Ο Γερομιχαλος πηγε στην Μυκονοnikos ioannidis έγραψε: Κυρ 29 Ιουν 2025, 11:45 Και ο Μιλεντίγιεβιτς είναι ίσως μια καλή λύση. Και ο Δημήτρης Γερομιχαλός απ’ την Μεγαρίδα.
Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
-
Ψαχνουμε ομογενεις λεει ο Καρκανιας.Γυρισαμε σε εποχες Τζον Κορφα,αδερφων Κατσικη και Ντειβιντ Στεργακου.Λογικο οσο υπαρχει το 6+6 και παραλληλα πανω απο 15-20 Ελληνες παιχτες της προκοπης δεν υπαρχουν.Ποιος θα τους πρωτοπαρει.Σκεφτομαι οτι ο Γιαννης Καλαμποκης που επαιξε σε εμας σε εποχες πρωτοδικειων και Τακ Παν,τωρα σιγουρα θα ηταν μελος Γαυροβαζελων,πεντε κλασεις πανων απο Νετζιπογλου και Μωραιτιδες.Φαινεται ποσο δυσκολα ειναι τα πραγματα και απο αυτους που προτεινετε(Γερομιχαλοι και Μιλιντιγεβιτς,κυριολεκτικα παιχτες Α2 ως πριν 2-3 σεζον)
Αμα περασει το να μπορεις να εχεις δηλωμενους 8 ξενους(και να παιζουν οι 6) πρεπει να παρουμε 8 ξενους και ας ειναι οι Ελληνες επιπεδου Ιατριδη.Στην Ευρωπη θα παιζουν ολοι και στην Ελλαδα ας τους κανει ροτεσιον ο Ζντοβτς να ξεκουραζονται.
Αμα περασει το να μπορεις να εχεις δηλωμενους 8 ξενους(και να παιζουν οι 6) πρεπει να παρουμε 8 ξενους και ας ειναι οι Ελληνες επιπεδου Ιατριδη.Στην Ευρωπη θα παιζουν ολοι και στην Ελλαδα ας τους κανει ροτεσιον ο Ζντοβτς να ξεκουραζονται.
δλδ στις άλλες χώρες πόσοι ξένοι υπάρχουνε στα εθνικά πρωταθλήματα? και σε ποιές χώρες (πέραν της ισπανίας σίγουρα) οι ΓΗΓΕΝΕΙΣ παίκτες είναι μια χαρά για την (εκεί) Α1 ενώ σε εμάς οι έλληνες, πέραν των γνωστών 20, είναι μόνο για Α2?
Εξαρτάται τη χώρα και τη λιγκα. Στην Ισπανία σίγουρα δεν υπάρχει κανενας κανονισμός που να αναγκάζει τις ομάδες να βάζουν Ισπανους. Η Μπασκονια φετος δεν είχε κανεναν. Τώρα αν δεν βλέπεις πρόβλημα με την ποσότητα ποιοτικών Ελληνων οκ υποκειμενικά είναι αυτα, εγω Κουζελογλου και Νετζηπογλου σε Γαυροβαζελους πριν 15 χρόνια δεν πιστεύω να εβλεπα. Σε εμάς τι ρόλο ειχαν οι Έλληνες περισυ εκτός από τον Κατσιβελη και λίγο απο Περσιδη, Παπαδακη; Πετσετες κουναγαν, αυτό δεν είναι δειγμα οτι Ελληνες παίχτες που να στέκονται στην Α1 είναι δυσευρετοι;
Τέλος πάντων εγω με αυτούς τους περιοριστικους κανονισμους στη σύγχρονη εποχή του επαγγελματικου αθλητισμού εχω θέμα, πιστεύουν οτι προωθούνται οι Έλληνες αθλητές ενώ γίνεται ακριβώς το αντίθετο, απλά τεχνητά ανεβαίνουν τα συμβόλαια τους.Να προτείνει κανένας να παίζουν αναγκαστικά 10 Άγγλοι στις ομάδες της πρεμιερ λιγκ να γελάσει και το παρδαλό κατσικι. Επισης δεν έχω καταλάβει πως στο ποδόσφαιρο μπορεί η οποιαδήποτε ομάδα να κατεβασει 11 ξένους και δεν ασχολείται κανένας ενω στο μπάσκετ το έχουμε κάνει θεσφατο το 6+6.Απο το ένα ακρο στο αλλο.
