Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Κάτι σχετικό άσχετο. Πέρυσι είχε ακουστεί στις αρχές του καλοκαιριού το όνομα του Mirlind Daku για φορ από την Καζάν.

Επειδή δεν ήταν γνωστός κατευθείαν όλοι είπαμε. «Τι, αυτός θα έρθει για βασικός? Πάμε στον επόμενο».

Ε λοιπόν, ο Daku ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με 15 γκολ και 8 ασσίστ. Ενας φορ ταμάμ για το πώς παίζει ο Ραζβαν. Ψηλός, υποδέχεται την μπάλα με την πλάτη, την σπάει και ανοίγει χώρους.

Πλέον η τιμή του εκτοξεύτηκε στα 8 εκατομμύρια.

https://www.transfermarkt.com/mirlind-d ... ler/521872

Μπορείς να το πεις και χαμένη ευκαιρία, αλλά φυσικά ποτέ δεν θα μάθουμε τι ΘΑ έκανε ΑΝ ερχόταν εδώ.

Όπως και ο Manaj που είχε ακουστεί προπερσι και μετά πήγε στην Sivasspor και κάνει χρονιές καριέρας.
These users thanked the author Jim_Chatz for the post (total 2):
breakdown88, Ettien26
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Varela14 έγραψε: Πέμ 03 Ιούλ 2025, 16:12
renegade έγραψε: Πέμ 03 Ιούλ 2025, 15:45
Varela14 έγραψε: Πέμ 03 Ιούλ 2025, 15:34

Να δοθουν δανεικοι φιλε αυτη ειναι η λυση...Ειτε σε καποια ομαδα στην Ελλαδα που υπαρχει μια φιλια η συνεργασια, ειτε στο εξωτερικο πχ Βελγιο,Ολλανδια σε μικρες ομαδες Α κατηγοριας...
Αυτο το κραταω ποσοστο ,ειναι σαν να χαριζεις τον παικτη αλλου, ποσο μαλλον οταν αυτος ειναι ο Λεβαδειακος και ο καθε Λεβαδειακος που ολοι ξερουμε το ρολο που εξυπηρετουναυτες οι ομαδες και με ποιους τα εχουν καλα και με ποιους οχι...
Πιστευει κανεις αν ο Γκουμας βγαλει ματια και τον θελει ο βαζελος,δεν θα βρει ο Κομποτης τροπο με τον Αλαφουζο να παει εκει τζαμπα, χωρις κανενα οφελος δικο μας???
Μερικοι μπερδευεστε, ποσοστο μεταπωλησης κραταμε, δεν κανουμε συνδιοκτησια, εχει μεγαλη διαφορα....
Στη συνδιοκτησια εχω αποψη εχω για τον παικτη και αν τον θελω πισω, δινω το μισο αντιτοιμο της αξιας του και τον παιρνω...
Στο ποσοστο μεταπωλησης, εμεις σαν ΠΑΟΚ δεν εχουμε κανενα δικαιωμα πανω στον παικτη ,οτι θελει ο Κομποτης θα κανει...Σε οποιον θελει θα τον δωσει,αν θελει τον αφηνει και ελευθερο και παιρνουμε τα τετοια μας οπως πηραμε με Μπαλογιαννη και Διαμαντη απο ΟΦΗ...
Τα παιδια που πιστευουμε οτι ισως εχουν καποιο μελλον στην ομαδα μας, πρεπει να δινονται δανεικοι,αυτο κανει και ο Αγιαξ,αυτο κανουν οι ομαδες που εχουν ακαδημιες και μοιραζουν παικτες!!!!
Συγνώμη αλλά κάνεις λάθος.
Η ομάδα κρατάει πέρα από ποσοστό πωλήσεις το δικαίωμα ματσαρισματος σε οποιαδήποτε προσφορά από τρίτο ενώ έχει στους περισσότερους και ρήτρα επαναγοράς
Κανένας κομποτης δεν μπορεί να δώσει κανέναν παίκτη στον κάθε βάζελο αν ο ΠΑΟΚ δεν το θέλει
Συγνωμη αλλα δεν διευκρινιζεται κατι τετοιο..Επισης αν μπαινει ρητρα επαναγορας δεν μπορει να μπαινει και δικαιωμα ματσαρισματος...Η ρητρα επαναγορας ειναι ενα ποσο που συμφωνειται με την ομαδα πχ 1εκ και αν ο παικτης εκτοξευσει την αξια του στα 10εκ εμεις σαν ΠΑΟΚ θα δωσουμε 1εκ και θα τον παρουμε πισω...Το δικαιωμα ματσαρισματος ειναι κατι αλλο..Αν γινει προταση στον Γκουμα 5εκ εμεις πρεπει να ματσαρουμε αυτο το ποσο...Αλλα τπτ απο τα 2 δεν διευκρινιζουν απο την ΠΑΕ μονο για ποσοστο μεταπωλησης λενε...Και αν τον δωσει τζαμπα ο Κομποτης σε αλλη ομαδα σε μια συμφωνια κατω απο το τραπεζι η με ανταλλαγη παικτων εμεις τι θα κερδισουμε εκει???
Η ρήτρα ματσαρισματος μπαίνει για να διασφαλιστεί η ομάδα ότι ακόμα και αν έχει ρήτρα επαναγοράς 1 εκατομμύριο πχ και έρθει ο βάζελος και κάνει προσφορά 5 κατοσταρικα,πάλι θα έχεις τον πρώτο λόγο χωρίς να χρειάζεται να προσφέρεις περισσότερα από τον ανταγωνιστή σου

