Για ποιους λόγους ο κόσμος (όλων) δεν πάει γήπεδο (μπάλα);

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Re: Για ποιους λόγους ο κόσμος (όλων) δεν πάει γήπεδο (μπάλα

Δημοσίευση από ReignMan »

sn0ufel4 έγραψε: Πέμ 05 Ιουν 2025, 19:53
spiridoula έγραψε:Γιατι τα εχει ολα τα ματς η τβ
Αυτό ισχύει σε τεράστιο βαθμό. Μέχρι και πριν 15 χρόνια (και λιγότερα) το 80% δεν είχε ούτε νόβα ούτε κοσμοτε σπίτι. Για μα δεις Μπαρτσα Ρεαλ έπρεπε να βγεις από το σπίτι.

Φτάσαμε στο άλλο άκρο πλέον που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κάθε βδομάδα βλέπει ο καθένας μίνιμουμ 4-5 παιχνίδια από το καναπέ του.

Γιατί να δώσει έξτρα λεφτά να φάει κρύο ταλαιπωρία κλπ?
100%. Μιλαω σε προσωπικο επιπεδο, εχω βαλει νοβα στον πατερα μ που ειναι 80 χρονων και με 30 ευρω δικαιουμαστε 3 συσκευες οποτε και αυτος μπορει να δει στο σπιτι αλλα και εγω οπου κι αν βρισκομαι. Τρομερη ευκολια αλλα δυστυχως με τα χρονια εφυγε αυτη η μαγεια της αναγκης να πας γηπεδο να δεις την ομαδα. Με λιγο κρυο το σκεφτεσαι 10 φορες, ποσο μαλλον και με τα οικονομικα χαλια πλεον.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Re: Για ποιους λόγους ο κόσμος (όλων) δεν πάει γήπεδο (μπάλα);

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ίσως φταίει ότι εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να είμαι στην Τούμπα, αλλά αν ήμουν Ελλάδα θα πήγαινα σε κάθε ματς, όπως όταν ήμουν εδώ. Ακόμα θυμάμαι ένα παιχνίδι με τον Ιωνικό επι Γουμενου που ήμασταν 2000 άτομα.
Κι εγώ πιτσιρικάς είχα έρθει με το λεωφορείο Θεσσαλονίκη από 100 χιλιόμετρα μακρυά.
namisenoiazei

Re: Για ποιους λόγους ο κόσμος (όλων) δεν πάει γήπεδο (μπάλα);

Δημοσίευση από namisenoiazei »

1. Χαμηλή (εως πολλή χαμηλή) ποιότητα του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα
2. Χάλια ως πολύ χάλια ποδοσφαιρικά γήπεδα
3. Όλα τα παιχνίδια τα δείχνει στην τηλεόραση
4. Το ποδόσφαιρο (όπως και πολλά άλλα αθλήματα αλλά κυρίως η μπάλα) έχει γίνει πολιτικοποιημένο και όργανο για τις μάζες (ναι ξέρω ήταν και
παλαιότερα αλλά τα τελευταία χρόνια έχει ξεφτυλιστεί το θέμα αυτό)
5. Άθλια και απαράδεκτα συνθήματα σε όλες τις εξέδρες (δεν μπορώ να σκεφτώ να φέρω την κόρη μου στο γήπεδο και να ακούγονται συνθήματα
για ναρκωτικά , για πεσίματα και προσβολή νεκρών)
6. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές παίζουν πλέον για το χρήμα , δεν έχουνε καθόλου πάθος και το μόνο που τους νοιάζει είναι πως
θα κερδίσουν το επόμενο μεγάλο συμβόλαιο (λες και τα λεφτά που βγάζουν ήδη δεν τους φτάνουν για μία ζωή)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”