Από αυτούς εδώ μέσα που είναι Ιβάν και όχι ΠΑΟΚ όπως λες και τους άλλους που όλη μέρα κι όλη νύχτα τα χώνουν στον Ιβάν, τη διοίκηση, το Ραζβάν, τους υπαλλήλους της ΠΑΕ και τα σημαιάκια του κόρνερ, σχώρα με άλλα οι πρώτοι πιο τίμιοι μου ακούγονται. Μ αυτούς εδώ μέσα θα πάω κι εγώGospi έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 10:55 και? του εγινε προταση? ή περιμενουμε να ρθει προταση απο ομαδα για να μας βγαλει απο τη δυσκολη θεση?
Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 2):
- Unpsofable78, dragon
Προσωπικά δεν μπορώ να πω πως γνωρίζω τι μπορεί να είπε ο Σαββίδης στους συνδεσμίτες σχετικά με τον Ντέλια, ούτε βλέπω και τον λόγο να τους κρατά ενήμερους επί του θέματος.
Όμως όπως όλοι μας, έχω και εγώ μία άποψη.
Θεωρώ λοιπόν πως κάθε μέρα που περνάει και ο Ντέλιας δεν έχει το κορυφαίο (ή έστω το δεύτερο κορυφαίο) συμβόλαιο εντός της ομάδας, είναι ντροπή.
Ντροπή για αυτά που προσφέρει στον σύλλογο και εντός αλλά και εκτός γηπέδων.
Δεν είδα πολλά παιδάκια να κυκλοφορούν με φανέλα Μπράντον και Οζντόεφ. Έχω δει δεκάδες, μαθαίνω πως είναι χιλιάδες, αυτά που φοράνε φανέλα Κωνσταντέλιας. Ε κάποιος λόγος θα υπάρχει.
Προφανώς κάθε παίκτης έχει την τιμή του. Εννοείται πως το λογικό είναι πως κάποια στιγμή θα πουληθεί.
Το πρέπον (για εμένα πάντα) είναι να του δώσεις αυτά που αξίζει και έχει κερδίσει με το σπαθί του, να κάνεις ότι μπορείς για να τον κρατήσεις τη στιγμή που ούτε με 20 εκατομμύρια δεν μπορείς να βρεις παίκτη αντίστοιχης αξίας (εδώ φταίτε εσείς γι' αυτό και κανένας άλλος) και αν έρθει ποτέ πρόταση αντίστοιχη της αξίας του, τότε ναι να τον πουλήσεις.
Θεωρώ λοιπόν πως κάθε μέρα που περνάει και ο Ντέλιας δεν έχει το κορυφαίο (ή έστω το δεύτερο κορυφαίο) συμβόλαιο εντός της ομάδας, είναι ντροπή.
Δεν είδα πολλά παιδάκια να κυκλοφορούν με φανέλα Μπράντον και Οζντόεφ. Έχω δει δεκάδες, μαθαίνω πως είναι χιλιάδες, αυτά που φοράνε φανέλα Κωνσταντέλιας. Ε κάποιος λόγος θα υπάρχει.
Προφανώς κάθε παίκτης έχει την τιμή του. Εννοείται πως το λογικό είναι πως κάποια στιγμή θα πουληθεί.
Το πρέπον (για εμένα πάντα) είναι να του δώσεις αυτά που αξίζει και έχει κερδίσει με το σπαθί του, να κάνεις ότι μπορείς για να τον κρατήσεις τη στιγμή που ούτε με 20 εκατομμύρια δεν μπορείς να βρεις παίκτη αντίστοιχης αξίας (εδώ φταίτε εσείς γι' αυτό και κανένας άλλος) και αν έρθει ποτέ πρόταση αντίστοιχη της αξίας του, τότε ναι να τον πουλήσεις.
