Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Απάντηση
nkoss

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από nkoss »

Miles έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 23:01 Βλέπω η εκτίμηση στις ακαδημίες είναι στα ύψη: μεταγραφή εδώ, μεταγραφή εκεί και παρακεί.
Με πρόλαβες. Ωστόσο δε μπορούμε να βασιστούμε σε παίκτες που δεν έχουν πάρει παιχνιδια σε επαγγελματική ομάδα.
Το λάθος είναι ότι δεν δοκιμάστηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς για να ξέρουμε σε ποιον μπορούμε να βασιστούμε. Κάποιος λόγος θα υπήρχε.
Άβαταρ μέλους
black death

Δημοσίευση από black death »

Varela14 έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 23:19 Παντως αν ο Αγιαξ θελει οντως το Κοταρσκι και εμεις τον Ακπομ θα μπορουσε να γινει μια προταση τυπου δωσε μου Ακπομ και 2εκ για Κοταρσκι,να κλεισει στο τελος 1εκ η απλη ανταλλαγη...Δεν φαινεται ο Κροατης να μπορει να φερει προταση 5-6εκ δυσκολα για παραπανω...
Μήπως να τους δωσουμε και κανα τάλιρο μαζι με κοταρσκι για τον τιτάνα ακπομ;
Κουλαρετε λιγο ρε σεις.
These users thanked the author black death for the post (total 2):
pagotatzis, Dimpatra
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Varela14 έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 23:19 Παντως αν ο Αγιαξ θελει οντως το Κοταρσκι και εμεις τον Ακπομ θα μπορουσε να γινει μια προταση τυπου δωσε μου Ακπομ και 2εκ για Κοταρσκι,να κλεισει στο τελος 1εκ η απλη ανταλλαγη...Δεν φαινεται ο Κροατης να μπορει να φερει προταση 5-6εκ δυσκολα για παραπανω...
Αυτό το αστείο περί ανταλλαγής Ακπομ - Κοταρσκι πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει!
Δεν γίνεται να θέλετε να δώσετε παίχτη μας, που έχει από της μεγαλύτερες αξίες στην ομάδα, για έναν παίχτη μιας αμάδας που τον έχουν να προπονηταί στα δεύτερα ,έχει πτωτική πορεία και έχει αποδείξει δυο φορές ότι δεν αρκεί
These users thanked the author pagotatzis for the post (total 2):
Logistis, smoothcriminal1926
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Ακπόμ + 5 εκ. όμως θα ήταν καλά για Κοτάρσκι
Miles

Δημοσίευση από Miles »

nkoss έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 23:26
Miles έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 23:01 Βλέπω η εκτίμηση στις ακαδημίες είναι στα ύψη: μεταγραφή εδώ, μεταγραφή εκεί και παρακεί.
Με πρόλαβες. Ωστόσο δε μπορούμε να βασιστούμε σε παίκτες που δεν έχουν πάρει παιχνιδια σε επαγγελματική ομάδα.
Το λάθος είναι ότι δεν δοκιμάστηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς για να ξέρουμε σε ποιον μπορούμε να βασιστούμε. Κάποιος λόγος θα υπήρχε.
Απαντώντας και στον dimpaok, μιλάω για περιπτώσεις που ο ίδιος ο σύλλογος έχει διαφημίσει ως επόμενα project, όπως κυρίως ο Μπαταούλας αλλά και οι τρεις μεσοεπιθετικοί, Χατσίδης, Μπέρδος και ιδίως Μπαλντέ. Όλοι ήταν Κ19 ή Κ17 και μέσα στη χρονιά πήραν προβιβασμό, εκτός του Μπαλντέ, που ήταν η πρώτη του χρονιά στην ομάδα. Δύσκολα συνεπώς να έφταναν από πέρυσι στην πρώτη ομάδα. Προσωπικά, θα προτιμούσα να μην γίνει καμία μεταγραφή στους μεσοεπιθετικούς, ακόμα κι αν πουληθεί ο Ντεσπόντοφ. Ο Μπέρδος, ως πιο μικρός, σίγουρα θα υπολογίζεται για τις πιο κάτω ομάδες και ο Μπαλντέ νομίζω ότι σύμφωνα με τον κανονισμό δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στη λίστα β της Ευρώπης (θέλει δύο χρόνια να έχεις κλείσει), αλλά στο ελληνικό πρωτάθλημα μια χαρά θα μπορεί να αγωνιστεί.
Σίγουρα πάντως, και λόγω του κανονισμού στο κύπελλο, κάποιοι από αυτούς πρέπει να πάρουν παιχνίδια και όχι απλά για να βγει η υποχρέωση.
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Ο Ακπομ είναι το πιο ολοκληρωμένο φορ που πέρασε από την ομάδα τα τελευταία 10 χρόνια.

