Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Psaras

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από Psaras »

Κλαίω! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Οτι καλύτερο έχω διαβάσει 😂😂😂😂😂
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μαλακα κάθομαι και γελάω μόνος μου σαν χαζός :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μίνι ανακοίνωση: Όπως γενικά παρατηρείτε αυτές τις μέρες, η αναβάθμιση δεν έχει ολοκληρωθεί. Απομένουν κάποιες βελτιώσεις, προσθήκες και μικρές διορθώσεις.

Ζητάμε την υπομονή σας και την κατανόηση.

Σε γενικές γραμμές το νέο φόρουμ δουλεύει καλά και σταθερά, είχαμε πάρα πολύ λίγες παρατηρήσεις για σημαντικά θεματα. Οπότε παρά τις εργασίες που συνεχίζονται, δεν αλλάζει κάτι για εσάς, εκτός ίσως από κάποιες επιμέρους αισθητικές ατασθαλίες
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

γιατι χαθηκαν δημοσιευσεις μου?

σε ποστ που μου κανανε παραθεση υπαρχουν
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

prist64 έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 22:57 γιατι χαθηκαν δημοσιευσεις μου?

σε ποστ που μου κανανε παραθεση υπαρχουν
? Δεν γνωρίζουμε κάτι. Ποιες δημοσιεύσεις;
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

στις μεταγραφες σελ΄.173,175,192,201,218,219 ειχα ποσταρει και δεν υπαρχουν

βρισκω ποστ που εχουν κανει παράθεση τα δικα μου
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Ίσως λόγω μεταφοράς της βάσης δεδομένων με την αναβάθμιση να υπήρξε κάποιο πρόβλημα

Δεν έχει γίνει κάποια διαγραφή πάντως
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

joshua έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 07:28
CCCP έγραψε: Δευ 23 Ιουν 2025, 15:25
ΑποστόληςΑ έγραψε:Θετική η μείωση της ποινής. Τον Joshua τον ξέρω σχετικά καλά και τον σέβομαι απεριόριστα. Ακόμη και όταν διαφωνούμε έχει τα επιχειρήματά του και είναι πάντοτε πρόθυμος σε αντίλογο, με επιχειρήματα βεβαίως. Νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες πένες του φόρουμ.
Ειμαι κατα των μπαν γενικα ως extreme μεσο αλλα πρεπει να πω ομως οτι στο θεμα τον τελευταιων ημερων ο joshua με εξεπληξε πολυ αρνητικα και μονο ως καλη πενα δε μπορεις να χαρακτηρισεις τα ποστ του στο τοπικ.

Αυτα που εγραφε ηταν 100% biased υπερ της πλευρας μυστακιδη/κατσαρη σε κυριολεκτικα αστειο βαθμο και και δεν εβρισκε το παραμικρο λαθος στον τροπο που χειρειστηκαν το ολο θεμα και εβρισκε λογικη πισω απο καθε χειρισμο τους. Μεχρι και που ειπε "ο μυστακιδης εδειξε οτι ειναι εδω, τωρα ο Ιβαν πρεπει να δειξει". Aυτον τον οποιο δεν τον εχει δει κανενας και το μονο που εχουμε ειναι μια χραμμη σε μια ανακοινωση του ΑΣ "εδειξε οτι ειναι εδω". Δε λεω οτι ειναι για μπαν αλλα ναι ειναι σε σημειο που το λες και τρολλινγκ και φυτιλιασμα αυτο.
Καταλαβαινω ότι ειμαι λιγο εκτος κλιματος,να ευχηθω καλοριζικο το νέο φορματ του φορουμ, ασχετως της σχεσης μου πια μαζι του,δεν προκειται να ασχοληθω με το τελευταιο μπαν, δεν υπαρχει λογος ,αλλα χρωσταω μια απαντηση στο παραπανω ποστ.ενα ποστ πραγματικη λασπη στον ανεμιστηρα,χωρις καν την ευθυξια να γραφτει οσο μπορουσα να απαντησω.
Συγνωμη για το σεντονι,προσπεραστε το οσοι δεν σας ενδιαφερει.
Λοιπον CCCP θα σου παραθεσω όχι 1-2 αλλα 10 ποστ μου από το τοπικ ΠΑΕ-ΑΣ.Αν διαβάζοντας τα διατηρεις την ιδια αποψη περι τρολ που πηρε το μερος Κατσαρη σε αστειο βαθμο,σε βαθμο 1000%,περι προσπαθειας φυτυλιασματος και εγω δεν ξερω τι άλλο, τοτε απλα λυπαμαι.Ακομα και αυτό που γραφεις για τη δηλωση παρον του Μυστακιδη αποτελει τρελη παραποιηση των λεγομενων μου σε βαθμο που με κανει να απορω. Αν τωρα αλλαξεις αποψη με χαρα θα σε δω να ανακαλεσεις…

''Τώρα αν ο ίδιος ο Μυστακιδης μέσα σε λίγες μόνο μέρες καταφέρει να απαξιώσει τον εαυτό του σε τέτοιο βαθμό δεν θα του φταίει κανείς και εμεις απλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να στηρίζουμε όσο μπορούμε τον Ιβάν γιατί αυτόν έχουμε και ήδη με τα καλά και τα στραβά του έχει προσφέρει πράγματα που είχαμε εγκαταλείψει τη προσδοκία ότι θα ζούσαμε.''