Τέλος πάντων εγω με αυτούς τους περιοριστικους κανονισμους στη σύγχρονη εποχή του επαγγελματικου αθλητισμού εχω θέμα, πιστεύουν οτι προωθούνται οι Έλληνες αθλητές ενώ γίνεται ακριβώς το αντίθετο, απλά τεχνητά ανεβαίνουν τα συμβόλαια τους.Να προτείνει κανένας να παίζουν αναγκαστικά 10 Άγγλοι στις ομάδες της πρεμιερ λιγκ να γελάσει και το παρδαλό κατσικι. Επισης δεν έχω καταλάβει πως στο ποδόσφαιρο μπορεί η οποιαδήποτε ομάδα να κατεβασει 11 ξένους και δεν ασχολείται κανένας ενω στο μπάσκετ το έχουμε κάνει θεσφατο το 6+6.Απο το ένα ακρο στο αλλο.
δεν έχω αντίρρηση σε κάτι. τώρα το αν είναι γελοίο να έχεις 23 ξένους στη μπάλα, είναι υπό συζήτηση. αλλά όχι για εδώ
. επίσης υπό συζήτηση είναι κατά πόσον είναι γελοίο ο ολυμπιακός να έχει 14 ξένους στο μπάσκετ. και άλλα πολλά.
από κει και πέρα, προφανώς και το άθλημα θα ανέβαινε 100% αν είχες την επιλογή για 12 ξένους. ειδικά η ανταγωνιστικότητα (και όχι μόνο!). Αν το θέλω? δεν ξέρω.
εμένα το point μου είναι απλά οτι σιγά ας πούμε ο Παπαδάκης οτι είναι παίκτης Α1, και αν πάει ας πούμε Α2 θα βάζει 47 πόντους μέσο όρο. Αν το πρόβλημα είναι η ΑΘΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, τότε για ΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ μιλάμε? Δλδ, τί ακριβώς παράγουμε? Μπασκετμπολίστες για την Α2?

από κει και πέρα, προφανώς και το άθλημα θα ανέβαινε 100% αν είχες την επιλογή για 12 ξένους. ειδικά η ανταγωνιστικότητα (και όχι μόνο!). Αν το θέλω? δεν ξέρω.
εμένα το point μου είναι απλά οτι σιγά ας πούμε ο Παπαδάκης οτι είναι παίκτης Α1, και αν πάει ας πούμε Α2 θα βάζει 47 πόντους μέσο όρο. Αν το πρόβλημα είναι η ΑΘΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, τότε για ΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ μιλάμε? Δλδ, τί ακριβώς παράγουμε? Μπασκετμπολίστες για την Α2?
- Mitsospaoki4
- Moderator
Οι δηλώσεις του Χατζόπουλου, έναν μήνα πριν :
«Φέτος είχαμε ένα μπάτζετ κοντά στις 600 χιλιάδες. Φέτος θα ξεκινήσουμε από τις 700 χιλιάδες και θα δούμε με τα διαρκείας και το τελικό νούμερο αν μπορεί να αλλάξει αυτό. Από την στιγμή που θα δούμε τον τελικό αριθμό των διαρκείας που ελπίζω να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Στο μπάτζετ έχουμε ζητήσει και τη βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη. Ζητήσαμε μια οικονομική βοήθεια. Είχε υποσχεθεί ένα πριμ για το ευρωπαϊκό. Θέλουμε να τα βάλουμε αυτά τα στην ομάδα και να δημιουργηθεί ένα πιο ισχυρό σύνολο»
«Κάθε χρόνο, τα διαρκείας έβγαιναν Ιούλιο και Αύγουστο. Αυτό δεν βοηθάει στο να ξέρεις πού θα βαδίσεις. Δεν μπορείς να υπολογίσεις για να βγάλεις τον προϋπολογισμό. Βλέποντας κι άλλες ομάδες να βγάζουν διαρκείας νωρίς και να ξεπουλούν σε δύο ημέρες 15.000, πήρα την απόφαση να τα βγάλουμε νωρίς. Για να ξέρουμε τουλάχιστον τα δεδομένα και πώς μπορούμε να πορευτούμε. Για να μην μπορεί και κανένας να πει για το μπάτζετ. Σε τρεις εβδομάδες, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα».
Αναμένουμε λοιπόν στην πράξη να δούμε πόσο θα επηρεάσουν τα διαρκείας.
