Το θέμα είναι να μην γίνονται όχι να μην λέγονται .Montrealiotis έγραψε:Αυτά δεν πρέπει να λέγονται ούτε για αστείο, ειδικά εδώ μέσα.
Luka Gugeshashvili
Re: Luka Gugeshashvili
- Montrealiotis
Ο Κανίς μια χαρά παίζει στην Β ομάδα. Και ο Μελιόπουλος αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Το να αφήνουμε υπόνοιες νομίζω πως το θα πρέπει να «απαγορεύεται» ειδικά στο παοκμανια
-
- Επικοινωνία:
Αναπληρωματικός ήταν στην Καραμπάχ. Εκπληκτική σαιζόν με 52 γκολ παθητικό μέχρι στιγμής; Και μάλιστα μερικά απίθανα όπως το γκολ του Despodov από το κέντρο; Τέλος, 26 είναι και όχι 25. Τεσπά...... αχρειαστη και άνευ λογικής μεταγραφή κατ' εμέ που στην καλύτερη είναι ισάξιος του Τσιφτση. Μακάρι να κάνω κωλοτουμπες αργότερα αλλά δεν βλέπω κάτι θετικό στον παίκτη. Αν ήθελαν φθηνό αντικαταστάτη του Kotarski ας έπαιρναν τον Chavez του Παναιτωλικούchri5ti9 έγραψε:O Guge έκανε μια εκπληκτική σεζόν καρφωμένος στην μικρή περιοχή του . Εχει παίξει στην πρωταθλήτρια του Αζερμπαιτζαν και είναι 25 χρονών . 25 χρονών Τερμας … ο τελευταίος 25χρονος τέρμα που είχαμε και έπαιζε (πλην του φαινομένου Κοταρσκι) ήταν ο Φερναντεζ (Kresic 26 ήρθε )
https://www.sofascore.com/tournament/fo ... 5#id:64052
Σύμφωνα με το sofa ο Γεωργιανός είναι μέχρι τώρα ο 2ος καλύτερος τερματζής της Σουπερ Λιγκ, πίσω από τον Τσάβεζ.
Σύμφωνα με το sofa ο Γεωργιανός είναι μέχρι τώρα ο 2ος καλύτερος τερματζής της Σουπερ Λιγκ, πίσω από τον Τσάβεζ.
-
- Επικοινωνία:
Τι να πω...... μαζί σας αφού τον θεωρείται νορμάλ μεταγραφή επιπέδου. Ας αρχίσω τις προσευχές να μας βγεί Πασχαλάκης και όχι Susko
Όχι, εγώ δεν θεωρώ τίποτε ως δεδομένο, απλά έβαλα μια αξιολόγησή του που είναι αρκετά ελπιδοφόρα...όλα στο χορτάρι κρίνονται...εγώ θα ήθελα έναν έλληνα για 2ο π.χ. Γιαννιώτη αλλά δεν μπορούμε να προδικάσουμε τίποτε για την πορεία που θα έχει ο παίκτης... έχουμε δει άλλωστε και τις μεταγραφές που ήρθαν με δάφνες και με τρελά βιογραφικά και είδαμε πως κατέληξαν...
- smoothcriminal1926
boogeyman77 έγραψε:Αναπληρωματικός ήταν στην Καραμπάχ. Εκπληκτική σαιζόν με 52 γκολ παθητικό μέχρι στιγμής; Και μάλιστα μερικά απίθανα όπως το γκολ του Despodov από το κέντρο; Τέλος, 26 είναι και όχι 25. Τεσπά...... αχρειαστη και άνευ λογικής μεταγραφή κατ' εμέ που στην καλύτερη είναι ισάξιος του Τσιφτση. Μακάρι να κάνω κωλοτουμπες αργότερα αλλά δεν βλέπω κάτι θετικό στον παίκτη. Αν ήθελαν φθηνό αντικαταστάτη του Kotarski ας έπαιρναν τον Chavez του Παναιτωλικούchri5ti9 έγραψε:O Guge έκανε μια εκπληκτική σεζόν καρφωμένος στην μικρή περιοχή του . Εχει παίξει στην πρωταθλήτρια του Αζερμπαιτζαν και είναι 25 χρονών . 25 χρονών Τερμας … ο τελευταίος 25χρονος τέρμα που είχαμε και έπαιζε (πλην του φαινομένου Κοταρσκι) ήταν ο Φερναντεζ (Kresic 26 ήρθε )
Μηδενισμός ρε φίλε. Δεν ξέρω αν θα βγει ή όχι προφανώς αλλά βλέπω το σκεπτικό πίσω απο την απόκτηση του ( το ποσό του εκατομμυρίου που ακούγεται είναι υπερβολικό). Δεν ξέρω αν τον έχεις δει αλλά κάτω απο τέρμα είναι εξαιρετικός. Τα 52 γκολ παθητικό δεν μου λένε κάτι λόγω Σερρών. Στο ματς με τους χάρτινους πχ παρά το τσουβάλι γκολ που φάγανε έχει βγάλει άλλα τόσα και μερικά πολύ δύσκολα. Όπως και να έχει όλα στο χορτάρι φαίνονται. Εκ πρώτης όψεως δεν είναι ούτε μεταγραφή πρώτης γραμμής αλλά ούτε και απο το πανέρι. Ο χρόνος θα δείξει αν θα αποδώσει η ζαριά
- Montrealiotis
Ξεκάθαρα πανέρι. Αν δεν είναι πανέρι η μεταγραφή του τερματοφύλακα ενος ουραγού της κατηγορίας, που δεν ανήκει πλέον στην ηλικία που να θεωρείται ταλέντο και είναι και ξένος, τότε τι είναι;
για κανα τριακοσαρι και ενα δανεικο(νεαρο) να δουμε τι ψαρια πιανει
μια χαρα ειναι
οταν ακους για εκατομμυριο ομως ειναι να σε πιανουν
τα γελια ή και τα κλαματα
μια χαρα ειναι
οταν ακους για εκατομμυριο ομως ειναι να σε πιανουν
τα γελια ή και τα κλαματα
- ΑποστόληςΑ
Ας τον δούμε πρώτα πώς θα είναι με την μέσοαμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ, που όσο μέτρια και να είναι δεν συγκρίνεται με αυτήν των Σερρών.
Ειναι καλός τερματοφύλακας και σε μια καλύτερη ομάδα που θα είναι ο νεος Π.Α.Ο.Κ. του 2025-2026 θα δείξει και αυτος ακόμη καλύτερος !!! 

- john4serres
ο τρελός Λούκα φεύγει. αλλά οι Σέρρες θα είναι πάντα στην καρδιά μου, ξέρω επίσης ότι θα χάσετε την όμορφη φωνή μου κάθε Σαββατοκύριακο,
1,2,4 Σέρρες... Λουκά Ψυχάρα Πανσεραϊκάρα
η δημοσίευση του στο instagram
Πείτε του να γνωρίζει τον άνθρωπο, που τους Σερραίους τους θεωρούμε χυδαίους ανθρώπους, που ένα μήνα μετά τα Τέμπη, ψήφισαν Καραμανλή.
Να γνωρίζει ο άνθρωπος, που έρχεται.
ΥΣ θα εγραφα και άλλα για τις ψυχές των Σερραίων, αλλά θα μας κόψει το ΕΣΡ
Να γνωρίζει ο άνθρωπος, που έρχεται.
ΥΣ θα εγραφα και άλλα για τις ψυχές των Σερραίων, αλλά θα μας κόψει το ΕΣΡ