Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Απάντηση
leon2202

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από leon2202 »

Blackgr4 έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 21:15
abc_o_ karpouzas έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 18:40 Blackgr4.......

μαλλον δεν καταλαβες καλα αυτο που εγραψα πριν το... κοντυνει .... ο εξισωτης

οχι δεν ειμαι ικανοποιημενος με το συμβολαιο του ντελια...αυτο που φαινεται ...

και ολη η κουβεντα ...τι γινεται τι να γινει... ειναι οτι εμεις βλεπουμε μονο οτι...φαινεται...
Μια χαρά κατάλαβα αυτό που έγραψες.
Το θεωρητικό σκέλος δεν το ακούω. Όπως επίσης δεν ακούω και το "ποιοι ξέρετε τη συμφωνία με την οικογένεια".
Επέτρεψε στο καθένα εδώ μέσα να έχει τη δικιά του πληροφόρηση και να γνωρίζει ότι θέλει.
Αν γνωρίζεις (όχι υποθέτεις) κάτι, γράψτο.
Το γεγονός πάντως παραμένει. Έχει το 17ο συμβόλαιο της ομάδας. Ο καλύτερος σου παίκτης. Τελειώσαμε οπότε.
Ας του δώσουν αυτό που δικαιωματικά αξίζει και ΑΝ εμφανιστεί κάποιος να του πει "πάρε συν τόσα" και ψηθεί να φύγει, το ξανασυζητάμε.
Πολύ σωστά
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

Polichni1926 έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 20:59
dimpaok4 έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 20:16
Tolaros έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 20:04 Όσο είδατε διάφορα στην πολιτική μεταγραφών και συμβολαίων μετά τις πωλήσεις Τζολη, Γιαννούλη, Κουλιε, Τζίμα, άλλο τόσο θα δείτε και άμα πωληθεί ο Ντελιας. Όχι 20, 40 να πωληθεί.
χωρις να θελω να κανω κανενα εικονισμα η να δικαιολογισω την διοικηση,μεγαλο μερος των χρηματων απο τζολη-γιαννουλη πηγε για να κλεισει το θεμα φφπ(που υπηρχει οντως) και οτι εμεινε πηγε σε κατι αστειους μιτριτσα,σιντκλει,τειλορ κλτπ,τα λεφτα απο κουλιε(που ξεραμε ποσα θα παρουμε,αλλο αν τα πηραμε απο αλλη ομαδα εν τελη) επεσαν αλλα εγινε τασκα σχεδιασμος με παλαιμαχους και αδιαφορους,απο τζιμα για μενα ειναι αιολο το τι εχουν γινει αρνουμε να πιστεψω οτι ειχαμε τοσο μεγάλο ανοιγμα και πηγαν εκει.

αν πωληθει ο ντελιας το θεμα δεν ειναι απλα να πεσουν τα λεφτα στην ομαδα αλλα να γινουν σοβαρες κινησεις ενισχυσεις με ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ
απλά να ενημερώσω ότι το φφπ δεν το πληρώνεις είναι ένας ισολογισμός εσόδων εξόδων και όχι πρόστιμο απλά σου λέει αφού μόνο αγοράζεις τώρα μάγκα πρέπει να πουλήσεις
δεν ειπα οτι πληρωσαμε το φφπ,ειπα οτι εκει πηγε μεγαλο μερος των μεταγραφων τζολη-γιαννουλη για να κλεισει η τρυπα,αν δεν περνουσαμε την μπεσικτας τοτε και πεφταμε στο γιουροπα(μονο γιουροπα υπηρχε τοτε οχι και το κονφερενσ) θα παιζαμε με ριο αβε και αν την περνουσαμε θα παιζαμε με μιλαν και αν δεν μπαιναμε σε ομιλο θα πουλουσαμε μεχρι και τα καρεκλακια απο το ανοιγμα που εγινε απο το κλεμμενο μεχρι και την σεζον του αμπελ
Xlapatsas4

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

ektoras έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 21:26 Με τα νούμερα που ακούγονται πολύ πιθανό να συζητάνε για https://www.transfermarkt.com/marvin-du ... 25103[url]
ανανεωσε τον απριλιο αρα λογικα οχι. Ο πιο πιθανος κατ εμε ειναι ο μοχαμεντ της ναντ και μετα ο σαμουροντοφ.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

ektoras έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 21:26 Με τα νούμερα που ακούγονται πολύ πιθανό να συζητάνε για https://www.transfermarkt.com/marvin-du ... 25103[url]
28 με 30 λένε ηλικία, όχι ότι δεν μπορεί να κάνουν λάθος.
Εγώ πάλι έτσι που έψαξα ο Ουζμπεκος πλήρη τα κριτήρια, αλλά μάλλον είναι επειδή τον θέλω στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Τον Λουτσέσκου τον ρωτήσαν για Ντέλια; Ή εδώ δεν κολλάει ότι δε θέλει μικρούς;
These users thanked the author aivas19 for the post:
dragon
Psagmenos4

