Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Και όταν έπαιζε σε μας ο Άκπομ οι Τισουντάλι και Τσαλόφ φάνταζαν μπροστά του μάγοι. Να θυμίσω τον Λούκας που πολλοί αποκαλούσαν Τιτίκα πώς φαινόταν στο ρόστερ μας την τρίτη χρονιά λίγο πριν πουληθεί στην Λα Κορούνια. Άλλος παίκτης. Ο σημερινός Τσούμπα είναι πολύ καλύτερος παίκτης από αυτόν που θυμόμαστε σε όλα τα επίπεδα.
-
Ο τοσκιτσης πρέπει να καταλάβει ότι με αερολογίες μούτρα και νεύρα σοβαρό ρεπορτάζ δεν μπορεί να γίνει και μόνο εκνευρισμό προσφέρει. Έχουν απλωθεί κι αυτοί με site, action 24,sportdog και το έχουν χάσει. Δεν είναι τυχαίο ότι πέρυσι που όντως κάνανε ρεπορτάζ βγάζανε κάποια ονόματα μάλιστα ήταν ο πρώτος που μίλησε για Τσαλοφ ,και φέτος απλά καταγράφουν τις εξελίξεις και ανεβάζουν άρθρα εντυπωσιακά στην περιγραφή με πράγματα του μυαλού τους μέσα
Ο ακπομ στη τελευταία του θητεία στην ομάδα μας υπέφερε κυριολεκτικά.
Είγε γίνει ο σάκος του μποξ για τα αντίπαλα στόπερ....κατέβαινε μέτρα...και έπαιζε ως πίβοτ ( δανειζόμενος τον όρο απο το μπάσκετ).
Τέτοιο φορ θέλουμε ή κάποιον πιο πολυσύνθετο?
Έχοντας πάρει δυο μπακ..( ο ένας βρίσκεται στο δρόμο)...με αγγλικές ρίζες .....θεωρώ ότι θέλουμε έναν φορ περιοχής που να εκμεταλλευτεί τις σέντρες τους.
Νομίζω ότι η απόκτηση αυτών των μπακ....ουσιαστικά οδηγεί σε έναν διαφορετικό τρόπο της επιθετικής προσέγγισης.
Αν η ομάδα θέλει να χτίσει το παιχνίδι της γύρω απο τον Κωνσταντέλια οφείλει να βρει ένα φορ που να έχει ως κύριο προσόν το σκοράρισμα .
Είγε γίνει ο σάκος του μποξ για τα αντίπαλα στόπερ....κατέβαινε μέτρα...και έπαιζε ως πίβοτ ( δανειζόμενος τον όρο απο το μπάσκετ).
Τέτοιο φορ θέλουμε ή κάποιον πιο πολυσύνθετο?
Έχοντας πάρει δυο μπακ..( ο ένας βρίσκεται στο δρόμο)...με αγγλικές ρίζες .....θεωρώ ότι θέλουμε έναν φορ περιοχής που να εκμεταλλευτεί τις σέντρες τους.
Νομίζω ότι η απόκτηση αυτών των μπακ....ουσιαστικά οδηγεί σε έναν διαφορετικό τρόπο της επιθετικής προσέγγισης.
Αν η ομάδα θέλει να χτίσει το παιχνίδι της γύρω απο τον Κωνσταντέλια οφείλει να βρει ένα φορ που να έχει ως κύριο προσόν το σκοράρισμα .
- Σουριναμέζος
Αντίστοιχα όσοι δεν θέλουν τον Τσούμπα θυμούνται μόνο τα χειρότερα του και ξεχνούν τις καλές του περιόδους.CCCP έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 09:19 Ολοι αυτοι που μιλανε για Ακπομ ειναι κλασικη περιπτωση οπου θυμουντε τον παικτη στα καλυτερα του και οχι στα χειρωτερα.
Το εχω ξαναπει, οποιος νομιζει οτι θελει Ακπομ ας παει να ξαναδει ματς του Ακπομ στην τελευταια σεζον του με εμας και ας ερθει μετα να γραψει ξανα οτι θελει τον Ακπομ.
Ο Άκπομ είναι πολύ πιο ώριμος από το τελευταίο του πέρασμα τον ΠΑΟΚ, που έτσι κι αλλιώς ήταν σε μια προβληματική σεζόν
-
Δεν υπάρχει καλή περίοδος του Τσούμπα, απλά κάποιες αναλαμπές σε κάποια ματς.
Απορώ πως πήραμε και λεφτά απο αυτόν τον παίχτη, άγιο είχαμε.
Απορώ πως πήραμε και λεφτά απο αυτόν τον παίχτη, άγιο είχαμε.
Εγώ προσωπικά τον έχω κόψει από τα της ενημέρωσης γύρω από τον ΠΑΟΚ. Δεν παλεύεται ο τύπος, ούτε με αυτά που γράφει, ούτε με τον αντιτουριστικό τρόπο που τα μιλάει.
-
Ανανέωση Μυθου μέχρι το 2028.