- These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 7):
- Magdi Tolba 4, Gospi, Jim_Chatz, Nikodiai, Logistis, TylerDurden, giaxxo
Η αδικια στο μισθολογικο κανει πολυ πιο δελεαστικο τον παιχτη για τις ενδιαφερομενες ομαδες. Ενας παιχτης χαμηλα αμοιβομενος με 2 χρονια εναπομειναν συμβολαιο εχει χαμηλοτερη αξια απο εναν παιχτη με αλλα 3 ή 4 χρονια συμβολαιο και αμοιβη εναμιση χαρτι. Αυτο λες δεν το ξερουν στην ΠΑΕ?Equalizer έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:10Gospi έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:02 ε ναι, παιζει ως ο πιο χαμηλομισθος της ενδεκαδας και των αναπληρωματικων, με μισθο οριακα ισο με του Γκομεζ και μικροτερο του Μουργκ και του Πενια. Αλλα οκ δεν παιζει τζαμπα το παιδι. Τελικα μερικοι ειστε Σαββιδης και οχι ΠΑΟΚ.
Βρε πουλα τους ολους να χαρουν εδω μεσα τα παιδια.
1. ΕΔΩ ΜΕΣΑ τι σημαίνει; Είναι κάτι διαφορετικό που συμβαίνει εδώ μέσα σε σχέση με οπουδήποτε άλλου σε καφενεία δρόμους διαδίκτυο και γήπεδο; Μιλάει ο κόσμος, απόψεις λέει. Δεν είπαμε σε κανέναν τι να πιστεύει. Αν θεωρείς οτι το κλίμα δεν σε εκφράζει δεν είναι θέμα του "εδώ μέσα". Ίσως η χολή των σοσιαλ μίντια σου φαίνεται πιο υγιής, που μόλις πεις μια άποψη ή ανέβει μια είδηση διαβάζεις κατάρες.
2. Η αδικία στο μισθολογικό είναι αναγνωρισμένη από όλους. Αυτό δεν σημαίνει οτι θα έρθει μια οποιαδήποτε ομάδα να μας δώσει π.χ. 20 εκατομμύρια για να "βγει ο Σαββίδης απ τη δύσκολη θέση". Για να τα δώσει σημαίνει οτι θέλει να τα δώσει.
3. Για να είμαι ξεκάθαρος, ξανα-μανα-ξαναλέω οτι εγώ με 25 εκατομμύρια θεωρώ οτι μια πώληση Κωσταντέλια θα ήταν δίκαιη, τίμια και αποδεκτή. ΑΝ γίνει και ΑΝ ερθει τέτοια πρόταση. Δεν θέλω να παρακαλάει ο ΠΑΟΚ να τον πουλήσει, ούτε όμως κρεμάω τα όνειρά μου από πάνω του. Οι αναφερόμενες προτάσεις περί 14 εκατομμυρίων είναι αστείες (αλλά και ενδεικτικές του οτι η αγορά δεν βλέπει τον Κωσταντέλια με τα ίδια γυαλιά που τον βλέπουμε εμείς ε! )
Εδω μεσα εχει 3-4 μελη που το κυριο μελημα τους ειναι μην κακοχαρακτηριστει ο Ιβαν και οχι το well being της ομαδας. Ηδη ο πιο πανω χαρακτηρισε τον Ντελια Κουτσιανικουλη (αληθεια ειναι ανεκτοι τετοιοι χαρακτηρισμοι για εν ενεργεια παιχτες της ομαδας?) για να μειωσει την αξια του...
