Μαλλον δεν εχεις εκτιμησει σωστα τον πολωνο. Παίχτης που η μονη χτυπητη αδυναμια του ειναι η τεχνικη. Που ακομα και περσι που φάγαμε 100 γκολ, δυσκολευεσαι να θυμηθεις κάποιο που φερει μεγαλη ευθυνη. Απλα δεν μπαινει στην ιδια κατηγορια με παιχτες που αν βγεις απ το ταμπουρι εκτιθενται με τη μια.aristos90 έγραψε: Παρ 04 Ιούλ 2025, 00:42 Στοπερ παίζει άνετα μέχρι τα 36 του. Διαφορά δεν θα κάνουν αλλά θα είναι αξιόλογες δευτεροτρίτες επιλογές και είμαι σίγουρος ότι ο Γούτας όπου και να πάει στην Ελλάδα θα είναι βασικός. Είναι πολύ καλός στόπερ και θα έβαζε ανταγωνισμό στον Κετζιόρα σίγουρα.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Παρ 04 Ιούλ 2025, 01:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχω καλή γνώμη για τον Κετζιόρα και είναι διαφορετικός παίχτης από τον Γούτα. Αν όμως μιλάμε για μειονεκτήματα έφαγες πόσες κεφαλιές γιατί στο ψηλό παιχνίδι έχει πρόβλημα. Δεν γίνεται παίχτης του ΠΑΟΚ να μην έχει μειονέκτημα πως να το κάνουμε;black death έγραψε: Παρ 04 Ιούλ 2025, 01:30Μαλλον δεν εχεις εκτιμησει σωστα τον πολωνο. Παίχτης που η μονη χτυπητη αδυναμια του ειναι η τεχνικη. Που ακομα και περσι που φάγαμε 100 γκολ, δυσκολευεσαι να θυμηθεις κάποιο που φερει μεγαλη ευθυνη. Απλα δεν μπαινει στην ιδια κατηγορια με παιχτες που αν βγεις απ το ταμπουρι εκτιθενται με τη μια.aristos90 έγραψε: Παρ 04 Ιούλ 2025, 00:42 Στοπερ παίζει άνετα μέχρι τα 36 του. Διαφορά δεν θα κάνουν αλλά θα είναι αξιόλογες δευτεροτρίτες επιλογές και είμαι σίγουρος ότι ο Γούτας όπου και να πάει στην Ελλάδα θα είναι βασικός. Είναι πολύ καλός στόπερ και θα έβαζε ανταγωνισμό στον Κετζιόρα σίγουρα.
-
Ναι, ωστοσο το τελευταίο μειονεκτημα που θες ειναι να χανει τα αυγα και τα πασχαλια οταν η γραμμη της άμυνας περνάει τα 5 μετρα απ την περιοχή.
- FreeWatcher
Αν μπορεί ο Γούτας σε αυτόν τον ΠΑΟΚ γιατί όχι κ εγώ…?
Ανοίγει ο δρόμος και για μας τους περιφρονημένους
Ανοίγει ο δρόμος και για μας τους περιφρονημένους

- These users thanked the author FreeWatcher for the post:
- thanos-xanthi
-
Ο Γούτας φίλε είναι στυλ κάργα και Χατζηισαϊα που δεν έπιασαν στον ΠΑΟΚ λόγο των πολλών μέτρων που πρέπει να έχουν στη πλάτη τούς...aristos90 έγραψε: Παρ 04 Ιούλ 2025, 00:29 Έγώ δεν καταλαβαίνω πως δεν έχουμε κλείσει ήδη τον Γούτα που είναι ελεύθερος έλληνας με γεμάτες χρονιές σε όποια ομάδα και αν πήγε και είναι και παλιός παίχτης του Λουτσέσκου. Είμαι σίγουρος αν τον κλείναμε θα κατέληγε βασικός και έχει 5-7 χρόνια μπάλας ακόμα.
Μία ακόμα καλή επιλογή είναι ο Φούντας που κακώς δεν έκλεισε πέρσι και κατέληξε στον ΟΦΗ.
Τέλος ο Δελιγιαννίδης είναι επίσης μία επίλογή έλληνα παίχτη από τια ακαδημίες που παίζει μπακ και στις δύο πλευρές και στην ανάγκη και εξτρέμ όπως έπαιζε όταν ξεκίνησε στον ΠΑΟΚ.
Ο Φούντας παίζει κυρίως δεκαρι και εκεί έχουμε Πέλκα Ντελια
Ο Δεληγιαννίδης θα μπορούσε να είναι μια λύση αλλά πήγε Λάρισα τώρα και πάνω κάτω τον ίδιο παίκτη έχουμε εκτός ομάδας τον Λυραντζη
-
-
Γιατί να πάρουμε τον Γουτα και όποιον Γουτα, όταν έχουμε Κωττα και μπαταουλα ,ενώ στα στόπερ υπάρχει και ο Μιχαηλίδης? Δηλαδή 3 Έλληνες, στην θέση αυτή μια μεταγραφαρα θέλουμε και κλείσαμε
- PAOKevolution
Έχουμε ακόμα 10 μέρες μέχρι να φύγει η ομάδα για Ολλανδία. Επομένως 10 μέρες για να κλείσει το φορ. Υπάρχει πολύς χρόνος θεωρητικά, μα θα πρέπει να έχουμε ήδη δουλεμένες περιπτώσεις.
Δε θα ήθελα Άκπομ, μου αρέσει ο Ολλανδός και ο Ουζμπέκος. Βέβαια τα λεφτά που ακούγονται για τον 2ο είναι ακραία. Τον Ολλανδό με καλή δαπάνη, τον παίρνεις πιστεύω.
