Οχι φίλε το Ταπα καταργήθηκε ήταν προβληματικόKevin έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 22:30 Καλορίζικο παιδιά!!! Το Tapatalk δουλεύει κανονικά όπως και πριν;
Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- Daskalos_4
Καλησπέρα παιδια. Ολα τα καλα εχουν ενα τελος και καπου εδω εφτασε και το δικο μου ως μελος του υπεροχου φόρουμ μας!
Ενα μεγαλο ευχαριστώ σε ολους τους συμφορουμιτες για τις εποικοδομητικες (και μη
) συζητησεις που καναμε και ενα μεγαλο συγγνωμη σε οσους μπορει να εκνευρισα ή να στενοχωρησα ανα καιρους!
Θα ηθελα λοιπον να ζητησω απο τους αγαπητους μοντ, τους οποίους οφειλω να ευχαριστήσω ξεχωριστα, να προβουν στην απενεργοποίηση του λογαριασμού μου.
Εις το επανιδειν αδερφια και μη μασατε πουθενα! ΠΑΟΚ ειστε!
Ενα μεγαλο ευχαριστώ σε ολους τους συμφορουμιτες για τις εποικοδομητικες (και μη

Θα ηθελα λοιπον να ζητησω απο τους αγαπητους μοντ, τους οποίους οφειλω να ευχαριστήσω ξεχωριστα, να προβουν στην απενεργοποίηση του λογαριασμού μου.
Εις το επανιδειν αδερφια και μη μασατε πουθενα! ΠΑΟΚ ειστε!

- These users thanked the author Daskalos_4 for the post:
- M o r b i u S
Καλησπέρα.
Καταρχὰς, συγχαρητήρια για την δουλειά και τον χρόνο που διαθέσατε. Είναι πολύ σημαντικό.
Για αυτούς που δεν δουλεύει το `@όνομα`, μόλις επιβεβαίωσα ότι όταν απενεργοποιώ τα javascripts, δεν παίζει. Επομένως, αν σε κάποιον δεν λειτουργεί, ελέγξτε αν έχετε απενεργοποιημένα τα javascripts. Για παράδειγμα σε firefox, ανοίγετε μία καινούρια καρτέλα, πληκτρολογείτε `about:config`->`Accept the Risk and Continue`, ψὰξτε για `javascript.enabled` και ενεργοποιήστε το. Μετὰ θὲλει απλά μια ανανέωση την σελίδα και θα λειτουργεί.
Καταρχὰς, συγχαρητήρια για την δουλειά και τον χρόνο που διαθέσατε. Είναι πολύ σημαντικό.
Για αυτούς που δεν δουλεύει το `@όνομα`, μόλις επιβεβαίωσα ότι όταν απενεργοποιώ τα javascripts, δεν παίζει. Επομένως, αν σε κάποιον δεν λειτουργεί, ελέγξτε αν έχετε απενεργοποιημένα τα javascripts. Για παράδειγμα σε firefox, ανοίγετε μία καινούρια καρτέλα, πληκτρολογείτε `about:config`->`Accept the Risk and Continue`, ψὰξτε για `javascript.enabled` και ενεργοποιήστε το. Μετὰ θὲλει απλά μια ανανέωση την σελίδα και θα λειτουργεί.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Γιατί ρε Δάσκαλε;Daskalos_4 έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 23:44 Καλησπέρα παιδια. Ολα τα καλα εχουν ενα τελος και καπου εδω εφτασε και το δικο μου ως μελος του υπεροχου φόρουμ μας!
Ενα μεγαλο ευχαριστώ σε ολους τους συμφορουμιτες για τις εποικοδομητικες (και μη) συζητησεις που καναμε και ενα μεγαλο συγγνωμη σε οσους μπορει να εκνευρισα ή να στενοχωρησα ανα καιρους!
Εις το επανιδειν αδερφια και μη μασατε πουθενα! ΠΑΟΚ ειστε!![]()
Έγινε κάτι;
- Daskalos_4
Ολα καλα αδερφε, δεν εχει συμβει κατι. Απλα χρειάζομαι κι εγω το δικο μου reset. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάντως!
- These users thanked the author Daskalos_4 for the post:
- M o r b i u S
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ότι καλύτερο σου εύχομαι και καλή συνέχεια!
Αύριο θα διαγράψουμε τον λογαριασμό σου.
Αύριο θα διαγράψουμε τον λογαριασμό σου.
-
@kataramenos5 Ίδια πρώτη εντύπωση και η δική μου, παίξε λίγο και θα βρεις τις άκρες. Και αυτό το ποστ το γράφω για να τεσταρω μαζί διάφοραkataramenos5 έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 15:47 Αντε ρε με τη μανια ολα να τ αλλαζετε σα τη microsoft καταντησατε.
Εμας μας ρωτησατε? Μια χαρα μπαιναμε με tapatalk
τωρα καναμε 2 ωρες να ψαχνουμε τον ξεχασμενο παλιο κωδικο και ολα φαινονται πιο μικρα και πιο δυσκολα.Αντε να συνηθισουμε παλι.Αν δε θελετε ηλικιωμενους στο φορουμ πειτε το ξεκαθαρα
Ντροπη σας.
- kataramenos5
προσπαθω να θυμηθω πως εκανα μεντιον αλλα δεν.Με τιποτα
Το κανω δια της πλαγιας μπας και πιασειΑς τοκανει καποιος παραθεση και mention στον sourmenetes
ειναι κατι σημαντικο.Δε τρολαρω
Σουρμε δες τα email σου αμεσα
@sourmenetes
Το κανω δια της πλαγιας μπας και πιασειΑς τοκανει καποιος παραθεση και mention στον sourmenetes
ειναι κατι σημαντικο.Δε τρολαρω
Σουρμε δες τα email σου αμεσα
@sourmenetes
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Σάβ 28 Ιουν 2025, 09:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το απίστευτα βολικό χαρακτηριστικό του Tapatalk είναι ότι αμέσως σε πάει στο τελευταίο ποστ που διάβασε ο χρήστης, δηλ. συνεχίζει κάποιος το διάβασμα του τοπικ από εκεί που το άφησε.Equalizer έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 13:06 Σημειώνω πως απλούστατα όταν ανοίγετε την κεντρική σελίδα του Paokmania.gr πάτε στο μενού φόρουμ (είτε στο κουτάκι δεξιά από τα κεντρικά άρθρα όταν είστε σε υπολογιστή είτε κάτω στη μπάρα του μενού όταν είστε στο κινητό) και βλέπετε ΚΑΙ εκεί τα τελευταία ποστ/τοπικ. Όταν πατάτε εκεί σας πάει απευθείας στο πιο πρόσφατο ποστ
- These users thanked the author Kourdos for the post:
- Montrealiotis
- kataramenos5
Η ευκολια του tap ηταν μεγαλη ναι.Αλλα ειχε θεματα.
ΥΓ Ρε χθες εκανα mention.Σημερα ενα κενο,τιποτα...
You cant teach an old dog new tricks ...
ΥΓ Ρε χθες εκανα mention.Σημερα ενα κενο,τιποτα...
You cant teach an old dog new tricks ...