7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από NikLiverpool »

apple64 έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 21:57
renegade έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 21:07 Κάτσε εδώ ρε μαλακα,που θα πας?
Ξέρεις πόσο δύσκολα μεγαλώνεις μωρό χωρίς βοήθεια?
Θα θες να βγεις για ένα φάει με την γυναίκα σου και θα φωνάζεις τον Τζένεραλ μάνατζερ της Στουτγκάρδης να κάνει babysitting
Μετά τα 4-5 και βλέπουμε
1. Είναι εύκολο. Δεν θέλω κανέναν γονιό στα πόδια μου. Αυτοί ότι έπρεπε να κάνουν το έκαναν πριν πολλά χρόνια. Φτάνει. Ας κάνουν την ζωή τους.
2. Το χειρότερο μακράν πράγμα στην Ελλάδα είναι ότι τα παιδιά δεν απογαλακτίζονται ποτέ.
3. Αν ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν φεύγει από την χώρα του γι’ αυτό τον λόγο τότε δεν είναι επαγγελματίας και κανονικά δεν θα έπρεπε να κάνει και για τον ΠΑΟΚ.

Έζησα στο εξωτερικό. Όλα ήταν τρέλα ποιο εύκολα. Θα έφευγα ξανά για πλάκα αν προέκυπτε η ευκαιρία. Αν μείνει στην Ελλάδα γιατί έγινε μπαμπάς είναι εντελώς ασόβαρος.

Ως οπαδός θα ήθελα να μείνει φυσικά. Αλλά δική του είναι η ζωή και η καριέρα. Ας κάνει ότι νομίζει.
Μμμμ αναρωτιέμαι τι κάνω τόσο λάθος και έχω να βγω απο το σπίτι με την γυναίκα μου μετά τις 9 το βράδυ εδώ και 8 χρόνια.....
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Babysitter?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν παίρνεις 1.5 εκατομμύριο τον χρόνο να μπορείς να πληρώνεις nursery το πρωί και να έχεις την live in nanny στο ανεξ στον κήπο.
These users thanked the author gika for the post:
NikLiverpool
Refused1337

Δημοσίευση από Refused1337 »

apple64 έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 21:57
renegade έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 21:07 Κάτσε εδώ ρε μαλακα,που θα πας?
Ξέρεις πόσο δύσκολα μεγαλώνεις μωρό χωρίς βοήθεια?
Θα θες να βγεις για ένα φάει με την γυναίκα σου και θα φωνάζεις τον Τζένεραλ μάνατζερ της Στουτγκάρδης να κάνει babysitting
Μετά τα 4-5 και βλέπουμε
1. Είναι εύκολο. Δεν θέλω κανέναν γονιό στα πόδια μου. Αυτοί ότι έπρεπε να κάνουν το έκαναν πριν πολλά χρόνια. Φτάνει. Ας κάνουν την ζωή τους.
2. Το χειρότερο μακράν πράγμα στην Ελλάδα είναι ότι τα παιδιά δεν απογαλακτίζονται ποτέ.
3. Αν ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν φεύγει από την χώρα του γι’ αυτό τον λόγο τότε δεν είναι επαγγελματίας και κανονικά δεν θα έπρεπε να κάνει και για τον ΠΑΟΚ.

Έζησα στο εξωτερικό. Όλα ήταν τρέλα ποιο εύκολα. Θα έφευγα ξανά για πλάκα αν προέκυπτε η ευκαιρία. Αν μείνει στην Ελλάδα γιατί έγινε μπαμπάς είναι εντελώς ασόβαρος.

Ως οπαδός θα ήθελα να μείνει φυσικά. Αλλά δική του είναι η ζωή και η καριέρα. Ας κάνει ότι νομίζει.
Τι λες ρε apple, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος να ζεις για τα παιδιά απο την Ελλάδα. Προχθες πήγα στο Καλοχώρι για κάποιο λόγο το απόγευμα και τα παιδιά ήταν με τα ποδήλατα και παίζανε ακόμα μήλα και ψείρες. Τα άλλα παίζανε μπάλα παραπέρα και σκουντούφλισε και μάτωσε το γόνατο του. Πού θα τα ζήσουν αυτά; Στο εξωτερικό που βγαίνει ήλιος μια φορα στης 15 και πάνε ξαπλώνουν στα χορτάρια και έχουν κατάθλιψη; Και κάτι να πάθει το παιδί εχουμε τους καλύτερους γιατρούς ειδικά αν έχεις να πλήρωσεις. 1 είναι το πρόβλημα στην Ελλάδα, το να μην εχεις χρήματα και απο αυτά εχει.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Μιλάμε για την ίδια Ελλάδα που για να βγείς με καρότσι στο δρόμο πρέπει να του φορέσεις ερπύστριες και διπλό διαφορικό?
These users thanked the author astral for the post (total 2):
TylerDurden, vasgias
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Ναι στο Καλοχώρι έτσι είναι όπως τα λέει ο φίλος.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

