δεν νομιζω οτι στεκει να συγκρινουμαι Νινη με Γιοβιτς αλλα σιγουρα και ο bakayoko στα 27 επαιρνε μεταγραφη απο μιλαν σε τσελσι οποτε δεν ηταν πρωην παικτης ακομαpisakaipoupoula έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 10:10Ναι για δες την πορεία του τα τελευταία 4 χρόνια, και ο Μπακαγιόκο στα 27 του ήταν πρώην παίκτης και ο Νίνης στα 24, δεν έχει να κάνει μόνο με την ηλικίαPolichni1926 έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 10:05δεν νομιζω οτι στα 27 του θα κοροιδευει ειναι πολυ μικρος ακομα . παιδια για τον μπερμπατοφ λιγο να εχουμε και στο μυαλο μας οτι ο ανθρωπος επαιζε με κιτσιου ετσι ? ακομα θυμαμαι την ενεργεια με την ντορντμουντ ωστοσο που τους εκανε χαζους.pisakaipoupoula έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 10:01 Ο Γιόβιτς πρώτον θα μας ζητήσει συμβόλαιο άνω των 2 μυρρίων, δεύτερον η περίπτωσή του μοιάζει αρκετά με τον Μπερμπάτοφ αν και νεότερος, να έρθει εδώ και να κοροϊδεύει, δεν φαίνεται να έχει κάποιο κίνητρο να αποδείξει κάτι στην καριέρα του πόσω μάλλον σε πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας σαν το δικό μας
Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
- Unpsofable78
Το να συγκρίνουμε τον Μπερμπατοφ που ήρθε στα πατημένα 35 με τον 27χρονο Γιοβιτς που αναζητά restart στην καριέρα του το λες και άτοπο.pisakaipoupoula έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 10:01 Ο Γιόβιτς πρώτον θα μας ζητήσει συμβόλαιο άνω των 2 μυρρίων, δεύτερον η περίπτωσή του μοιάζει αρκετά με τον Μπερμπάτοφ αν και νεότερος, να έρθει εδώ και να κοροϊδεύει, δεν φαίνεται να έχει κάποιο κίνητρο να αποδείξει κάτι στην καριέρα του πόσω μάλλον σε πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας σαν το δικό μας
Πραγματικά, μου φαίνεται απίστευτο το να μιλάμε για Γιοβιτς και οι μισοί να είναι αντίθετοι αντί να το θεωρούν βόμβα.
Ο Γιοβιτς με μία δύο καλές χρονιές θα ανεβάσει εύκολα την χρηματηστιριακη του αξία πάνω από 10 μύρια.
Για μένα θα είναι έξυπνη κίνηση και αξίζει το όποιο μικρό ρίσκο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Τρί 01 Ιούλ 2025, 10:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- GEOL
- Kabamaru11
Σαλντανια ξεκαθαρα κ γι αυτους που ρωτανε,δεν επαιξε πολλα παιχνιδια βασικος φετος κ την ψαχουλευεται να φυγει,θεωρω πως με τα ιδια χρηματα που τον αγορασαν (3εκ) μπορει να γινει το ντηλ,ενα χρονο μεγαλυτερος ειναι κ η αξια του επεσε λιγο.
Παντως ειναι ολοκληρωμενο φορ κ πανω απ ολα,πεινασμενος.
-
Να θυμίσω ότι τον Prijovic τον είχαμε πάρει από τη Λέγκια.
Ανάλογη περίπτωση ο Matheus Saldanha, αν γίνει το καλό και έρθει νομίζω θα έχουμε πάρει τον καλύτερο επιθετικό του πρωταθλήματος.
Ο τύπος είναι 25 στα 26, έχει ταχύτητα, κοντρόλ, πάσα, σουτ, ατομική ενέργεια και pressing. Τα κάνει όλα, βέβαια όχι σε τοπ επίπεδο αλλιώς θα κόστιζε 100 εκ. Θεωρώ ότι είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει ο Λουτσέσκου.
Αν δύο παίκτες μου έβγαλαν πέρσι τα μάτια και μου έλεγες φέτος το καλοκαίρι από ποιους θες να ξεκινήσεις, θα έλεγα φέρτε μου Saldanha και Zima.
Ανάλογη περίπτωση ο Matheus Saldanha, αν γίνει το καλό και έρθει νομίζω θα έχουμε πάρει τον καλύτερο επιθετικό του πρωταθλήματος.
Ο τύπος είναι 25 στα 26, έχει ταχύτητα, κοντρόλ, πάσα, σουτ, ατομική ενέργεια και pressing. Τα κάνει όλα, βέβαια όχι σε τοπ επίπεδο αλλιώς θα κόστιζε 100 εκ. Θεωρώ ότι είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει ο Λουτσέσκου.
Αν δύο παίκτες μου έβγαλαν πέρσι τα μάτια και μου έλεγες φέτος το καλοκαίρι από ποιους θες να ξεκινήσεις, θα έλεγα φέρτε μου Saldanha και Zima.
- These users thanked the author makispaspartou for the post (total 4):
- Logistis, DamoN, Kirilos_Despotas, Kourdos
-
Βεβαια εδω προκυπτει το ερωτημα, πώς το ολοκληρωμενο φορ ηταν παγκο στη φερεντσβαρος;Kabamaru11 έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 10:15 Σαλντανια ξεκαθαρα κ γι αυτους που ρωτανε,δεν επαιξε πολλα παιχνιδια βασικος φετος κ την ψαχουλευεται να φυγει,θεωρω πως με τα ιδια χρηματα που τον αγορασαν (3εκ) μπορει να γινει το ντηλ,ενα χρονο μεγαλυτερος ειναι κ η αξια του επεσε λιγο.
