Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
- joshua
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 15 times
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τις αναφορες σχετικα με το επομενο χαφ που στοχευουμε και θελουν να ειναι 8ρι. Μονο εγω βλεπω οτι πρεπει να ειναι περισσοτερο 6ρι? Αν εξαιρεσεις τον Μειτε ποιος αλλος μπορει να παιξει μπροστα απο τα στοπερ?
- Rating: 6.25%
Το ότι χρειαζόμαστε μόνο άλλους 3-4 παίκτες (αναλόγως αν φύγουν πενιά και λοβρεν ) για να κλείσει το ρόστερ τέλη ΙΟΥΝΙΟΥ , το λες και πρωτόγνωρο .
Ειδικά αν κλείσει και φορ από το πρώτο ράφι , θα έχουμε ίσως την πιο πετυχημένη μεταγραφική περίοδο .
Λίγο ο Μυστακίδης , λίγο ο βιερινια και η παραμονή λούτσε ενδεχομένως να έκανε τη διαφορά ...
Ειδικά αν κλείσει και φορ από το πρώτο ράφι , θα έχουμε ίσως την πιο πετυχημένη μεταγραφική περίοδο .
Λίγο ο Μυστακίδης , λίγο ο βιερινια και η παραμονή λούτσε ενδεχομένως να έκανε τη διαφορά ...
-
- Been thanked: 1 time
Θεωρητικά τα δίδυμα αυτή τι στιγμή είναι Μεϊτε με Πένια ή Καμαρά και Οζντοεφ με Πένια ή Καμαράjoshua έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 10:54 Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τις αναφορες σχετικα με το επομενο χαφ που στοχευουμε και θελουν να ειναι 8ρι. Μονο εγω βλεπω οτι πρεπει να ειναι περισσοτερο 6ρι? Αν εξαιρεσεις τον Μειτε ποιος αλλος μπορει να παιξει μπροστα απο τα στοπερ?
Δύσκολα θα δούμε Μεϊτε-οζντοεφ
Οπότε αν φύγει ο Πένια θες ένα 8αρι με τρεξίματα ώστε θεωρητικά να είναι η αλλαγή του Καμαρά
- DimitrisS
- Has thanked: 3 times
Ο Καμαρα. Ο οποιος για μενα ειναι παικτης που μπορει να παιξει πολλους ρολους στον αξονα και μπορει να ματσαριστει με ολα τα υπολοιπα χαφ μας, για αυτο και ειναι απαραιτητος.joshua έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 10:54 Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τις αναφορες σχετικα με το επομενο χαφ που στοχευουμε και θελουν να ειναι 8ρι. Μονο εγω βλεπω οτι πρεπει να ειναι περισσοτερο 6ρι? Αν εξαιρεσεις τον Μειτε ποιος αλλος μπορει να παιξει μπροστα απο τα στοπερ?
καποια απο τα χαφ που κοιταζουν ειναι εκτος του τοπιτς και ο morlaye sylla απο αρουκα,25 χρονων.
και τον idrissa doumbia απο σαουδικη αραβια.παρομοιες ηλικιες.ο πρωτος εχει ενδιαφερον απο γερμανια ο δευτερος θελει επιστροφη στην ευρωπη.
και τον idrissa doumbia απο σαουδικη αραβια.παρομοιες ηλικιες.ο πρωτος εχει ενδιαφερον απο γερμανια ο δευτερος θελει επιστροφη στην ευρωπη.
- Rating: 2.08%
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
η αληθεια ειναι οτι αυτοι οι 2 παικτες δεν μοιαζουν ο ενας παιζει 8-10αρι και ο αλλος καθαρος κοφτης . ανα και εμενα η γνωμη μου ειναι οτι θελουμε και απο τα δυο .gio32 έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 11:10 καποια απο τα χαφ που κοιταζουν ειναι εκτος του τοπιτς και ο morlaye sylla απο αρουκα,25 χρονων.
-
Ο ντουμπια λιγο δυσκολο γιατι στα χαρακτηριστικα μοιαζει με τον μειτε. Ο συλλα επισης σε εναν μηνα ακριβως γινεται 27 αλλα νομιζω ειναι καλος παικτηςgio32 έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 11:10 καποια απο τα χαφ που κοιταζουν ειναι εκτος του τοπιτς και ο morlaye sylla απο αρουκα,25 χρονων.
- aivas19
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 8 times
Έχεις πληροφόρηση; Ευχαριστούμε για την ενημέρωσηgio32 έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 11:10 καποια απο τα χαφ που κοιταζουν ειναι εκτος του τοπιτς και ο morlaye sylla απο αρουκα,25 χρονων.
-
- Been thanked: 2 times
το καλυτερο ειναι να παρουμε εναν χαφ υδραυλικο να παιζει 6-8 και οχι δεκα οπως ειναι ο συλα . ωστε να μας δωσει χρονο να μην βιαστουμε για κατι αλλο να ειμαστε μετα βλεποντας και κανονταςaivas19 έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 11:18Έχεις πληροφόρηση; Ευχαριστούμε για την ενημέρωσηgio32 έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 11:10 καποια απο τα χαφ που κοιταζουν ειναι εκτος του τοπιτς και ο morlaye sylla απο αρουκα,25 χρονων.
καλά οι ρουμάνοι κατάφεραν να πουλήσουν τον Μιτριτσα 2 εκ !!!!!! στους κινέζους !
ο Ντούντα θα ήταν καλή προσθήκη στα χάφ , ελεύθερος και ο παλομινο (σεντερ μπακ ) λίγο μεγαλος αλλά παικταράς .
Πάντως σε ότι αφορά την ευρωπαϊκή λίστα δεν χάθηκε ο κόσμος να την συμπληρώσουμε με παιδιά από την ακαδημία !
ο Ντούντα θα ήταν καλή προσθήκη στα χάφ , ελεύθερος και ο παλομινο (σεντερ μπακ ) λίγο μεγαλος αλλά παικταράς .
Πάντως σε ότι αφορά την ευρωπαϊκή λίστα δεν χάθηκε ο κόσμος να την συμπληρώσουμε με παιδιά από την ακαδημία !
- ΑποστόληςΑ
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
Συμφωνώjoshua έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 11:06 O Καμαρα ειναι πολυ επιρρεπης στο λαθος για να παιξει μπροστα απο τα στοπερ ενω αντιθετα με ενα χαφ σκουπα πισω του θα απελευθερωθει στο 8.
- Rating: 4.17%
- loukas karadimos
εμφανες νομιζω οτι εκτος του φορ οι επομενες μεταγραφες θα ειναι με αντικατασταση και λογω λιστας
δηλαδη δεν γινεται να παρουμε αλλους ξενους ενω εχουμε γεμισει τις θεσεις
φευγει ντεσπο - ερχεται εξτρεμ
φευγει λοβρεν - ερχεται στοπερ
νομιζω αν υπηρχε ποτε περιπτωση αλεξανδροπουλου οσο και να μου ειναι αντιπαθης σαν τυπος ειναι σουπερ σαν προοπτικη
ο τετει επισης δεν ειναι καλη λυση, αντι του μπραντον πχ
δηλαδη δεν γινεται να παρουμε αλλους ξενους ενω εχουμε γεμισει τις θεσεις
φευγει ντεσπο - ερχεται εξτρεμ
φευγει λοβρεν - ερχεται στοπερ
νομιζω αν υπηρχε ποτε περιπτωση αλεξανδροπουλου οσο και να μου ειναι αντιπαθης σαν τυπος ειναι σουπερ σαν προοπτικη
ο τετει επισης δεν ειναι καλη λυση, αντι του μπραντον πχ