Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Άλλος Άκπομ στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω τώρα θα είναι ακόμη καλύτερος. Και σίγουρα πιο έμπειρος θα κάνει και περισσότερα γκολ.
Τουλάχιστον μία κλάση πάνω σαν παίκτης τώρα πια.
Τουλάχιστον μία κλάση πάνω σαν παίκτης τώρα πια.
-
ειχε εναν μ.ο 6-7 γκολ μονο σε πρωταθλημα αλλα εκτος του πριγιο πες μου ποιος φορ ειχε γκολ με το συστημα του λουτσι ?
ο φορ κανει πολλες δουλειες με λουτσεσκου δεν ειναι μονο σκορερ
ο φορ κανει πολλες δουλειες με λουτσεσκου δεν ειναι μονο σκορερ
Προτιμω τον Μαανσβερκ αντι του Μπουμεν.makispaspartou έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 08:30 Ανταλλαγή Κοτάρσκι με Άκπομ, Βαν Ντεν Μπούμεν και ποσοστό μεταπώλησης ψηνόμαστε?
Πού υπογράφω;makispaspartou έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 08:30 Ανταλλαγή Κοτάρσκι με Άκπομ, Βαν Ντεν Μπούμεν και ποσοστό μεταπώλησης ψηνόμαστε?
-
Δεν υπάρχει περίπτωση για φαν ντεν μπουμεν
1. Σύμφωνα με το τρανσφερμακτ είναι εκτός μέχρι τέλη σεπτεμβρίου μετά από επέμβαση στην πλάτη
2. Δεν πολύκολλάει στο παιχνίδι μας
3. Δεν νομίζω να θέλει να ερθει
1. Σύμφωνα με το τρανσφερμακτ είναι εκτός μέχρι τέλη σεπτεμβρίου μετά από επέμβαση στην πλάτη
2. Δεν πολύκολλάει στο παιχνίδι μας
3. Δεν νομίζω να θέλει να ερθει
Ολοι αυτοι που μιλανε για Ακπομ ειναι κλασικη περιπτωση οπου θυμουντε τον παικτη στα καλυτερα του και οχι στα χειρωτερα.
Το εχω ξαναπει, οποιος νομιζει οτι θελει Ακπομ ας παει να ξαναδει ματς του Ακπομ στην τελευταια σεζον του με εμας και ας ερθει μετα να γραψει ξανα οτι θελει τον Ακπομ.
Το εχω ξαναπει, οποιος νομιζει οτι θελει Ακπομ ας παει να ξαναδει ματς του Ακπομ στην τελευταια σεζον του με εμας και ας ερθει μετα να γραψει ξανα οτι θελει τον Ακπομ.
Εσυ μου χρωστας μια απαντηση αλλα δεν μαμιεται...Αν θες ριξε μια ματια σελιδα 286 στα προβληματα...CCCP έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 09:19 Ολοι αυτοι που μιλανε για Ακπομ ειναι κλασικη περιπτωση οπου θυμουντε τον παικτη στα καλυτερα του και οχι στα χειρωτερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 30 Ιουν 2025, 09:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αργει η ευχαριστηρια ανακοινωση για Μπραντον;
Τελευταια μερα συμβολαιου σημερα.

Τελευταια μερα συμβολαιου σημερα.
θα συμφωνήσω με cccp
τον άκπομ κυρίως τον θέλουμε για το πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί, για το μισό καλό πρωτάθλημα μετά τη φυγή πρίγιο και προφανώς γιατί στους επιθετικούς έχουμε φάει φόλες τα τελευταία χρόνια
θυμάμαι ότι την τελευταία φορά που έφυγε, δεν κλάψαμε κιόλας
από κει και πέρα... μπροστά σε τσάλοφ, τισουντάλι, στο μυαλό μας φαντάζει ένας μικρός οσιμέν
τον άκπομ κυρίως τον θέλουμε για το πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί, για το μισό καλό πρωτάθλημα μετά τη φυγή πρίγιο και προφανώς γιατί στους επιθετικούς έχουμε φάει φόλες τα τελευταία χρόνια
θυμάμαι ότι την τελευταία φορά που έφυγε, δεν κλάψαμε κιόλας
από κει και πέρα... μπροστά σε τσάλοφ, τισουντάλι, στο μυαλό μας φαντάζει ένας μικρός οσιμέν
- Skoufos_tou_Lucescu
Αυτοί οι δύο με έναν εκ των Μύθου ή Χατσιδη για τρίτο ανάλογα τι θέλει ο προπονητής, χίλιες φορές απ' το να έρθει κάποιος Μπράντον,Κάσας κλπ.. Το καλό είναι ότι Μύθου και Χατσιδης έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά ο πρώτος είναι περισσότερο βαρύ φορ. Πιστεύω κι ελπίζω να δούμε και διαφορετικό (προς το καλύτερο) Τσαλοφ φέτος.nunies4 έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 08:32Και η 3αδα πως θα συμπληρωθει; Ο Τσουμπα μια χαρα ειναι για τα πλανα του Ραζβαν αλλα για να ειναι αυτος ο βασικος φορ που ψαχνουμε;Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 08:07 Δηλαδή δε μας κάνει ο Ακπομ (που ξέρουμε τι μπορεί να δώσει και δε θέλει και χρόνο προσαρμογής) αλλά το συζητάμε για κάτι καδρονια στυλ Πετκοβιτς που πρέπει να προσαρμοστεί η ομάδα πάνω του?
Να παμε με Ακπομ-Τσαλοφ + ενα νεαρο φορ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Skoufos_tou_Lucescu την Δευ 30 Ιουν 2025, 09:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Skoufos_tou_Lucescu
8, 10 και 11 την τελευταίαWoodman73 έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 08:32 Καλημέρα παιδιά. Όταν ηταν ο Ακπομ στον ΠΑΟΚ πόσα γκολ είχε την σεζόν?
Ο Ακπομ θεωρητικα ξερει να παιξει στα ακρα σε 3-4-3, 4-3-3 οποτε ενδεχομενως να μπορουσε να καλυψει την πτερυγα μιας και αρεσκεται να κοβει προς τα μεσα.
Υπο αυτην την προοπτικη πουλας Δεσποτα και φερνεις και Πετκοβιτς.
Εγω θα ημουν υπερκαλυμμενος με Πετκοβιτς κορυφη - αριστερα Ακπομ - δεκαρι Ντελια - δεξια Ζιφκο
Υπο αυτην την προοπτικη πουλας Δεσποτα και φερνεις και Πετκοβιτς.
Εγω θα ημουν υπερκαλυμμενος με Πετκοβιτς κορυφη - αριστερα Ακπομ - δεκαρι Ντελια - δεξια Ζιφκο
-
βγηκε το πρωτο αρθρο-ξεπλυμα για πιθανη πωληση του Ντελια στη Στουτγκαρδη ...
Ετοιμαστειτε ...
Ετοιμαστειτε ...
-