leon2202 έγραψε: Πέμ 03 Ιούλ 2025, 09:16 ανοιγω το πρωι διαφορες σελιδες να διαβασω και σχεδον παντου παιζει ο Ντελιας.
Ο προεδρος εχει δειξει με πραξεις οτι δεν ενδιαφερεται να επενδυσει καποια λιγα εκατομμυρια για να εισπραξει αργοτερα πολλα παραπανω. πχ. να παρει 2-3 ακριβους παικτες ωστε να μπει τσουλου και να εισπραξει καμια εικοσαρια.
το ιδιο εργο παιγμενο ξανα και ξανα. Το ιδιο τωρα με Ντελια.
Ο παικτης ειδικα με την Εθνικη μπορει να εκτοξευθει σε παραπανω επιπεδο απο τα 15-20 που ειναι τωρα.
Η νοοτροπια ομως να παρουμε σημερα τα φραγκα, γιατι πιθανον χωρις αυτα δεν μπορουμε να κανουμε τις μεταγραφες που χρειαζόμαστε, δεν αφηνει περιθωρια για επενδυσεις.
Συμφωνω με Rexaris, το ξενερωμα θα ειναι μεγαλο
Εχεις δικιο φιλε με το τεταρτο σου σχολιο στο φορουμ. Βοηθαει να μοιραζεσαι την αγανακτηση σου
These users thanked the author aivas19 for the post (total 7):
vasgias, dragon, icue, ToMousiTouCrespo, ΚΩΣΤΑΣ2019, giapas, Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu

Δημοσίευση από Skoufos_tou_Lucescu »

astral έγραψε: Πέμ 03 Ιούλ 2025, 12:25 Μιλάμε για την ίδια Ελλάδα που για να βγείς με καρότσι στο δρόμο πρέπει να του φορέσεις ερπύστριες και διπλό διαφορικό?
Στο Πανόραμα και στο Ωραιόκαστρο μια χαρά βγαίνεις στο δρόμο. Αν είσαι πλούσιος δεν υπάρχει καλύτερη χώρα απ' την Ελλάδα να ζήσεις.
These users thanked the author Skoufos_tou_Lucescu for the post:
icue
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

flash4 έγραψε: Πέμ 03 Ιούλ 2025, 13:49 Ναι στο Καλοχώρι έτσι είναι όπως τα λέει ο φίλος.
Θα με κάνετε να αφήσω το Λονδίνο για το εξωτικό καλοχωρι. :mrgreen:

Jokes aside, παιδιά αν βγείτε λίγο από την ελληνική φούσκα θα αλλάξετε αντιλήψεις. Αύριο ολοκληρώνουμε την αγορά του πρώτου μας σπιτιού, που είναι επισφράγιση της απόφασης μας να κάνουμε οικογένεια εδώ. Προσωπική μου άποψη και ο καθένας μπορεί να διαφωνήσει, αλλά οι ευκαιρίες που θα έχει το μελλοντικό μου παιδί, αν και όποτε έρθει, στην Αγγλία, δεν θα της είχε ποτέ στην Ελλάδα.

Για να είμαι εγώ εδώ που είμαι, έπρεπε να ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες δύο-τρεις φορές τα τελευταία έξι χρόνια. Βλέποντας συναδέλφους από τα καλά πανεπιστήμια της Αγγλίας, από το χεράκι τους έχουν και τους φτιάχνουν την καριέρα. Βλέποντας «δυνατούς» συμφοιτητές μου που έμειναν στην Ελλάδα και έχουν βαλτώσει σε μέτριες θέσεις σε μέτριες εταιρίες με μέτριους μισθούς είναι να τρελενεσαι.

Φυσικά, για να το αντέξεις όλο αυτό και να πάρεις το 100% της εμπειριας θες χρήματα, αλλά οι επαγγελματικές ευκαιρίες που υπάρχουν εδώ (κι είναι και στα κατω τους τώρα) δεν υπάρχουν στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια.

