Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Μόνο ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κοιτάζει (ξανά) φορ με ύψος 1.74.
These users thanked the author Blackgr4 for the post:
vasgias
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο Μπράντον δεν είναι ποδοσφαιριστής όχι απλα φορ
Ομπράντων ήτανε 3 χρόνια στην ομάδα. Τα δύο από αυτά δεν βλεπόταν.
Το ότι την χρονιά του πρωταθλήματος ευθυγραμμίστηκαν όλες οι φαλάκρες στον πλανήτη γη και είχε μία οκ απόδοση δεν θα πρέπει να είναι η αφετηρία των κριτηρίων μας.

Ο Σάντρο για μένα είναι η ιδανική λύση αν έχει παρθεί η απόφαση να πουληθεί ο βούλγαρος.
Με αυτό σαν σκεπτικό, τον παίρνεις τώρα ώστε να έχει και η ομάδα δύο παίκτες μπροστά και να μην αισθάνεται ανασφάλεια ο προπονητής και όταν με το καλό πουληθεί ο βούλγαρος βγαίνεις για να πάρεις και έναν κανονικό επιθετικό

Υγ να ξέρετε οι γερμανοί μιλάνε πάντα σε μικτές αποδοχές.
Τα καθαρά χοντρικά είναι τα μισά από τα μικτά
These users thanked the author renegade for the post (total 4):
Luigi Vampa, Kabamaru11, Jim_Chatz, Polichni1926
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Υπάρχει περίπτωση αντί να κοιτάμε τον Ουζμπέκο να κοιτάμε κάνα Ιρανό ?
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

dev έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 23:22 γιατι δεν παιρνουμε τον σκωτσεζο ρε παιδια που τα κανει ολα και ειναι και τρελιαρης

θα κολλησει με εμας θα κανει ωραια πραγματακια και ας μην ειναι τοπ ονομα
Για ποιον λες ?
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Υπάρχει περίπτωση αντί να κοιτάμε τον Ουζμπέκο να κοιτάμε κάνα Ιρανό ?
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Από όλους όσους κάνουν παρέλαση εδώ μέσα, μόνο ο Γιάνσεν δείχνει ενδιαφέρουσα περίπτωση και πως έχει πολλά από το πακέτο που ψάχνουμε.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

panpangr77 έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 23:32 Υπάρχει περίπτωση αντί να κοιτάμε τον Ουζμπέκο να κοιτάμε κάνα Ιρανό ?
Δύσκολα αν εννοείς τον Αζμουν. Και το κασέ του είναι στο Θεό και πήγε πρόσφατα με μεταγραφή στην Αλ Αχλι

Τώρα για τον Σάντρο, τον θεωρώ ιδανική λύση μιας και είναι πολυθεσιτης, με μακρινό σουτ δυναμίτη και προέρχεται και από τηρουμένων των αναλογιών καλή σεζόν με μια αμιγώς αμυντική ομάδα.

Και το πιο σημαντικό. Έχει και ΠΑΟΚοφατσα
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Εάν διανοηθεί να πουλήσει τον Ντελια μετά το έγκλημα Τζιμα και Κουλιερακη, εγώ απλά θα αποσυρθώ διακριτικά όπως το έχω κάνει εδώ και καιρό προσπαθώντας να κρατήσω ισορροπίες μέσα μου.

Τα θέματα είναι τόσο αγωνιστικό αφού είναι μακράν ο καλύτερος παίχτης μας όπως αντίστοιχα ήταν και ο Κουλιερακης πέρσι. Και θα ήταν ο Τζιμας πέρσι αλλά αυτός που κάνει τον προπονητή φέρνει παίχτες σαν τον Πενια.

Επίσης συμβολικό αφού αυτό πλέον δεν είναι ΠΑΟΚ γυρικομειο χωρίς όρεξη και εντάσεις και καβλα …

Ο σκοπός είναι να βάλουν μυαλό από τα μεγάλα λάθη που έχουν κάνει και να προσπαθήσουν να τα διορθώσουν. Ο μόνος λόγος που υπάρχουν εδώ και λίγο καιρό είναι τα 30-40 εκατ που ήρθαν από αυτές τις πωλήσεις … γιατί από έξοδα όλα πήγαν σε αποτυχημένες κινήσεις και ρεμούλες απίθανων …

Ας κοιτάξουν να κρατήσουν τον Ντελια κι να βάλουν να παίξουν τους μικρούς που ανέβασαν μπας και κάνουμε ομάδα σοβαρή. Έτσι και η αξία της ομάδας θα ανέβει και η ομάδα θα πετύχει αν όχι φέτος τότε του χρόνου …