Μην εθελοτυφλουμε
Ο καθενας μπορει να παει με οποιον θελει. Αλλα να μην το παιζει ΠΑΟΚαρχης στους αλλους, ουτε ψαγμενος ουτε σοβαρος. Το ίδιο εμμονικος ειναι αλλα απο αλλη πλευρα.tolis14 έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:16Από αυτούς εδώ μέσα που είναι Ιβάν και όχι ΠΑΟΚ όπως λες και τους άλλους που όλη μέρα κι όλη νύχτα τα χώνουν στον Ιβάν, τη διοίκηση, το Ραζβάν, τους υπαλλήλους της ΠΑΕ και τα σημαιάκια του κόρνερ, σχώρα με άλλα οι πρώτοι πιο τίμιοι μου ακούγονται. Μ αυτούς εδώ μέσα θα πάω κι εγώGospi έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 10:55 και? του εγινε προταση? ή περιμενουμε να ρθει προταση απο ομαδα για να μας βγαλει απο τη δυσκολη θεση?
Μανατζερ δεν εχει ο παιχτης? Τεσπα, οπως ειπες μετα τις 7 Ιουλιου θα φανουν οι διαθεσεις της ΠΑΕ. Παντως η δεσμευση για ανανεωση συμβολαιου κλεινει ενα χρονο απο τοτε που διατυπωθηκε.Psagmenos4 έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:14Ο παίχτης είναι σε άδεια και μόλις έγινε πατέρας. Όταν γυρίσει στις 7 Ιουλίου θα δούμε τι θα γίνει, όλα τ άλλα είναι σενάρια του Τοσκιτση και του Μπουζα από το μυαλό τους.Gospi έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 10:55 και? του εγινε προταση? ή περιμενουμε να ρθει προταση απο ομαδα για να μας βγαλει απο τη δυσκολη θεση?
Εσυ βγαζεις σεναρια. Εγω δεν εγραψα κανενα σεναριο για τον Ντελια. Την πραγματικοτητα αποτυπωσα. Βεβαια το τι καταλαβαινεις το τι θελεις να καταλαβεις και το τι μπορεις να καταλαβεις απο αυτα που γραφω ειναι δικο σου θεμα. Ισως απλα τοσο μπορεις, δεν ειναι κακο.astral έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:10Είπε ο τύπος που βγάζει σενάρια Τατιάνας Στεφανίδου για παίκτη της ομάδας.Gospi έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:02 ε ναι, παιζει ως ο πιο χαμηλομισθος της ενδεκαδας και των αναπληρωματικων, με μισθο οριακα ισο με του Γκομεζ και μικροτερο του Μουργκ και του Πενια. Αλλα οκ δεν παιζει τζαμπα το παιδι. Τελικα μερικοι ειστε Σαββιδης και οχι ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author Gospi for the post:
- Polichni1926
-
Blackgr4 έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:18 Προσωπικά δεν μπορώ να πω πως γνωρίζω τι μπορεί να είπε ο Σαββίδης στους συνδεσμίτες σχετικά με τον Ντέλια, ούτε βλέπω και τον λόγο να τους κρατά ενήμερους επί του θέματος.
Προσυπογράφω όσα αναφέρεις αδερφέ, έχω την ίδια ακριβώς άποψη!Το να τον πουλήσεις κάποτε,ναι είναι δικαίωμα σου αλλά αφού έχεις κάνει το παν για να τον κρατήσεις!Και δυστυχώς δεν μας έχει δώσει τελευταία την πεποίθηση ότι θα αντικατασταθεί επαρκώς. Όχι πάντως την χρονιά των 100 χρόνων που διατυμπανιζες ότι θα κάνεις ομάδα για τίτλο!
Τα ίδια ειπα και κάποιοι πέσαν να με φάνε!Μάθετε να είστε με τον ΠΑΟΚ μας όχι με το έκαστοτε πρόσωπο!Είμαστε μ αυτούς που εξυπηρετούν και συνεχίζουν να εξυπηρετούν τα συμφέροντα του Πανθεσσαλονικειου..
