Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2025-26
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2025-26
Σε μια ομαδα στο FB γραψαν για 4200, παμε ενα ντου οσοι μειναν!!
WHAT ? Δευτερα δεν ειναι η τελευταια μερα ?
Μαλ@κια εκανα,λαθος υπολογισμος,χαλαλι ομως για τον Χατζο θα πληρωσω νεο διαρκειας

- kataramenos5
1 μερα εμεινε ,απο αυριο...θα ψαχνετε.
Μιληστε σ ενα φιλο ,συγγενη, σ οποιο γνωστο ξερετε οτι νοιωθει.
Σηκωστε εναν ακομα απ τιν καναπε και...
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Μιληστε σ ενα φιλο ,συγγενη, σ οποιο γνωστο ξερετε οτι νοιωθει.
Σηκωστε εναν ακομα απ τιν καναπε και...
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
- Maurice_Escargot
Βρισκόμαστε στα 4200 εισιτήρια διαρκείας ένα εικοσιτετράωρο πριν από την λήξη της προθεσμίας.
Μεθαύριο ανακοινώνεται ο Ζντοβτς κι από παραμεθαυριο ξεκινάνε και οι ανακοινώσεις παιχτών.
Το νούμερο; Καταπληκτικό.Η εμπειρία του γηπέδου την σεζόν 25-26 θα είναι ένα επίπεδο πάνω.
Μεθαύριο ανακοινώνεται ο Ζντοβτς κι από παραμεθαυριο ξεκινάνε και οι ανακοινώσεις παιχτών.
Το νούμερο; Καταπληκτικό.Η εμπειρία του γηπέδου την σεζόν 25-26 θα είναι ένα επίπεδο πάνω.
Μακαρι να ανεβει αισθητα η παρουσια του κοσμου στο γηπεδο, στα ντερμπι ολοι καλοι ειμαστε, στα πιο μικρα ματς ειναι που πρεπει να αρχισει ο κοσμος ωστε να γινουμε και λιγο πιο μπασκετικος λαος. 10 μεταβιβασεις μπορουμε μονο;
- KalamarGiannis
αντε να δουμε τι παικτες θα κλεισουμε...Maurice_Escargot έγραψε: Κυρ 29 Ιουν 2025, 20:44 Βρισκόμαστε στα 4200 εισιτήρια διαρκείας ένα εικοσιτετράωρο πριν από την λήξη της προθεσμίας.
-
Να ρωτήσω εγώ κάτι, που μπορεί να είναι και αφελές; Εφόσον ο αριθμός που είχε θέσει σαν στόχο ο Χατζοπουλος επιτεύχθηκε, και πλέον, τουλάχιστον θεωρητικά, υπάρχει η ρευστότητα να γίνουν κινήσεις και να ανέβει το μπάτζετ, γιατί δεν δίνουν ακόμα μια προθεσμία; Ή τουλάχιστον να το αφησουν να τρεξει μεχρι την αρχη της σεζον. Αν ας πούμε, ψηθεί κι άλλος κόσμος από τις μεταγραφές, έστω 500-600 άτομα, γιατι να χασεις σχεδον ενα κατοσταρικακι χιλιαρικα (ίσως και περισσοτερα;)
Καθολου αφελες δεν ειναι φιλε.
Ισα, ισα, ετσι πιστευω πως ηταν το αρχικο σχεδιο και ετσι θα γινει.
Ισα, ισα, ετσι πιστευω πως ηταν το αρχικο σχεδιο και ετσι θα γινει.
- KalamarGiannis
σωστή η ερώτηση.
Κοίτα , κανείς μας δε ξέρει γιατί να υπάρχει deadline.
Δηλαδή το Σεπτέμβριο αν ο άλλος μαζέψει λεφτά το καλοκαίρι (!)
ή και αργότερα, τα Χριστούγεννα βλέπει ο άλλος καλή προσπάθεια, καλή ομάδα, κάτι θετικό και θέλει να πληρώσει όλο το έτος. Γιατί να μην μπορεί;
Σίγουρα υπάρχει ο παράγοντας μπάτζετ, θέλουν να έχουν τις εισπράξεις για να κάνουν κινήσεις, οπότε βάζουν την πίεση να πάρουν άμεσα όσοι είναι να πάρουν ώστα να κλείσει η ομάδα τα της απόκτησης staff και παικτών για το αγωνιστικό.
ΒΕΒΑΙΑ ΦΕΤΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ.
..αργήσανε πολύ. Χάσανε τον Μπάρτλευ, και ΕΛΠΙΖΩ στο Θεό του μπάσκετ για τον Κατσίβελη. Σήμερα απαντάει...
και τον άλλο τον Γιούρι δεν τον έχουν ανακοινώσει εδώ και μια βδομάδα... όταν πας έτσι πίσω το θέμα κόουτς όμως, είναι φυσικό να κλείνουν οι παίκτες αλλού.
Γιατί να μη γινόταν όλα αυτά 3 βδομάδες πριν;
να κλείσεις κάναν καλό Έλληνα.
Κοίτα , κανείς μας δε ξέρει γιατί να υπάρχει deadline.
Δηλαδή το Σεπτέμβριο αν ο άλλος μαζέψει λεφτά το καλοκαίρι (!)
ή και αργότερα, τα Χριστούγεννα βλέπει ο άλλος καλή προσπάθεια, καλή ομάδα, κάτι θετικό και θέλει να πληρώσει όλο το έτος. Γιατί να μην μπορεί;
Σίγουρα υπάρχει ο παράγοντας μπάτζετ, θέλουν να έχουν τις εισπράξεις για να κάνουν κινήσεις, οπότε βάζουν την πίεση να πάρουν άμεσα όσοι είναι να πάρουν ώστα να κλείσει η ομάδα τα της απόκτησης staff και παικτών για το αγωνιστικό.
ΒΕΒΑΙΑ ΦΕΤΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ.
..αργήσανε πολύ. Χάσανε τον Μπάρτλευ, και ΕΛΠΙΖΩ στο Θεό του μπάσκετ για τον Κατσίβελη. Σήμερα απαντάει...
και τον άλλο τον Γιούρι δεν τον έχουν ανακοινώσει εδώ και μια βδομάδα... όταν πας έτσι πίσω το θέμα κόουτς όμως, είναι φυσικό να κλείνουν οι παίκτες αλλού.
Γιατί να μη γινόταν όλα αυτά 3 βδομάδες πριν;
να κλείσεις κάναν καλό Έλληνα.
- Maurice_Escargot
Είμαστε στα 4300+
Πιθανόν να ακουμπήσει τα 4500 ως τα μεσάνυχτα. Never before!!
Πιθανόν να ακουμπήσει τα 4500 ως τα μεσάνυχτα. Never before!!
- KalamarGiannis
θα πρεπε να μαστε σούπερ ευτυχισμένοι. Μετά από ένα χαμένο στις λεπτομέρειες Ευρωπαικό, και τωρινό ρεκόρ διαρκείας!!
και εγώ τώρα αντί να πετάω από τη χαρά μου,
...
έχασα τον προπονητή που γούσταρα ,
μου παίρνουν τους παίκτες,
βλέπω τους απέναντι να σχεδιάζουν την επόμενη πενταετία τους στο Europe N B A,
κι έχω να κάθομαι ΑΚΟΜΑ να ακούω για απόσβεση χρεών και χρηστή διαχείριση και ένα μπάτζετ που θα ...πλησιάσει το 1.000.000 - τη στιγμή που αυτό το έχουν για πλάκα και έχουν ήδη πάρει 5-6 παίκτες οι 2 νεοφώτιστοι Μύκονος και Γηρακλής, είναι ακόμη πιο πάνω το Μαρουσάκι κτλ κτλ.
σημειωτέον ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ και τα 4.500 διαρκείας οι αντίπαλοι.
αλλά όλες οι Καρδίτσες, τα Τρικαλα, η Μυτιλήνη, η Μύκονος, το Μεσολόγγι ΒΡΗΚΑΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ.
Νομίζω ότι τα σημεία των καιρών έφτασαν κι άλλο κρυφτούλι δεν παίρνει. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ - ΑΣ, ΚΑΕ, ΠΑΕ, ΣΥΔΝΕΣΜΟΙ, ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ, ΛΟΜΠΙΣΤΕΣ, ΦΙΛΟΙ ΠΛΟΥΣΙΩΝ, --ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΟΚ, να βρεθεί επενδυτής να ανταγωνιστούμε το σκουλίκι.
Δεν το αντέχω να είμαστε η ομάδα του λαού και αυτοί της πλουτοκρατίας και να κάνω το φτωχό συγγενή .
Πρόεδρε ακούτε;

