όσον τον έχω δει τον χατσίδη, έχω πάθει πλάκα με το παιδίΑποστόληςΑ έγραψε: Παρ 04 Ιούλ 2025, 21:32 Selke (ή όποιος άλλος), Chalov και Χατσίδης πρέπει να είναι οι φορ μας.
ταύρος
όσον τον έχω δει τον χατσίδη, έχω πάθει πλάκα με το παιδίΑποστόληςΑ έγραψε: Παρ 04 Ιούλ 2025, 21:32 Selke (ή όποιος άλλος), Chalov και Χατσίδης πρέπει να είναι οι φορ μας.
Η διαφορά με τον Ναρει είναι ότι ο συγκεκριμένος έχει κάνει καριέρα κυρίως στην Μπουντεσλιγκα και όχι στην Μπουντεσλιγκα 2.Τρόμος έγραψε: Παρ 04 Ιούλ 2025, 21:24Δεν είναι σίγουρο. Εδώ δεν ενδιαφέρθηκαν για τον Νάρεϊ που ήταν 27 θα σκιστούν για έναν 30άρη;Unpsofable78 έγραψε: Παρ 04 Ιούλ 2025, 21:14Τον θέλουν μικρομεσαίες ομάδες Μπουντεσλιγκα σίγουρα.ektoras έγραψε: Παρ 04 Ιούλ 2025, 21:00 Παιδιά αν μπορούμε να φέρουμε Ζέλκε ως ελεύθερο είναι ότι καλύτερο....επειδή παρακολουθώ πολύ budesliga 2 μπορώ να πω ότι θα είναι το καλύτερο φορ που είχαμε από την εποχή Πρίγιο...ενα πραγματικό φορ που θα πονοκεφαλιάζει τους αντίπαλους πως θα τον αντιμετωπίσουν,,,είμαι ευχαριστημένος και με τον Κένι στο δεξί μπακ....ωστόσο επειδή αφενός το είπε ο Ραγκάτσης δίνω λίγες πιθανότητες να έχει όντως πληροφόρηση, αφετέρου τον θέλουν πολλές ομάδες και θεωρώ ότι είναι δύσκολη περίπτωση....μακάρι πάντως...
Το μόνο που μπορούμε να του προσφέρουμε εμείς επιπλέον είναι το να παίξει Γιουροπα. Είναι κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ.
Πολύ ωραία ανάλυση! Σε ευχαριστούμε πολύ!ektoras έγραψε: Παρ 04 Ιούλ 2025, 21:45 Ο Selke είναι ένας κλασικός σέντερ φορ με έντονα χαρακτηριστικά target man, που συνδυάζει την ικανότητα σκοραρίσματος με την εργατικότητα και τη φυσική παρουσία. Η απόδοσή του στη σεζόν 2024-25 (22 γκολ) τον καθιστά έναν από τους πιο παραγωγικούς επιθετικούς στη 2. Bundesliga, ενώ η ικανότητά του να πρεσάρει και να παίζει με πλάτη τον κάνει ευέλικτο για διάφορα συστήματα.Η φυσική του παρουσία του επιτρέπει να κρατά τη μπάλα υπό πίεση, να κερδίζει μονομαχίες, και να λειτουργεί ως σημείο αναφοράς για την ομάδα του στην επίθεση.
Η ικανότητά του να κρατά τη μπάλα και να την περνά στους συμπαίκτες του είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε καταστάσεις όπου η ομάδα χρειάζεται να διατηρήσει την κατοχή ή να δημιουργήσει χώρους για τους εξτρέμ και τους μέσους.
Αναφέρεται ότι η Leeds United τον θεωρεί ιδανικό λόγω του ύψους και της ικανότητάς του να παίζει με πλάτη, κάτι που ταιριάζει στο στιλ παιχνιδιού της, ενώ η Union Berlin τον βλέπει ως ιδανικό για το στιλ του προπονητή Steffen Baumgart, που προτιμά παίκτες με έντονο πρέσινγκ και φυσική δύναμη.
Ο Selke παραμένει σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, με την αντοχή και τη δύναμή του να αποτελούν βασικά πλεονεκτήματα. Ωστόσο, η ταχύτητά του δεν είναι το δυνατότερο σημείο του, κάτι που αντισταθμίζεται από την τακτική του ευφυΐα και την αποτελεσματικότητα του στην περιοχή.
Μπαταουλας ,Χατσιδης είναι 2 παιδιά που από τώρα δείχνουν ότι μπορούν να σταθούν στην Α ομαδα. Θα δούμε και ποιους θα πάρει μαζί του στην προετοιμασία ο Λουτσι. Ποντάρω σε Μπαταουλα, Κωττα, Χατσιδης, μπαλντε,μυθου και ίσως Σναουτσνερ, και θα μείνουν στην πρώτη ομάδα τα 2 στόπερ και ο Χατσιδης και ίσως ο Σναουτσνερ ,βάζω ίσως στον Σναουτσνερ γιατί ο Λουτσι είναι πολύ περίεργος με τα χαφ.danirifle έγραψε: Παρ 04 Ιούλ 2025, 21:40όσον τον έχω δει τον χατσίδη, έχω πάθει πλάκα με το παιδίΑποστόληςΑ έγραψε: Παρ 04 Ιούλ 2025, 21:32 Selke (ή όποιος άλλος), Chalov και Χατσίδης πρέπει να είναι οι φορ μας.
ταύρος
Η Ουνιον έχει αποκτήσει ήδη δύο φορ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και έχει συνολικά 4 στο ροστερ.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Παρ 04 Ιούλ 2025, 22:11 https://salarysport.com/football/player/davie-selke/
Εδώ αναφέρεται ότι παίρνει γύρω στο 1.1
Στο AI γίνεται λόγος για προσφορά
από union 1.8
Τον θέλουν και άλλες ομάδες.
Δε φαίνεται εύκολη περίπτωση.
Πάρε Τσούμπα τώρα που γυρνάει!
![]()
![]()
![]()
Γιατί άραγε;Psagmenos4 έγραψε: Παρ 04 Ιούλ 2025, 22:09 Είναι πάντως πολύ περίεργο ότι του έχουμε κάνει πρόταση σύμφωνα με τον Ραγκατση και δεν επαλήθευεται από πουθενά ούτε από εδώ, ούτε από Γερμανία μεριά.