«Φέτος είχαμε ένα μπάτζετ κοντά στις 600 χιλιάδες. Φέτος θα ξεκινήσουμε από τις 700 χιλιάδες και θα δούμε με τα διαρκείας και το τελικό νούμερο αν μπορεί να αλλάξει αυτό. Από την στιγμή που θα δούμε τον τελικό αριθμό των διαρκείας που ελπίζω να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Στο μπάτζετ έχουμε ζητήσει και τη βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη. Ζητήσαμε μια οικονομική βοήθεια. Είχε υποσχεθεί ένα πριμ για το ευρωπαϊκό. Θέλουμε να τα βάλουμε αυτά τα στην ομάδα και να δημιουργηθεί ένα πιο ισχυρό σύνολο»
«Κάθε χρόνο, τα διαρκείας έβγαιναν Ιούλιο και Αύγουστο. Αυτό δεν βοηθάει στο να ξέρεις πού θα βαδίσεις. Δεν μπορείς να υπολογίσεις για να βγάλεις τον προϋπολογισμό. Βλέποντας κι άλλες ομάδες να βγάζουν διαρκείας νωρίς και να ξεπουλούν σε δύο ημέρες 15.000, πήρα την απόφαση να τα βγάλουμε νωρίς. Για να ξέρουμε τουλάχιστον τα δεδομένα και πώς μπορούμε να πορευτούμε. Για να μην μπορεί και κανένας να πει για το μπάτζετ. Σε τρεις εβδομάδες, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα».
Αναμένουμε λοιπόν στην πράξη να δούμε πόσο θα επηρεάσουν τα διαρκείας.
μίσο λεπτό, δεν κατάλαβα, 15000 διαρκείας στο μπάσκετ? Για ποιά ομάδα μιλάμε?
- Mitsospaoki4
- Moderator
- KalamarGiannis
https://inpaok.com/867211/se-fasi-epane ... is-agoras/
έχουμε κλείσει Περσίδη, ελπίζουμε στο ναι του Κατσίβελη, στον ορίζοντα Κόνιαρης, Καράμπελας, Τσαιρέλης.
χμ...
έχουμε κλείσει Περσίδη, ελπίζουμε στο ναι του Κατσίβελη, στον ορίζοντα Κόνιαρης, Καράμπελας, Τσαιρέλης.
χμ...
-
Βασικά το άρθρο λέει για "έντονη επιθυμία παραμονής" αναφορικά με τον Περσίδη, δεν λέει ότι έκλεισε. Μια χαρά είναι αυτοί οι παίκτες με εξαίρεση ίσως τον Τσαϊρέλη που προέρχεται από χρονιά με μικρό χρόνο συμμετοχής στα 37 του.
- KalamarGiannis
καλός και συμπαθής, αλλά όχι αναντικατάστατος. Είχε τρύπα στην άμυνα...και για μεγάλο διάστημα (Στα κρίσιμα στο τέλος;) έχασε το καλό τριποντο που είχε...
Εμένα με νοιάζουν τώρα οι Ελληνες.
Για εξωαγωνιστικούς λόγους θέλω Αλεξ Αντετοκούμπο,
και για αγωνιστικούς θα θελα να διεκδικήσουμε (με σειρά προτίμησης):
Κατσίβελη
Κόνιαρη
Μήτρου-Λογκ -τον μικρό που είχαμε
Σαλούστρο
Λίνο
Τσαιρέλη
Καράμπελα (ελλείψει σοβαρών λύσεων)
...και έναν καλό από Α2, αυτός ο Γερομιχαλός ο γκαρντ που τον είδα στον τελικό ήταν πολύ κάτω του μετρίου, δηλ.Τσιακμάς καλύτερος
ΥΓ γιατί έπρεπε να περιμένουμε μια βδομάδα για τον προπονητή;
Εμένα με νοιάζουν τώρα οι Ελληνες.
Για εξωαγωνιστικούς λόγους θέλω Αλεξ Αντετοκούμπο,
και για αγωνιστικούς θα θελα να διεκδικήσουμε (με σειρά προτίμησης):
Κατσίβελη
Κόνιαρη
Μήτρου-Λογκ -τον μικρό που είχαμε
Σαλούστρο
Λίνο
Τσαιρέλη
Καράμπελα (ελλείψει σοβαρών λύσεων)
...και έναν καλό από Α2, αυτός ο Γερομιχαλός ο γκαρντ που τον είδα στον τελικό ήταν πολύ κάτω του μετρίου, δηλ.Τσιακμάς καλύτερος
ΥΓ γιατί έπρεπε να περιμένουμε μια βδομάδα για τον προπονητή;