Επίσης υπάρχει όριο για τους διεθνείς δανεισμούς που μπορεί να κάνει μία ομάδα οι οποίοι από το 2024 είναι μόλις 6
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 03 Ιούλ 2025, 16:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author renegade for the post (total 2):
icue, aivas19
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

PaokPatraG4 έγραψε: Πέμ 03 Ιούλ 2025, 15:32 Εγώ θα έλεγα ότι κοιτάζουμε προς Ιταλία μεριά....Κ θα κάνω κ μια πρόβλεψη.....Μάλλον 2 προβλέψεις....Για να δούμε.....

https://www.transfermarkt.com/giovanni- ... ler/282388

https://www.transfermarkt.com/antonio-s ... ler/234523
Σαναμπρια γουσταρω φουλ. Ο Σιμεονε δεν νομιζω να ψηθει για Ελλαδα
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

vasgias έγραψε: Πέμ 03 Ιούλ 2025, 16:19 Θα δοθούν τα χρήματα εκεί που πρέπει στα 60m ετήσια έξοδα της ομάδας.
Τέλεια!
Οπότε τα υπόλοιπα έσοδα που
είναι δεκάδες εκατομμύρια πάλι
θα δοθούν εκεί που πρέπει!
Το ίδιο λέμε.....
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

Panostas1995 έγραψε: Πέμ 03 Ιούλ 2025, 14:42

Ηρέμησε ρε φίλε που είναι και έγκλημα...τα παιδιά αυτά καλός ή κακός στη πρώτη ομάδα δε θα έπαιζαν...στον ΠΑΟΚ Β λογικά θα έμεναν στάσιμα οπότε τους δίνεις έστω και τζάμπα με συνιδιοκτησία για να παίξουν σε καλύτερο επίπεδο και να κάνεις χώρο στον ΠΑΟΚ Β για τους επόμενους....εγώ τόσα χρόνια που βλέπω παιδιά να φεύγουν δεν είδα κάποιον να κάνει τη διαφορά και να πω ότι θα έπαιζε στον ΠΑΟΚ..
Ήρεμα λίγο
Να δοθουν δανεικοι φιλε αυτη ειναι η λυση...Ειτε σε καποια ομαδα στην Ελλαδα που υπαρχει μια φιλια η συνεργασια, ειτε στο εξωτερικο πχ Βελγιο,Ολλανδια σε μικρες ομαδες Α κατηγοριας...
Αυτο το κραταω ποσοστο ,ειναι σαν να χαριζεις τον παικτη αλλου, ποσο μαλλον οταν αυτος ειναι ο Λεβαδειακος και ο καθε Λεβαδειακος που ολοι ξερουμε το ρολο που εξυπηρετουναυτες οι ομαδες και με ποιους τα εχουν καλα και με ποιους οχι...
Πιστευει κανεις αν ο Γκουμας βγαλει ματια και τον θελει ο βαζελος,δεν θα βρει ο Κομποτης τροπο με τον Αλαφουζο να παει εκει τζαμπα, χωρις κανενα οφελος δικο μας???
Μερικοι μπερδευεστε, ποσοστο μεταπωλησης κραταμε, δεν κανουμε συνδιοκτησια, εχει μεγαλη διαφορα....