''Αδυνατω να πιστεψω οτι ενας παραγοντας με εμπειρια 30 χρονων επελεξε να βγαλει μια ανακοινωση ,μεταξυ των αλλων ασυντακτη και ξεκαθαρα προχειρογραμμενη, στην οποια θα συμπεριλαβει ως 4ο θεμα την συμφωνια με το γηπεδο. Μιλαμε για μνημειωδες μεγεθος βλακειας.''

''Αν αποσυρθεί τόσο εύκολα ο Μυστακιδης τότε θα γελοιοποιηθει μόνος του και δεν θα του φταίει κανένας.''

''Εγω ξαναλεω μπορει να διαφωνω με τον τροπο που επελεξε να κανει την πρωτη κινηση ο ΑΣ αλλα η ομαδα ειχε αναγκη απο ενα σοκ που θα οδηγουσε ανθρωπους να αναλαβουν ευθυνες που θα τους δικαιωσουν η θα τους εκθεσουν και απλα αναμενω την συνεχεια...''

''Δεν ξέρω τι να πρωτοκανω...Να γελάσω με τον τρόπο που εμφανίζουν καποιοι τον Μυστακιδη η να κλάψω με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον Σαββιδη καποιοι άλλοι (ισοπεδωση).''

''Στο αστοχη και ακομψη επικοινωνιακα κινηση θα συμφωνησω. Για να το προχωρησω παρακατω με ορους οπως αυτους που χρησιμοποιεις θελω να μαθω περισσοτερα.''

''Καρπουζα μονος μου αναφερθηκα στο ποσο τραγικη ηταν η πρωτη επικοινωνιακη προσεγγιση στο θεμα και αυτο δεν αφορα μονο τον ΑΣ αλλα και τον ιδιο τον Μυστακιδη αλλα η ζωη ειναι γεματη απο τετοιες και το εχουμε δει πολλακις και στη περιπτωση Ιβαν για αυτο και λεω συνεχως να κανουμε υπομονη για να μαθουμε λεπτομερειες.''

''1000 δικια μπορει να εχει ο ΑΣ ,ο τροπος ομως που το χειριζεται ειναι λαθος. Πρωτο λαθος η αστεια πρωτη ανακοινωση και επομενο η εξαφανιση εκτοτε. Πρεπει να το μαζεψει αμεσα με μονη προφανη λυση μια συνεντευξη τυπου οπου θα πρεπει να ειπωθουν αληθειες οσο σκληρες και αν ειναι.''

''Εγώ επιμένω πως πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή. Λαθος η πρώτη κίνηση του ΑΣ αλλά ας κρατάμε μια πισινή ως προς τους λόγους που οδηγήθηκαν εκεί. 100% άστοχο επικοινωνιακα αλλά ως προς την ουσία μπορεί να υπάρχει πλούσιο παρασκήνιο.''

''Πρωτος απο ολους εγραψα πως οτι ειναι να γινει πρεπει να γινει με σεβασμο στην προσφορα του Ιβαν ,οπως εγραψα οτι η πρωτη κινηση της ''αλλης'' πλευρας ηταν ακομψη,δεν μπορω ομως να μην πω οτι και ο ιδιος ο Ιβαν εχει βαλει το χερακι του στην αλλοιωση της εικονας του.''

Ευχαριστω για την υπομονή,οποιος δεν ειναι προκατειλημμένος,νομιζω καταλαβε...
OK Joshua δεχωμαι οτι εχω λαθος και ανακαλω και σορρυ για οποια αναστατωση, δεν ειναι ωραιο να εχεις φαει και μπαν και να σε σχολιαζουν και απο πανω. Δεν θα πω δικαιολογιες, η εντυπωση που ειχε δωθει ηταν ειλικρινείς αλλα θα επρεπε να μην δημιουργω εντυπωσεις αν δεν εχω χρονο να διαβαζω ολες τις σελιδες και τα ποστ προσεκτικα :?
These users thanked the author CCCP for the post (total 2):
Psaras, joshua
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Equalizer έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 23:55 Ίσως λόγω μεταφοράς της βάσης δεδομένων με την αναβάθμιση να υπήρξε κάποιο πρόβλημα

Δεν έχει γίνει κάποια διαγραφή πάντως
εξισωτη..........

να ξαναγυρισουμε στην προηγουμενη μορφη δεν παιζει ε?

οχι τιποτα αλλο αλλα δεν θα εχουμε και...τετοια...προβληματα

:shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Βιντεο -γιουτουμπ- πως βαζουμε? Θενκ γιου.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Κώδικας: Επιλογή όλων

[media]https://www.youtube.com/watch?v=qEF9K1UXnzM[/media]
=

These users thanked the author astral for the post:
kayde
Άβαταρ μέλους
Ronnie

Δημοσίευση από Ronnie »

Δεν ξέρω αν είναι εύκολα υλοποιήσιμο και ούτε είναι κάτι το σημαντικό, θα προτιμούσα ομως οι σύνδεσμοι να ανοίγουν σε καινούρια καρτέλα και όχι στην ίδια.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Αριστερό κλικ και επιλογή άνοιγμα σε νέα καρτέλα.
Από κινητό κράτα πατημένο τον σύνδεσμο και σου βγάζει επιλογή.
Άβαταρ μέλους
Ronnie

Δημοσίευση από Ronnie »

Το ξέρω απλά μερικές φορές το ξεχνάω και είμαι λίγο τεμπέλης :D
Είπα να το γράψω μιας και μόλις την πάτησα, δεν έχω απαίτηση να γίνει, ούτε μειώνει την αναβάθμιση που έχετε κάνει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”