρέσει ή να μην αρέσει στον χ,ψ Ντέλια αυτό που του αρέσει ήδη αυτή τη στιγμή, δεν το αντιλαμβάνομαι καθόλου.

Όταν αποφασίζεις κάτι για τον εαυτό σου, πρέπει να το κάνεις γιατί αυτό αρέσει σε εσένα ή γιατί αυτό θέλεις εσύ. Όχι γιατί έτσι λέει ο ένας ή αλλιώς λέει ο άλλος.

Έτσι ώστε στο τέλος, είτε κάνεις λάθος είτε πράξεις σωστά, να έχεις την ικανοποίηση της ελεύθερης επιλογής. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό στο τέλος της ημέρας.

Να νιώθεις ότι εσύ αποφάσισες και όχι ότι σε ανάγκασαν ή αναγκάστηκες εκ των πραγμάτων να αποφασίσεις διαφορετικά από αυτό που ενδεχομένως θα ήθελες.

Και αυτό είναι κάτι τόσο πολύτιμο που δεν μετριέται ούτε με χρήμα, ούτε με άλλα υλικά αγαθά.

Δυστυχώς όμως, αυτό είναι ένα προνόμιο που έχουν πλέον ελάχιστοι άνθρωποι.

Ο Ντέλιας είναι ένας χαρισματικός, υπερταλαντούχος ποδοσφαιριστής και ένα χαρούμενο - ευλογημένο - τυχερό παιδί, που έχει αυτό το προνόμιο, για όσο ακόμα μπορεί να το έχει.

Κάποια στιγμή, όχι ίσως φέτος αλλά σύντομα, μπορεί να πιεστεί για να πάρει αποφάσεις, με βάση τα θέλω άλλων και όχι τα δικά του. Τότε όμως μπορεί να μην αισθάνεται τόσο ευτυχισμένος και γεμάτος όσο τώρα.

Όλο το ζουμί από αυτό που θέλω να πω είναι αυτό που είπε ο Διογένης στον Μεγαλέκο:
άι τράβα σαπέρα γιατί με κρύβεις τον ήλιο ρε μπρο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”