Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Και ο Κοττάς θα μπορούσε να είναι 5ος ΧΑΦ και 5ος ΣΤΟΠΕΡ παράλληλα (όπως ο Θυμιάνης).
- Σουριναμέζος
Αν τα 4 χαφ είναι εν δυνάμει βασικοί τότε μπορεί ο πέμπτος να είναι συμπληρωματικός. Τις προηγούμενες χρονιές 4 εν δυνάμει βασικούς δεν είχαμε ποτέ γιατί πάντα υπήρχαν παίκτες που ήταν ουσιαστικά εκτός ομάδας (Πένια, Μπακαγιόκο, Μάρκος Αντόνιο) και ο Σβαμπ που δεν άντεχε πλέον τόσο αυξημένο φόρτο.
Αν πάμε με Μεϊτέ, Μαντί, Μεταγραφή, Οζντόεφ, Σνάουτσνερ είμαστε πολύ οκ
Αν πάμε με Μεϊτέ, Μαντί, Μεταγραφή, Οζντόεφ, Σνάουτσνερ είμαστε πολύ οκ
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
- paokspren
- These users thanked the author astral for the post (total 2):
- pagotatzis, Equalizer
-
Πάντως βάσει των λεγόμενων του Τζορμπατζογλου που λέει ότι ο φορ θέλει 2 ακατέβατα, έχει ομάδα και δεν έχει γραφτεί θα πόνταρα σε δύο ονόματα που ταιριάζουν στα θέλω του Λουτσεσκου. Poulsen και Shomurodov.
Χωρις να εχω πληροφοριες νομιζω η μαντεψια σου ειναι ακριβης. Shomurodov πιστευωmakispaspartou έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 16:03 Πάντως βάσει των λεγόμενων του Τζορμπατζογλου που λέει ότι ο φορ θέλει 2 ακατέβατα, έχει ομάδα και δεν έχει γραφτεί θα πόνταρα σε δύο ονόματα που ταιριάζουν στα θέλω του Λουτσεσκου. Poulsen και Shomurodov.
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
- makispaspartou, vasgias
-
Πάντως επιμένω. Αν όντως ο Saldanha και ο Chotard απασχολούν είναι κρίμα να φοβηθούν και να μην επενδύσουν σε δύο παίκτες που θα κάνουν διαφορά αμέσως και θα ανεβάσουν και την αξία τους.
- These users thanked the author makispaspartou for the post:
- Kirilos_Despotas
Poulsen κόβεται έτσι και αλλιώς λόγω δεύτερης εθνικότηταςmakispaspartou έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 16:03 Πάντως βάσει των λεγόμενων του Τζορμπατζογλου που λέει ότι ο φορ θέλει 2 ακατέβατα, έχει ομάδα και δεν έχει γραφτεί θα πόνταρα σε δύο ονόματα που ταιριάζουν στα θέλω του Λουτσεσκου. Poulsen και Shomurodov.
Η γνώμη μου είναι πως το πέμπτο χαφ πρέπει να είναι ο Σναουτσερ το τρίτο φορ ένας εκ των Μυθου και Χατσίδη.
Στα χαφ όμως και το τεταρτο χαφ πρέπει να είναι υψηλής αξίας (του εκατομμυρίου), και τα δύο φορ πρέπει να είναι παίκτες εν δυνάμη βασικοί. Μακαρι ο Τσάλοφ να κάνει, δεν με έπεισε περυσι.
Για τα στόπερ δεν θα είχα πρόβλημα αν ο τέταρτος ήταν ο Μπαταούλας και πέμπτος ο Κώττας αν ο Λόβρεν είχε δείξει περισσότερα πράγματα πέρυσι. Ιδανικά θα ήθeλα να αντικατασταθεί ο Λόβρεν με κάποιον δεξιοποδαρο στόπερ τύπου και επιπέδου Ινγκασον όταν ήρθε σε εμάς. Το ίδιο και στα εξτρεμ. Μιου αρέσει που ο Σορετίρε είναι ένας από τους τέεσσερις αλλά θα ήθεελα κάτι στην ποιοτητα του Ταισον αλλά σε νεότερη ηλικία για βασικό.
