Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Κρίμα που είναι ακόμα μικρος ο γιος μου αλλά με αυτά που ακούω και βλέπω και αυτός ακριβός είναι για το πορτοφόλι μας...
-
Ο Χέντερσον δεν ξέρω αν ψήνεται παιδιά λόγο χρημάτων βέβαια, κάνει streaming (παίζει παιχνίδια) στο τικ τοκ και στο twitch και τον ρωτούσαν αν θα μείνει και τα μασούσε. Ότι θα δω τι είναι καλύτερο για εμένα και την καριέρα μου αλλα στο μέλλον είπε ότι βέβαια θα ηθελε να ξαναερθει.
Μια χαρά παίκτες ήταν οι Χέντερσον και Φόρεστερ, όχι πρώτα βιολιά βέβαια όπως ο Ρέινολντς και ο Μπάρτλεϊ ή τόσο επιδραστικοί στο παιχνίδι όπως ο Κρούζερ ή ο Άπσον, αλλά ίσως για φέτος που θα ανέβει ο ανταγωνισμός και το μπάτζετ, να κοιτάνε για κάτι καλύτερο.freemind έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 12:26 εγώ πάντως θα ψηνόμουν να κρατήσουμε Χέντερσον και Φόρεστερ που θα είναι και οι πιο φθηνοί και πιο εξελίξιμοι
Ιδίως όμως ο Χέντερσον στην καλή του μέρα, ήταν πολύ επιδραστικός, ίσως και εφάμιλλος με Κρούζερ.
Καλα τοσο πολυ χαιρονται οι Πανιωνιοι με τον Κρουζερ; Σε εμας στις αρχες ηταν πολυ καλος αλλα μετα επεσε αρκετα.. αυτοι κανουν παρτυ στην αναρτηση τους στο fb
Μπαρτλει στην χάρτινη. Και από χθες Κρούζερ στον Πανιώνιο. Στεναχωριέμαι λίγο να σας πω την αλήθεια. Θέλουμε πολλά ψωμιά ακόμα απ' ότι φαίνεται ώστε να μην είμαστε οικονομικά ο φτωχός συγγενής στο πρωτάθλημα. Άντε πάλι ψάχνε για λαβράκια... 

Έχουμε φτιάξει όλες τις ομάδες...thios4 έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 17:50 Μπαρτλει στην χάρτινη. Και από χθες Κρούζερ στον Πανιώνιο. Στεναχωριέμαι λίγο να σας πω την αλήθεια. Θέλουμε πολλά ψωμιά ακόμα απ' ότι φαίνεται ώστε να μην είμαστε οικονομικά ο φτωχός συγγενής στο πρωτάθλημα. Άντε πάλι ψάχνε για λαβράκια...![]()
- KalamarGiannis
δε με πειράζει αρκεί να ξαναφτιάξουμε μια ομάδα με Ομικρον Κεφαλαίο, που θα παίζει πάνω από τις δυνατότητες των παικτών στα χαρτιά.
Δεν ξέρω τι προιστορία έχει ο Γιούρι σε αυτό το κομμάτι...
Δεν ξέρω τι προιστορία έχει ο Γιούρι σε αυτό το κομμάτι...
-
Οι μεταγραφές στο ποδόσφαιρο με αγχώνουν, αλλά στο μπάσκετ έχουμε παραδοσιακά τρομερά ποσοστά επιτυχίας. Δεν ξέρω ποιος/ποιοι είναι υπεύθυνοι πλέον αλλά έχουν αποδείξει ότι έχουν καλό μάτι. Απ' ότι θυμάμαι αρκετά χρόνια πριν ήταν ο Μάτζικ (μέχρι που αποσύρθηκε και απ' ότι είδα επέστρεψε φέτος σε άλλη ομάδα), πέρσυ νομίζω ήταν ο Κανσελιέρι.