Αδέρφια ΠΑΟΚτσήδες!
Νέα εποχή για το Paokmania Forum!
Μετά από 18 χρόνια καθημερινής παρουσίας, στήριξης και αδιάκοπης μάχης στο πλευρό του ΠΑΟΚ, το Paokmania συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία. Και η ιστορία αυτή, εξελίσσεται! Το forum μας – η καρδιά της επικοινωνίας και της συζήτησης για τον Δικέφαλο, ένα σημείο αναφοράς για όλο τον ασπρόμαυρο κόσμο εδώ και δύο σχεδόν δεκαετίες – περνάει σε νέα εποχή!
Κάναμε οτι μπορούσαμε για την αναβάθμιση ενός φόρουμ που η αλήθεια είναι οτι πλέον ήταν παλαιολιθικό! Με απίστευτες προσπάθειες κάναμε 1,2, συνολικά 4 αναβαθμίσεις οχι μόνο της βερσιον του φόρουμ αλλά και της database και μετά ρίξαμε και ασπρόμαυρες πινελιές στο στυλ. Ελπίζουμε να σας αρέσει!
Δείτε παρακάτω τις νέες δυνατότητες του νέου φόρουμ:
- Φιλική δομή για mobile συσκευές
- Πιο εύκολη αναδημοσίευση πολυμέσων, video & social media posts
- Δυνατότητα απευθείας αναφοράς σε άλλα μέλη ("mention") μελών για πιο άμεση συζήτηση. Απλά πατάτε @ και το όνομα μέλους στο οποίο θέλετε να απευθύνετε ένα ποστ! Εκείνος/η ειδοποιείται άμεσα.
- Δυνατότητα "like" σε ποστ μελών (το κουμπί στα δεξιά κάθε ποστ).
- Αναβαθμισμένη ταχύτητα, σταθερότητα και εμπειρία χρήσης
- Δυνατότητα εύρεσης όλων των ποστ ενός μέλους
- Άμεση πρόσβαση, μέσα από την κεντρική σελίδα του Paokmania.gr! Το Tapatalk ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
- Δυνατότητα εγγραφής ΚΑΙ με λογαριασμό gmail (κάτι που αποτέλεσε μεγάλη τροχοπέδη στο παρελθόν)
- Και ακόμα δεν τελειώσαμε, έρχεται σύντομα κι άλλη προσθήκη με τα νέα της κεντρικής σελίδας...
Ζητούμε βεβαίως τη βοήθειά σας: Οι πρώτες μέρες του νέου φόρουμ σημαίνουν και δοκιμές, διορθώσεις, παραλείψεις κλπ. Τονίστε μας ο,τι προβλήματα δείτε ή αν λείπει κάποιο τόπικ λόγω της αναβάθμισης!
Αυτό δεν είναι απλά ένα update. Είναι η νέα εποχή του forum του κάθε ΠΑΟΚτσή, όπως το αξίζει η κοινότητά μας. Όπως φωνάζουμε τόσο καιρό, ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ την προσπάθεια. Διαβάστε τους κανόνες. Στηρίξτε ΤΟΝ ΠΑΟΚ!
Το PAOKmania δεν ήταν ποτέ απλά ένα site. Είναι παρέα, είναι άτυπος ασπρόμαυρος σύνδεσμος, είναι μετερίζι του κάθε ΠΑΟΚτσή που θέλει να πει την άποψή του, να ενημερωθεί, να μοιραστεί, να στηρίξει από οπουδήποτε κι αν βρίσκεται.
Συνεχίζουμε, πιο δυνατοί. Για τον ΠΑΟΚ και την ασπρόμαυρη ιδέα.
Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 4):
- navigator11, wickerman, loukas karadimos, Iznogoud4
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ιβαν για παντα στον ΠΑΟΚ, μπειτε ασπιδα σε αυτον τον αγιο ανθρωπο. Μακρια οι τυχαρπαστοι
- These users thanked the author ReignMan for the post (total 4):
- DamoN, Jairo, Amsterdamer_87, ΚΩΣΤΑΣ2019
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Σωστό εν μέρει, η Λυών και γενικά όλες οι γαλλικές έφαγαν μεγάλη φόλα με το τηλεοπτικό συμβόλαιο που είχε η κλείσει η λίγκα και αυτό συνέπεσε και με την εποχή του κορωνοϊού. 300 εκ. χρέος άφησε ο Ολάς πριν την πουλήσει για 850.Iznogoud4 έγραψε: Πέμ 26 Ιουν 2025, 17:09 Και στη Λυών, στη Γαλλία, είχαν για χρόνια τον Aulas, με 600 εκ € net worth και βέρο Λυωνέζο, την αγαπούσε δηλαδή την ομάδα.