- These users thanked the author Magdi Tolba 4 for the post:
- Nikodiai
Υπήρξε ήδη έκκληση να αποφεύγονται καυγάδες. Έκτοτε γράψατε 4 συνεχόμενα ποστ εν είδει καυγά με άλλους. Δεν θα υπάρξει άλλη προειδοποίησηGospi έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:24Εσυ βγαζεις σεναρια. Εγω δεν εγραψα κανενα σεναριο για τον Ντελια. Την πραγματικοτητα αποτυπωσα. Βεβαια το τι καταλαβαινεις το τι θελεις να καταλαβεις και το τι μπορεις να καταλαβεις απο αυτα που γραφω ειναι δικο σου θεμα. Ισως απλα τοσο μπορεις, δεν ειναι κακο.astral έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:10Είπε ο τύπος που βγάζει σενάρια Τατιάνας Στεφανίδου για παίκτη της ομάδας.Gospi έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:02 ε ναι, παιζει ως ο πιο χαμηλομισθος της ενδεκαδας και των αναπληρωματικων, με μισθο οριακα ισο με του Γκομεζ και μικροτερο του Μουργκ και του Πενια. Αλλα οκ δεν παιζει τζαμπα το παιδι. Τελικα μερικοι ειστε Σαββιδης και οχι ΠΑΟΚ.
Η μη ανανέωση του συμβολαίου του Ντελια δεν έχει άλλη ερμηνεία πέρα από το ότι προοριζόταν για πώληση. Το πιο πιθανό είναι ότι αν δεν είχε προκύψει η ιστορία με τον Μυστακίδη θα είχε ήδη πουληθεί. Καταλαβαίνω ότι πολλοί είναι πρόθυμοι να κάνουν άπειρη πνευματική γυμναστική για να μην αποδεχθούν το προφανές, αλλά δεν γίνεται να γίνουμε όλοι εθελοντικά ηλίθιοι ή αμπαλοι.
- These users thanked the author paokspren for the post (total 3):
- Gospi, Nikodiai, Magdi Tolba 4
Βαρύ.
- These users thanked the author vasgias for the post:
- Unpsofable78
-
το τι εγινε περσι θα αποτελεσει αντικειμενο επιστημονικης ερευνας τα επομενα 20 χρονια. Πραγματικα ειναι αδιανοητα αυτα που γινανε μετα απο την κατακτηση του πρωταθληματος και σιγουρα με αυτους τους δημοσιογραφους που εχουμε ελαχιστα θα βγουν προς τα εξω τελικα. Απογοητευση πληρης και η λειτουργια της ΠΑΕ αλλα και ο ελεγχος της απο τον τυπο.paokspren έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:29 Η μη ανανέωση του συμβολαίου του Ντελια δεν έχει άλλη ερμηνεία πέρα από το ότι προοριζόταν για πώληση. Το πιο πιθανό είναι ότι αν δεν είχε προκύψει η ιστορία με τον Μυστακίδη θα είχε ήδη πουληθεί. Καταλαβαίνω ότι πολλοί είναι πρόθυμοι να κάνουν άπειρη πνευματική γυμναστική για να μην αποδεχθούν το προφανές, αλλά δεν γίνεται να γίνουμε όλοι εθελοντικά ηλίθιοι ή αμπαλοι.
- These users thanked the author tonipap801 for the post:
- Nikodiai
Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος, πάντως ωραία ομπρέλα το θέμα Ντελια. Ένα θέμα που θα μπορούσε να έχει λήξει σε 2 μέρες με αύξηση και επίσημη τοποθέτηση ότι δεν πουλιέται φέτος. Το ίδιο έγινε και πέρυσι τέτοια εποχή και ξανά είδαμε μεταγραφή τον Αύγουστο...
