Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
dimpaok4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από dimpaok4 »

αν τα παιδια που αναφερετε (λιαβας,αλεξανδροπουλος κτλπ) μπορουν να ειναι σε βαθος χρονου αλλα και αμεσα πιο επιδραστικοι στο γκρουπ και στο ροτεισον φυσικα και να γινει κινηση ,πιστευετε τοσο πολυ οτι αμεσα η σε βαθος χρονου θα προσφερουν περισσοτερα απο τα μικρα μας.

το παραπανω το γραφω εγω που ειμαι αντιθετος στην λογικη του ΠΑΟΚ ,οτι οι τοπ θα παιζουν,εγω θελω και τσιγγαρες αν ειναι να εχω τους μπακαγιοκους και θελω και τσαουσηδες αν ειναι να εχω τους γκομεζ
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Αφού έμεινε ο Μειτέ, ας δώσουν όλα τα λεφτά για να φέρουν μία χαφάρα ακόμα και έναν δυνατό φορ ... Με Μπέρδο, Χατσίδη και Μύθου είναι καλύμένες οι υπόλοιπες θέσεις μπροστά ... αναλόγως πόσο καλά θα προσαρμοστούν τα παιδιά μπορούν να πουλήσουν τέλος καλοκαιριού και Ντεσπόντοφ ... Σορετίρε Μπούλο εάν συνεχίσει να είναι σοφτ ... πρέπει πλέον να κριθεί αυστηρά ...

τα ίδια και στα στόπερ ... εάν φανεί ότι Ο μπαταούλας ανταποκρίνεται δεν παίρνουμε κανένα πίσω ... αφού μένει ο Λόρβεν που έχει συμβόλαιο ...

ας δώσουν τα λεφτά στο φορ και σε ένα καλό χάφ ...

υποσ.
τώρα είδα την κατάσταση για τον Τσούμπα ... θεωρώ ευκαιρία την περίπτωση ... δεν πιστεύω ότι ο Άγιαξ θα βρει κάποιον να πάρει πάνω από 2 εκατ. άρα είναι στα κυβικά μας ... πρόβλημα μπορεί να είναι μόνο ο μισθός ... δεν ξέρω πόσα παίρνει ... αν βολεύεται όμως με 1,5 τότε μπορούμε για 3 χρόνια να έχουμε έναν πολύ καλό φορ που παίζει όπως θέλει ο προπονητής ... και θα έχει και την αξία του για να πάει καμιά αραβία και να βγάλουμε και κάτι ... πιστεύω ότι ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που μας λείπει ... δίπλα του μπορούν να λάμψουν όλοι οι άριστοι πιτσιρικάδες που έχουμε ... φέρτε τσούμπα που ξέρουμε ότι γουστάρει ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tad την Δευ 30 Ιουν 2025, 00:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author tad for the post (total 3):
PAOK_NORTH_ARMY, DamoN, Dimpatra
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

ενταξει δεν ειναι επιπεδο Ζεεντορφ ο Αλεξανδροπουλος, δεν ειναι επιπεδο Ρομπερτο Καρλος ο Κυριακοπουλος και δεν ειναι επιπεδο Μακελελε ο Σιωπης. Το καταλαβαμε.
Αλλα πρεπει να εχουμε Ελληνες στο ροστερ. Ακομα και σαν αναπληρωματικους. Σιγουρα σαν συμπληρωματικους. Αυτη τη στιγμη ολοι οι ρολιστες μας ειναι ξενοι και οι καλοι Ελληνες που εχουμε στις ακαδημιες δυστυχως δεν αξιοποιουνται οσο πρεπει.

Και γιαυτο πρεπει να πληρωσεις υπεραξιες σε Ελληνες τυπου Αλεξανδροπουλου, Κυριακοπουλου και Σιωπη μεχρι να σοβαρευτουμε σαν κλαμπ και να εχουμε τους δικους μας χωρις να τους πληρωνουμε σε υπεραξια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tonipap801 την Δευ 30 Ιουν 2025, 00:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025μει

Δημοσίευση από Rexaris »

