Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
- FreeWatcher
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Δηλαδή δεν τον θέλαμε τζάμπα το Γενάρη που μπορούσε να υπογράψει όπου ήθελε και τον θέλουμε τώρα που ανανέωσε με 4 εκατομμύρια ???Panostas1995 έγραψε: Σάβ 05 Ιούλ 2025, 12:36 Νομίζω ο Μαρίν που ακούστηκε πάλι ταιριάζει αυτή τη στιγμή στην ομάδα...πιο επιθετικογεννης από μεϊτε Οζντοεφ αλλά καλύτερος αμυντικός από Καμαρά οπότε ταιριάζει με όλους...
- pagotatzis
Με την δεδομένη ότι φεύγει/ έφυγε Πενιά
μένουν Μειτε Καμαρα και Οζντοεφ άρα θα πάρουμε 2 χαφ
Κάνω λάθος ;
Κάνω λάθος ;
Δύσκολα 2 χαφ αυτού του επιπέδου. Δεν γινεται να έχεις 5 χαφ με τέτοια συμβόλαια ενώ ο Ραζβαν σπάνια χρησιμοποιεί πάνω από 4 στο ροτεισον.
- pagotatzis
Έναν πχ Μαριν και τον 20 χρόνο Πολωνό ;
Πολλά ζητάω ε;
Πολλά ζητάω ε;
- These users thanked the author pagotatzis for the post:
- thanos-xanthi
-
θα μου φανεί περίεργο να έρθει ο Πολωνός με αγορά και να μην φύγει ο Ντελιας .Γίνομαι Κασσάνδρα . Τώρα να παρθούν 2 χαφ και μείνει και ο Ντελιας . Δεν ξέρω τότε ναι θα έχουμε το καλύτερο ρόστερ επί Σαββίδη.Κατι που βλέπω στα βίντεο των προπονήσεων ο Σορετιρε παίζει δεξιά και γίνεται δίδυμο με τον άλλον Αγγλο τον Κένι.
-
Δεν ανανεωσε, μας ειχαν δωσει λαθος πληροφοριες οτι το συμβολαιο του εληγε Ιουνιο του 25.FreeWatcher έγραψε: Σάβ 05 Ιούλ 2025, 12:51Δηλαδή δεν τον θέλαμε τζάμπα το Γενάρη που μπορούσε να υπογράψει όπου ήθελε και τον θέλουμε τώρα που ανανέωσε με 4 εκατομμύρια ???Panostas1995 έγραψε: Σάβ 05 Ιούλ 2025, 12:36 Νομίζω ο Μαρίν που ακούστηκε πάλι ταιριάζει αυτή τη στιγμή στην ομάδα...πιο επιθετικογεννης από μεϊτε Οζντοεφ αλλά καλύτερος αμυντικός από Καμαρά οπότε ταιριάζει με όλους...
Το συμβολαιο του επεκταθηκε περσι τετοιο καιρο μεχρι τον Ιουνιο του 26, οταν γυρισε απο δανεισμο.
Τωρα η Καλιαρι είναι οντως σε μειονεκτικη διαπραγματευτικη θεση γιατι ο παιχτης εχει μονο ενα χρονο συμβολαιο μπροστα του. Οποτε αν δεν τον υπολογιζουν τον πουλαν (φτηνα)
- These users thanked the author tonipap801 for the post:
- constadine
O Marin έχει ίδιο μάνατζερ με τον Λουτσέσκου εντωμεταξύ.
- These users thanked the author DaVinci for the post (total 2):
- tonipap801, pagotatzis
- pagotatzis
Ψήθηκα με Μαριν
Αν έρθει , μαζί με Μειτε να έχει κάνει προετοιμασία ,Καμαρα συν το σκυλί του πολέμου Οζντοεφ έχουμε την καλύτερη μεσαία γραμμή εβερ !
Αν έρθει , μαζί με Μειτε να έχει κάνει προετοιμασία ,Καμαρα συν το σκυλί του πολέμου Οζντοεφ έχουμε την καλύτερη μεσαία γραμμή εβερ !
- thios4
Αρκεί να μην...
Μια είναι η παράμετρος για να δέσει φέτος η συνταγή
Ο μεγαλύτερος παράγοντας για να αποδώσει το ρόστερ στο μέγιστο που μπορεί
Μια είναι η παράμετρος για να δέσει φέτος η συνταγή
Ο μεγαλύτερος παράγοντας για να αποδώσει το ρόστερ στο μέγιστο που μπορεί
-
Από ότι έχουμε καταλάβει ο ραζβαν θέλει 4 εν δυνάμει βασικούς και από εκεί και πέρα θα έχει τους γηγενείς θυμνιανη, Σνάουτσνερ ...από εκεί και πέρα καλό θα ήταν ο τέταρτος να είναι γηγενής για λόγους λίστας αλλά μάλλον ο Αλεξανδρόπουλος δε μας έκανεpagotatzis έγραψε: Σάβ 05 Ιούλ 2025, 12:52 Με την δεδομένη ότι φεύγει/ έφυγε Πενιά
Κάνω λάθος ;
-
Αν είναι να πάμε σε δοκιμασμένους παλιούς έρωτες εγώ με τριάδα Λιβαγια η Βαργκα , Μαριν , Ντρκουσιτς είμαι κομπλέ για προετοιμασία.
Ηρεμια θα πω εγω.Στο γηπεδο ολα.Αυτα τα καλυτερα ροστερ μας εφαγαν περυσι.pagotatzis έγραψε: Σάβ 05 Ιούλ 2025, 13:47 Ψήθηκα με Μαριν
Εν τω μεταξύ αυτοί οι ρεπόρτερς της ομάδας είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουν ότι ο σεντιρα αν ενδιαφέρει, ενδιαφέρει ως τρίτος και όχι ως ο βασικός επιθετικός?
- These users thanked the author renegade for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
- pagotatzis
Με όλων το σεβασμό φίλε ,άλλο να το λέει ο αμπαλος ο Ιβαν και άλλο ο παγωτατζήςNikodiai έγραψε: Σάβ 05 Ιούλ 2025, 13:59Ηρεμια θα πω εγω.Στο γηπεδο ολα.Αυτα τα καλυτερα ροστερ μας εφαγαν περυσι.pagotatzis έγραψε: Σάβ 05 Ιούλ 2025, 13:47 Ψήθηκα με Μαριν
- Nikodiai