Σαν προπονητή δεν έχω παρακολουθήσει την καριέρα του ,ελπίζω να πάνε όλα καλά .
Καλώς ήρθες !

Μεταξύ μας και κάποιον έμπειρο αν φέρει όπως εκείνον τον Σλοβένο παικταρα που είχαμε κάποτε τον Γιουρκοβιτς,δεν με χαλάει!KalamarGiannis έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 17:55 αρκετοί έχω δει να λένε ότι δεν ταιριάζει στην συγκυρία ένας προπονητής ¨΄οπως ο Ζντοβτς"
να το αναλύσουμε λίγο ρε παιδιά εσείς που ξέρετε 5 πράγματα...
ποιο είναι στο στυλ του;
υποθέτω αυστηρός, απόμακρος, fun της σκληρής άμυνας και του υπολογισμένου μπάσκετ, επίθεση με συγκεκριμένο τρόπο και συστήματα και όχι βαράτε τρέχτε και πάμε κι όπου βγει...
στο σύγχρονο μπάσκετ πως κολλάει;
στην Ελληνική Α1 με το μπάσκετ που παίζεται -που σαφώς είναι σκεπτόμενο και σκληρό ταυτόχρονα- πως κολλάει;
με τους Αμερικανούς τα τελευταία 2-3 χρόνια πως τα πήγε;
έχει δικούς του παίκτες να φέρει;
ταλεντάκια Γιουγκοσλαβίας; μήπως δούμε κάνα εξελίξιμο 19χρονο σαν τρίτο άσσο ας πούμε;
ένα πράγμα μου κανε εντύπωση, στη Λιθουανία ξέρουν τόνους μπάσκετ και στη Ζαλγκίρις δε σε παίρνουν αν είσαι δήθεν και μυρωδιάς !!
Δεν ξέρω τι έχει κάνει Γενικά στην καριέρα του ως προπονητής αλλά η Κούλα ήταν ένα ανέκδοτο την εποχή που τον είχε στον πάγκο της.KalamarGiannis έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 17:55 αρκετοί έχω δει να λένε ότι δεν ταιριάζει στην συγκυρία ένας προπονητής ¨΄οπως ο Ζντοβτς"
να το αναλύσουμε λίγο ρε παιδιά εσείς που ξέρετε 5 πράγματα...
ποιο είναι στο στυλ του;
υποθέτω αυστηρός, απόμακρος, fun της σκληρής άμυνας και του υπολογισμένου μπάσκετ, επίθεση με συγκεκριμένο τρόπο και συστήματα και όχι βαράτε τρέχτε και πάμε κι όπου βγει...
στο σύγχρονο μπάσκετ πως κολλάει;
στην Ελληνική Α1 με το μπάσκετ που παίζεται -που σαφώς είναι σκεπτόμενο και σκληρό ταυτόχρονα- πως κολλάει;
με τους Αμερικανούς τα τελευταία 2-3 χρόνια πως τα πήγε;
έχει δικούς του παίκτες να φέρει;
ταλεντάκια Γιουγκοσλαβίας; μήπως δούμε κάνα εξελίξιμο 19χρονο σαν τρίτο άσσο ας πούμε;
ένα πράγμα μου κανε εντύπωση, στη Λιθουανία ξέρουν τόνους μπάσκετ και στη Ζαλγκίρις δε σε παίρνουν αν είσαι δήθεν και μυρωδιάς !!