Στη συνδιοκτησια εχω αποψη εχω για τον παικτη και αν τον θελω πισω, δινω το μισο αντιτοιμο της αξιας του και τον παιρνω...
Στο ποσοστο μεταπωλησης, εμεις σαν ΠΑΟΚ δεν εχουμε κανενα δικαιωμα πανω στον παικτη ,οτι θελει ο Κομποτης θα κανει...Σε οποιον θελει θα τον δωσει,αν θελει τον αφηνει και ελευθερο και παιρνουμε τα τετοια μας οπως πηραμε με Μπαλογιαννη και Διαμαντη απο ΟΦΗ...
Τα παιδια που πιστευουμε οτι ισως εχουν καποιο μελλον στην ομαδα μας, πρεπει να δινονται δανεικοι,αυτο κανει και ο Αγιαξ,αυτο κανουν οι ομαδες που εχουν ακαδημιες και μοιραζουν παικτες!!!!
Η ομάδα κρατάει πέρα από ποσοστό πωλήσεις το δικαίωμα ματσαρισματος σε οποιαδήποτε προσφορά από τρίτο ενώ έχει στους περισσότερους και ρήτρα επαναγοράς
Κανένας κομποτης δεν μπορεί να δώσει κανέναν παίκτη στον κάθε βάζελο αν ο ΠΑΟΚ δεν το θέλει
Ο Κομποτης μπορει οντως να κανει ο,τι γουσταρει γιατι οι παιχτες ανηκουν στον Λεβαδειακο. Απλα εμεις εχουμε 50% των δικαιωματων (και τα αλλα που αναφερθηκαν). Το προβλημα με τον συγκεκριμενο ειναι τα ντηλ κατω απο το τραπεζι (ειδικα με βαζελο). Δλδ αν δηλωσει οτι πουλησε τον Φιλων πχ 2 εκ ενω στην πραγματικοτητα πηρε 5, εμεις θα παρουμε μονο το 50% του 2 που φαινεται.
leftosss4

Δημοσίευση από leftosss4 »

tonipap801 έγραψε: Πέμ 03 Ιούλ 2025, 16:30

Ο Κομποτης μπορει οντως να κανει ο,τι γουσταρει γιατι οι παιχτες ανηκουν στον Λεβαδειακο. Απλα εμεις εχουμε 50% των δικαιωματων (και τα αλλα που αναφερθηκαν). Το προβλημα με τον συγκεκριμενο ειναι τα ντηλ κατω απο το τραπεζι (ειδικα με βαζελο). Δλδ αν δηλωσει οτι πουλησε τον Φιλων πχ 2 εκ ενω στην πραγματικοτητα πηρε 5, εμεις θα παρουμε μονο το 50% του 2 που φαινεται.
Ναι αλλά εφόσον έχεις το δικαίωμα ματσαρίσματος, άμα ο παιχτης αξίζει 5 και πάει να τον δηλώσει 2, μπορείς να δώσεις τα 2 και να τον πουλήσεις 5. Αρα πιασμένο τον έχεις και πάλι.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Σύμφωνα με τους Ιταλούς ο Σαμουροντοφ έχει πει ήδη 2 φορές Όχι στην μπασακσεχιρ τον Ιούνιο.
Άλλοι πάλι το δίνουν τελιωμενο και μάλιστα μιλάνε για ποσο κοντά στα 10 μύρια από τους Τουρκους
These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
aivas19
renegade