Για να το κλείσω το οφ τοπικ, αν είναι να ζεις με τον βασικό, καλύτερα μείνε στην Ελλάδα που έχεις και οικογένεια, κάποιοι και κανένα σπίτι/εξοχικο, αλλά αν είσαι σε θέση για καριέρα, οι ευκαιρίες της Αγγλίας δεν την βλέπουν την Ελλάδα, και η ζωή με καλά λεφτά στην Αγγλία δεν βλέπει την αντίστοιχη ζωή με καλά λεφτά στην Ελλάδα.
leon2202

Δημοσίευση από leon2202 »

aivas19 έγραψε: Πέμ 03 Ιούλ 2025, 13:58
leon2202 έγραψε: Πέμ 03 Ιούλ 2025, 09:16 ανοιγω το πρωι διαφορες σελιδες να διαβασω και σχεδον παντου παιζει ο Ντελιας.
Ο προεδρος εχει δειξει με πραξεις οτι δεν ενδιαφερεται να επενδυσει καποια λιγα εκατομμυρια για να εισπραξει αργοτερα πολλα παραπανω. πχ. να παρει 2-3 ακριβους παικτες ωστε να μπει τσουλου και να εισπραξει καμια εικοσαρια.
το ιδιο εργο παιγμενο ξανα και ξανα. Το ιδιο τωρα με Ντελια.
Ο παικτης ειδικα με την Εθνικη μπορει να εκτοξευθει σε παραπανω επιπεδο απο τα 15-20 που ειναι τωρα.
Η νοοτροπια ομως να παρουμε σημερα τα φραγκα, γιατι πιθανον χωρις αυτα δεν μπορουμε να κανουμε τις μεταγραφες που χρειαζόμαστε, δεν αφηνει περιθωρια για επενδυσεις.
Συμφωνω με Rexaris, το ξενερωμα θα ειναι μεγαλο
Εχεις δικιο φιλε με το τεταρτο σου σχολιο στο φορουμ. Βοηθαει να μοιραζεσαι την αγανακτηση σου
Επειδή βλέπω το κάνεις πολύ συχνά αυτό, σου έχει ανατεθεί κάποιος ρόλος επιβλέποντα εδώ μέσα ?
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ρε σαν τον ΟΠΕΚΕΠΕ δεν έχει, ποια Λονδίνο, Παρίσι κ Λουξεμβούργα;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

gika έγραψε: Πέμ 03 Ιούλ 2025, 15:33
flash4 έγραψε: Πέμ 03 Ιούλ 2025, 13:49 Ναι στο Καλοχώρι έτσι είναι όπως τα λέει ο φίλος.
Θα με κάνετε να αφήσω το Λονδίνο για το εξωτικό καλοχωρι. :mrgreen:

Jokes aside, παιδιά αν βγείτε λίγο από την ελληνική φούσκα θα αλλάξετε αντιλήψεις. Αύριο ολοκληρώνουμε την αγορά του πρώτου μας σπιτιού, που είναι επισφράγιση της απόφασης μας να κάνουμε οικογένεια εδώ. Προσωπική μου άποψη και ο καθένας μπορεί να διαφωνήσει, αλλά οι ευκαιρίες που θα έχει το μελλοντικό μου παιδί, αν και όποτε έρθει, στην Αγγλία, δεν θα της είχε ποτέ στην Ελλάδα.

Για να είμαι εγώ εδώ που είμαι, έπρεπε να ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες δύο-τρεις φορές τα τελευταία έξι χρόνια. Βλέποντας συναδέλφους από τα καλά πανεπιστήμια της Αγγλίας, από το χεράκι τους έχουν και τους φτιάχνουν την καριέρα. Βλέποντας «δυνατούς» συμφοιτητές μου που έμειναν στην Ελλάδα και έχουν βαλτώσει σε μέτριες θέσεις σε μέτριες εταιρίες με μέτριους μισθούς είναι να τρελενεσαι.

Φυσικά, για να το αντέξεις όλο αυτό και να πάρεις το 100% της εμπειριας θες χρήματα, αλλά οι επαγγελματικές ευκαιρίες που υπάρχουν εδώ (κι είναι και στα κατω τους τώρα) δεν υπάρχουν στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια.