Γενικα δυσκολη η περιπτωση της θεσης.
Κανείς απ'οσους ακουστηκαν δεν εχει την καριερα του σαντρο, ακομα κι αν καταληξει να παίζει στη θεση του τάισον.
Έχεις δίκιο, τώρα το είδα.Kabamaru11 έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 10:15 Σαλντανια ξεκαθαρα κ γι αυτους που ρωτανε,δεν επαιξε πολλα παιχνιδια βασικος φετος κ την ψαχουλευεται να φυγει,θεωρω πως με τα ιδια χρηματα που τον αγορασαν (3εκ) μπορει να γινει το ντηλ,ενα χρονο μεγαλυτερος ειναι κ η αξια του επεσε λιγο.
Σε 18 ματς ξεκίνησε βασικός. Και σε κάποια από αυτά αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.
Ο Γιοβιτς ειναι παντρεμενος; 

- These users thanked the author icue for the post:
- tonipap801
-
Ο Zima στα αριστερά παίζει απο ότι βλέπω στα βιντεάκια, εμείς καλύτερο του kezdiora χρειαζόμαστε πιστεύω.
Αν μείνει ο Lovren δεν βλέπω να κάνουμε μεγάλη κίνηση για τα σεντερ μπακ, δεν στέκει και οικονομικά
Αν μείνει ο Lovren δεν βλέπω να κάνουμε μεγάλη κίνηση για τα σεντερ μπακ, δεν στέκει και οικονομικά
makispaspartou έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 09:35 Πάντως στο μυαλό μου των ΠΑΟΚ των 100 χρόνων κάπως έτσι τον φαντάζομαι
Κοτάρσκι Παβλένκα Μοναστηρλής Τσιφτσής
Όττο Κέννυ
Μπάμπα Τέιλορ
Ζίμα Κετζιόρα
Μιχαηλίδης Μπαταούλας Κωττάς
Μέιτε Τόπιτς Θυμιάνης
Καμαρά Σοτάρντ
Ζίβκοβιτς Ντεσπόντοφ Χατσίδης
Γκουβέια Τάισον Μπαλντέ
Κωνσταντέλιας Πέλκας Σορετίρε
Σαλντάνια Τσαλόφ Μύθου
Νιάτα + εμπειρία, ταχύτητα - ένταση + ποιότητα
Κωττας δεν ειναι στην προετοιμασια μαλλον τον πανε για πωληση του στυλ ελευθερος με ποσοστο..
Ο Μπαλντε επστρεψε στην Παφο οπου ανηκει μαλλον δεν εγινε κινηση για αγορα..
- Vet_eranos
Επειδή,
ο πριστ είναι μεγάλη γάτα και μόνο τυχαίο δε θεωρώ ότι, με το δικό του τρόπο πάντα κ σε αλλο τοπικ άσχετο, τόνισε κάποια ποστ σε κάποιες σελίδες συγκεκριμένες
επίσης
οι Πολωνοί γράφουν πως ο Τούντορ τον έχει για διωξιμο, η ομάδα του επέκτεινε το συμβόλαιο άλλο ένα χρόνο αλλά όχι τα χρήματα, είχε να λαμβάνει 4ετησιως έπεσε στα 2 για 2 χρόνια, λεφτά που μπορούμε να καλύψουμε,το ενδιαφέρον για αυτόν δεν είναι τεράστιο, η Γκαζιαντέπ τον κυνηγάει,
Κύριοι
Αρκάδιος Μιλικ....
Παιχταρας..
Αιντε Πάπα μου να χαρείς τα δισκοπότηρα σου ...
https://www.goal.pl/transfery/milik-dol ... -transfer/
ο πριστ είναι μεγάλη γάτα και μόνο τυχαίο δε θεωρώ ότι, με το δικό του τρόπο πάντα κ σε αλλο τοπικ άσχετο, τόνισε κάποια ποστ σε κάποιες σελίδες συγκεκριμένες
επίσης
οι Πολωνοί γράφουν πως ο Τούντορ τον έχει για διωξιμο, η ομάδα του επέκτεινε το συμβόλαιο άλλο ένα χρόνο αλλά όχι τα χρήματα, είχε να λαμβάνει 4ετησιως έπεσε στα 2 για 2 χρόνια, λεφτά που μπορούμε να καλύψουμε,το ενδιαφέρον για αυτόν δεν είναι τεράστιο, η Γκαζιαντέπ τον κυνηγάει,
Κύριοι
Αρκάδιος Μιλικ....
Παιχταρας..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vet_eranos την Τρί 01 Ιούλ 2025, 11:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συμφωνώ και επαυξάνω.makispaspartou έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 10:17 Να θυμίσω ότι τον Prijovic τον είχαμε πάρει από τη Λέγκια.
- PoccoPicante
Ο Αρκάδιος γεννήθηκε για Τουρκία...Vet_eranos έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 10:58 Επειδή,
επίσης
Κύριοι
Αρκάδιος Μιλικ....
Παιχταρας..
Θα φερει και δικο του ιατρικο σταφ μαζι;Vet_eranos έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 10:58 Επειδή,
επίσης
Κύριοι
Αρκάδιος Μιλικ....
Παιχταρας..
- Vet_eranos
Μη μ απελπίζετε ρε και τον έχω καψούρα, αυτόν κ τον Πιάτσα...
Τόσο χάλια είναι από τραυματισμούς?
Μ έχει καταστρέψει ο παπάς ..
Τόσο χάλια είναι από τραυματισμούς?
Μ έχει καταστρέψει ο παπάς ..