Δημοσίευση από renegade »

@tonipap801 μακάρι να φτάσει ένα παιδί από αυτά να έχει αξία κοντά στα 5 χρόνια. Τότε σίγουρα θα τον δούμε πίσω στα ασπρόμαυρα
These users thanked the author renegade for the post:
tonipap801
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Εγώ βλέπω πως από τα παιδιά που έφυγαν (τζάμπα)κανένα δεν έκανε καριέρα σε ομάδες πιο πάνω από τον ΠΑΟΚ, υπάρχουν 50 παίκτες από τις ακαδημίες της ομάδας που παίζουν επαγγελματικά και κανένας από αυτούς δεν είναι σε υψηλότερο επίπεδο από τον ΠΑΟΚ άρα δε θα έπαιζαν και στον ΠΑΟΚ....τώρα σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις που θα ήταν μια χαρά για εναλλακτικές Τσιγγαρας, Χατζηστραβος ακόμη και ο Κουλούρης πέρσι τέτοιο καιρό θα ερχόταν με ένα μικρό ποσό για δεύτερος αλλά μπορεί και τα ίδια τα παιδιά να θέλουν να παίζουν βασικοί....το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν είναι ότι δεν έχει πολλούς γηγενείς, είναι ότι δεν έχει γηγενείς ρολιστες, γιατί να έχω τον Σαστρε και να μην έχω λυραντζη ή Δεληγιαννίδη; Γιατί να έχω Πένια ή Μπακαγιοκο και να μην έχω Τσιγγαρα και πολλά άλλα παραδείγματα
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Πέμ 03 Ιούλ 2025, 16:29
vasgias έγραψε: Πέμ 03 Ιούλ 2025, 16:19 Θα δοθούν τα χρήματα εκεί που πρέπει στα 60m ετήσια έξοδα της ομάδας.
Τέλεια!
Οπότε τα υπόλοιπα έσοδα που
είναι δεκάδες εκατομμύρια πάλι
θα δοθούν εκεί που πρέπει!
Το ίδιο λέμε.....
Άλλα λένε οι ισολογισμοί 23 και 24 οπότε το ίδιο ΔΕΝ λέμε αλλά πάμ'παρακάτω.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

vasgias
Ακριβώς το ίδιο λέμε.
Ένα και ένα πάλι δύο κάνουν.

Αλλά δεν το ξεκίνησα εγώ....
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Jim_Chatz έγραψε: Πέμ 03 Ιούλ 2025, 16:23 Κάτι σχετικό άσχετο. Πέρυσι είχε ακουστεί στις αρχές του καλοκαιριού το όνομα του Mirlind Daku για φορ από την Καζάν.

Επειδή δεν ήταν γνωστός κατευθείαν όλοι είπαμε. «Τι, αυτός θα έρθει για βασικός? Πάμε στον επόμενο».

Ε λοιπόν, ο Daku ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με 15 γκολ και 8 ασσίστ. Ενας φορ ταμάμ για το πώς παίζει ο Ραζβαν. Ψηλός, υποδέχεται την μπάλα με την πλάτη, την σπάει και ανοίγει χώρους.

Πλέον η τιμή του εκτοξεύτηκε στα 8 εκατομμύρια.

https://www.transfermarkt.com/mirlind-d ... ler/521872

Μπορείς να το πεις και χαμένη ευκαιρία, αλλά φυσικά ποτέ δεν θα μάθουμε τι ΘΑ έκανε ΑΝ ερχόταν εδώ.

