Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Χαχα αλητεια! Καταγγέλλω!
Εγώ φταίω που είναι υπερκοστολογημενοι αμπαλοι όλοι;
Εγώ φταίω που είναι υπερκοστολογημενοι αμπαλοι όλοι;
- These users thanked the author Equalizer for the post:
- Kabamaru11
- Skoufos_tou_Lucescu
Προς το παρόν τα πλεονεκτήματά του είναι τα τρεξίματα και οι μεταβάσεις, ούτε το ρυθμό μπορεί να κοντρολαρει ούτε να πάρει την πρώτη πάσα ή να κρατήσει μπάλα σε συνθήκες πιεσης. Ένας απλά καλός παίκτης είναι μέχρι τώρα, ένας Καμαρά με χειρότερα νούμερα σε πρωταθλημα της πλακαςNikodiai έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 23:451.Αλλες θεσεις,δεν γινεται συγκριση.Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 23:11Ο Ζαφείρης με τον νορμάλ Μεϊτέ αγωνιστικά δε μπαίνει στην ίδια πρόταση τουλάχιστον στα 22 του. Ο βασικός αριστερός μπακ της Σελτικ για 5-6 χρόνια μέτριοςAye4 έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 20:58 , Πάντως από τα ρεπορτάζ των ομάδων καταλαβαίνει κανείς ποια είναι η δυναμική των ομάδων στις μεταγραφές. Για παράδειγμα διαβάζεις ότι εμείς περιμένουνε την απάντηση του Μεϊτέ και ενός μέτριου Σκωτσέζου, ενώ ο γαύρος «έψηνε» τον Ζαφείρη για να τον πάρει από την Σλάβια Πράγας για να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα. Τι δεν καταλαβαίνουμε?![]()
![]()
![]()
2.Ζαφειρη δεν εχει καμια Ελληνικη ομαδα,οποιος τον εφερνε θα ηταν απιστευτη μεταγραφη.Οτι ακριβως θες απο χαφ στο συγχρονο ποδοσφαιρο.Το επιπεδο του ειναι για αλλου.
Με όλο το συμπαθειο , άσχετο με τον ντεζερτς όπου όντως δεν είναι ( τουλάχιστον) έτσι όπως παρουσίαζεται από τους αρδ του ποκ, αλλά ώρες ώρες κάνεις σαν κάτι περίεργες μάνες που καμιά δεν είναι κατάλληλη για τον γιό τους.Equalizer έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 23:52 Εμένα που αυτός ο Ντεσερς δεν μου αρέσει, ούτε μου άρεσε όταν είχε ακουστεί για εμάς, πειράζει;
Μου φαίνεται δεν σε θυμάμαι ποτέ να ήσουν ενθουσιασμενος για έναν παίκτη
- Skoufos_tou_Lucescu
Δε λέμε αν κάνει ή για το potential αλλά οτι αυτή τη στιγμή είναι απλά ένας καλός παίκτης με δύο γεμάτες χρονιές στη Σλάβια κι όχι ο Φαμπιαν Ρουίζ όπως πιστευετε πολλοί. Δηλαδή αν δεν ήταν Έλληνας θα μιλούσε κανένας εδώ μέσα για το Ζαφείρη?ReignMan έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 00:06 Συγνωμη γινεται συζητηση για το αν ειναι ο Ζαφειρης για τον ΠΑΟΚ?![]()
Τ ομολογώ!renegade έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 00:08Με όλο το συμπαθειο , άσχετο με τον ντεζερτς όπου όντως δεν είναι ( τουλάχιστον) έτσι όπως παρουσίαζεται από τους αρδ του ποκ, αλλά ώρες ώρες κάνεις σαν κάτι περίεργες μάνες που καμιά δεν είναι κατάλληλη για τον γιό τους.Equalizer έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 23:52 Εμένα που αυτός ο Ντεσερς δεν μου αρέσει, ούτε μου άρεσε όταν είχε ακουστεί για εμάς, πειράζει;
Μου φαίνεται δεν σε θυμάμαι ποτέ να ήσουν ενθουσιασμενος για έναν παίκτη
Χωρίς πλάκα ναι το καταλαβαινω απλά δεν μου κουμπώνουν καλά οι παίκτες που βλέπω στα σενάρια ή που βλέπω να αποθεώνονται. Έχω πιστέψει παίκτες αρκετούς, κατά καιρούς. Με αρκετούς είτε δεν έκατσε η φάση είτε δεν έπαιξαν και τόσο καλά.
Ιδωμεν
Εννοειται! Στην Εθνικη ειναι τρομερος!Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 00:13Δε λέμε αν κάνει ή για το potential αλλά οτι αυτή τη στιγμή είναι απλά ένας καλός παίκτης με δύο γεμάτες χρονιές στη Σλάβια κι όχι ο Φαμπιαν Ρουίζ όπως πιστευετε πολλοί. Δηλαδή αν δεν ήταν Έλληνας θα μιλούσε κανένας εδώ μέσα για το Ζαφείρη?ReignMan έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 00:06 Συγνωμη γινεται συζητηση για το αν ειναι ο Ζαφειρης για τον ΠΑΟΚ?![]()
Ξερω ειμαι minority εδω αλλα δεν θελω Ακπομ.