Με τον Aulas στο τιμόνι, η Λυών πήρε 7 σερί πρωταθλήματα εκεί που δεν είχε κανένα, έφτασε 2 φορές στα ημιτελικά του Τσου Λου και άλλες τόσες του Europa και μια από τις καλύτερες ακαδημίες στον κόσμο.
Από τότε που μπήκαν οι Καταριανοί στην Παρί, άρχισε κ η γκρίνια στη Λυών πως ο Aulas δεν επενδύει πια, άφησε στην ομάδα στον αυτόματο πιλότο, να φύγει ο Aulas, η Λυών είναι μαγαζί γωνία κλπ. …
Ε πούλησε κ ο Aulas την ομάδα στον Textor, με 5,5 δις € net worth, πανηγυρίζαν όλοι και τώρα πέφτει η Λυών με 500 εκ € στη Β' Γαλλίας.
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ασχετο -λειπω αρκετο καιρο και εχω χασει και τη μπαλα-
Ιβαν,η ομαδα που θα δημιουργηθει,θα πρεπει να γινει για να παρουμε το νταμπλ.Τιποτα λιγοτερο.Στρωθειτε κατω ΟΛΟΙ σας εκει μεσα,χωρις ιντριγκες και δρακους,οπαδοι ειμαστε του ΠΑΟΚ,οχι του Μακεδονια Παλας -εγωιστικο αυτο,αλλα πλεον ετσι αισθανομαι-
Καντε με τον κοουτς τον καλυτερο ΠΑΟΚ ολων των εποχων,μη πικρανεις οσους σε πιστευουν και μη δινεις σκαλι στους χαζους που σε μισουνε να βγαινουν μπροστα.
Ιβαν,η ομαδα που θα δημιουργηθει,θα πρεπει να γινει για να παρουμε το νταμπλ.Τιποτα λιγοτερο.Στρωθειτε κατω ΟΛΟΙ σας εκει μεσα,χωρις ιντριγκες και δρακους,οπαδοι ειμαστε του ΠΑΟΚ,οχι του Μακεδονια Παλας -εγωιστικο αυτο,αλλα πλεον ετσι αισθανομαι-
Καντε με τον κοουτς τον καλυτερο ΠΑΟΚ ολων των εποχων,μη πικρανεις οσους σε πιστευουν και μη δινεις σκαλι στους χαζους που σε μισουνε να βγαινουν μπροστα.
-
- Δημοσιεύσεις: 8029
- Εγγραφή: Πέμ 30 Ιαν 2014, 12:55
- Τοποθεσία: ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Φέτος ο Ιβάν για τα 100 χρόνια έχει σχεδιάσει να φτιαξει ομάδα πρωταθλητισμού ,προπονητικό ,έργα στο γήπεδο της Καλαμαριάς για να παίξει ο ΠΑΟΚ Β ,αν βγει και οικοδομική άδεια για το γήπεδο θα μιλάμε για τους άθλους του Ηρακλή.
- These users thanked the author panpangr77 for the post:
- Taseos
- Kabamaru11
- Δημοσιεύσεις: 3662
- Εγγραφή: Τετ 16 Δεκ 2020, 23:02
- Τοποθεσία: Θεσσαλονικη - Συκιες
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ποιανου Ηρακλη;Με τοσα αφμ,εχω χασει την μπαλα 

- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
- panpangr77, VfB v2
-
- Δημοσιεύσεις: 8029
- Εγγραφή: Πέμ 30 Ιαν 2014, 12:55
- Τοποθεσία: ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ήμουν σε δίλημμα να γράψω Ηρακλής ή Ιβάν ο τρομερός 

- These users thanked the author panpangr77 for the post:
- Kabamaru11