Παπα ή Ολλανδε εμφανιστείτε. Τελείωσε το κλάμα για την υποτιθέμενη πώληση ντελια ξανα πιάσαμε μεταγραφες
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 2):
Unpsofable78, loukas karadimos
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Psagmenos4 έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 21:30
28 με 30 λένε ηλικία, όχι ότι δεν μπορεί να κάνουν λάθος.
Εγώ πάλι έτσι που έψαξα ο Ουζμπεκος πλήρη τα κριτήρια, αλλά μάλλον είναι επειδή τον θέλω στον ΠΑΟΚ
Μόλις τώρα πρόσεξα ότι έχει περάσει από Ροστόφ!
Varela14

Δημοσίευση από Varela14 »

Χρονια λεμε παιδια οτι αν μπουμε ομιλους τσου λου και παρουμε την 30αρα εκατομυρια θα αλλαξουμε επιπεδο..
Μαλλον παραμυθι χωρις δρακο ηταν και αυτο το αφηγημα διοτι φετος με Τζιμα και πιθανον Κοταρσκι αυτο το ποσο το πιανεις ανετα...
Κανενα επιπεδο δεν αλλαζεις και κοιτας να πουλησεις οπως ακουγεται και τον Ντελια..
Ας συνηθισουμε οποτε οπως ειπε και ενας φιλος οτι και 100εκ και 200εκ πωλησεις να εχει ο ΠΑΟΚ η μεταγραφικη πολιτικη με τον Ιβαν θα ειναι αυτη....Φυσικα ετσι να μπουμε καποια στιγμη τσου λου θα παραμεινει ονειρο απατηλο.....
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Ο Τσορμπατζογλου πριν λίγο είπε ότι δεν υπάρχει νέα πρόταση της Στουτγάρδης. Κι εμείς για ένα δημοσίευμα της bild που μιλάει για συμφωνία Στουτγάρδης παίκτη φέραμε την καταστροφή.Εντωμεταξύ το ίδιο ακριβώς λέγανε συντονισμένα όλα τα ρεπορτάζ μία μέρα πριν γίνει το σκηνικό με τον Κατσαρη. Ότι η Στουτγάρδη τα έχει βρει με τον Ντελια στο οικονομικό και τον έχει ψήσει για το πρότζεκτ της.

Εγώ είμαι 99.99% σίγουρος ότι ο Ιβάν δεν είναι χαζός και δεν θέλει να πουλήσει τον Ντελια φέτος, με όσα οργανωμένα έχουν γίνει πίσω από την πλάτη του.

Ο Ντελιας από την άλλη, λέγεται ότι δεν καίγεται για μεταγραφή για οικογενειακους λόγους και όχι μόνο. Θα έφευγε μόνο αν κάποια ομάδα κάλυπτε τις φιλοδοξίες του (φανέλα, Τσαμπιονς λιγκ κτλπ).

Τώρα, αν όντως η Στουτγάρδη τον έχει πείσει θα φανεί τις επόμενες μέρες. Μέχρι τότε καλό θα ήταν να διατηρηθεί το καλό κλίμα στις τάξεις των οπαδών.

ΥΓ:Ελπίζω ο φορ να είναι από Ισπανία ή Γαλλία. :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Τετ 02 Ιούλ 2025, 21:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Psagmenos4

Unpsofable78 έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 21:33 Ο Τσορμπατζογλου πριν λίγο είπε ότι δεν υπάρχει νέα πρόταση της Στουτγάρδης. Κι εμείς για ένα δημοσίευμα της bild που μιλάει για συμφωνία Στουτγάρδης παίκτη φέραμε την καταστροφή.Εντωμεταξύ το ίδιο ακριβώς λέγανε συντονισμένα όλα τα ρεπορτάζ μία μέρα πριν γίνει το σκηνικό με τον Κατσαρη. Ότι η Στουτγάρδη τα έχει βρει με τον Ντελια και τον έχει ψήσει για το πρότζεκτ.

