Χρήστος Καρυπίδης - Τεχνικός Διευθυντής
- Μπαρκαρούτσος
Re: Χρήστος Καρυπίδης - Υπεύθ. Λειτ. Ποδοσφ. Τμήματος
Αυτό το αφ'υψηλού υφάκι του Βεργέτη...εκνευριστικό.
μεχρι στιγμής 1/10(ΚΑΜΑΡΑ) επιτυχημένες μεταγραφές ..δε βαζω τσαλοφ,σορετιρε γιατί ηταν επιλογές Σαββιδη,ενω ο πενια μολις ηρθε(ΑΡΓΗΣΕ ΟΜΩς)....στην αποσυμφορηση και δημιουργία του ροστερ 24/25 παιρνει 0..Ε ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..
- Σουριναμέζος
τεχνικός διευθυντής ειναι..ε αν εχει καπελωθει και σε αλλες περιπτωσεις τοτε μιλάμε για "αυτοφοράκια" αφού δεν παραιτείται
Φυσικα και ειναι αυτοφορακιας..
Οπως κατα καποιο τροπο και το Μαρακι, και ο κυρ κυρ. Η ταμπελα ΤΔ ειναι να χαμε να λεγαμε..
Αλλα δε παραιτεισαι ετσι απλα, δεν αφηνεις μισθο για το ονορε.. Να ειμαστε ρεαλιστες
Οπως κατα καποιο τροπο και το Μαρακι, και ο κυρ κυρ. Η ταμπελα ΤΔ ειναι να χαμε να λεγαμε..
Αλλα δε παραιτεισαι ετσι απλα, δεν αφηνεις μισθο για το ονορε.. Να ειμαστε ρεαλιστες
Θα παρακαλούσα να αλλάξει ο τίτλος του τοπικ σε Χρήστος Καρυπίδης - ΤΔ
https://www.paokfc.gr/profiles/christos-karypidis/
Η πρώτη σου καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος ως ΤΔ έχοντας τον χρόνο να γίνει προεργασία επί των στόχων που μας ενδιαφέρουν...Αθόρυβα αλλά με πράξεις έως τώρα , keep up the good work...
https://www.paokfc.gr/profiles/christos-karypidis/
Η πρώτη σου καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος ως ΤΔ έχοντας τον χρόνο να γίνει προεργασία επί των στόχων που μας ενδιαφέρουν...Αθόρυβα αλλά με πράξεις έως τώρα , keep up the good work...
- These users thanked the author fidel for the post:
- Μαυρο Χιονι
Re: Χρήστος Καρυπίδης - Τεχνικός Διευθυντής
Θα ήταν καλό να μας πει κάποια πράγματα για τις κινήσεις της ομάδας
και τα σχέδια. Ούτε από site έχει
βγει κάτι.
βγει κάτι.
- Metagrafakias
Ο Καρυπιδης μονο τον τιτλο εχει σαν ΤΔ σιγα μην κανει αυτος τις μεταγραφες....
Αντε να εκλεισε το προπονητικο για την καλοκαιρινη προετοιμασια και να εβγαλε το προγραμμα μεχρι εκει....
Αντε να εκλεισε το προπονητικο για την καλοκαιρινη προετοιμασια και να εβγαλε το προγραμμα μεχρι εκει....
Πότε ήταν η τελευταία φορά που ο Χ. Καρυπίδης έχει κάνει δηλώσεις για οτιδήποτε;ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Κυρ 06 Ιούλ 2025, 20:25 Θα ήταν καλό να μας πει κάποια πράγματα για τις κινήσεις της ομάδας
βγει κάτι.
Δεν βρίσκω απολύτως τίποτα.
Μια δήλωση του 2005 σαν ποδοσφαιριστής που ήταν, μου έβγαλε το ψαχτήρι και μια δήλωση στη φιέστα του πρωταθλήματος του 2024, που έλεγε ότι αυτό το πρωτάθλημα ήταν καλύτερο του 2019.
Μα ο @Metagrafakias έχει γνώσεις και πληροφορίες εκ τον έσω, πακετας ο Χρήστος ο Pizza boy ...Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...
- Metagrafakias
Μη με διαβάζεις ρε φίλε,δεν σε υποχρέωσε κανείς..ρε με ποιους μπλέξαμε;;όλοι εξυπνάδες και ειρωνία..κάνε μια απόκρυψη τα μνμτα μου και ησυχάσες δεν θα σου χαλάω το αφήγημα που έχεις σχηματίσει στο μυαλό σου και είναι πάντα το σωστό…χάρη θα μου κάνεις πίστεψε με
Δεν ξερω αν εχει μιλησει, αλλα στα αθλητικα site
γινεται καθημερινα αναφορα στο ονομα του.
Δεν εχω διαβασει κατι αντιστοιχο για τον Καρυπιδη ομως....
Εξυπνάδα και ειρωνεία, μάλλον πρέπει να διαβάσεις τι προέγραψες....Το αφήγημα είναι δικό σου όπως και τα συμπεράσματα, χωρίς να μας έχεις αποδείξει που στηρίζεις τα γραφόμενά σου...Το αν είμαι πάντα σωστός πάλι δικό σου συμπέρασμά είναι και θα το κρίνουν οι υπόλοιποι εδώ μέσα όχι πάντως εγώ...Το να μη με διαβάζεις και μην ασχολείστε μαζί μου είναι το επιχείρημα που χρησιμοποιούν τα παιδιά του δημοτικού που δεν έχουν τίποτα να αντιπαραθέσουν....Metagrafakias έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 09:42Μη με διαβάζεις ρε φίλε,δεν σε υποχρέωσε κανείς..ρε με ποιους μπλέξαμε;;όλοι εξυπνάδες και ειρωνία..κάνε μια απόκρυψη τα μνμτα μου και ησυχάσες δεν θα σου χαλάω το αφήγημα που έχεις σχηματίσει στο μυαλό σου και είναι πάντα το σωστό…χάρη θα μου κάνεις πίστεψε με