Αν παρουμε απο αλλες ακαδημιες τριτο φορ ειμαστε για κλαμματα τη στιγμη που εχουμε την καλυτερη κ19.Σουριναμέζος έγραψε: Κυρ 29 Ιουν 2025, 19:17 Μιας και μιλάμε για τις λίστες, ο βασικός επιθετικός της Κ20 της Πορτογαλίας που έρχεται από σεζόν με 20 γκολ είναι γηγενής και μάλιστα club-grown. Θεωρώ ότι θα ήταν έξυπνη κίνηση αν τον παίρναμε δανεικό για τρίτο φορ.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
- These users thanked the author ReignMan for the post:
- tonipap801
Όχι ότι πιστεύω πως θα έρθει αλλά είναι του 2019 αρθροDaVinci έγραψε: Κυρ 29 Ιουν 2025, 21:23 Όχι ότι θα ερχόταν έτσι κι αλλιώς, αλλά...
https://www.sport24.gr/football/o-louka ... -printezi/
-
Εχω την αίσθηση πως ο Λουτσεσκου γουστάρει πολύ τον Ακπομ
Για να δούμε !!
Εγώ με Τσαλοφ Ακπομ και ακόμα έναν είμαι ευχαριστημένος
Για να δούμε !!
Εγώ με Τσαλοφ Ακπομ και ακόμα έναν είμαι ευχαριστημένος
- These users thanked the author PAOKKOMOTINI4 for the post:
- dragon
-
Εεε καλά πες ότι έρχεται...ο πρώτος γαύρος θα είναι που παίζει σε μας ;;; Όταν μιλάνε τα λεφτά δεν υπάρχουν οπαδικαDaVinci έγραψε: Κυρ 29 Ιουν 2025, 21:23 Όχι ότι θα ερχόταν έτσι κι αλλιώς, αλλά...
https://www.sport24.gr/football/o-louka ... -printezi/
- Σουριναμέζος
Πιθανόν να θέλει κλεισμένα χρόνια είναι λίγο up to interpretation, και σε αυτή την περίπτωση βέβαια από την στιγμή που δεν είναι ακόμα 21 ίσως είναι χρήσιμο να τον πάρουμε δανεικό για να τα κλείσει και να μπορεί να λογίζεται ως club grown στο μέλλον. Ποτέ δεν ξέρεις.Miles έγραψε: Κυρ 29 Ιουν 2025, 19:36 Δεν είμαι σίγουρος, αλλά μήπως ο κανονισμός λέει για κλεισμένα τρία χρόνια;
Εν πάση περιπτώσει, μεγάλη πουστιά μας έπαιξε ο μπαμπάς, κελεπούρι εξελίχθηκε ο μικρός.
Φέτος έτσι κι αλλιώς η Μπενφίκα θα κοιτάξει να τον δανείσει κάπου...
- Σουριναμέζος
Για την ΟΥΕΦΑ δεν παίζει ρόλο αυτό.
Εκεί που παίζει ρόλο είναι στον νέο κανονισμό για το κύπελλο Ελλάδας αλλά για εκεί υπάρχουν άλλοι
-
Vet_eranos έγραψε: Κυρ 29 Ιουν 2025, 20:08 Γιατί έχω μια αίσθηση πως θα δούμε τον Ραχμαν και αριστερά μπροστά φέτος....?
...

3,5 κόστισε ο Ζαμπά, Εννοείται ότι θα έπρεπε να είχε κάνει καλύτερη καριέρα, ίσως και σε ομάδα top πρωταθλήματος.smoothcriminal1926 έγραψε: Κυρ 29 Ιουν 2025, 20:27Καλά ο Ζαμπα με 1.8 που ήρθε μια χαρά προσέφερε στην χρονιά του ντάμπλ και ο τραυματισμός και το μυαλό του τον τελείωσαν. Τσάλοφ θα τον κρίνουμε και φέτος και κανένας δεν μπορεί να πει ότι δεν είχε λογική η απόκτηση του, άσχετα αν θα βγει ή όχι. Εσιτι είναι εξίσου ξεκαρδιστικό με το ποσό που ανέφερες για Άκπομ.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Κυρ 29 Ιουν 2025, 19:37 Criminal
Εγω πάλι ξεκαρδιζομαι
με τα 3 εκατομυρια σε
Τσαλοφ, Εσιτι, Ζάμπα, και το
κακό συναπάντημα.
Μάλλον ο ποδοσφαιρικός πλανήτης είναι γεμάτος από τυφλούς που δεν βλέπει αυτήν την ευκαιρίαjoshua έγραψε: Κυρ 29 Ιουν 2025, 18:36Όταν οι Έλληνες διεθνείς κοστολογουνται πλέον πάνω από 10 μυρια και θες 1 για τον Λιάβα ,τα 2-3 όψιον αγοράς του Αλεξανδροπουλου, που μπορεί να μην έχει δείξει διάρκεια αλλά κατά διαστήματα έχει παίξει εξαιρετικά τα έλεγες και ευκαιρία.renegade έγραψε: Κυρ 29 Ιουν 2025, 18:03 Δεν μπορώ να καταλάβω όλη αυτήν την υπερβολική με τον Αλεξανδρόπουλο.
Προς το παρόν δεν έχει δείξει τίποτα πουθενά
Άντε να πεις ότι ίσως αξίζει να ρισκάρεις γιατί το ποσό δεν είναι πολύ μεγάλο ,να το καταλάβω. .αλλά όχι και ευκαιρία
Υγ εξαιρετικο παιχνίδι του Αλεξανδροπούλου προσωπικά δεν έχω δει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 29 Ιουν 2025, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τον Λιάβα πάντως θα ήθελα. Μπορεί να καλύψει άνετα 3 θέσεις.joshua έγραψε: Κυρ 29 Ιουν 2025, 18:36Όταν οι Έλληνες διεθνείς κοστολογουνται πλέον πάνω από 10 μυρια και θες 1 για τον Λιάβα ,τα 2-3 όψιον αγοράς του Αλεξανδροπουλου, που μπορεί να μην έχει δείξει διάρκεια αλλά κατά διαστήματα έχει παίξει εξαιρετικά τα έλεγες και ευκαιρία.renegade έγραψε: Κυρ 29 Ιουν 2025, 18:03 Δεν μπορώ να καταλάβω όλη αυτήν την υπερβολική με τον Αλεξανδρόπουλο.
Προς το παρόν δεν έχει δείξει τίποτα πουθενά