Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Παιδια ασχοληθείτε και με κάναν άλλο.
Κουράστηκα για σημερα
Δύο φορές έγραψα Ειρήνη ημίν πάμε παρακάτω.
Και ανέβασα χαλαρωτικά βιντεο.
Εδώ εξαλλου για μεταγραφες μιλαμε.
ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!
Κουράστηκα για σημερα
Δύο φορές έγραψα Ειρήνη ημίν πάμε παρακάτω.
Και ανέβασα χαλαρωτικά βιντεο.
Εδώ εξαλλου για μεταγραφες μιλαμε.
ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!
- Unpsofable78
Παιδιά όλοι ΠΑΟΚ είμαστε. Φτάνει. Μην χαλάμε το ωραίο κλίμα.
Prist και Frans Van Roy δώστε τίποτα στον λαό.
Αντε να χαρούμε λιγάκι
Prist και Frans Van Roy δώστε τίποτα στον λαό.
Αντε να χαρούμε λιγάκι

- These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 2):
- Vet_eranos, tonipap801
Εβαλες νερο στο κρασι σου.boogeyman77 έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 21:19Προσωπικά πάντως μία τριάδα Akpom Chalov Sandro( ο οποίος παίζει κυρίως αριστερά) το "αγόραζα" Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε ως τρίτο κάποιον μικρό που θα "καεί" από την έλλειψη αγωνιστικού και θεωρώ σημαντικό να μην λογίζεται εξαρχής κάποιος ως βασικός.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 20:13 Πας με τριάδα Ακπομ, Τσαλωφ, Μπράντον και στο τέλος δίνεις Τσαλωφ
και πας για το μπαμ.
Πάντως φορ κανονικό θα έχεις.

ΑΜΠΑΛΑΕΑ, αντιλαμβάνομαι ότι το να γράφεις σε αυτό το φόρουμ είναι πάρα πολύ σημαντικό για εσένα. Συνέχισε να γράφεις ό,τι αισθάνεσαι. Απλά, αν θες τη γνώμη μου, μη γράφεις με κεφαλαία γιατί φαίνεται σαν να φωνάζεις νευρικά σε κάποιον. Κατά τα άλλα όλες οι απόψεις εδω μέσα συμμετέχουν στο να βγει η κοινή συνισταμένη η οποία είναι εξαιρετικά χρήσιμη. Συνεπώς όσο περισσότερες οι απόψεις, όχι τα ποστ, τόσο το καλύτερο.
- These users thanked the author nkoss for the post (total 3):
- Luigi Vampa, vasgias, tonipap801
Πέρσι η ομάδα επσιξε με δυο κι μισό χάφ , και έφερε δυο επιθετικούς ενώ είχε άλλους δυο. Η τραγική ανισορροπία κυρίως στις θέσεις κι όχι στα πρόσωπα στερησε από την ομάδα την πραγματική της δυναμική . Όταν στοιχιωδος ενισχηθηκσμε τον Γενάρη είδαμε τα αποτελέσματα στα πλέι οφrenegade έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 15:52 Επειδή πολλά γράφονται για την περσινή χρονιά. Πέρα από την μαλακιά με τον Μεϊτέ η ομάδα και πέρσι είχε σε πολύ μεγάλο ποσοστό ορθολογικές επιλογές ασχέτως αν εκ του αποτελέσματος αυτό δεν φάνηκε.
Να σαι καλά φίλε!nkoss έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 22:08 ΑΜΠΑΛΑΕΑ, αντιλαμβάνομαι ότι το να γράφεις σε αυτό το φόρουμ είναι πάρα πολύ σημαντικό για εσένα. Συνέχισε να γράφεις ό,τι αισθάνεσαι. Απλά, αν θες τη γνώμη μου, μη γράφεις με κεφαλαία γιατί φαίνεται σαν να φωνάζεις νευρικά σε κάποιον. Κατά τα άλλα όλες οι απόψεις εδω μέσα συμμετέχουν στο να βγει η κοινή συνισταμένη η οποία είναι εξαιρετικά χρήσιμη. Συνεπώς όσο περισσότερες οι απόψεις, όχι τα ποστ, τόσο το καλύτερο.