Όπως και ο Manaj που είχε ακουστεί προπερσι και μετά πήγε στην Sivasspor και κάνει χρονιές καριέρας.
Όντως τον είδα και εγώ και τον θυμήθηκα, έχει πολύ καλά στοιχεία
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

tolis14 έγραψε: Πέμ 03 Ιούλ 2025, 14:55
Γερασίμου έγραψε: Πέμ 03 Ιούλ 2025, 14:43
tolis14 έγραψε: Πέμ 03 Ιούλ 2025, 14:23

Πως δεν το σκέφτηκαν εκεί στην ΠΑΕ να τους μοσχοπουλήσουν με τέτοια τεραστια ζήτηση που υπήρχε και τους έδωσαν τσάμπα; κι εσύ τι τα κρατάς αυτά για μετά, πες τους τα από πριν να ξέρουν πως θα κινηθούν.
Έχει δεν έχει ζήτηση, ένα αντίτιμο μπορείς να ζητήσεις. Από ότι είδα κρατάμε ποσοστό μεταπώλησης και έχουμε τον πρώτο λόγο να τους πάρουμε. Αν θελήσουμε να πάρουμε κάποιον-ους πίσω, π.χ. τον Φίλωνα, θα τον πάρουμε δωρεάν ή ο Κομπότης θα ζητήσει αντίτιμο; Τζάμπα δηλαδή δίνω το αμάξι μου αλλά αν το θελήσω πίσω πρέπει να τα σκάσω.
Η δουλειά μου φίλε δεν είναι οικονομολόγος, τέτοιους/ες, έχει η ΠΑΕ. Αν οι ακαδημίες στοιχίζουν 2-2,5 τον χρόνο, αλλά για όποια παιδιά δεν είναι του επιπέδου Τζόλη, Τζίμα, Κουλιεράκη, Ντέλια δεν μπορούμε να εισπράξουμε σεντ, τί να πω. Άντε Σινανάι, Λαγωνίδης κ.α. δεν μπορούσαν να φέρουν φράγκο, ο Τσιγγάρας δεν άξιζε 400-500.000; Για τον Λύρατζη που δεν υπολογίζεται, δεν πρέπει να εισπράξει η ομάδα ένα αντίτιμο; Κάποιοι από τους παίκτες που έφυγαν είχαν συμμετοχές στις μικρές Εθνικές και αν θυμάμαι καλά Τσιγγάρας και Λύρατζης φόρεσαν την φανέλα της Εθνικής.
Δηλαδή τώρα για να μιλήσουμε σοβαρά, πιστεύεις ότι αυτοί που τρέχουν τις καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας εδώ και χρόνια, ο προπονητής της πρώτης ομάδας και οι λοιποί που ασχολούνται με το θέμα δεν ξέρουν και ξέρουμε εσύ κι εγώ; αλήθεια το πιστεύεις αυτό;
Σίγουρα οι προπονητές ξέρουν τί κάνουν. Εγώ το βλέπω από καθαρά οικονομική άποψη και μόνο. Επαναλαμβάνω. Αυτή την στιγμή πείθομαι ότι αυτοί που έφυγαν για Μπέο και Κομπότη δεν μπορούσαν να δώσουν τίποτα οικονομικά στην ΠΑΕ, παρά μόνον απαλλαγή από το όποιο συμβόλαιο που έχουν. Ο Τσιγγάρας πέρσι και ο Λύρατζης φέτος δεν είναι παίκτες η μεταπήδηση των οποίων έπρεπε και πρέπει να φέρει ένα ποσό στο ταμείο της ομάδας; Ο Χάρης είναι 25, αν μείνει στον Ατρόμητο μέχρι τα 30 ή ο Ατρόμητος τον αφήσει ελεύθερο για άλλη ομάδα, ο ΠΑΟΚ δεν θα καρπωθεί τίποτα από αυτόν. Δεν είναι απώλεια από την οικονομική και μόνο κατόπτευση αυτή; Αλλά μία από τις δουλειές των CEO είναι το να εκμεταλλεύονται το παραμικρό για να φέρνουν έσοδα στην ομάδα. Άποψή μου είναι αυτή και μπορεί να κάνω λάθος.
These users thanked the author Γερασίμου for the post:
PaokFiesta
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Τελικά ποιον προτιμάτε για φορ;
Ο Γιάνσεν μου γυαλίσε.
Αλλά ας πουν καλύτερα
αυτοι που βλέπουν συχνά
αλλά πρωταθλήματα.
Panostas1995