Στο τέρμα δεν με ενοχλούσε ο Τσιφτσής για δευτερος και ο Μοναστηρλης για τρίτος αλλά ο Παβλένκα ελπίζω να είναι τουλάχιστον στο επιπεδο του Κοτάρσκι και ο Γκουγκρασβίλι να μην είχε αποκτηθεί καθόλου.
Πρέπει να υπάρχει χώρος για τα παιδιά των ακαδημιών και για να γίνει αυτό πρέπει παράλληλα πρέπει ένας κορμός 16 -17 παικτών πολύ υψηλού επιπέδου. Για αυτό κατα τη γνώμη μου δεν χωράνε στον ΠΑΟΚ παίκτες όπως ο Μπράντον, ο Σβαμπ, ο Πενια, ο Σαματα (αποφεύγω να γράψω ονόματα από το ρόστερ της χρονιάς που ξεκινάει) δηλαδή παίκτες που αν ήταν Ελληνες δεν θα διεκδικούσαν τουλάχιστον θέση στην εθνική
Στα χαφ όμως και το τεταρτο χαφ πρέπει να είναι υψηλής αξίας (του εκατομμυρίου), και τα δύο φορ πρέπει να είναι παίκτες εν δυνάμη βασικοί. Μακαρι ο Τσάλοφ να κάνει, δεν με έπεισε περυσι.
Για τα στόπερ δεν θα είχα πρόβλημα αν ο τέταρτος ήταν ο Μπαταούλας και πέμπτος ο Κώττας αν ο Λόβρεν είχε δείξει περισσότερα πράγματα πέρυσι. Ιδανικά θα ήθeλα να αντικατασταθεί ο Λόβρεν με κάποιον δεξιοποδαρο στόπερ τύπου και επιπέδου Ινγκασον όταν ήρθε σε εμάς. Το ίδιο και στα εξτρεμ. Μιου αρέσει που ο Σορετίρε είναι ένας από τους τέεσσερις αλλά θα ήθεελα κάτι στην ποιοτητα του Ταισον αλλά σε νεότερη ηλικία για βασικό.
Στο τέρμα δεν με ενοχλούσε ο Τσιφτσής για δευτερος και ο Μοναστηρλης για τρίτος αλλά ο Παβλένκα ελπίζω να είναι τουλάχιστον στο επιπεδο του Κοτάρσκι και ο Γκουγκρασβίλι να μην είχε αποκτηθεί καθόλου.
Πρέπει να υπάρχει χώρος για τα παιδιά των ακαδημιών και για να γίνει αυτό πρέπει παράλληλα πρέπει ένας κορμός 16 -17 παικτών πολύ υψηλού επιπέδου. Για αυτό κατα τη γνώμη μου δεν χωράνε στον ΠΑΟΚ παίκτες όπως ο Μπράντον, ο Σβαμπ, ο Πενια, ο Σαματα (αποφεύγω να γράψω ονόματα από το ρόστερ της χρονιάς που ξεκινάει) δηλαδή παίκτες που αν ήταν Ελληνες δεν θα διεκδικούσαν τουλάχιστον θέση στην εθνική
- These users thanked the author Ιάσονας for the post:
- Kabamaru11
-
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μεγάλη καψούρα ο Ουζμπέκος.makispaspartou έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 16:03 Πάντως βάσει των λεγόμενων του Τζορμπατζογλου που λέει ότι ο φορ θέλει 2 ακατέβατα, έχει ομάδα και δεν έχει γραφτεί θα πόνταρα σε δύο ονόματα που ταιριάζουν στα θέλω του Λουτσεσκου. Poulsen και Shomurodov.
Έχει ξανακουστει.
Στην Ρωσία και με την εθνική του (που πέρασε Μουντιάλ)ήταν θωρηκτό, στην Ιταλία το έχασε λίγο αλλά έχει στοιχεία που λατρεύει ο Λουτσεσκου.
μιας και ασχολουμαστε και με σεριε α ,οι ρωμαιοι πουλανε τον ουζμπεκο(ακουστηκε για την ομαδα του ερντογαν στην τουρκια) με αντιτιμο ομως γιατι αν δεν εχουν φαει προστιμο θα φανε σιγουρα απο την φιφα και ζητανε αρκετα χρηματα για να καλυψουν τρυπες.
