Gustavo Varela, όντως θα ήταν έξυπνη κίνηση!Σουριναμέζος έγραψε: Κυρ 29 Ιουν 2025, 19:17 Μιας και μιλάμε για τις λίστες, ο βασικός επιθετικός της Κ20 της Πορτογαλίας που έρχεται από σεζόν με 20 γκολ είναι γηγενής και μάλιστα club-grown. Θεωρώ ότι θα ήταν έξυπνη κίνηση αν τον παίρναμε δανεικό για τρίτο φορ.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
- Kirilos_Despotas
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Σανκλαντ Πετκοβιτς Ακπομ Γιοβιτς
ποιος ειναι ιδανικος? μηπως να παρουμε 2 απο αυτους αφου μαλιστα οι 3 ειναι ελευθεροι?
ποιος ειναι ιδανικος? μηπως να παρουμε 2 απο αυτους αφου μαλιστα οι 3 ειναι ελευθεροι?
-
Χθες για 3ο φορ και δώσε όλα τς φράγκα να φέρεις φορακλα για πρώτοΣουριναμέζος έγραψε: Κυρ 29 Ιουν 2025, 19:17 Μιας και μιλάμε για τις λίστες, ο βασικός επιθετικός της Κ20 της Πορτογαλίας που έρχεται από σεζόν με 20 γκολ είναι γηγενής και μάλιστα club-grown. Θεωρώ ότι θα ήταν έξυπνη κίνηση αν τον παίρναμε δανεικό για τρίτο φορ.
- Σουριναμέζος
@Miles
Μέσα στην σεζόν 2019-20, που ήταν στην ομάδα, έκλεισε τα 15. Ήταν στην ομάδα ολόκληρη την επόμενη σεζόν 2020-21 και το πρώτο μισό της σεζόν 2021-22. Ουσιαστικά είχε συμμετοχές σε τρείς διαφορετικές σεζόν από τα 15 του και μετά. Νομίζω πιάνει το κριτήριο
Μέσα στην σεζόν 2019-20, που ήταν στην ομάδα, έκλεισε τα 15. Ήταν στην ομάδα ολόκληρη την επόμενη σεζόν 2020-21 και το πρώτο μισό της σεζόν 2021-22. Ουσιαστικά είχε συμμετοχές σε τρείς διαφορετικές σεζόν από τα 15 του και μετά. Νομίζω πιάνει το κριτήριο
Δεν είμαι σίγουρος, αλλά μήπως ο κανονισμός λέει για κλεισμένα τρία χρόνια;
Εν πάση περιπτώσει, μεγάλη πουστιά μας έπαιξε ο μπαμπάς, κελεπούρι εξελίχθηκε ο μικρός.
Εν πάση περιπτώσει, μεγάλη πουστιά μας έπαιξε ο μπαμπάς, κελεπούρι εξελίχθηκε ο μικρός.
-
who is this?Σουριναμέζος έγραψε: Κυρ 29 Ιουν 2025, 19:17 Μιας και μιλάμε για τις λίστες, ο βασικός επιθετικός της Κ20 της Πορτογαλίας που έρχεται από σεζόν με 20 γκολ είναι γηγενής και μάλιστα club-grown. Θεωρώ ότι θα ήταν έξυπνη κίνηση αν τον παίρναμε δανεικό για τρίτο φορ.
Το βαρελάκι;;tonipap801 έγραψε: Κυρ 29 Ιουν 2025, 19:42who is this?Σουριναμέζος έγραψε: Κυρ 29 Ιουν 2025, 19:17 Μιας και μιλάμε για τις λίστες, ο βασικός επιθετικός της Κ20 της Πορτογαλίας που έρχεται από σεζόν με 20 γκολ είναι γηγενής και μάλιστα club-grown. Θεωρώ ότι θα ήταν έξυπνη κίνηση αν τον παίρναμε δανεικό για τρίτο φορ.
-
τωρα πηρα χαμπαρι οτι μιλαμε για τον Γκουσταβο Βαρελα.Miles έγραψε: Κυρ 29 Ιουν 2025, 19:36 Δεν είμαι σίγουρος, αλλά μήπως ο κανονισμός λέει για κλεισμένα τρία χρόνια;
Καλα δεν ειναι δα ΤΕΤΟΙΟ κελεπουρι. Στα 20 του και δεν εχει παιξει ακομα στην πρωτη ομαδα. Στη Μπενφικα κανουν ντεμπουτα πριν τα 18 οι μεγαλοι παιχτες. Καμια συμμετοχη στην εθνικη κ21 και μικρη χρηματιστηριακη αξια (1.2).
Αλλα τελοσπαντων ... ας πουμε οτι αξιζει κατι. Για το club grown status, σε εμας επαιξε 2.5 χρονια, αν θεωρητικα ερχοταν αυριο, θα επαιζε αλλους 6 μηνες πριν γινει 21 τον Γεναρη του 26, οποτε του χρονου θα ηταν club grown (αν και παιζουμε με τις μερες ...)
