Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Δε αφηνω κενο @Equalizer αλλα δε μου λειτουργει οπως λες. Δοκιμασα και αλλον browser και απο κινητο, αλλα δεν.
Τελος παντων μικρο το κακο.
Απλα ας αναφερει και καποιος αλλος αν εχει το ιδιο θεμα με μενα, μηπως ειναι γενικο ή απλα εγω κανω κατι λαθος για να καταλαβω τι.
Τελος παντων μικρο το κακο.
Απλα ας αναφερει και καποιος αλλος αν εχει το ιδιο θεμα με μενα, μηπως ειναι γενικο ή απλα εγω κανω κατι λαθος για να καταλαβω τι.
Καταργήστε όσο είναι καιρός το like! Θα εμφανίζονται, για παράδειγμα, οι μπαναρισμένοι από τα πρόσφατα διοικητικά με απίθανα νούμερα και been thanked και θα σας τη λένε ότι μπανάρετε δημοφιλείς απόψεις και δεν θα μπορείτε να τους πείτε και τίποτα. Το ξαναλέω, υπάρχουν τύποι με πάνω από 5 λογαριασμούς που γράφουν παράλληλα!
Ευχαριστούμε για τον κόπο τους όσους συνέβαλαν στην αναβάθμιση του φόρουμ.
Πάντα τέτοια.
Πάντα τέτοια.

Σημειώνω πως απλούστατα όταν ανοίγετε την κεντρική σελίδα του Paokmania.gr πάτε στο μενού φόρουμ (είτε στο κουτάκι δεξιά από τα κεντρικά άρθρα όταν είστε σε υπολογιστή είτε κάτω στη μπάρα του μενού όταν είστε στο κινητό) και βλέπετε ΚΑΙ εκεί τα τελευταία ποστ/τοπικ. Όταν πατάτε εκεί σας πάει απευθείας στο πιο πρόσφατο ποστ
-
Μπραβο παιδια σε ολους..συγχαρητηρια ..
- These users thanked the author PAOK - 1926- for the post:
- Equalizer
Ρε μηπως ρε αλητη εχεις βαλει φιλτρο να μπορεις να το κανεις μονο εσυ αυτο με το mention και μας καυλαντιζεις;

Φαινετε ποιος σε κανει mention στις ειδοποιησεις πανω δεξια
@Equalizer
Mention σε σενα Equalizer δεν μπορεσα να κανω
Ααααα και αυτο που και καλα σου βγαζει τα ονοματα γραφοντας γραμμ γραμμα δεν παιζει
- PAOK
- PAOKARA
- EAGLE
Στην αριθμημενη λιστα ενω παιρνει το 1... δεν βγαζει τα αλλα νουμερα