Απο ποιο μεσο?Polichni1926 έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 12:39 ακουστηκε οχι απο εγκυρο μεσο αλλα απο και καλα insider οτι ειναι ο Ταντιτς θεσσαλονικη και εχει μιλησει με ανθρωπους του ΠΑΟΚ και ειναι σε καλο σημειο .προσωπικα δεν θα ηθελα .
Μύθου? Σήμερα ανακοινώθηκε η ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2028, αν δεν κάνω λάθος.nunies4 έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 08:32Και η 3αδα πως θα συμπληρωθει; Ο Τσουμπα μια χαρα ειναι για τα πλανα του Ραζβαν αλλα για να ειναι αυτος ο βασικος φορ που ψαχνουμε;Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 08:07 Δηλαδή δε μας κάνει ο Ακπομ (που ξέρουμε τι μπορεί να δώσει και δε θέλει και χρόνο προσαρμογής) αλλά το συζητάμε για κάτι καδρονια στυλ Πετκοβιτς που πρέπει να προσαρμοστεί η ομάδα πάνω του?
Να παμε με Ακπομ-Τσαλοφ + ενα νεαρο φορ;
Καπου ειχε βγει οτι ο Βινισιους δεν απασχολειPanostas1995 έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 12:05 Σε ράδιο της πόλης άκουσα πως αυτή τη στιγμή στη λίστα των φορ υπάρχουν 4 ονόματα
Το 3 και το 4 ιεραρχικά είναι ο Βινισιους και ο Πέτκοβιτς
Εγώ λέω πως το 1 είναι ο Μπελοτι και ψάχνουμε το 2
Χωρίς πλάκα, όταν φεύγεις από Σκωτία δεν ξέρεις τι να φορέσεις,δροσιά εδώ μπορεί να φτάσει 10 βαθμούς καύσωνα εκεί, οπότε επιλέγεις κάτι ενδιάμεσα
Jovic φορdanirifle έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 13:14 συγγνώμη, αλλά ο τάντιτς δεν χωράει στον σημερινό ΠΑΟΚ
η μεσοεπιθετική γραμμή έχει 1 κενό στο αριστερό εξτρέμ (δε νομίζω να μοιραστεί ο χρόνος στον 37άρη τάισον και στον 36άρη τάντιτς) και ίσως δημιουργηθεί κενό με πώληση ντεσπόντοφ (δε νομίζω να δώσουμε συμβόλαιο πάνω από 1,5 για αναπληρωματικό του ζίφκο)
Γράφτηκε σε κάποια σάιτ δια τους πλαγίου ότι πάει για μεγάλο Ιταλό φορ ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚDonnieMcGrath έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 12:42Ο Μπελοτι είναι από τις περιπτώσεις που οριακά δεν θέλω να έρθει για να μην ζήσουμε 2ο Μπερμπατοφ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ καψούρα, οπότε εάν βγει μάπα το καρπούζι η ξενερα θα είναι τεράστια. Έχεις ακούσει κάτι και τον θεωρείς πιθανό στόχο?Panostas1995 έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 12:05 Σε ράδιο της πόλης άκουσα πως αυτή τη στιγμή στη λίστα των φορ υπάρχουν 4 ονόματα
Το 3 και το 4 ιεραρχικά είναι ο Βινισιους και ο Πέτκοβιτς
Εγώ λέω πως το 1 είναι ο Μπελοτι και ψάχνουμε το 2