Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- Equalizer
- Site Admin
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 25 times
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Μόνο το φμπ δεν αφήνει paste link of FB posts
Τα άλλα σοσιαλ κυρίως yt + insta + twitter απλά paste link και εμφανίζονται χωρίς θέμα
Σχετικά με το mention είναι μάλλον θέμα δικαιωμάτων απλού μέλους ή και parsing, το ψάχνουμε και θα το λυσουμε
Τα άλλα σοσιαλ κυρίως yt + insta + twitter απλά paste link και εμφανίζονται χωρίς θέμα
Σχετικά με το mention είναι μάλλον θέμα δικαιωμάτων απλού μέλους ή και parsing, το ψάχνουμε και θα το λυσουμε
Καλησπέρα παιδιά! Παλιός εδώ, αλλά νέος στην εγγραφή! Μπορούμε να επιλέξουμε εμείς κάποια εικόνα ως avatar! Τα έσπασε γενικά η αναβάθμιση! 

Ααααα και επειδη ξεχαστηκα με τις δοκιμες...
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ
- TylerDurden
Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε παιδιά!
Πρόλαβα έκανα και ένα screenshot το αγαπημένο μου φόρουμ με την προηγούμενη μορφή του που με συνόδευε 14,5 χρόνια τώρα.
Πρόλαβα έκανα και ένα screenshot το αγαπημένο μου φόρουμ με την προηγούμενη μορφή του που με συνόδευε 14,5 χρόνια τώρα.
Μπράβο για την αναβάθμιση! χρειαζόταν μια βελτίωση τεχνικά το φόρουμ μετά από τόσα χρόνια
- joshua
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 15 times
Δύο παρατηρήσεις. Αρχικά εγώ θεωρητικά είμαι μπαναρισμενος μέχρι τη Κυριακή αν και στο παλιό φορματ έλεγε μέχρι 20 Ιουλίου. Δεν ξέρω αν πρόκειται για προεδρική χάρη η έχουν σβηστεί όλα τα μπαν. Έπειτα ενώ από desktop όλα δουλεύουν ρολόι,από κινητό αρκετές φορές εμφανίζεται το παλαιό φορματ που λέει για τεχνικές εργασίες.
- Rating: 4.17%
- Daskalos_4
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Στο μεταξυ ειμαι ο μονος που νιωθει λες και ξαναγνωριζει τα μελη απο την αρχη;; Λες και γυρισαμε στις εργοστασιακες και οι στερεοτυπικες ταξινομησεις που ειχαμε φτιάξει για το καθε μελος ("δικο μας παιδι", "καλος αλλα και λιγο μλκς", "μακρυα και αγαπημενοι") εξαφανίστηκαν μεμιας
Ειθε να μονιασουμε ολοι μας απο δω και στο εξης

Ειθε να μονιασουμε ολοι μας απο δω και στο εξης

- Rating: 2.08%
Το πώς γλυκάναμε όμως με 2 μεταγραφές και μια ανακαίνιση, δε λέγεται! Μέλι στάζει το φόρουμ. Φτου μας!
Σχετικά με το θέμα της θετικής ψήφου, αν κατάλαβα καλά, το ποσοστό κάτω αριστερά αναφέρεται στο κάθε post κι όχι στο μέλος που το ποστάρει. Δεν κατάλαβα βέβαια πώς προκύπτει το ποσοστό. Θα προτιμούσα να υπάρχει και η δυνατότητα αρνητικής ψήφου, όπως στο πορτοκαλί site.
Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντική κίνηση, αλλά με ρίσκο να ενταθούν οι παρεξηγήσεις. Το βασικό ζήτημα είναι να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή.
Σχετικά με το θέμα της θετικής ψήφου, αν κατάλαβα καλά, το ποσοστό κάτω αριστερά αναφέρεται στο κάθε post κι όχι στο μέλος που το ποστάρει. Δεν κατάλαβα βέβαια πώς προκύπτει το ποσοστό. Θα προτιμούσα να υπάρχει και η δυνατότητα αρνητικής ψήφου, όπως στο πορτοκαλί site.
Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντική κίνηση, αλλά με ρίσκο να ενταθούν οι παρεξηγήσεις. Το βασικό ζήτημα είναι να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή.