Όχι ρε παιδιά αν είναι να πάμε σε αλεξανδροπουλο η Γαλανόπουλο καλύτερα Σναουτσνερ. Έλληνες θα έχεις 3 στην άμυνα Μιχαηλίδη Κωττα Μπαταουλα, 3 μεσοεπιθετικα Ντελια Πελκα και άποψη μου που την έχω πει 1926 φορές Χατσιδη και ίσως στο φορ με Μυθου.nunies4 έγραψε: Σάβ 05 Ιούλ 2025, 18:03 Και στον 5ο χαφ τι κανουμε; Δεν μπορει να βρεθει ενας Ελληνας ωστε να μην αναγκαστει η ομαδα να παει και εκει σε ξενο;
Ο Γαλανοπουλος θα μπορουσε να σταθει;
Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
O Τσαπρας τελικά δεν πήγε βαζελο. Δεν θα μπορούσε να είναι αντιΣαστρε;
- These users thanked the author joshua for the post (total 2):
- tonipap801, TylerDurden
-
Ναι θα μπορούσε, με την προϋπόθεση ότι ο Σαστρε που έχει συμβόλαιο θα ψαχνοταν για ομάδα, απ ότι φαίνεται δεν χαλιεται και πολύ να είναι μια τίμια αλλαγή, και νομίζω ότι θα είναι ο ένας από τους ξένους που θα μείνει απ έξω.joshua έγραψε: Σάβ 05 Ιούλ 2025, 18:36 O Τσαπρας τελικά δεν πήγε βαζελο. Δεν θα μπορούσε να είναι αντιΣαστρε;
- ΑποστόληςΑ
- zarathustra79
@gpap5 δε νομίζω οτι είμαστε σε θέση να πάρουμε κάποιον από τους παίκτες που αναφέρεις.
Όσους θα μπορούσαν να έχουν ρόλο στην ομάδα, δε νομίζω οτι θα μπορούσαμε να τους παρούμε. Και όσους μπορούμε να πάρουμε, δε νομίζω οτι θα είχαν ρόλο...
Όσους θα μπορούσαν να έχουν ρόλο στην ομάδα, δε νομίζω οτι θα μπορούσαμε να τους παρούμε. Και όσους μπορούμε να πάρουμε, δε νομίζω οτι θα είχαν ρόλο...
Άνεταjoshua έγραψε: Σάβ 05 Ιούλ 2025, 18:36 O Τσαπρας τελικά δεν πήγε βαζελο. Δεν θα μπορούσε να είναι αντιΣαστρε;
- Unpsofable78
Μετάφραση :
Γιάνσεν δύσκολα,
Θα χαλάσει του Ουρμπανσκι

Prist ευχαριστούμε αδερφέ. Αν και για κάποιον λόγο δεν τρελαίνομαι με τον 31χρονο Γιάνσεν (ο 27χρονος ήταν κίλερ) και τρέφω μία μικρή επιφύλαξη για τον Ουρμπανσκι, σίγουρα είναι και οι δύο καλές περιπτώσεις.
Μακάρι να επιβεβαιωθείς και να ξεκινήσει η προετοιμασία με πολύ καλές συνθήκες και γεμάτο ροστερ για πρώτη φορά μετά από χρόνια.
ΥΓ:Ιβάναρε ανανέωση Ντελια και ανακοίνωση ότι δεν πωλείται φέτος για τα 100 χρόνια της ομάδας.
Αντε να χαρούμε λίγο. Άιντε μπράβο
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- DamoN
Μήπως έκανες σωστά τη μετάφραση και τζάμπα χαρήκαμεUnpsofable78 έγραψε: Σάβ 05 Ιούλ 2025, 19:06Μετάφραση :
Γιάνσεν δύσκολα,
Prist ευχαριστούμε αδερφέ. Αν και για κάποιον λόγο δεν τρελαίνομαι με τον 31χρονο Γιάνσεν (ο 27χρονος ήταν κίλερ) και τρέφω μία μικρή επιφύλαξη για τον Ουρμπανσκι, σίγουρα είναι και οι δύο καλές περιπτώσεις.
Μακάρι να επιβεβαιωθείς και να ξεκινήσει η προετοιμασία με πολύ καλές συνθήκες και γεμάτο ροστερ για πρώτη φορά μετά από χρόνια.
ΥΓ:Ιβάναρε ανανέωση Ντελια και ανακοίνωση ότι δεν πωλείται φέτος για τα 100 χρόνια της ομάδας.
- abc_o_ karpouzas
Ο αγώνας τώρα παρι εναντίον μπαγερ δικαιώνει τον προπονητή στο ποσό επιδραστικος μπορεί να είναι ένας....φορ...
-
Ο Ουρμπανσκι έρχεται για αντί Πενια ή αντί Κωνσταντελια;
- These users thanked the author gika for the post (total 2):
- ΑποστόληςΑ, dev
-
Δεν νομίζω ο πάτερ να δίνει win win πληροφορίες, ειδικά γνωρίζοντας την κάψα που έχουμε για φορ και χαφkz1111 έγραψε: Σάβ 05 Ιούλ 2025, 19:11Μήπως έκανες σωστά τη μετάφραση και τζάμπα χαρήκαμεUnpsofable78 έγραψε: Σάβ 05 Ιούλ 2025, 19:06Μετάφραση :
Γιάνσεν δύσκολα,
στο κουβαλημα και στην τεχνικη θυμιζει αλλα τον ειδα πιο πισω πολυ να παιζει
- abc_o_ karpouzas
Όταν ο τρόπος παιχνιδιού μιας ομάδας απαιτεί πολλές πάσες ο σεντερ φορ δεν θα μπορέσει ποτέ να γίνει σημείο αναφοράς
Η ανανέωση του Ντελια δεν κλείνει κανένα θέμα πώλησης. Μόνο με επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ μπαίνει οριστικό τέλος. Για να μην μπερδευόμαστε...