Εκτιμώ την απάντηση. Δεν με καλύπτει.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 21:25 ΥΓ2. Ο ΔΗΜΙΟΣ-ΛΑΓΚΕΡΚΒΙΣΤ (ΒΙΒΛΙΟ) ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΥΓ3. ΝΕΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ-ΜΩΡΙΣ(ΒΙΒΛΙΟ) ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ
Θα τα τσεκάρω τα βιβλία.
Διαβασε τον δημιο
και τότε θα καλυφθεις για
πολύ περισσοτερα πραγματα στη ζωή σου.....Αν πάλι όχι δεν υπάρχει σωτηρία....
Με εκτίμηση.
- sourmenetes
- Moderator
αισθηση μου ειναι οτι θα παιξουμε το παιχνιδι της υπομονης για την πιο κρισιμη θεση στον φετινο σχεδιασμο μεχρι να βρουμε οτι πιο κοντινο στο lucescuball(το διαβασα και μου αρεσε), οσο σχετικα γρηγορα και αν εχουμε λειτουργησει για ΠΑΟΚ φετος,
βλεπω να κλεινει πρωτα ο θεωρητικα 3ος φορ που δεν θα ειναι το ανυπέρβλητο εμποδιο απεναντι σε καποιο διαμαντακι της ακαδημιας και θα μας δωσει στο βασικο σταδιο της προετοιμασιας ενα ικανο διδυμο τουλαχιστον για τον 3ο προκριματικο.
δυσκολευομαι να πιστεψω(με την καλη εννοια) οτι θα καλυψουν τα παντα πριν το βασικο σταδιο.
βλεπω να κλεινει πρωτα ο θεωρητικα 3ος φορ που δεν θα ειναι το ανυπέρβλητο εμποδιο απεναντι σε καποιο διαμαντακι της ακαδημιας και θα μας δωσει στο βασικο σταδιο της προετοιμασιας ενα ικανο διδυμο τουλαχιστον για τον 3ο προκριματικο.
δυσκολευομαι να πιστεψω(με την καλη εννοια) οτι θα καλυψουν τα παντα πριν το βασικο σταδιο.
Πάντως με το τωρινό ροστερ και με εξαίρεση το αριστερό εξτρέμ είμαστε καλυμμένοι για τα προκριματικά της ευρώπης.... θα έλεγα αν ήμουν ο Ιβάν στον Ραζβάν στην επόμενη τηλεφωνική συνομιλία.
Ας μην κανουμε εκπτωσεις ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.nkoss έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 22:46 Πάντως με το τωρινό ροστερ και με εξαίρεση το αριστερό εξτρέμ είμαστε καλυμμένοι για τα προκριματικά της ευρώπης.... θα έλεγα αν ήμουν ο Ιβάν στον Ραζβάν στην επόμενη τηλεφωνική συνομιλία.
Να ερθουν φορ, στοπερ, χαφ, εξτρεμ,
Να φυγουν Πενια, Γκομεζ, Μουργκ, Λοβρεν αντε και Σορετιρε ή Ντεσποτοφ
- Unpsofable78
Τα ρεπορτάζ λένε ότι στόχος είναι να έχουν έρθει φορ και χαφ πριν η ομάδα αναχωρήσει για Ολλανδία.
Επίσης, ότι ο Λοβρεν δεν είναι σίγουρο ότι θα αποχωρήσει. Βασικά αν το στόπερ που αποκτηθεί είναι από το πάνω ράφι με δυνατότητα να παίζει και δεξιά και αριστερά, δεν νομίζω να μας χαλούσε ιδιαίτερα η παραμονή Λοβρεν. Που όπως και να το κάνουμε, είναι τεράστια προσωπικότητα και με προετοιμασια δεν αποκλείω να είναι πολύ καλός φέτος και να βοηθήσει πραγματικά.
Επίσης, ότι ο Λοβρεν δεν είναι σίγουρο ότι θα αποχωρήσει. Βασικά αν το στόπερ που αποκτηθεί είναι από το πάνω ράφι με δυνατότητα να παίζει και δεξιά και αριστερά, δεν νομίζω να μας χαλούσε ιδιαίτερα η παραμονή Λοβρεν. Που όπως και να το κάνουμε, είναι τεράστια προσωπικότητα και με προετοιμασια δεν αποκλείω να είναι πολύ καλός φέτος και να βοηθήσει πραγματικά.