Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Καλημέρα. Από το βίντεο της προπόνησης πάντως είδα τους Χατσίδη, Μπατα, Μπέρδο και Μύθου.
- PAOK - 1926-
Με τον κοταρσκι τι γινετε ;θα ερθει μια προταση τις προκοπης η θα συνεχισει ο μανατζερ του τις γνωστες μαλακιες(να πιεζει τον ιδιο και την ομαδα)..σορρυ κιολας..αλλα αυτες οι προτασεις που εχουν γινει μεχρι στιγμης ειναι πολυ κατω απο αυτα που αξιωνουμε πανω κατω..κριμα γιατι ο κοταρσκι ειναι εξαιρετικος τυπος και ενας πολυ καλος τερματοφυλακας..
-
Για πείτε ρε παιδιά ποιους μεταγραφικούς στόχους αποκάλυψε πάλι σήμερα το Μετρόπολις;
Αφρικανός ο πρώτος στόχος για την επίθεση, λένε σήμερα οι ρεπόρτερ
Τον Κοταρσκι τον πηραμε 2 εκατομμυρια και βοηθησε τα μεγιστα στο να παρουμε ενα πρωταθλημα. Ε δεν θα κλαψουμε και αν τον δωσουμε με 4-5 στο τελος της ημερας.
- PAOK - 1926-
Για φορ εχω μαθει οτι θελουν και προσπαθουν να τον φερουν μεχρι να ξεκινισει η προετοιμασια,ειναι σε τελικο σταδιο οι διαπραγματευσεις,..
Και για χαφ και για στοπερ εμαθα οτι εχουνε δουλεψει καποιες περιπτωσεις ..στο χαφ ειχα πει πριν λιγο καιρο οτι προσπαθουν να φερουν εναν παικταρα αλλα εμαθα οτι εχει και αλλες προτασεις αλλα δν εχει κλεισει καπου ..οσο δν κλεινει καπου εγω το πιστευω ..
Και για χαφ και για στοπερ εμαθα οτι εχουνε δουλεψει καποιες περιπτωσεις ..στο χαφ ειχα πει πριν λιγο καιρο οτι προσπαθουν να φερουν εναν παικταρα αλλα εμαθα οτι εχει και αλλες προτασεις αλλα δν εχει κλεισει καπου ..οσο δν κλεινει καπου εγω το πιστευω ..
- These users thanked the author PAOK - 1926- for the post:
- Logistis
Στοιχεία για τον φορ υπάρχουν?PAOK - 1926- έγραψε: Παρ 04 Ιούλ 2025, 09:53 Για φορ εχω μαθει οτι θελουν και προσπαθουν να τον φερουν μεχρι να ξεκινισει η προετοιμασια,ειναι σε τελικο σταδιο οι διαπραγματευσεις,..
Στις διαπραγματεύσεις στείλαμε την Έφη Σαρρή έμαθα.kz1111 έγραψε: Παρ 04 Ιούλ 2025, 09:41 Αφρικανός ο πρώτος στόχος για την επίθεση, λένε σήμερα οι ρεπόρτερ
- These users thanked the author nkoss for the post (total 3):
- black death, aivas19, giaxxo
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ποντάρω στον Αιγύπτιο της Ναντ.kz1111 έγραψε: Παρ 04 Ιούλ 2025, 09:41 Αφρικανός ο πρώτος στόχος για την επίθεση, λένε σήμερα οι ρεπόρτερ
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
- Logistis
- NikLiverpool
Αλί και τρις Αλίkz1111 έγραψε: Παρ 04 Ιούλ 2025, 09:41 Αφρικανός ο πρώτος στόχος για την επίθεση, λένε σήμερα οι ρεπόρτερ

-
Εμείς έχουμε καταλάβει ότι οι ρεπόρτερ μας κοροϊδεύουν.
Αυτοί έχουν καταλάβει ότι κι εμείς τους κοροϊδεύουμε? Ή νομίζουν ότι κρεμόμαστε απ'τα χείλη τους?
Αυτοί έχουν καταλάβει ότι κι εμείς τους κοροϊδεύουμε? Ή νομίζουν ότι κρεμόμαστε απ'τα χείλη τους?
- PAOK - 1926-
Μπορω να πω και το ονομα ..αλλα δεν γουσταρω να γινουν μαγκες καποιοι..μονο και μονο για αυτο αδερφε ειλικρινα ..kz1111 έγραψε: Παρ 04 Ιούλ 2025, 09:54Στοιχεία για τον φορ υπάρχουν?PAOK - 1926- έγραψε: Παρ 04 Ιούλ 2025, 09:53 Για φορ εχω μαθει οτι θελουν και προσπαθουν να τον φερουν μεχρι να ξεκινισει η προετοιμασια,ειναι σε τελικο σταδιο οι διαπραγματευσεις,..
-
Δεν καταλαβαινω γιατι νευριαζετε. Συζητησεις μπορουμε να κανουμε ταυτοχρονα με πολλους παικτες οπως και να επαναφερουμε περιπτωσεις. Το κατα ποσο ειναι αληθεια ειναι ενα αλλο θεμα.