Στην τελευταία θητεία του σε μας έκανε τον χαμαλη και έτρεχε για 3, σε κάτι παιχνίδια με αριστερό μπακ Βιερινια, κέντρο Κουρτιτς-Σβαμπ, έξω αριστερά Καντουρι και 10αρι Μπισε. Μεσοεπιθετικα έπαιζε μόνος του

Στην μιντλεσμπρο έπαιζε πίσω από τον σέντερ φορ είτε σε 2αδα είτε πιο πίσω σαν 10αρο-shadow striker και έγραψε τρελα νούμερα γιατί ηρέμησε. Στον αγιαξ πολλές φορές τον βάζανε είτε δεξιά είτε αριστερά και χανοταν.

Για το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα είναι τοπ επιλογή, όπως και αυτός της Μονακό που γράφτηκε.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο μπαλντε δεν πληρεί τα κριτήρια για το κύπελλο.
Θα Πρέπει να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας

Το πρόβλημα με τους νέους είναι ότι πολλοί είναι μεσοεπιθετικοι και δύσκολα να βρουν όλοι χώρο
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Την ικανοποίηση σας για να αποτελεί ο Άκπομ το βασικό μας φορ δεν την συμμερίζομαι. Πολύ τίμιος παίχτης, μέσα στα θέλω του Λουτσέσκου, αλλά μια γενική μετριότητα. Κάτι κοντρολ, κάτι κεφαλιές με ώμους, κάτι απίστευτες χαμένες ευκαιρίες μου έχουν μείνει στο μυαλό. Ειδικά απο την στιγμή που χρειάζεται να δαπανήσεις ένα αξιοπρεπές ποσό να τον πάρεις.

Βέβαια μπορεί να είμαι και προκατειλημμένος, επειδή δεν μου αρέσει το ξανα ζεσταμένο φαγητό, με ελάχιστες εξαιρέσεις εξαιρετικών παιχτών(πχ Βιειρίνια) ή Ελλήνων για βάθος ( πχ Πέλκα). Συν ότι επειδή έχει ακουστεί ότι θα δώσουμε αρκετά λεφτά στο φορ φέτος... εεε με ξινίζει λίγο αυτός να είναι εν τέλει ο Άκπομ. Θέλω κάτι πιο εκλεκτό...
These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post:
ReignMan
San4

Δημοσίευση από San4 »

Πόσο σίγουροι είστε ότι ο ακπομ που έβαλε 30 γκολ στη μιντλεσμπρο και 15 την πρώτη χρονιά στον άγιαξ είναι ο ίδιος παίχτης που ήταν στον ΠΑΟΚ; Γιατί αν πιστεύετε ότι αυτά δεν ήταν συγκυριακά και ήταν προϊόν κάποιας εξέλιξης , αυτήν την στιγμή είναι μακράν η καλύτερη περίπτωση που ακούγεται. Ο γιοβιτς έχει καλύτερο όνομα , αλλά είναι τεράστιο ρίσκο τύπου λαμελα μαρσιαλ. Εμένα η γνώμη μου είναι ότι κανείς παίχτης που αξίζει πάνω από 2 μυρια συμβόλαιο δεν θα έρθει στην ελλάδα. Τα συμβόλαια που δίνουμε είναι καλά. Η στόχευση έχει προβλήματα.
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

Καλημέρα, το βγάζουν οριστικό οι περουβιανοι για πενια ότι πηγαίνει εκεί με αγορά αν ισχύει και έρθει και επιβεβαίωση από πλευράς ΠΑΟΚ πάμε για δύο κινήσεις μέχρι 10 του μηνός ώστε να ακολουθήσουν προετοιμασία για να δούμε τα αντανακλαστικά μας λογικά έχουν κάνει προεργασία
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Δύο κινήσεις στα χάφ; Μάλλον εννοείς δύο κινήσεις συνολικα, ένα χάφ και ένα φορ. Ειδικά για τον επιθετικό είναι επιτακτική η απόκτηση ενός. Δε γίνεται να ξεκινήσει η προετοιμασία μόνο με Τσαλοφ.
Όσο για τον Πένια, οχι πως τον είδαμε και πολύ αλλά δεν κόλλησε.. Στο καλό και πάμε γι άλλα
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δεν ανανεώνουν τον Ντέλια και με ζώνουν τα φίδια.

Αν πωληθεί ο Ντέλιας θεωρώ οτι θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Μπορούμε να βρούμε χίλιες δικαιολογίες, να βγάλει διάγγελμα ο ΚΚ, να πούμε οτι κι ο γάβρος κάνει το ίδιο κλπ κλπ. Αλλά άν σκοπεύουν να το κάνουν αυτό (γιατί αυτό διαφαίνεται), δεν πρόκειται να γιορτάσουμε όπως θα θέλαμε τα 100 χρόνια.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”