Αλλιώς επειδή προφανώς αυτό κάνει στον πρόεδρο … εμένα δεν μου κάνει και αποχωρώ
These users thanked the author tad for the post (total 2):
bane1980, Andrew R
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Blackgr4 έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 23:33 Από όλους όσους κάνουν παρέλαση εδώ μέσα, μόνο ο Γιάνσεν δείχνει ενδιαφέρουσα περίπτωση και πως έχει πολλά από το πακέτο που ψάχνουμε.
+4

επίσης, στη σκακιέρα του Ιβάν, ο ντέλιας είναι η βασίλισσα
έτσι το βλέπω εγώ
πρέπει να κάνει το παν να τον κρατήσει
These users thanked the author danirifle for the post:
Logistis
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

tad έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 23:42 Εάν διανοηθεί να πουλήσει τον Ντελια μετά το έγκλημα Τζιμα και Κουλιερακη, εγώ απλά θα αποσυρθώ διακριτικά όπως το έχω κάνει εδώ και καιρό προσπαθώντας να κρατήσω ισορροπίες μέσα μου.

Τα θέματα είναι τόσο αγωνιστικό αφού είναι μακράν ο καλύτερος παίχτης μας όπως αντίστοιχα ήταν και ο Κουλιερακης πέρσι. Και θα ήταν ο Τζιμας πέρσι αλλά αυτός που κάνει τον προπονητή φέρνει παίχτες σαν τον Πενια.

Επίσης συμβολικό αφού αυτό πλέον δεν είναι ΠΑΟΚ γυρικομειο χωρίς όρεξη και εντάσεις και καβλα …

Ο σκοπός είναι να βάλουν μυαλό από τα μεγάλα λάθη που έχουν κάνει και να προσπαθήσουν να τα διορθώσουν. Ο μόνος λόγος που υπάρχουν εδώ και λίγο καιρό είναι τα 30-40 εκατ που ήρθαν από αυτές τις πωλήσεις … γιατί από έξοδα όλα πήγαν σε αποτυχημένες κινήσεις και ρεμούλες απίθανων …

Ας κοιτάξουν να κρατήσουν τον Ντελια κι να βάλουν να παίξουν τους μικρούς που ανέβασαν μπας και κάνουμε ομάδα σοβαρή. Έτσι και η αξία της ομάδας θα ανέβει και η ομάδα θα πετύχει αν όχι φέτος τότε του χρόνου …

Αλλιώς επειδή προφανώς αυτό κάνει στον πρόεδρο … εμένα δεν μου κάνει και αποχωρώ
Κανενα εγκλημα δεν εγινε. Μη σε κραταμε
These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
tolis14, loukas karadimos, Unpsofable78
dev

Δημοσίευση από dev »

Lawrence Shankland απο αυτους που γραφτηκαν εδω

ο σαντρο οντως μπορει να ζηταει 2 εκ συμβολαιο και να ταυτιζει και οτι τον δινει ο πριστ και με το ρεπορταζ του ινπαοκ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dev την Τετ 02 Ιούλ 2025, 23:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

dev έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 23:47 Lawrence Shankland απο αυτους που γραφτηκαν εδω

ο σαντρο οντως μπορει να ζηταει 2 εκ συμβολαιο και να ταιτιζει και οτι τον δινει ο πριστ και με το ρεπορταζ του ινπαοκ?
Συμφωνώ για Σάνκλαντ. Μπορεί να μην εξιτάρει πολλούς αλλά είναι μια νορμάλ επιλογή.
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

ωραια μιλαμε για τον φορ αλλα για μενα το πιθανο σεναριο να μην εμφανιστει καν ο πενια στις 7 του μηνα και να μεινει στο περου ισως κανει την απόκτηση χαφ για το βασικο σταδιο της προετοιμασιασ ισως και πιο επειγουσα κινηση απο αυτη του φορ
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

εμενα απο τα ματς προπερσι με τις 2 σκωτσεζικες να πω την αμαρτια μου ,ο σκοπιανος που πηγε στην ζιρονα μου αρεσε πιο πολυ απο τον σανκλαντ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ettien26 έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 23:55
dev έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 23:47 Lawrence Shankland απο αυτους που γραφτηκαν εδω

ο σαντρο οντως μπορει να ζηταει 2 εκ συμβολαιο και να ταιτιζει και οτι τον δινει ο πριστ και με το ρεπορταζ του ινπαοκ?
Συμφωνώ για Σάνκλαντ. Μπορεί να μην εξιτάρει πολλούς αλλά είναι μια νορμάλ επιλογή.
Πολυ καλος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”