Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Εν τω μεταξύ ο ακπομ που το κύριο μειονέκτημα του είναι το σκοράρισμα, έχει νούμερα καριέρας 0.5 goal άννα 90λεπτο...που σίγουρα δεν τα λες και άσχημα.
Βέβαια στον ΠΑΟΚ του λουτσέσκου αυτά δεν πρόκειται να τα πιάσει ποτέ.
aivas19
δεν έχω όρεξη να μαλώνω
και προφανώς και εσύ αφού
δεν απαντάς δεν έχεις ορεξη
να συζητήσεις.
Λέμε αν θέλουμε να ρίξουμε λεφτά σε παιχτες και εσύ μου λες να αγοράσω την ΠΑΕ.
Είναι προφανές ότι δε θα σου απαντήσω.
Εγώ θα στηρίζω τον Ιβάν,
όπως τον στήριξα όταν οι
μισοί κάναν τον Ιούδα,
αλλά τις απαιτήσεις
ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΒΑΛΕ
και εγώ τις βρίσκω
ρεαλιστικές δε θα τις ρίξω.
δεν έχω όρεξη να μαλώνω
και προφανώς και εσύ αφού
δεν απαντάς δεν έχεις ορεξη
να συζητήσεις.
Λέμε αν θέλουμε να ρίξουμε λεφτά σε παιχτες και εσύ μου λες να αγοράσω την ΠΑΕ.
Είναι προφανές ότι δε θα σου απαντήσω.
Εγώ θα στηρίζω τον Ιβάν,
όπως τον στήριξα όταν οι
μισοί κάναν τον Ιούδα,
αλλά τις απαιτήσεις
ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΒΑΛΕ
και εγώ τις βρίσκω
ρεαλιστικές δε θα τις ρίξω.
Φ'ερε τον Luka Jović εκεί το λέμε κανονικό 9'αρι :arrow:https://www.transfermarkt.com/luka-jovi ... ler/257462 και όχι π@ρλ@π1π3ς δεν κάνει για το Βασικός ο Ακpom
- These users thanked the author Darkm4n for the post:
- tonipap801
Από το στόμα σου ....ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 19:01Ο Αγιαξ θέλει διακαώς να παραχωρήσει τον Άκπομ και ζητάει 4,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο παίκτης αμοιβεται με 1,5 εκατ. το χρόνο. Εάν οι ΠΑΟΚ και Αίαντας τα βρουν στα 3 μύρια και ο ΠΑΟΚ με τον Τσούμπα στα 4 εκατ. για τα επόμενα τρία χρόνια, τότε είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Αγγλονιγηριανό (τον οποίο θέλει πολύ ο Ρ. Λουτσέσκου) και σε 3η θητεία στον Δικέφαλο του Βορρά..!!
Μονο με πωληση Τσαλοφ εχει λογικη να δωσεις τετοια λεφτα για Ακπομ και να πας και για βασικο φορ. Εκτος αν πανε παλι στο οποιος κατσει αναλογα το ματς και ενας τριτος μπαλαντερ.
-
Δηλαδη ειναι εντος πραγματικοτητας αυτο το 4+1.5/χρονο για τον 28 χρονο Ακπομ, αλλα ειναι εκτος πραγματικοτητας το 2.5/χρονο στον 28 χρονο Γιοβιτς??ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 19:01Ο Αγιαξ θέλει διακαώς να παραχωρήσει τον Άκπομ και ζητάει 4,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο παίκτης αμοιβεται με 1,5 εκατ. το χρόνο. Εάν οι ΠΑΟΚ και Αίαντας τα βρουν στα 3 μύρια και ο ΠΑΟΚ με τον Τσούμπα στα 4 εκατ. για τα επόμενα τρία χρόνια, τότε είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Αγγλονιγηριανό (τον οποίο θέλει πολύ ο Ρ. Λουτσέσκου) και σε 3η θητεία στον Δικέφαλο του Βορρά..!!
- These users thanked the author tonipap801 for the post:
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Στον Αγιαξ με Φαν Σχιπ εκανε πολυ καλα παιχνιδια γιατι ειχαν χαλια ομαδα και παιζανε κοντρα επιθεση.renegade έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 19:24 Εν τω μεταξύ ο ακπομ που το κύριο μειονέκτημα του είναι το σκοράρισμα, έχει νούμερα καριέρας 0.5 goal άννα 90λεπτο...που σίγουρα δεν τα λες και άσχημα.
Την επομενη σεζον με τον Φαριολι που παιζανε παιχνιδι κατοχης ηταν αδιαφορος και παραγκωνιστηκε.
- NikLiverpool
Δε νομίζω ότι ψάχνουμε για τέτοιο φορ.vasgias έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 19:07 Για δευτερο-τριτο φορ πάει τότε ο Άκπομ και το βαρύ συμβόλαιο πάει αλλού. Γιατί μια φορά μπόμπερ τον Τσούμπα δεν τονε λες.
Τσούμπα, Τσαλωφ και ένας μικρός ταμάμ.
Πας με τριάδα Ακπομ, Τσαλωφ, Μπράντον και στο τέλος δίνεις Τσαλωφ
και πας για το μπαμ.
Πάντως φορ κανονικό θα έχεις.
και πας για το μπαμ.
Πάντως φορ κανονικό θα έχεις.
Καλέ μου άνθρωπε ΑΜΠΑΛΑΕΑ, νιώθω πως οτιδήποτε γράφεις το γράφεις με πολύ πάθος, ίσως και με κάποιον πόνο ψυχής ή απωθημένο. Νομίζω, μάλιστα, ότι κανείς εδώ μέσα δεν επιθυμεί κάτι διαφορετικό από όσα ήδη γράφεις.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 19:14 aivas 19,
Δε γράφω κάθε φορά είκοσι
σειρές κατεβατο, για να μου
απαντάει ο καθένας ότι
του φανεί του λωλοστεφανη.
