Για να μη μας χαλάσεις την έκπληξη της ανανέωσης ε;
Ε;
γιατι ο Μπραντον ηταν?renegade έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 22:56 Εμένα μου αρέσει πολύ ο αυτιαρας αλλά παίκτες από το βέλγιο δεν μας έχουνε κάτσει καλά έως τώρα..
Όσο για τον Σάντρο...το παιδί δεν είναι φορ
Δεν το πίστευα ότι θα τον πουλήσουν φέτος. Με την καμία κιόλας. Τι είχες ΠΑΟΚ, τι είχα πάντα.
Κανέναν Έλληνα θα πάρουμε;prist64 έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 23:09γιατι ο Μπραντον ηταν?renegade έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 22:56 Εμένα μου αρέσει πολύ ο αυτιαρας αλλά παίκτες από το βέλγιο δεν μας έχουνε κάτσει καλά έως τώρα..
και μπορει να τον βαλει αριστερα να συγκλινει και να εχει κορυφη τον Τσαλοφ
σε περιπτωση που δεν του βγει ο Σορετιρε,τον οποιο θα περιμενει να του δειξει πραγματα
γι αυτο δεν υπαρχει κινητικοτητα για αριστερο εξτρεμ
πολλα ειπα
για χαφ και σεντερ μπακ αλλη φορα
Ας φέρουμε επιτέλους ένα σέντερ φορ όπως τον θέλει ο προπονητής. Να παίζει πλάτη, να σπάει μπάλες, να μπορεί και στο συνδυαστικο ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως τέτοιοι είναι ο αφτιας και ο Πετκοβιτς από όσους ακούστηκαν. Με την διαφορά πως ο αφτιας έχει καλύτερη τεχνική και λογικά καλύτερα τελειώματα ψηλά, ο Πετκοβιτς έχει το βαλκανικο και το αρχηγηλικι.renegade έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 22:56 Εμένα μου αρέσει πολύ ο αυτιαρας αλλά παίκτες από το βέλγιο δεν μας έχουνε κάτσει καλά έως τώρα..
billy δεν λεω οτι θα πουληθει,ειδικα μετα απο αυτο που εγινεbuffalobill4 έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 23:11Δεν το πίστευα ότι θα τον πουλήσουν φέτος. Με την καμία κιόλας. Τι είχες ΠΑΟΚ, τι είχα πάντα.
Να σαι καλά όπως και να χει που μοιράζεσαι όσα ξέρεις.