Μου αρέσει ο Τσούμπα. Δεμένος με εμάς κι εμείς μ’αυτόν, ξέρουμε τι θα δώσει και τι δεν θα δώσει. Σταθερή αξία τον προτιμώ από οποιοδήποτε άγνωστο Χ 100%.
These users thanked the author Rexaris for the post (total 2):
dragon, DamoN
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Μου αρέσει που υπάρχει ρεύμα υπέρ Τσούμπα στο φόρουμ
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
DamoN
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ακόμα έναν πιτσιρικά προσθέτει στα χαφ ο Μεντιλιμπαρ μέτα τους Μουζακίτη και Εσε (Σιπιονι 21χρονων).
Οι επόμενες κινήσεις θα πρέπει να είναι τής λογικής που ακούγαμε για μείωση μ.ο. ηλικίας και πνευμονια.
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

nunies4 έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 04:28 Ακόμα έναν πιτσιρικά προσθέτει στα χαφ ο Μεντιλιμπαρ μέτα τους Μουζακίτη και Εσε (Σιπιονι 21χρονων).
Οι επόμενες κινήσεις θα πρέπει να είναι τής λογικής που ακούγαμε για μείωση μ.ο. ηλικίας και πνευμονια.
Το κόλλημα είναι αυτό με τον Τσούμπα ρε παιδιά;
Ναι καλός φορ και καλό παιδί (φαγώθηκε βέβαια να φύγει το καλοκαίρι του 20 )
Αλλά θα είναι πολύ καλή επιλογή για δεύτερος φορ εμείς ψάχνουμε τον πρώτο που να τα κάνει όλα (όλα όμως)
Έχω καταλάβει πως όλο αυτό βγαίνει γιατί δεν τους έχουμε ικανούς στην ομάδα να βρουν καλύτερο οπότε λέμε πάρτε αυτόν που ξέρουμε.και.νας ξέρει
Ε μια φορά ας ξεστραβωθουν να φέρουν έναν να κάνει τι διαφορά
Refused1337

Δημοσίευση από Refused1337 »

Δεν κάνει ο Τσούμπα για τίποτα. Η ομάδα μας είναι μπαρτσελόνα, κρύβουν την μπάλα και μπαίνουν με αυτή μεσα στα δίχτυα, τι να το κάνουμε το σεντερ φορ που κάνει κοντρόλ με το καλάμι.
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu

Δημοσίευση από Skoufos_tou_Lucescu »

Δηλαδή δε μας κάνει ο Ακπομ (που ξέρουμε τι μπορεί να δώσει και δε θέλει και χρόνο προσαρμογής) αλλά το συζητάμε για κάτι καδρονια στυλ Πετκοβιτς που πρέπει να προσαρμοστεί η ομάδα πάνω του?
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 02:25 Μου αρέσει που υπάρχει ρεύμα υπέρ Τσούμπα στο φόρουμ
Καλημέρα Σουριναμεζε παιχταρά..
Αργά και σταθερά τα πράγματα οδεύουν προς τη σωστή κατεύθυνση..
Επόμενο πρότζεκτ Ντ. Αουγκούστο.
Ήρεμα και αθόρυβα πρέπει να δουλευτεί το ρεύμα υπέρ αυτού ώστε του χρόνου τέτοιο καιρό να είναι έτοιμο το έδαφος για τη μεγάλη επιστροφή.
:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

@marsantos δεν πιστεύεις οτι μας ταιριάζει ο Ακπομ?
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ανταλλαγή Κοτάρσκι με Άκπομ, Βαν Ντεν Μπούμεν και ποσοστό μεταπώλησης ψηνόμαστε?
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 08:07 Δηλαδή δε μας κάνει ο Ακπομ (που ξέρουμε τι μπορεί να δώσει και δε θέλει και χρόνο προσαρμογής) αλλά το συζητάμε για κάτι καδρονια στυλ Πετκοβιτς που πρέπει να προσαρμοστεί η ομάδα πάνω του?
Και η 3αδα πως θα συμπληρωθει; Ο Τσουμπα μια χαρα ειναι για τα πλανα του Ραζβαν αλλα για να ειναι αυτος ο βασικος φορ που ψαχνουμε;
Να παμε με Ακπομ-Τσαλοφ + ενα νεαρο φορ;
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Καλημέρα παιδιά. Όταν ηταν ο Ακπομ στον ΠΑΟΚ πόσα γκολ είχε την σεζόν?
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Καλημέρα παιδιά. Όταν ηταν ο Ακπομ στον ΠΑΟΚ πόσα γκολ είχε την σεζόν?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”