Δε θέλετε να πάρουμε καλύτερους παίχτες;
Κατά κανόνα οι καλύτεροι παίχτες
θέλουν περισσότερα λεφτά.
Το πώς έπαιρνε ο γαβρος τα πρωταθλήματα το ξέρουμε.
Αυτό δεν αναιρεί ότι είχε παιχταραδες.
Και γω αν ήμουν γαύρος
θα απαιτουσα και τώρα και τότε
καλύτερους παίχτες και τοπ 15
και έπρεπε να είμαι Μπενφίκα τώρα.
Εγώ όμως γεννήθηκα ασπρόμαυρος
και ευτύχησα μετά από 90 χρόνια
να έχω και εγώ έναν πρόεδρο με λεφτά.
Έζησα τα μαύρα χρόνια από έφηβος
Μαύρισε η ζωή μου και η ψυχή μου.
Πήγαινα στην Τούμπα με 300 άτομα.
Ήθελα να ζω όλη μέρα για τον ΠΑΟΚ
αλλά όλα ήταν μόνο μαύρα.
Πουθενά ασπρο.....
Έγινα 52 και σιγά σιγά την κάνω.....
Παίρνω 14 χάπια την ημερα.
Θέλω γούστα παιχταραδες,
Ch Le, γήπεδο και top 20.
Εσείς μπορείτε να περιμένετε.
Θέλω και μπορώ να γίνω Μπενφίκα.
Δεν κάνω όνειρα. Είναι πράγματα
που μπορούν να γίνουν. Δε μπορούσαν
να γίνουν παλιά.
Σοβαρότητα, οργάνωση, ικανότητα,
ενασχόληση, εντιμότητα, ΧΡΗΜΑ.
Μη μας κατηγορείτε για αυτά που
είπε ο ίδιος ο Ιβάν. Δεν ξέρω
γιατί τα είπε. Εγώ είμαι ρεαλιστής και
πιστεύω οτι μπορουν ομως να γίνουν.
Αν όμως φοβόμαστε μη φύγει ο Ιβάν, δεν το πιστεύουμε, λέμε για τις άλλες ομαδες, είμαστε ολιγαρκείς, δεν απαιτούμε, ΤΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ......
Παρόλα αυτά — και σε παρακαλώ συγχώρεσέ με αν κάνω λάθος (με χαρά θα το αποδεχτώ) — έχω την αίσθηση πως η συχνότητα των γραπτών σου έχει αυξηθεί από τότε που προέκυψε το θέμα με τον ΑΣ και έπειτα. Συγκεκριμένα, παρατηρώ πως γράφεις συχνά με ένα ύφος που μοιάζει με «απαίτηση», σαν να θέλεις να δείξεις ότι, εφόσον η ΠΑΕ δεν αποδέχτηκε τα του ΑΣ, ας αποδείξει τώρα πώς θα προσφέρει τα ίδια και ακόμη περισσότερα.
Στα γράφω όλα αυτά με απόλυτο σεβασμό και εκτίμηση, απλώς ως μια προσωπική παρατήρηση. Και, επαναλαμβάνω, πολύ πρόθυμα θα δεχτώ ότι μπορεί να σφάλλω.
- NikLiverpool
Εκτός πραγματικότητας δεν είναι. Αλλά 1,5 το χρόνο δίνεις. 2,5 πολύ χλωμό. Έφυγε το ταβάνι στα συμβόλαια? Δεν νομίζω.tonipap801 έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 19:55Δηλαδη ειναι εντος πραγματικοτητας αυτο το 4+1.5/χρονο για τον 28 χρονο Ακπομ, αλλα ειναι εκτος πραγματικοτητας το 2.5/χρονο στον 28 χρονο Γιοβιτς??ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 19:01Ο Αγιαξ θέλει διακαώς να παραχωρήσει τον Άκπομ και ζητάει 4,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο παίκτης αμοιβεται με 1,5 εκατ. το χρόνο. Εάν οι ΠΑΟΚ και Αίαντας τα βρουν στα 3 μύρια και ο ΠΑΟΚ με τον Τσούμπα στα 4 εκατ. για τα επόμενα τρία χρόνια, τότε είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Αγγλονιγηριανό (τον οποίο θέλει πολύ ο Ρ. Λουτσέσκου) και σε 3η θητεία στον Δικέφαλο του Βορρά..!!
- Skoufos_tou_Lucescu
Εντάξει αν ισχύει αυτό οποίος το σκέφτηκε είναι για κλωτσιές. Δηλαδή θα πάρουμε ένα 24χρονο με ανύπαρκτη καριέρα μέχρι τώρα για ποιο λόγο; Για να κόψει απλά το δρόμο του Μπαταουλα ή του Κωττά;Σουριναμέζος έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 18:11 Στο sport24 λένε πάμε για τον Ruben Kluivert της Casa Pia, είναι ο μικρός γιος του Πάτρικ, δεξιοπόδαρος στόπερ
Χαλάλι αν είναι έτσι. Αρκεί να υπάρχει ο μικρός και να πάρει χρόνο.NikLiverpool έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 20:12Δε νομίζω ότι ψάχνουμε για τέτοιο φορ.vasgias έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 19:07 Για δευτερο-τριτο φορ πάει τότε ο Άκπομ και το βαρύ συμβόλαιο πάει αλλού. Γιατί μια φορά μπόμπερ τον Τσούμπα δεν τονε λες.
Τσούμπα, Τσαλωφ και ένας μικρός ταμάμ.