Εγώ είμαι 99.99% σίγουρος ότι ο Ιβάν δεν είναι χαζός και δεν θέλει να πουλήσει τον Ντελια φέτος με όσα οργανωμένα έχουν γίνει πίσω από την πλάτη του.

Ο Ντελιας από την άλλη λέγεται ότι δεν καίγεται για μεταγραφή για οικογενειακους λόγους και όχι μόνο. Θα έφευγε μόνο αν κάποια ομάδα κάλυπτε τις φιλοδοξίες του (φανέλα, Τσαμπιονς λιγκ κτλπ).

Τωρα αν όντως η Στουτγάρδη τον έχει πείσει θα φανεί τις επόμενες μέρες. Μέχρι τότε καλό θα ήταν να διατηρηθεί το καλό κλίμα στις τάξεις των οπαδών.

ΥΓ:Ελπίζω ο φορ να είναι από Ισπανία ή Γαλλία. :opaokara:
O δημοσιογράφος που το έβγαλε εχει 2.7κ ακολουθούς όταν οι σοβαροί της Γερμανίας έχουν 100κ + και ρώτησα φίλο που μένει πάνω και μου είπε ότι ο Μιχος μπροστά του είναι μετρ των μεταγραφων.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 4):
Unpsofable78, tonipap801, aivas19, Psaras
Άβαταρ μέλους
DaVinci

Δημοσίευση από DaVinci »

Νομίζω ότι ο μεγαλύτερος προβληματισμός δεν κρύβεται στη πώληση του μικρού, αλλά στο τι θα ακολουθήσει. Όταν έχεις μηδέν εμπιστοσύνη στο τρόπο λειτουργίας της διοίκησης, το μεταγραφικό πλάνο και το σκαουτιγκ, φοβάσαι για την επόμενη μέρα. Αν ήσουν σωστά στελεχωμένος, με στόχους, Τεχνικό Διευθυντή, μπάτζετ, πρόεδρο παρών, κλπ κλπ. θα υπήρχε μεγαλύτερη συγκράτηση. Όταν βλέπεις να φεύγει ο Κουλιερακης και να έρχεται ο Κολει, να διαβάζεις για Ταισον βασικό, και να πουλάς τον Τζιμα 25μ για παζαρευεις κάτι χιλιάρικα σε μεταγραφές, έχεις χάσει την μπάλα επικοινωνιακά. Είναι σίγουρος κάποιος ότι τα λεφτά θα γίνουν επανεπενδυση για να καλυφτεί η γιγαντιαία τρύπα; Δεν νομίζω.
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

Xlapatsas4 έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 21:29
ανανεωσε τον απριλιο αρα λογικα οχι. Ο πιο πιθανος κατ εμε ειναι ο μοχαμεντ της ναντ και μετα ο σαμουροντοφ.
γιατι ο αιγυπτιος ειναι φτυστος ο γιαννησ γιαννουλης :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

dimpaok4 έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 21:39
Xlapatsas4 έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 21:29
γιατι ο αιγυπτιος ειναι φτυστος ο γιαννησ γιαννουλης :lol: :lol: :lol: :lol:
Εγώ θα έλεγα ίδιος ο Ράφτας
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Ο Αιγύπτιος είναι όντως φονιάς. Μακάρι.
leon2202

Δημοσίευση από leon2202 »

DaVinci έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 21:37 Νομίζω ότι ο μεγαλύτερος προβληματισμός δεν κρύβεται στη πώληση του μικρού, αλλά στο τι θα ακολουθήσει. Όταν έχεις μηδέν εμπιστοσύνη στο τρόπο λειτουργίας της διοίκησης, το μεταγραφικό πλάνο και το σκαουτιγκ, φοβάσαι για την επόμενη μέρα. Αν ήσουν σωστά στελεχωμένος, με στόχους, Τεχνικό Διευθυντή, μπάτζετ, πρόεδρο παρών, κλπ κλπ. θα υπήρχε μεγαλύτερη συγκράτηση. Όταν βλέπεις να φεύγει ο Κουλιερακης και να έρχεται ο Κολει, να διαβάζεις για Ταισον βασικό, και να πουλάς τον Τζιμα 25μ για παζαρευεις κάτι χιλιάρικα σε μεταγραφές, έχεις χάσει την μπάλα επικοινωνιακά. Είναι σίγουρος κάποιος ότι τα λεφτά θα γίνουν επανεπενδυση για να καλυφτεί η γιγαντιαία τρύπα; Δεν νομίζω.
Ναι
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”