8. Soualiho Meïté
Re: 82. Soualiho Meïté
Το ίδιο που έγινε και με τον σαματαHayate έγραψε: Σάβ 28 Ιουν 2025, 14:08 Βγαίνει από την ΠΑΕ ότι κολλάει του Μειτε γιατί δε βρέθηκε λύση στο θέμα της διαμονής του..Ο Μειτε βιάστηκε όπως φαίνεται να ξενοικιασει το διαμέρισμα του και το επόμενο διαμέρισμα που αρέσει στην οικογένεια θα είναι διαθέσιμο μετά τις 1 Σεπτεμβρίου ..Έπεσε στο τραπέζι η λύση της υπογραφής συμβολαιου από το φθινόπωρο με μειωμένες απολαβές κατι που η πλευρά του παίκτη δε δέχτηκε...
Edit : Τελευταία ενημέρωση ότι θα ξεκινήσει όντως από Σεπτέμβρη και απλά θα χάσει την προετοιμασία
Σεπτέμβριο επιστρέφει
Πες μου οτι κανεις πλακα? Please ?Hayate έγραψε: Σάβ 28 Ιουν 2025, 14:08 Βγαίνει από την ΠΑΕ ότι κολλάει του Μειτε γιατί δε βρέθηκε λύση στο θέμα της διαμονής του..Ο Μειτε βιάστηκε όπως φαίνεται να ξενοικιασει το διαμέρισμα του και το επόμενο διαμέρισμα που αρέσει στην οικογένεια θα είναι διαθέσιμο μετά τις 1 Σεπτεμβρίου ..Έπεσε στο τραπέζι η λύση της υπογραφής συμβολαιου από το φθινόπωρο με μειωμένες απολαβές κατι που η πλευρά του παίκτη δε δέχτηκε...
Edit : Τελευταία ενημέρωση ότι θα ξεκινήσει όντως από Σεπτέμβρη και απλά θα χάσει την προετοιμασία
G@mO το μπελα μου με αυτονα,ανεκδοτο γιναμε.
things that never happened final bossHayate έγραψε: Σάβ 28 Ιουν 2025, 14:08 Βγαίνει από την ΠΑΕ ότι κολλάει του Μειτε γιατί δε βρέθηκε λύση στο θέμα της διαμονής του..Ο Μειτε βιάστηκε όπως φαίνεται να ξενοικιασει το διαμέρισμα του και το επόμενο διαμέρισμα που αρέσει στην οικογένεια θα είναι διαθέσιμο μετά τις 1 Σεπτεμβρίου ..Έπεσε στο τραπέζι η λύση της υπογραφής συμβολαιου από το φθινόπωρο με μειωμένες απολαβές κατι που η πλευρά του παίκτη δε δέχτηκε...
-
Meite is here 
Meite is back
Meite is ours
#PAOK #OurWay #transfers
Meite is back
Meite is ours
#PAOK #OurWay #transfers
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 3):
- manolios, aivas19, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
θεικό το βιντεάκι δεν ξέρω το βρήκα καλόγουστο
edit: μειτέ μειτέ εσύ θα τους γ@μείς τρία βιντεάκια δεν έκανε κανείς (σαν να το ακούω στην τούμπα)
edit: μειτέ μειτέ εσύ θα τους γ@μείς τρία βιντεάκια δεν έκανε κανείς (σαν να το ακούω στην τούμπα)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manolios την Σάβ 28 Ιουν 2025, 19:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- episimos73
Άντε πασάκα μου.
- These users thanked the author episimos73 for the post:
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ
- john4serres
Αφού έχουμε πρόβλημα ρευστότητας και θέλει να αποφύγει την προετοιμασία ο τεμπέλης. Τι οχι; Α ρε στραβοστόμηδες
ΞΑΝΑκαλωσήρθες ΒΟΥΝΟ
ΞΑΝΑκαλωσήρθες ΒΟΥΝΟ
Τον αγαπάω πολύ αυτόν τον τύπο.
Τέλεια όλα .
Για νούμερο ξέρουμε τίποτα. Θέλω να πάρει πίσω το 8 του πρωταθλήματος
Τέλεια όλα .
- alexgarcia6
-
DamoN έγραψε: Σάβ 28 Ιουν 2025, 19:42 Τον αγαπάω πολύ αυτόν τον τύπο.
Τέλεια όλα .
Αυτο πήρε. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ένα φόβο τον είχανε 12μιση ήρθε μες την ημέρα τα κάνανε όλα, κάτσε σου λεει μην αλλάξει καμια γνώμη μόλις μάθει ότι δευτέρα πάει για 2πλη.