Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Polichni1926

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από Polichni1926 »

pisakaipoupoula έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 10:10
Polichni1926 έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 10:05
pisakaipoupoula έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 10:01 Ο Γιόβιτς πρώτον θα μας ζητήσει συμβόλαιο άνω των 2 μυρρίων, δεύτερον η περίπτωσή του μοιάζει αρκετά με τον Μπερμπάτοφ αν και νεότερος, να έρθει εδώ και να κοροϊδεύει, δεν φαίνεται να έχει κάποιο κίνητρο να αποδείξει κάτι στην καριέρα του πόσω μάλλον σε πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας σαν το δικό μας
δεν νομιζω οτι στα 27 του θα κοροιδευει ειναι πολυ μικρος ακομα . παιδια για τον μπερμπατοφ λιγο να εχουμε και στο μυαλο μας οτι ο ανθρωπος επαιζε με κιτσιου ετσι ? ακομα θυμαμαι την ενεργεια με την ντορντμουντ ωστοσο που τους εκανε χαζους.
Ναι για δες την πορεία του τα τελευταία 4 χρόνια, και ο Μπακαγιόκο στα 27 του ήταν πρώην παίκτης και ο Νίνης στα 24, δεν έχει να κάνει μόνο με την ηλικία
δεν νομιζω οτι στεκει να συγκρινουμαι Νινη με Γιοβιτς αλλα σιγουρα και ο bakayoko στα 27 επαιρνε μεταγραφη απο μιλαν σε τσελσι οποτε δεν ηταν πρωην παικτης ακομα
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

pisakaipoupoula έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 10:01 Ο Γιόβιτς πρώτον θα μας ζητήσει συμβόλαιο άνω των 2 μυρρίων, δεύτερον η περίπτωσή του μοιάζει αρκετά με τον Μπερμπάτοφ αν και νεότερος, να έρθει εδώ και να κοροϊδεύει, δεν φαίνεται να έχει κάποιο κίνητρο να αποδείξει κάτι στην καριέρα του πόσω μάλλον σε πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας σαν το δικό μας
Το να συγκρίνουμε τον Μπερμπατοφ που ήρθε στα πατημένα 35 με τον 27χρονο Γιοβιτς που αναζητά restart στην καριέρα του το λες και άτοπο.

Πραγματικά, μου φαίνεται απίστευτο το να μιλάμε για Γιοβιτς και οι μισοί να είναι αντίθετοι αντί να το θεωρούν βόμβα.

Ο Γιοβιτς με μία δύο καλές χρονιές θα ανεβάσει εύκολα την χρηματηστιριακη του αξία πάνω από 10 μύρια.
Για μένα θα είναι έξυπνη κίνηση και αξίζει το όποιο μικρό ρίσκο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Τρί 01 Ιούλ 2025, 10:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
GEOL
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Σαλντανια ξεκαθαρα κ γι αυτους που ρωτανε,δεν επαιξε πολλα παιχνιδια βασικος φετος κ την ψαχουλευεται να φυγει,θεωρω πως με τα ιδια χρηματα που τον αγορασαν (3εκ) μπορει να γινει το ντηλ,ενα χρονο μεγαλυτερος ειναι κ η αξια του επεσε λιγο.

Παντως ειναι ολοκληρωμενο φορ κ πανω απ ολα,πεινασμενος.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Να θυμίσω ότι τον Prijovic τον είχαμε πάρει από τη Λέγκια.
Ανάλογη περίπτωση ο Matheus Saldanha, αν γίνει το καλό και έρθει νομίζω θα έχουμε πάρει τον καλύτερο επιθετικό του πρωταθλήματος.
Ο τύπος είναι 25 στα 26, έχει ταχύτητα, κοντρόλ, πάσα, σουτ, ατομική ενέργεια και pressing. Τα κάνει όλα, βέβαια όχι σε τοπ επίπεδο αλλιώς θα κόστιζε 100 εκ. Θεωρώ ότι είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει ο Λουτσέσκου.
Αν δύο παίκτες μου έβγαλαν πέρσι τα μάτια και μου έλεγες φέτος το καλοκαίρι από ποιους θες να ξεκινήσεις, θα έλεγα φέρτε μου Saldanha και Zima.
These users thanked the author makispaspartou for the post (total 4):
Logistis, DamoN, Kirilos_Despotas, Kourdos
black death

Δημοσίευση από black death »

Kabamaru11 έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 10:15 Σαλντανια ξεκαθαρα κ γι αυτους που ρωτανε,δεν επαιξε πολλα παιχνιδια βασικος φετος κ την ψαχουλευεται να φυγει,θεωρω πως με τα ιδια χρηματα που τον αγορασαν (3εκ) μπορει να γινει το ντηλ,ενα χρονο μεγαλυτερος ειναι κ η αξια του επεσε λιγο.

Βεβαια εδω προκυπτει το ερωτημα, πώς το ολοκληρωμενο φορ ηταν παγκο στη φερεντσβαρος;
Γενικα δυσκολη η περιπτωση της θεσης.
Κανείς απ'οσους ακουστηκαν δεν εχει την καριερα του σαντρο, ακομα κι αν καταληξει να παίζει στη θεση του τάισον.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Kabamaru11 έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 10:15 Σαλντανια ξεκαθαρα κ γι αυτους που ρωτανε,δεν επαιξε πολλα παιχνιδια βασικος φετος κ την ψαχουλευεται να φυγει,θεωρω πως με τα ιδια χρηματα που τον αγορασαν (3εκ) μπορει να γινει το ντηλ,ενα χρονο μεγαλυτερος ειναι κ η αξια του επεσε λιγο.

Έχεις δίκιο, τώρα το είδα.
Σε 18 ματς ξεκίνησε βασικός. Και σε κάποια από αυτά αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο Γιοβιτς ειναι παντρεμενος; :mrgreen:
These users thanked the author icue for the post:
tonipap801
Refused1337

Δημοσίευση από Refused1337 »

Ο Zima στα αριστερά παίζει απο ότι βλέπω στα βιντεάκια, εμείς καλύτερο του kezdiora χρειαζόμαστε πιστεύω.

Αν μείνει ο Lovren δεν βλέπω να κάνουμε μεγάλη κίνηση για τα σεντερ μπακ, δεν στέκει και οικονομικά
Varela14

Δημοσίευση από Varela14 »

makispaspartou έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 09:35 Πάντως στο μυαλό μου των ΠΑΟΚ των 100 χρόνων κάπως έτσι τον φαντάζομαι
Κοτάρσκι Παβλένκα Μοναστηρλής Τσιφτσής
Όττο Κέννυ
Μπάμπα Τέιλορ
Ζίμα Κετζιόρα
Μιχαηλίδης Μπαταούλας Κωττάς
Μέιτε Τόπιτς Θυμιάνης
Καμαρά Σοτάρντ
Ζίβκοβιτς Ντεσπόντοφ Χατσίδης
Γκουβέια Τάισον Μπαλντέ
Κωνσταντέλιας Πέλκας Σορετίρε
Σαλντάνια Τσαλόφ Μύθου

Νιάτα + εμπειρία, ταχύτητα - ένταση + ποιότητα

Κωττας δεν ειναι στην προετοιμασια μαλλον τον πανε για πωληση του στυλ ελευθερος με ποσοστο..
Ο Μπαλντε επστρεψε στην Παφο οπου ανηκει μαλλον δεν εγινε κινηση για αγορα..
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Επειδή,
ο πριστ είναι μεγάλη γάτα και μόνο τυχαίο δε θεωρώ ότι, με το δικό του τρόπο πάντα κ σε αλλο τοπικ άσχετο, τόνισε κάποια ποστ σε κάποιες σελίδες συγκεκριμένες
επίσης
οι Πολωνοί γράφουν πως ο Τούντορ τον έχει για διωξιμο, η ομάδα του επέκτεινε το συμβόλαιο άλλο ένα χρόνο αλλά όχι τα χρήματα, είχε να λαμβάνει 4ετησιως έπεσε στα 2 για 2 χρόνια, λεφτά που μπορούμε να καλύψουμε,το ενδιαφέρον για αυτόν δεν είναι τεράστιο, η Γκαζιαντέπ τον κυνηγάει,

Κύριοι

Αρκάδιος Μιλικ....

Παιχταρας..

Αιντε Πάπα μου να χαρείς τα δισκοπότηρα σου ...

https://www.goal.pl/transfery/milik-dol ... -transfer/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vet_eranos την Τρί 01 Ιούλ 2025, 11:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

makispaspartou έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 10:17 Να θυμίσω ότι τον Prijovic τον είχαμε πάρει από τη Λέγκια.
Ανάλογη περίπτωση ο Matheus Saldanha, αν γίνει το καλό και έρθει νομίζω θα έχουμε πάρει τον καλύτερο επιθετικό του πρωταθλήματος.
Ο τύπος είναι 25 στα 26, έχει ταχύτητα, κοντρόλ, πάσα, σουτ, ατομική ενέργεια και pressing. Τα κάνει όλα, βέβαια όχι σε τοπ επίπεδο αλλιώς θα κόστιζε 100 εκ. Θεωρώ ότι είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει ο Λουτσέσκου.
Αν δύο παίκτες μου έβγαλαν πέρσι τα μάτια και μου έλεγες φέτος το καλοκαίρι από ποιους θες να ξεκινήσεις, θα έλεγα φέρτε μου Saldanha και Zima.
Συμφωνώ και επαυξάνω.
These users thanked the author theo G4 for the post:
DamoN
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

icue έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 10:33 Ο Γιοβιτς ειναι παντρεμενος; :mrgreen:
:lol:
Άβαταρ μέλους
PoccoPicante

Δημοσίευση από PoccoPicante »

Vet_eranos έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 10:58 Επειδή,
ο πριστ είναι μεγάλη γάτα και μόνο τυχαίο δε θεωρώ ότι, με το δικό του τρόπο πάντα κ σε αλλο τοπικ άσχετο, τόνισε κάποια ποστ σε κάποιες σελίδες συγκεκριμένες
επίσης
οι Πολωνοί γράφουν πως ο Τούντορ τον έχει για διωξιμο, η ομάδα του επέκτεινε το συμβόλαιο άλλο ένα χρόνο αλλά όχι τα χρήματα, είχε να λαμβάνει 4ετησιως έπεσε στα 2 για 2 χρόνια, λεφτά που μπορούμε να καλύψουμε,το ενδιαφέρον για αυτόν δεν είναι τεράστιο, η Γκαζιαντέπ τον κυνηγάει,

Κύριοι

Αρκάδιος Μιλικ....

Παιχταρας..

Ο Αρκάδιος γεννήθηκε για Τουρκία...
icue

Δημοσίευση από icue »

Vet_eranos έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 10:58 Επειδή,
επίσης

Κύριοι

Αρκάδιος Μιλικ....

Παιχταρας..

Θα φερει και δικο του ιατρικο σταφ μαζι;
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Μη μ απελπίζετε ρε και τον έχω καψούρα, αυτόν κ τον Πιάτσα...

Τόσο χάλια είναι από τραυματισμούς?

Μ έχει καταστρέψει ο παπάς ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”