και εγώ τώρα αντί να πετάω από τη χαρά μου,
...
έχασα τον προπονητή που γούσταρα ,
μου παίρνουν τους παίκτες,
βλέπω τους απέναντι να σχεδιάζουν την επόμενη πενταετία τους στο Europe N B A,
κι έχω να κάθομαι ΑΚΟΜΑ να ακούω για απόσβεση χρεών και χρηστή διαχείριση και ένα μπάτζετ που θα ...πλησιάσει το 1.000.000 - τη στιγμή που αυτό το έχουν για πλάκα και έχουν ήδη πάρει 5-6 παίκτες οι 2 νεοφώτιστοι Μύκονος και Γηρακλής, είναι ακόμη πιο πάνω το Μαρουσάκι κτλ κτλ.
σημειωτέον ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ και τα 4.500 διαρκείας οι αντίπαλοι.
αλλά όλες οι Καρδίτσες, τα Τρικαλα, η Μυτιλήνη, η Μύκονος, το Μεσολόγγι ΒΡΗΚΑΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ.
Νομίζω ότι τα σημεία των καιρών έφτασαν κι άλλο κρυφτούλι δεν παίρνει. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ - ΑΣ, ΚΑΕ, ΠΑΕ, ΣΥΔΝΕΣΜΟΙ, ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ, ΛΟΜΠΙΣΤΕΣ, ΦΙΛΟΙ ΠΛΟΥΣΙΩΝ, --ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΟΚ, να βρεθεί επενδυτής να ανταγωνιστούμε το σκουλίκι.
Δεν το αντέχω να είμαστε η ομάδα του λαού και αυτοί της πλουτοκρατίας και να κάνω το φτωχό συγγενή .
Πρόεδρε ακούτε;

Πρεπει να βρεθει επενδυτης για να αρχισει επιτελους το τμημα να ζει, ποιος γαμαει το σκουληκι, ο ΠΑΟΚ να ειναι καλα. Ο Μυστακιδης καλλιστα θα μπορουσε να παρει το μπασκετ ή εστω να βοηθησει οικονομικα ως ενα βαθμο, αφου εδειξε ενδιαφερον για το συλλογο (εστω για το γηπεδο οκ). Ετσι θα επαιρνε μαζι του και πολυ κοσμο που δεν τον πηγαινε αλλα δεν.. Πολυ κακο οτι φετος ανεβηκαν 2 ομαδες δυνατες οικονομικα
Είναι κρίμα να μην έρθει ένας επενδυτής στον Π.Α.Ο.Κ. μας !!! Μακάρι να αναλάβει ο Τέλης να δείξει κάποια σημεία γραφής έμπρακτα στον σύλλογο...