Σήμερα στην Θεσσαλονίκη ο Τέιλορ. Στα μπακ πήραμε τις 2 πρώτες επιλογές ελπίζω το ίδιο να γίνει και στις κομβικες θεσεις του άξονα. Για εξτρεμ αν δεν φύγει ο Ντεσποτοφ εγώ δεν θέλω κάτι άλλο, ο Σορετιρε φέτος κάνει προετοιμασία με αντρική ομάδα ως υπολογισιμο μέλος, ενώ έχω έμπιστοσυνη και στα 3 παιδιά από την κ19 ότι θα βοηθήσουν,ενώ και ο Ταισον με περιορισμένο ρόλο δεν είναι τόσο κακός οσο τον παρουσιάζουμε, ακόμα και πέρυσι που δεν ήταν ίδια χρονιά με την προηγούμενη ήταν ο μόνος που μπορούσε να κατεβάσει μπάλα μπροστά ανεβάζοντας ταχύτητα.
Σήμερα στην Θεσσαλονίκη ο Τέιλορ. Στα μπακ πήραμε τις 2 πρώτες επιλογές ελπίζω το ίδιο να γίνει και στις κομβικες θεσεις του άξονα. Για εξτρεμ αν δεν φύγει ο Ντεσποτοφ εγώ δεν θέλω κάτι άλλο, ο Σορετιρε φέτος κάνει προετοιμασία με αντρική ομάδα ως υπολογισιμο μέλος, ενώ έχω έμπιστοσυνη και στα 3 παιδιά από την κ19 ότι θα βοηθήσουν,ενώ και ο Ταισον με περιορισμένο ρόλο δεν είναι τόσο κακός οσο τον παρουσιάζουμε, ακόμα και πέρυσι που δεν ήταν ίδια χρονιά με την προηγούμενη ήταν ο μόνος που μπορούσε να κατεβάσει μπάλα μπροστά ανεβάζοντας ταχύτητα.
Οτι πιο ψηλοτάβανο σε φορ είχαμε ποτέ .
Η καριέρα του που πήγε Αγιαξ μετά το επέδειξε .
Και ξαφνικά έγινε κακός .
Δείτε λίγο το ΠΑΟΚ - γαύρος την χρονιά του αήττητου .
Τα διπλά παιχνίδια με Αγιαξ το επόμενο καλοκαίρι και τα προκριματικά με Αμπελ
- These users thanked the author DamoN for the post:
- Σουριναμέζος
- Dimitris_L4
Στις 12 μιση εδω Σκωτσέζος...αθορυβα..ολοι αναρωτιομασταν ποτε θα ερθει...ετσι γουσταρω τν ΠΑΕ...να λεμε κ τα καλα οχι μονο κραξιμο...
-
Για ποιο λόγο γράφουν όλοι ότι έρχεται για τελικές συζητήσεις ο Τέιλορ και μετά να υπογράψει. Δεν έχουν δώσει ήδη τα χέρια ή εγώ δεν κατάλαβα κάτι καλά?
- PAOKevolution
Φτάνει ρε παίδες με τον Άκπομ. Ούτε σαν υπόθεση υφίσταται.
Έρχεται ο Σκωτσέζοοοοοςςς
Έρχεται ο Σκωτσέζοοοοοςςς

Μια καλή χρονιά έκανε στην Championship και μετά όπου πήγε θεωρήθηκε τραγική μεταγραφή.Υπηρχε λόγος που και σε εμάς δεν μπορούσε να πλησιάσει στο ελάχιστο τον Πριγιοβιτς.DamoN έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 10:16 Οτι πιο ψηλοτάβανο σε φορ είχαμε ποτέ .
Αλήθεια πιστεύετε ρε παιδιά οτι η χρήση τέτοιου ύφους ορολογίας είναι κάποιου είδους εξυπνάδα, ένδειξη ανεξαρτησίας, έγκαιρη κριτική ή οτι βάζει κάποια βάση για τίμια κριτική σε ΟΤΙ κι αν κάνει η ομάδα, είτε είναι σωστό είτε λάθος;tonipap801 έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 09:47 βγηκε το πρωτο αρθρο-ξεπλυμα για πιθανη πωληση του Ντελια στη Στουτγκαρδη ...
Ετοιμαστειτε ...
Τι πάει να πει ξέπλυμα; Αν υποθέσουμε οτι ο ΠΑΟΚ προτίθεται να πουλήσει τον Κωσταντέλια, είναι κάποιου είδους βρώμικο έγκλημα που χρειάζεται ξέπλυμα;
Είναι δυνατόν τα ίδια ΜΜΕ που φωνάζουν και τσιρίζουν για το "έγλημα" που θα γίνει, να βγάζουν και τα άρθρα-"ξέπλυμα"; Πως το βλέπεις ως λογικό κάτι τέτοιο;
ΑΣΕ ΠΟΥ υπάρχουμε και εμείς που τίμια και καθαρά λέμε οτι δεν μας καίει να μείνει ο Ντέλιας ΜΕ τα καλά και ΜΕ τα αρνητικά που αυτός έχει. Αλλά ας δεχτούμε οτι εγώ κι άλλοι 5 σε όλο τον πλανήτη είμαστε αυτής της άποψης.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
- Psaras, black death