Το μέλος τιμωρήθηκε με ομόφωνη απόφαση της ομάδας διαχείρισηςnikos ioannidis έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 17:32 Τον χαρακτηρισμός "ρωσολάγνος" την εκλαμβάνω ως την έντονη, χωρίς λόγο, αγάπη για τη Ρωσία, όχι την αγάπη για κάποιο φυσικό πρωσοπο. Όπως και τον χαρακτηρισμό "ευρωλιγούρης" αντίστοιχα.
Το μέλος είχε προειδοποιηθεί αρκετές φορές το προηγούμενο διάστημα και είχε δεχθεί κατακραυγή από πολλά άλλα μέλη σε προηγούμενες περιπτώσεις.
Αν κάποιος θέλει να αναλύσει πολιτικά, οικονομικά, νομικά,γεωγραφικά, ηθικά και λεξιλογικά το τι αντιπροσωπεύει η φράση "Εχουμε γεμισει ψεκες ρωσολαγνους φελοπουλους που εφτασαν μεχρι και να διωξουν κατσαρη μεχρι και να μιλαν για κατσαριδες αυτα τα πειρολ του 5ευρου.. Ξεφτιλα"
ΔΕΝ ξέρω που θα το κάνει, ξέρω όμως πως ΔΕΝ θα το κάνει εδώ
Επίσης, και αυτό πάει προς πολλές κατευθύνσεις, σταματήστε να παραμυθιάζετε ορισμένοι τον εαυτό σας πως επειδή δεν λέτε ευθέως κάτι, σημαινει οτι δεν μπορεί να τιμωρηθείτε. Το φόρουμ δεν το διαχειρίζονται ρομπότ. Βγάζουμε συμπεράσματα και καταλαβαίνουμε αν κάποιος είναι με το δάκτυλο στη σκανδάλη, αν έχει καλή πραίρεση, αν προσπαθεί να κάνει προπαγάνδα και πολλά άλλα. ΟΧΙ, δεν φακελώνουμε κανέναν, αλλά δεν είμαστε ούτε ηλίθιοι ούτε σερβιτόροι να σας βαράμε παλαμάκια σε ο,τι τοξικό κλίμα πάτε να δημιουργήσετε, ούτε σβήνει η μνήμη μας κάθε πέντε λεπτά.
Σεβαστείτε τον χώρο αυτό και εκφράστε τις απόψεις σας ελεύθερα και κάντε την κριτική σας ελεύθερα ΧΩΡΙΣ χολή, δηλητήριο και προπαγάνδα για τον ΠΑΟΚ και τα άλλα μέλη του φόρουμ.