Για να σας ακονιζει το μυαλο..σαν GMAT. Τι αλλο πια να κανουν για εσας;nikos_algio έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 07:39 Είναι λίγο περίεργο που δεν μετράει τα λαικ ποσοτικά αλλά βγάζει rating πχ 20%

Για να σας ακονιζει το μυαλο..σαν GMAT. Τι αλλο πια να κανουν για εσας;nikos_algio έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 07:39 Είναι λίγο περίεργο που δεν μετράει τα λαικ ποσοτικά αλλά βγάζει rating πχ 20%
Ενα καλυτερο συστημα αν και τωρα εγινε η αλλαγη θα ηταν το upvote-downvote που εχει τον Reddit ωστε να φαινονται τα dislikes. Επισης απο το κινητο πως κανουμε like; Τοση ωρα κοιταω δεν το βρισκω, εκτος αν δεν εχει μπει σαν λειτουργιαEqualizer έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 07:32 Καλημέρα σε όλους
Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια
Το Tapatalk ΔΕΝ υπάρχει πια στο φόρουμ. Ήταν συχνές οι δυσλειτουργίες του και σε ένα βαθμό έδινε λιγότερες δυνατότητες από αυτή τη νέα έκδοση ειδικά για τους διαχειριστές
Το σύστημα λαϊκ όντως δεν έχει ντισλαϊκ, πράγμα περίεργο, είναι όμως το καλύτερο εξτενσιον που υπάρχει σχετικά με αυτή τη λειτουργία, δεν ήταν δικια μας επιλογή
Το γεγονός πως πάει στις πρώτες σελίδες αντί για τις τελευταίες είναι επίσης ενοχλητικό, αλλά λειτουργία του phpbb και επίσης όχι δικιά μας ιδέα. Το δουλεύουμε πάντως και ίσως διορθωθεί
Εμένα το αντίθετο. Πριν λίγο εμφανίστηκε το like στο κινητό. Στον υπολογιστή έχει 2 σύμβολα, το θαυμαστικό για αναφορά και δίπλα απάντηση με παράθεση.Maxpaok έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 10:03 Κι εμένα κάτι μου διαφεύγει...
Τα λαικ είναι εμφανή με την λειτουργία του pc or laptop αλλά στο κινητό δεν τα βλέπω
![]()
![]()
Προσωπικά προτιμώ που δεν υπάρχει dislike. Ένα απλό like (η και καθόλου) είναι καλύτερο για τον διάλογο.Equalizer έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 07:32 Καλημέρα σε όλους
Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια
Το Tapatalk ΔΕΝ υπάρχει πια στο φόρουμ. Ήταν συχνές οι δυσλειτουργίες του και σε ένα βαθμό έδινε λιγότερες δυνατότητες από αυτή τη νέα έκδοση ειδικά για τους διαχειριστές
Το σύστημα λαϊκ όντως δεν έχει ντισλαϊκ, πράγμα περίεργο, είναι όμως το καλύτερο εξτενσιον που υπάρχει σχετικά με αυτή τη λειτουργία, δεν ήταν δικια μας επιλογή
Το γεγονός πως πάει στις πρώτες σελίδες αντί για τις τελευταίες είναι επίσης ενοχλητικό, αλλά λειτουργία του phpbb και επίσης όχι δικιά μας ιδέα. Το δουλεύουμε πάντως και ίσως διορθωθεί