Jure Zdovc

Άβαταρ μέλους
constadine

Re: Jure Zdovc

Δημοσίευση από constadine »

Τον θυμάμαι σαν παίκτη και ήταν πολύ καλός.
Σαν προπονητή δεν έχω παρακολουθήσει την καριέρα του ,ελπίζω να πάνε όλα καλά .
Καλώς ήρθες !
:pano:
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

αρκετοί έχω δει να λένε ότι δεν ταιριάζει στην συγκυρία ένας προπονητής ¨΄οπως ο Ζντοβτς"
να το αναλύσουμε λίγο ρε παιδιά εσείς που ξέρετε 5 πράγματα...
ποιο είναι στο στυλ του;
υποθέτω αυστηρός, απόμακρος, fun της σκληρής άμυνας και του υπολογισμένου μπάσκετ, επίθεση με συγκεκριμένο τρόπο και συστήματα και όχι βαράτε τρέχτε και πάμε κι όπου βγει...
στο σύγχρονο μπάσκετ πως κολλάει;
στην Ελληνική Α1 με το μπάσκετ που παίζεται -που σαφώς είναι σκεπτόμενο και σκληρό ταυτόχρονα- πως κολλάει;

με τους Αμερικανούς τα τελευταία 2-3 χρόνια πως τα πήγε;
έχει δικούς του παίκτες να φέρει;
ταλεντάκια Γιουγκοσλαβίας; μήπως δούμε κάνα εξελίξιμο 19χρονο σαν τρίτο άσσο ας πούμε;

ένα πράγμα μου κανε εντύπωση, στη Λιθουανία ξέρουν τόνους μπάσκετ και στη Ζαλγκίρις δε σε παίρνουν αν είσαι δήθεν και μυρωδιάς !!
These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
boogeyman77
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Καλώς ήρθε Γιούρι! :opaokara:
Ivan Drago

Δημοσίευση από Ivan Drago »

Δε νομίζω πως υπάρχει κανείς που δε θυμάται πως ήταν το αγαπημένο παιδί του Ιβκοβιτς στην εθνική Γιουγκοσλαβίας. Πολλοί απορούσαν που τον καλούσε καθώς οι υπόλοιποι περιφερειακό των Πλάβι ήταν πολύ καλύτεροι επιθετικά. Βέβαια κανένας δεν έπαιζε άμυνα, δεν μπορούσε να κοντρολάρει το παιχνίδι όπως αυτός και να παίξει με μυαλό όπως αυτός.

Επίσης θυμόμαστε όλοι και τη φοβερή ομάδα που εφτιαξε στη γριά, με Διαμαντίδη και Μπέρυ .

Ως οπαδός του μπάσκετ της δεκαετίας του 80, με λίγα τρίποντα, αργες επιθεσεις και σουτ με ταμπλό, ελπίζω να δω αυτό το στυλ. Βέβαια για να έχει επιτυχία πρέπει να έχουμε και καλοϋς παίκτες και εκεί ίσως υπάρξει θέμα...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

KalamarGiannis έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 17:55 αρκετοί έχω δει να λένε ότι δεν ταιριάζει στην συγκυρία ένας προπονητής ¨΄οπως ο Ζντοβτς"
ποιο είναι στο στυλ του;
υποθέτω αυστηρός, απόμακρος, fun της σκληρής άμυνας και του υπολογισμένου μπάσκετ, επίθεση με συγκεκριμένο τρόπο και συστήματα και όχι βαράτε τρέχτε και πάμε κι όπου βγει...
στην Ελληνική Α1 με το μπάσκετ που παίζεται -που σαφώς είναι σκεπτόμενο και σκληρό ταυτόχρονα- πως κολλάει;

ταλεντάκια Γιουγκοσλαβίας; μήπως δούμε κάνα εξελίξιμο 19χρονο σαν τρίτο άσσο ας πούμε;

ένα πράγμα μου κανε εντύπωση, στη Λιθουανία ξέρουν τόνους μπάσκετ και στη Ζαλγκίρις δε σε παίρνουν αν είσαι δήθεν και μυρωδιάς !!
Μεταξύ μας και κάποιον έμπειρο αν φέρει όπως εκείνον τον Σλοβένο παικταρα που είχαμε κάποτε τον Γιουρκοβιτς,δεν με χαλάει!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

KalamarGiannis έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 17:55 αρκετοί έχω δει να λένε ότι δεν ταιριάζει στην συγκυρία ένας προπονητής ¨΄οπως ο Ζντοβτς"
ποιο είναι στο στυλ του;

Δεν ξέρω τι έχει κάνει Γενικά στην καριέρα του ως προπονητής αλλά η Κούλα ήταν ένα ανέκδοτο την εποχή που τον είχε στον πάγκο της.
Αυτό βέβαια από μόνο του δεν λέει τίποτα
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Δύσκολο το έργο σου αντικειμενικά και αναπόφευκτες οι συγκρίσεις με τον προηγούμενο. Συμπερασματικά, θα φύγεις νύχτα.