- loukas karadimos
2 Ιουλιου του 2025
Μετα απο καυγα Ιβαν - Ραζβαν και τρυπημα ΑΣ στον Ιβαν και τεραστια αναμπουμπουλα επι ενα μηνα η ομαδα εχει
- καλυψει τα κενα στα πλαγια μπακ με τις πρωτες τις επιλογες
- καλυψει την θεση κατω απο τα γκολποστ, με τις πρωτες τησ επιλογες
- κρατησει τον βασικο Χαφ για την πνευματικη ισορροπια του προπονητη της, του καλυτερου στην ιστορια της .πρωτη της επιλογη
- κρατησει τον πιο εμπειρο εξτρεμ της για να ξεκινησει τη σεζον χωρις πολλες αλλαγες, πρωτη της επιλογη
- παρουσιασει αρχιτεκτονικα σχεδια και μελετες για το γηπεδο
- κλεισει την μεγαλυτερη χορηγια της ιστοριας της
ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΙΣ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
επειδη εδω μεσα ιστορικο υπαρχει, μπορει καποιος να παει στο αντιστοιχο νημα του 2023 να δει τι παναγιες εχω ριξει στην ΠΑΕ εγω προσωπικα γιατι δεν ειχε κανει ΟΛΑ τα παραπανω πριν την πρωτη προπονηση.
οποιος θελει να δει κακο θα βρισκει ΠΑΝΤΑ κατι να πει
οποιος καταλαβαινει τι θα πει να δουλευεις και τι να κοροιδευεις καταλαβαινει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι γινεται φετος, ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ
μπορειτε φυσικα να προσθεσετε στην λιστα πραγματα που εχω χασει γιατι εχουμε και δουλειες...
Μετα απο καυγα Ιβαν - Ραζβαν και τρυπημα ΑΣ στον Ιβαν και τεραστια αναμπουμπουλα επι ενα μηνα η ομαδα εχει
- καλυψει τα κενα στα πλαγια μπακ με τις πρωτες τις επιλογες
- καλυψει την θεση κατω απο τα γκολποστ, με τις πρωτες τησ επιλογες
- κρατησει τον βασικο Χαφ για την πνευματικη ισορροπια του προπονητη της, του καλυτερου στην ιστορια της .πρωτη της επιλογη
- κρατησει τον πιο εμπειρο εξτρεμ της για να ξεκινησει τη σεζον χωρις πολλες αλλαγες, πρωτη της επιλογη
- παρουσιασει αρχιτεκτονικα σχεδια και μελετες για το γηπεδο
- κλεισει την μεγαλυτερη χορηγια της ιστοριας της
ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΙΣ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
επειδη εδω μεσα ιστορικο υπαρχει, μπορει καποιος να παει στο αντιστοιχο νημα του 2023 να δει τι παναγιες εχω ριξει στην ΠΑΕ εγω προσωπικα γιατι δεν ειχε κανει ΟΛΑ τα παραπανω πριν την πρωτη προπονηση.
οποιος θελει να δει κακο θα βρισκει ΠΑΝΤΑ κατι να πει
οποιος καταλαβαινει τι θα πει να δουλευεις και τι να κοροιδευεις καταλαβαινει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι γινεται φετος, ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ
μπορειτε φυσικα να προσθεσετε στην λιστα πραγματα που εχω χασει γιατι εχουμε και δουλειες...
- These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 2):
- Unpsofable78, giaxxo
-
Το ενδεχόμενο να μην καιγεται η πλευρα του παίχτη να ανανεωσει το εχουμε αποκλεισει;
Ανανέωση δεν σημαινει απλα παρε τα διπλα μέχρι 2027. Ανανεωση σημαινει και οτι το 2027 θα γινει 2029.
Ανανέωση δεν σημαινει απλα παρε τα διπλα μέχρι 2027. Ανανεωση σημαινει και οτι το 2027 θα γινει 2029.
- Montrealiotis
Ποιος χρησιμοποιεί την λέξη Πανθεσσαλονικειος;;;
Εγώ πρώτη φορά την ακούω από Παοκτση. Χρησιμοποιείται τώρα τελευταία;
Εγώ πρώτη φορά την ακούω από Παοκτση. Χρησιμοποιείται τώρα τελευταία;