οσο δυσκολο να τον πεισεις σε συμβολαιο και προοπτικη αλλο τοσο να κανεις παζαρι και με τους ιταλους.
σημερα παντως ελευθερο η με 1 και 2 χαρτια δεν τον παιρνεις ,γυρω στο ταλιρο λεγανε για τους τουρκους
οσο δυσκολο να τον πεισεις σε συμβολαιο και προοπτικη αλλο τοσο να κανεις παζαρι και με τους ιταλους.
σημερα παντως ελευθερο η με 1 και 2 χαρτια δεν τον παιρνεις ,γυρω στο ταλιρο λεγανε για τους τουρκους
Από PAOK24
"Για συμφωνία της Στουτγκάρδης με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, για συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών το οποίο προβλέπει απολαβές ύψους 2 εκ. ευρώ “ετησίως, ανέφερε πριν από λίγο ο δημοσιογράφος της Bild, Φέλιξ Άρνολντ.
Συγκεκριμένα, ο Γερμανός δημοσιογράφος υποστηρίζει:
“Η Στουτγκάρδη συμφώνησε σε τετραετές συμβόλαιο με τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Στη Στουτγκάρδη, ο διάδοχος του Μιγιό θα μπορούσε να κερδίζει περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ ακαθάριστα ετησίως. Η Στουτγκάρδη ετοιμάζει αυτή τη στιγμή μια νέα προσφορά στον ΠΑΟΚ, η οποία εξακολουθεί να είναι κάτω από 20 εκατομμύρια”."
Αν είναι να φύγει ο Ντέλιας -που προσωπικά δεν το θέλω-, θα πρέπει να σκάσει πρόταση άνω των 20 εκατομμυρίων.
"Για συμφωνία της Στουτγκάρδης με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, για συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών το οποίο προβλέπει απολαβές ύψους 2 εκ. ευρώ “ετησίως, ανέφερε πριν από λίγο ο δημοσιογράφος της Bild, Φέλιξ Άρνολντ.
Συγκεκριμένα, ο Γερμανός δημοσιογράφος υποστηρίζει:
“Η Στουτγκάρδη συμφώνησε σε τετραετές συμβόλαιο με τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Στη Στουτγκάρδη, ο διάδοχος του Μιγιό θα μπορούσε να κερδίζει περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ ακαθάριστα ετησίως. Η Στουτγκάρδη ετοιμάζει αυτή τη στιγμή μια νέα προσφορά στον ΠΑΟΚ, η οποία εξακολουθεί να είναι κάτω από 20 εκατομμύρια”."
Αν είναι να φύγει ο Ντέλιας -που προσωπικά δεν το θέλω-, θα πρέπει να σκάσει πρόταση άνω των 20 εκατομμυρίων.
Οτιδήποτε κάτω από 20 είναι λάθος για την αξία του παίκτη και κατά την ταπεινή μου γνώμη ασύμφορο για τον ΠΑΟΚ
25 για να είναι όλα εν τάξει
Μπακάλικη, φτηνή, εύκολη εκτίμηση ενός άσχετου.
25 για να είναι όλα εν τάξει
Μπακάλικη, φτηνή, εύκολη εκτίμηση ενός άσχετου.
-
Ο Ιβαν και τα χαιβαν..
Που βαζει και χρημα κιολας
Αλλη μια πωληση φτανουμε τα 90 μυρια εσοδα σε ενα χρονο και τη βγαζει με ελευθερους και μειτεδες
Εχουμε γεμισει ψεκες ρωσολαγνους φελοπουλους που εφτασαν μεχρι και να διωξουν κατσαρη μεχρι και να μιλαν για κατσαριδες αυτα τα πειρολ του 5ευρου..
Ξεφτιλα
Που βαζει και χρημα κιολας

Αλλη μια πωληση φτανουμε τα 90 μυρια εσοδα σε ενα χρονο και τη βγαζει με ελευθερους και μειτεδες
Εχουμε γεμισει ψεκες ρωσολαγνους φελοπουλους που εφτασαν μεχρι και να διωξουν κατσαρη μεχρι και να μιλαν για κατσαριδες αυτα τα πειρολ του 5ευρου..
Ξεφτιλα