Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- Vet_eranos
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Με τη νέα έκδοση άρχισα να ψαχουλευω προφίλ ανακαλυπτοντας πως το δηλωμένο μαιλ όχι απλά δεν υπάρχει, δε ξέρω καν αν υπάρχει ακόμα netscape...
Αλλάζει αυτό κάπως..?
Αλλάζει αυτό κάπως..?
Ναι εύκολο εγώ το άλλαξα γιατί επίσης δεν θυμόμουν καν ότι είχα τέτοιο μέιλ
- hasio_john
Πλάκα μας κάνεις ρε Δάσκαλε..Daskalos_4 έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 23:44 Καλησπέρα παιδια. Ολα τα καλα εχουν ενα τελος και καπου εδω εφτασε και το δικο μου ως μελος του υπεροχου φόρουμ μας!
Ενα μεγαλο ευχαριστώ σε ολους τους συμφορουμιτες για τις εποικοδομητικες (και μη) συζητησεις που καναμε και ενα μεγαλο συγγνωμη σε οσους μπορει να εκνευρισα ή να στενοχωρησα ανα καιρους!
Θα ηθελα λοιπον να ζητησω απο τους αγαπητους μοντ, τους οποίους οφειλω να ευχαριστήσω ξεχωριστα, να προβουν στην απενεργοποίηση του λογαριασμού μου.
Εις το επανιδειν αδερφια και μη μασατε πουθενα! ΠΑΟΚ ειστε!![]()
Να κάτσεις εδώ που είσαι και άσε τς reset και τα στο επανιδειν.
Σου αρνούμαστε να φύγεις!

Το ξεχνάς ..
Κάτσε λίγο μακρυά να χαλαρώσεις και γυρνάς σε λίγες μέρες που ξεκινάνε οι υποχρεώσεις τις ομάδας!
Daskalos_4 και constantinooo διαγράφηκαν μετά από αίτημα τους
πότε θα δημιουργηθουν τα νεα σεκτιον για τη σεζον 2025-26 σε ποδοσφαιρο και μπασκετ??
Παρακαλώ να μην ξεχάσετε να ανοίξετε και τη θεματική ενότητα με το στοίχημα 2025-26. Να τα έχουμε μαζεμένα για την κάθε σεζόν.
https://ibb.co/Nd6nmqDM
Πως κλεινω αυτες τις ειδοποιησεις στο gmail;; Δεν βρισκω κατι στις συχνες ερωτησεις και η μονη λυση ειναι να μην ανοιγω το θεμα. Το email εχει επιλογη
Πως κλεινω αυτες τις ειδοποιησεις στο gmail;; Δεν βρισκω κατι στις συχνες ερωτησεις και η μονη λυση ειναι να μην ανοιγω το θεμα. Το email εχει επιλογη
Αλλα δεν δουλευει γιατι το παταω και συνεχιζειΑν δεν επιθυμείτε να παρακαλοθείτε αυτό το θέμα πλέον πατήστε στον παρακάτω
σύνδεσμο:
viewtopic.php?uid=27572&t=2729&unwatch=topic
- Patricio_4
Πως το αλλάζουμε?DamoN έγραψε: Σάβ 28 Ιουν 2025, 15:04 Ναι εύκολο εγώ το άλλαξα γιατί επίσης δεν θυμόμουν καν ότι είχα τέτοιο μέιλ
@Patricio_4
Πίνακας ελέγχου - προφίλ - επεξεργασία ρυθμίσεων λογαριασμό - e mail
Πίνακας ελέγχου - προφίλ - επεξεργασία ρυθμίσεων λογαριασμό - e mail
- Montrealiotis
Το μέλος giliopoulos λέει συνειδητά ψέματα από περσι τουλαχιστον ότι δεν υπάρχουν χρήματα και να μην περιμένουμε μεταγραφές, με σκοπό την δημιουργία κλιματος και εντυπώσεων. Τα έλεγε πέρσι όπου και διαψεύστηκε με τις όχι αγωνιστικά πετυχημένες αλλά ακριβές μεταγραφές των Τισουνταλι, Τσαλοφ, Μπακαγιόκο, Κόλεϊ και Λοβρεν.
Και συνεχίζει το ίδιο βιολί και φέτος, όπου ο ρόλος και η ατζέντα του αποκαλύφθηκε στην κρίση με τον ΑΣ.
Τα γραπτά του υπάρχουν και μπορούν να βρεθούν. Εγώ δεν γνωρίζω πως να τα βρω.
Το αφήνω στην κρίση των διαχειριστών.
Και συνεχίζει το ίδιο βιολί και φέτος, όπου ο ρόλος και η ατζέντα του αποκαλύφθηκε στην κρίση με τον ΑΣ.
Τα γραπτά του υπάρχουν και μπορούν να βρεθούν. Εγώ δεν γνωρίζω πως να τα βρω.
Το αφήνω στην κρίση των διαχειριστών.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 7):
- giapas, renegade, VfB v2, paokkerkir, GEOL, aivas19, Psaras
Πήγα στο προφιίλ μου και έβαλα μια υπογραφή αλλά δεν μου την εμφανίζει. Μήπως την βλέπουν οι άλλοι και όχι εγώ;