Παντως αν μας επαιξε πουστια ο μπαμπας, τοτε και εμεις παιξαμε πουστια στην Στεαουα οταν τον πηραμε. Ετσι πανε αυτα ...
O Άκπομ είναι το ιδανικό φορ για το παιχνίδι Λουτσέσκου.
Και ελπίζω πραγματικά να μην ακούνε από την ΠΑΕ τον κόσμο, που από τότε που έφυγε ο Πρίγιο ακόμα ψάχνει target man.
Γιατί θα χρειαστεί να προσαρμοστεί ένα ολόκληρο επιθετικό σύστημα που επί δύο σερί χρονιές έχει 100+ γκολ, πάνω σε ένα φορ άλλου τύπου.
Και ελπίζω πραγματικά να μην ακούνε από την ΠΑΕ τον κόσμο, που από τότε που έφυγε ο Πρίγιο ακόμα ψάχνει target man.
Γιατί θα χρειαστεί να προσαρμοστεί ένα ολόκληρο επιθετικό σύστημα που επί δύο σερί χρονιές έχει 100+ γκολ, πάνω σε ένα φορ άλλου τύπου.
-
https://ibb.co/JFkXwk5h
Εγώ με αυτά ειμαι φουλ καλυμμένος, 4 μεταγραφές ακόμα. Βγαίνει και η λίστα, αφήνεις έξω lovern gugesa penia balde και εναν εκ τον taison/sastre.
(πως βάζω την φωτογραφία να φαίνεται;)
Εγώ με αυτά ειμαι φουλ καλυμμένος, 4 μεταγραφές ακόμα. Βγαίνει και η λίστα, αφήνεις έξω lovern gugesa penia balde και εναν εκ τον taison/sastre.
(πως βάζω την φωτογραφία να φαίνεται;)
- Vet_eranos
Γιατί έχω μια αίσθηση πως θα δούμε τον Ραχμαν και αριστερά μπροστά φέτος....?
Επίσης γιατί μου λέει πως αυτό θα είναι στα πλειοφ κ θα πάει κ καλά..?
Στο σοβαρό τώρα, βλέπω αριστερά κ μπροστά να παίζουμε το 1ο επίσημο κ έπειτα να γίνεται προσθήκη..
Σε αντίθεση βλέπω σέντερ μπακ να ρχεται ΠΡΙΝ το 1ο επίσημο..
Αίσθηση... ΚΑΜΊΑ πληροφόρηση..
Επίσης γιατί μου λέει πως αυτό θα είναι στα πλειοφ κ θα πάει κ καλά..?
Στο σοβαρό τώρα, βλέπω αριστερά κ μπροστά να παίζουμε το 1ο επίσημο κ έπειτα να γίνεται προσθήκη..
Σε αντίθεση βλέπω σέντερ μπακ να ρχεται ΠΡΙΝ το 1ο επίσημο..
Αίσθηση... ΚΑΜΊΑ πληροφόρηση..
-
Από Άγιαξ πάντως Ακπομ σαν φορ, Φορμπς σαν εξτρέμ και Βαν Ντεν Μπουμεν σαν χαφ έπαιρνα χθες…
- These users thanked the author makispaspartou for the post:
- Logistis
- smoothcriminal1926
Καλά ο Ζαμπα με 1.8 που ήρθε μια χαρά προσέφερε στην χρονιά του ντάμπλ και ο τραυματισμός και το μυαλό του τον τελείωσαν. Τσάλοφ θα τον κρίνουμε και φέτος και κανένας δεν μπορεί να πει ότι δεν είχε λογική η απόκτηση του, άσχετα αν θα βγει ή όχι. Εσιτι είναι εξίσου ξεκαρδιστικό με το ποσό που ανέφερες για Άκπομ.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Κυρ 29 Ιουν 2025, 19:37 Criminal
Εγω πάλι ξεκαρδιζομαι
με τα 3 εκατομυρια σε
Τσαλοφ, Εσιτι, Ζάμπα, και το
κακό συναπάντημα.
Αν παρουμε απο αλλες ακαδημιες τριτο φορ ειμαστε για κλαμματα τη στιγμη που εχουμε την καλυτερη κ19.Σουριναμέζος έγραψε: Κυρ 29 Ιουν 2025, 19:17 Μιας και μιλάμε για τις λίστες, ο βασικός επιθετικός της Κ20 της Πορτογαλίας που έρχεται από σεζόν με 20 γκολ είναι γηγενής και μάλιστα club-grown. Θεωρώ ότι θα ήταν έξυπνη κίνηση αν τον παίρναμε δανεικό για τρίτο φορ.