- These users thanked the author ReignMan for the post (total 3):
- pagotatzis, nikos_algio, TylerDurden
- Vet_eranos
Πάτερ μου, ξέρω τέτοια ώρα δεν κοιμάται ο κλήρος. .
Συνάντησα έναν Βόρειο που λες τύπο, παππού από ορεινή Πελοπόννησο, ψηλό παιδί όχι ντερεκι, για ποδοσφαιριστής μου φάνηκε, ήρεμος ωραίος,κατασταλαγμένος τύπος, γουστάρει ποδόσφαιρο σε ομάδες ενάντια σε κατεστημένα κ γενικά τη λεκάνη της Μεσογείου όλα αυτά τα χρόνια..
Τον γλυκόκοιτούν κ κάτι μεμετηδες αλλά δεν πολύψήνεται με τους λουζερς χωρίς Ευρώπη..
Αυτός είναι ο επόμενος ή με την έχει δώσει άσχημα η ζέστη...?
Συνάντησα έναν Βόρειο που λες τύπο, παππού από ορεινή Πελοπόννησο, ψηλό παιδί όχι ντερεκι, για ποδοσφαιριστής μου φάνηκε, ήρεμος ωραίος,κατασταλαγμένος τύπος, γουστάρει ποδόσφαιρο σε ομάδες ενάντια σε κατεστημένα κ γενικά τη λεκάνη της Μεσογείου όλα αυτά τα χρόνια..
Τον γλυκόκοιτούν κ κάτι μεμετηδες αλλά δεν πολύψήνεται με τους λουζερς χωρίς Ευρώπη..
Αυτός είναι ο επόμενος ή με την έχει δώσει άσχημα η ζέστη...?
Άσχετα από το ατυχές του αρχικού μηνύματος από τον Aye, δηλαδή αν βγάζανε οι ακαδημίες μας τον Ζαφείρη, δεν θα πανηγυρίζαμε όλοι εδώ (εντάξει, εκτός του EqualizerSkoufos_tou_Lucescu έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 00:13Δε λέμε αν κάνει ή για το potential αλλά οτι αυτή τη στιγμή είναι απλά ένας καλός παίκτης με δύο γεμάτες χρονιές στη Σλάβια κι όχι ο Φαμπιαν Ρουίζ όπως πιστευετε πολλοί. Δηλαδή αν δεν ήταν Έλληνας θα μιλούσε κανένας εδώ μέσα για το Ζαφείρη?ReignMan έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 00:06 Συγνωμη γινεται συζητηση για το αν ειναι ο Ζαφειρης για τον ΠΑΟΚ?![]()

- black death
Βρε συ, δυο 90λεπτα επαιξε στην εθνικη. Στο ενα φαγαμε τριμπαλο απ'την Αγγλία.
Μια χαρα παιχτης ειναι, για να μην παρεξηγηθω.
Καλός ο Ζαφείρης όντως...Αλλα ναι αν δεν ήταν Έλληνας δε θα ασχολουμασταν και δε θα τον γνωρίζαμε γενικά,δεν έχει κάνει κάτι ακόμα...
Διαφωνω, ισα ισα αν λεγοταν Ζαφειροβιτς θα ημασταν στον Ροστοφ να ψαχνουμε τον Ιβαν να ριξει χρημα να τον παρει 

Για συμφωνια ΠΑΟΚ-Αλιανζα Λιμα λεει ενας στο τουιτερ (22.5χιλ ακολουθους) για Πενια. Μακαρι
Η ομάδα χρειαζόταν (και χρειάζεται) ένα εξάρι σκύλο, ταχυδυναμικό, και οι άνθρωποι αυτοί πήγαν και φέραν τον Πἔνια... Είναι έγκλημα ολκής. Μιλάμε για παίκτη που δεν μαρκάρει και περιμένανε να τον βάλει ο Ραζβάν;
Αυτή την στιγμή παραμένουμε χωρίς 6άρι. Το πρόβλημα των αμυντικών μεταβάσεων θα παραμείνει αν πάμε έτσι. Πέρα απ το 9αρι θέλουμε και ένα 6αράκι. Θεωρώ οτι τα δύο καλύτερα χαφ μας είναι απ την χώρα που έχει τα πιό ταχυδυναμικά αμυντικά χάφ. Όχι όμως Μπακαγιόκους. Φερτε έναν κανονικό κόφτη που να ξέρει μπάλα γιατί και φέτος θα έχουμε πρόβλημα όταν θα χάνεται η μπάλα.
Αυτή την στιγμή παραμένουμε χωρίς 6άρι. Το πρόβλημα των αμυντικών μεταβάσεων θα παραμείνει αν πάμε έτσι. Πέρα απ το 9αρι θέλουμε και ένα 6αράκι. Θεωρώ οτι τα δύο καλύτερα χαφ μας είναι απ την χώρα που έχει τα πιό ταχυδυναμικά αμυντικά χάφ. Όχι όμως Μπακαγιόκους. Φερτε έναν κανονικό κόφτη που να ξέρει μπάλα γιατί και φέτος θα έχουμε πρόβλημα όταν θα χάνεται η μπάλα.