Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
- Montrealiotis
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
- PAOKevolution
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Χωρίς!
Αλλά εγώ μετά από μια βδομάδα με τσάγια και ζεστά, λαχταρώ παγωμένες μπύρες!!
Αλλά εγώ μετά από μια βδομάδα με τσάγια και ζεστά, λαχταρώ παγωμένες μπύρες!!
- Gospi
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 5 times
Miles έγραψε:Κοινώνησα κι εγώ πρώτη φορά ακανέδες Ρούμπου αρχές του μηνός. Μ' άρεσαν, αλλά δεν έφαγα κι από αλλού για να τους συγκρίνω, σίγουρα είναι καλύτεροι από τα λουκουμάκια τα νησιώτικα. Η πόλη αδιάφορη.
Η πολη ειχε ενδιαφερον στα 90's που γινοταν χαμος απο μαγαζια κλαμπ κλπ. Τωρα ειναι μια ξενερωτη αοσμη πολη και ακρως τραγικη στο θεμα κινησης με αμαξι στο κέντρο.
Αναμενομενο να σου αρεσουν οι ακανεδες περισσοτερο απο τα λουκουμακια ρε συ, εχουν μεσα βουτυρο παραδοσιακο κατσικισιο. Ειναι πιο κοντα στα σουτζουκ λουκουμ παρα δτα κλασικα λουκουμια.
- Gospi
Miles έγραψε:Καζάν ντιπί έχει το κατάστημα;
Του Ρουμπου? αν ρωτας αυτο οχι. Αποκλειστικα και μονο ακανεδες. Η μονη διαφοροποιηση ειναι να ζητησεις αν θες να παρεις τους ελαττωματικους ακανεδες, δηλαδη αυτους που βγηκαν χωρις αμυγδαλο μεσα. Αλλα αυτους θα πρεπει να τους ζητησεις, δεν τους πουλανε στην βιτρινα.
Gospi έγραψε:Miles έγραψε:Κοινώνησα κι εγώ πρώτη φορά ακανέδες Ρούμπου αρχές του μηνός. Μ' άρεσαν, αλλά δεν έφαγα κι από αλλού για να τους συγκρίνω, σίγουρα είναι καλύτεροι από τα λουκουμάκια τα νησιώτικα. Η πόλη αδιάφορη.
Η πολη ειχε ενδιαφερον στα 90's που γινοταν χαμος απο μαγαζια κλαμπ κλπ. Τωρα ειναι μια ξενερωτη αοσμη πολη και ακρως τραγικη στο θεμα κινησης με αμαξι στο κέντρο.
Αναμενομενο να σου αρεσουν οι ακανεδες περισσοτερο απο τα λουκουμακια ρε συ, εχουν μεσα βουτυρο παραδοσιακο κατσικισιο. Ειναι πιο κοντα στα σουτζουκ λουκουμ παρα δτα κλασικα λουκουμια.
Μη λες σε κάτοικο Αθηνών για άλλες πόλεις, τέτοιου μεγέθους, τραγικές σε θέματα κίνησης

Πάντως, παρκάροντας σε δρόμο που έβγαινε στην πλατεία Ελευθερίας, με παρούσα στο αμάξι την ντόπια που μας είπε ότι είναι καλά εδώ, όταν γυρίσαμε βρήκαμε κλήση, όπως κλήση είχανε και δυο-τρεις άλλοι μη Σερραίοι, όλοι οι υπόλοιποι τίποτα.

Όχι, δεν μιλάω για τον Ρούμπο, τον επισκέφτηκα έτσι κι αλλιώς, για το δικό μας λέω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Miles την Πέμ 26 Ιουν 2025, 13:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOKevolution
- Gospi
Miles έγραψε:Gospi έγραψε:Miles έγραψε:Κοινώνησα κι εγώ πρώτη φορά ακανέδες Ρούμπου αρχές του μηνός. Μ' άρεσαν, αλλά δεν έφαγα κι από αλλού για να τους συγκρίνω, σίγουρα είναι καλύτεροι από τα λουκουμάκια τα νησιώτικα. Η πόλη αδιάφορη.
Μη λες σε κάτοικο Αθηνών για άλλες πόλεις, τέτοιου μεγέθους, τραγικές σε θέματα κίνησης![]()
Πάντως, παρκάροντας σε δρόμο που έβγαινε στην πλατεία Ελευθερίας, με παρούσα στο αμάξι την ντόπια που μας είπε ότι είναι καλά εδώ, όταν γυρίσαμε βρήκαμε κλήση, όπως κλήση είχανε και δυο-τρεις άλλοι μη Σερραίοι, όλοι οι υπόλοιποι τίποτα.
Όχι, δεν μιλάω για τον Ρούμπο, τον επισκέφτηκα έτσι κι αλλιώς, για το δικό μας λέω...
Καλα ναι πασο σ αυτο για την κίνηση, απλά είναι απορίας άξιο πως καταφέραν μια πόλη που είχε δρόμους και μηδεν μποτιλιαρισμα και την γεμισαν δηθεν πεζοδρομους και πρέπει να κάνεις κύκλους για να βγεις εκεί που θέλεις. Και ναι γράφουν πολύ. Και μέσα στην πόλη και βγαίνοντας προς Θεσσαλονίκη. Κάποτε αυτή η πόλη ήταν απλά παράδεισος!
- ΑποστόληςΑ
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
Καλημέρα σε όλους μας και καλή συνέχεια στο νέο, αναβαθμισμένο παοκμάνια!
Ο υπέροχος, ανεπανάληπτος, δροσιστικός και απύθμενα απολαυστικός frappe είμαι επί τω έργω παρασκευής του.
Ο υπέροχος, ανεπανάληπτος, δροσιστικός και απύθμενα απολαυστικός frappe είμαι επί τω έργω παρασκευής του.
- Rating: 4.17%
Καλημερα Αποστολη, καλημερα σε ολους, με υγεια.
Ωραια αναβαθμιση......
Ωραια αναβαθμιση......
- Rating: 4.17%
- PAOKevolution
Καλημέρα σε όλους!
Πάμε για τον δεύτερο καφέ και το δεκατιανό σιγά σιγά.
Πάμε για τον δεύτερο καφέ και το δεκατιανό σιγά σιγά.
- Rating: 2.08%