Καλώς ήρθες!
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Γερό στομάχι coach!
Πίστη στο πλάνο σου!
Πάμε να κάνουμε όσα μπορούμε!
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

περιμένουμε τη συνέντευξη τύπου, μπας και υπάρξει καμιά αποκάλυψη για την κατεύθυνση που θα πάρει η ομάδα (με 2 παίκτες μέχρι τώρα, Περσίδη και Ιατρίδη(που δεν θα παιρνε κανείς),
...ενώ σκίσαμε τα ρεκόρ στα διαρκείας, υπάρχει διάχυτη ανησυχία, με παράλληλη νευρικότητα βλέποντας τους απένταντι να βρίσκουν ζεστό χρήμα...
αντί το ρεκόρ διαρκείας να μας απογειώσει, βλέπουμε μια νηνεμία σα να μην μπήκε χρήμα στα ταμεία.
Θέλω να ακούσω τον πρόεδρο να λέει μπάτζετ 1 εκατομμύριο.
Μην ξεχνάμε ότι ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ Α1 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δεν είναι το σωστό τοπικ, αλλα μπορει να μου πει καποιος χοντρικα: με κάνουνε εμενα προεδρο στο Μαρούσι π.χ. και μου λένε θα κάνεις ομάδα 1 εκατομμύριο ευρώ. Ρωτάω παιδιά έχουμε έσοδα 1 εκατομμυριο ευρώ? Μπορεί να μου πεί κάποιος πόσα έσοδα μπορεί να έχουνε αυτές οι ομάδες (το μαρούσι, το περιστέρι, ο κολοσσός, ο ηρακλής κλπ.)? Δλδ εγγγυημένα, τηλεοπτικά-διαρκείας-εισιτήρια, τί άλλα έσοδα υπάρχουνε και φτάνουνε στο μύριο? δίνει η λίγκα τίποτα? πόσες χορηγίες έχουν στο Μαρούσι? Εδώ μου λέτε οτι δε μπορεί να πετάει κάποιος 1 μύριο το χρόνο για τον μεγάλο ΠΑΟΚ (που έχει ιβάν, τέλη, μυτιληναίο ΠΑΟΚσήδες στη λίστα του Forbes). πόσα μπορεί και ΠΟΙΟΣ είναι αυτός στο Χ Περιστέρι που το κάνει?

PS: sorry για το off-topic (αν νομίζετε μπορεί να μεταφερθεί αλλού η συζήτηση).
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

Είναι ο Μυτιληναίος ΠΑΟΚτσής;
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Παρουσίαση προπονητή στις 15:00.
These users thanked the author Special 4 for the post:
AntreasG4
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Είπε κάτι για τον Κατσιβελη;
Μάλλον τον είχε παίκτη και στο πέρασμα του από την αεκ...
Τώρα τι σχέσεις είχανε;;; ποιος ξέρει...
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Ο Zdovc ως παίκτης ήταν πολύ καλός.

Ως προπονητής είναι σαν διοικητής μαύρου στρατοπέδου σε χουντικό καθεστώς. Πως αυτό μπορεί να δουλέψει με το μπατζετ και τους παίκτες που πέρνει ο ΠΑΟΚ είναι μια απορία που θα μας λυθεί στο τέλος της σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση μακάρι να έχει τεράστια επιτυχία.

Δεν θα πω ψέματα όμως. Δεν βλέπω πως θα πάει καλά αυτό.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δε πολυψηνομαι με Γιουρι ειναι η αληθεια .Παικταρας αλλα σαν προπονητης δεν εκανε βηματα μπροστα.Ισως και να μας βγει σε καλο αυτο.Ισως ειμαστε η τελευταια ευκαιρια .
Για μενα εξισου σημαντικο με τον προπονητη ειναι το ποιος εκανε το recruiting
περσι .Αν ηταν ο μονο Ιταλος παιξαμε και χασαμεαν οχι υπαρχει ελπιδα.
Ο Μπουτσκος εμεινε τελικα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”