Δε θα ήθελα Άκπομ, μου αρέσει ο Ολλανδός και ο Ουζμπέκος. Βέβαια τα λεφτά που ακούγονται για τον 2ο είναι ακραία. Τον Ολλανδό με καλή δαπάνη, τον παίρνεις πιστεύω.
-
Για μένα ο ιδανικός είναι ο Saldanha. Όχι βέβαια στα 6εκ που ακούστηκε ότι ζητάνε οι Ούγγροι αλλά με 4εκ νομίζω ότι θα ήταν εξαιρετική μεταγραφή. Στοιχεία, ηλικία, κίνητρο, μεταπωλητική αξία. Αν θέλεις φορ να κάνει διαφορά τα σκας.
Τα ίδια ισχύουν και για τον μέσο και τον κεντρικό αμυντικό.
Για φορ και για ενα τουλαχιστον χαφ για να ακριβολογουμε αν φυγει ο Πενια. Θα εχουμε μεινει με 3 ενεργα χαφ.PAOKevolution έγραψε: Παρ 04 Ιούλ 2025, 08:16 Έχουμε ακόμα 10 μέρες μέχρι να φύγει η ομάδα για Ολλανδία. Επομένως 10 μέρες για να κλείσει το φορ. Υπάρχει πολύς χρόνος θεωρητικά, μα θα πρέπει να έχουμε ήδη δουλεμένες περιπτώσεις.
Εγω συμφωνω 100%. Ο ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια (μας αρεσει δεν μας αρεσει) αρχιζει και γινεται selling club. Πλεον πουλαει σε τιμες αρκετα υψηλες για Ελλαδα. Θα πρεπει να περασει στην επομενη πιστα (οπως πχ κανουν οι Βελγικες ομαδες) και να ρισκαρει αγορες της ταξεως των 4-5-6εκ γιατι εχει κατακτησει ενα κατώτατο πλαφόν στις πωλησεις του και μπορει να τα παρει πισω πολλαπλασια.makispaspartou έγραψε: Παρ 04 Ιούλ 2025, 08:19 Για μένα ο ιδανικός είναι ο Saldanha. Όχι βέβαια στα 6εκ που ακούστηκε ότι ζητάνε οι Ούγγροι αλλά με 4εκ νομίζω ότι θα ήταν εξαιρετική μεταγραφή. Στοιχεία, ηλικία, κίνητρο, μεταπωλητική αξία. Αν θέλεις φορ να κάνει διαφορά τα σκας.
Τον Saldanha θα μπορεσει να τον δωσει σε 2-3 χρονια με 10+ ευκολα.
- These users thanked the author nunies4 for the post:
- makispaspartou
-
Jansen η Sandro??? Το τέλειο θα ήταν και τους δύο. Ποιον προτιμάτε????
- These users thanked the author Paok1926 + male-sykies for the post:
- pagotatzis
-
Ο saldanha σε 3 χρονια θα ειναι 29 δεν θα κοστιζει σχεδον ουτε τα λεφτα που θα δαπανηθουν θεωρω . ο μονος λογος για να δωσει μια ομαδα λεφτα σε ελληνικη ειναι για τους νεους ελληνες η αν αρχισουμε να κοιταμε 20χρονους απο εξωτερικο οπως κανει ο γαυρος με εσσε και τωρα σκιπιονι .nunies4 έγραψε: Παρ 04 Ιούλ 2025, 08:34Εγω συμφωνω 100%. Ο ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια (μας αρεσει δεν μας αρεσει) αρχιζει και γινεται selling club. Πλεον πουλαει σε τιμες αρκετα υψηλες για Ελλαδα. Θα πρεπει να περασει στην επομενη πιστα (οπως πχ κανουν οι Βελγικες ομαδες) και να ρισκαρει αγορες της ταξεως των 4-5-6εκ γιατι εχει κατακτησει ενα κατώτατο πλαφόν στις πωλησεις του και μπορει να τα παρει πισω πολλαπλασια.makispaspartou έγραψε: Παρ 04 Ιούλ 2025, 08:19 Για μένα ο ιδανικός είναι ο Saldanha. Όχι βέβαια στα 6εκ που ακούστηκε ότι ζητάνε οι Ούγγροι αλλά με 4εκ νομίζω ότι θα ήταν εξαιρετική μεταγραφή. Στοιχεία, ηλικία, κίνητρο, μεταπωλητική αξία. Αν θέλεις φορ να κάνει διαφορά τα σκας.
Τον Saldanha θα μπορεσει να τον δωσει σε 2-3 χρονια με 10+ ευκολα.
- These users thanked the author Polichni1926 for the post:
- tonipap801
-
Συμφωνώ @nunies4 θελουμε χαφ! Ο Πενια δεν θα γυρισει τη Δευτερα, όπως ολα δείχνουν.nunies4 έγραψε: Παρ 04 Ιούλ 2025, 08:30Για φορ και για ενα τουλαχιστον χαφ για να ακριβολογουμε αν φυγει ο Πενια. Θα εχουμε μεινει με 3 ενεργα χαφ.PAOKevolution έγραψε: Παρ 04 Ιούλ 2025, 08:16 Έχουμε ακόμα 10 μέρες μέχρι να φύγει η ομάδα για Ολλανδία. Επομένως 10 μέρες για να κλείσει το φορ. Υπάρχει πολύς χρόνος θεωρητικά, μα θα πρέπει να έχουμε ήδη δουλεμένες περιπτώσεις.
Δυστυχώς με τον Αλεξανδρόπουλο δεν ασχοληθήκαμε (μάλλον) και το μονο θετικό είναι ότι θα πάρει την ευκαιρία του ο Σνάουτσερ στην προετοιμασία.