Για να το κλείσω το οφ τοπικ, αν είναι να ζεις με τον βασικό, καλύτερα μείνε στην Ελλάδα που έχεις και οικογένεια, κάποιοι και κανένα σπίτι/εξοχικο, αλλά αν είσαι σε θέση για καριέρα, οι ευκαιρίες της Αγγλίας δεν την βλέπουν την Ελλάδα, και η ζωή με καλά λεφτά στην Αγγλία δεν βλέπει την αντίστοιχη ζωή με καλά λεφτά στην Ελλάδα.
Προσυπογραφω.
Μια απο τις πιο κακες αποφασεις που πηρα ever ηταν η επιστροφη μου απο το μεταπτυχιακο χωρις να "παλεψω" για μια θεση στη εκει αγορα.
20κατι χρονια μετα θα με περιεγραφες περιπου σαν τους βαλτωμενους που λεει ο gikas.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Βέβαια σας διαφεύγει ότι η πλειοψηφία από απολυτήριο λυκείου είναι μέχρι την υποχρέωση να περάσουν σε μια ανώτατη σχολή...

Δεν έχει η πλειοψηφία την δυνατότητα να σκέφτεται διδακτορικό στην....ινκλαντερα...
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Όλα σχετικά είναι. π.χ. δεν λέγανε ψέμματα από την κυβέρνηση όταν λέγανε ότι η Ελλάδα προσφέρει απαράμμιλη ποιότητα ζωής. Που αλλού θα μπορούσανε να κάνουν όλα αυτά που κάνουν και να ειναι στον αφρό? Μπορεί για τον συνηθισμένο μικροαστό να μην ισχύουν όλα αυτά, αλλά το θέμα είναι σε ποιόν απευθύνεσαι.
Αν ο στόχος είναι κάτι πιο κοντά στο αξιοκρατικό και την επιβράβευση της προσπάθειας και της συστηματικής εργασίας, τότε το εξωτερικό είναι μονόδρομος, έστω και αν πρόκειται για γειτονικές βαλκανικές χώρες.
Αν ο Κωνσταντέλιας θέλει να ευχαριστηθεί το επάγγελμα του και να αναπτύξει το ταλέντο του, αργά ή γρήγορα θα φύγει.
Όσα βήματα προόδου και να κάνει ο ΠΑΟΚ η συνολική ποιότητα της μπουντεσλίγκα ή της πρέμιερ ή τέλος πάντων κάποιου τέτοιου πρωταθλήματος δεν μπορεί να συγκριθεί με του Ελληνικού.
Και ακόμα και για κάποιον που έχει πολύ καλές απολαβές από την δουλειά του, είναι πολύ σημαντικό να ζει σε μια κοινωνία που να έχει μια υποτυπώδη συνοχή, ένα σταθερό κοινωνικό σύστημα και νομοθεσία που να ισχύει για όλους.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

gika
Συμφωνώ και επαυξάνω. Λάθος της συζύγου μου που φοβήθηκε να αφήσει την Ελλάδα και να έλθει στο Λονδίνο όταν ήμουν εκεί για μετεκπαίδευση πριν 3 περίπου δεκαετίες (αρραβωνιασμένοι ήμασταν τότε), λάθος και δικό μου που δεν επέμεινα πολύ για να μπορέσω να την πείσω. Πολύ καλή η επιλογή σου και σου εύχομαι κάθε επιτυχία στα σχέδιά σου. Η κόρη μου είναι εδώ και 7 και πλέον χρόνια κάτοικος Leeds και είναι κατενθουσιασμένη με την ζωή, τις οικονομικές απολαβές, την αποδοχή που βρίσκει από την εταιρεία στην οποία δουλεύει και τις κοινωνικές απολαβές.
On topic: λάθος του Προέδρου που δεν προέβη στην επέκταση και αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Κωνσταντέλια από πέρσι, αμέσως μόλις έκλεισαν την πόρτα της Salzburg. Είναι απαράδεκτο ο κορυφαίος και με διαφορά Έλληνας ποδοσφαιριστής να είναι ο 15ος σε μισθό στον ΠΑΟΚ. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Ιβάν δεν θα πουλήσει τον παίκτη μας τώρα, άλλωστε αυτά που αναφέρεται ότι δίνει η Στουτγκάρδη δεν είναι ούτε τα μισά από αυτά που αξίζει. Σε ένα-δύο χρόνια με Μουντιάλ και league stage, η αξία του θα ανέβει πάρα πολύ. Πιστεύω ότι με την επιστροφή του από την άδεια μετά την 7/7, θα κινηθεί η διαδικασία της ανανέωσης.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”