Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
- joshua
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 15 times
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Αποψη για τους 2 βρετανους δεν εχω αλλα αν μη τι αλλο εχουν πλουσια βιογραφικα και παραστασεις. Παντως οδευουμε προς αρχη προετοιμασιας με ισως το πιο γεματο ροστερ για τη χρονικη στιγμη εδω και πολυ καιρο. Προσθηκη ενος φορ θα κλεισει ιδανικα τη πρωτη φαση.
- Rating: 6.25%
- delos15
- Been thanked: 1 time
Εχω μια αίσθηση απο το πρωί οτι ο επόμενος χαφ θα είναι η ο Αλεξανδροπουλος η ο Τοπιτς.
- Rating: 2.08%
-
- Been thanked: 6 times
Ο τοπιτς είναι ότι καλύτερο αλλα φαίνεται πολύ ακριβός για εμας. Είναι πάντως αυτό που πραγματικά θέλουμε. Jakub Piotrowski και αυτόν για αντι ozdoevdelos15 έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 08:57 Εχω μια αίσθηση απο το πρωί οτι ο επόμενος χαφ θα είναι η ο Αλεξανδροπουλος η ο Τοπιτς.

υγ. το ενα απο τα δυο βασικά βήματα για να αρχίσει η σεασον έγινε, υπέγραψε ο ΜΕΙΤΕ.
Θα πάρουν άραγε και αριστερό εξτρεμ;
- Rating: 2.08%
- delos15
Ξερει κανεις να μας πει τι ισχυει με τον Μπαλντε? Στο τρανσφερμαρκτ δεν διευκρινιζει ρητρα. Τον εχει ως απλο δανεικο σε μας. Τον πιστευω πολυ.
-
Ως τις 7 Ιουλίου αν έχουμε κλείσει βασικο σέντερ φορ, χαφ 8αρι που θέλουμε οπωσδήποτε είμαστε πολύ καλά. Μετά ως τις 14 Ιουλίου ένα σέντερ μπακ, και έχουμε χρόνο για να ψάξουμε για κανένα λαυρακι για 3ο σέντερ φορ , κάποια αλλαγή στα χαφ λόγω Πενια κι αν κάτσει κάποια καλή αλλαγή μεσοεπιθετικα.
Για φορ αν κοιτάμε από Γαλλία μπορούμε να βάλουμε στο παιχνίδι και τον Κοταρσκι που έχει προταθει σε πολλές ομάδες εκεί.
Για φορ αν κοιτάμε από Γαλλία μπορούμε να βάλουμε στο παιχνίδι και τον Κοταρσκι που έχει προταθει σε πολλές ομάδες εκεί.
-
- Has thanked: 4 times
τα εχουμε πει εδω. Τον αγορασαμε απο την Κυπρο 500 χιλ.delos15 έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 09:14 Ξερει κανεις να μας πει τι ισχυει με τον Μπαλντε? Στο τρανσφερμαρκτ δεν διευκρινιζει ρητρα. Τον εχει ως απλο δανεικο σε μας. Τον πιστευω πολυ.
- Gospi
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 5 times
Η απόκτηση έλληνα χαφ θα πρέπει να γίνει με παράλληλη αντικατασταση απο αυτον του Πενια. Στην θέση του Σβαμπ θα πρεπει να ρθει ξένος χαφ με προοπτικες. Ειναι απαραίτητοι θεωρω οι 5 χαφ στο ροστερ, εκτός βέβαια αν έχουν σκοπό να δώσουν παιχνίδια σε κάποιον από τις ακαδημίες!
- pisakaipoupoula
Για τον Αλεξανδρόπουλο που λέτε, έχουμε παρακολουθήσει πως τα πήγε στην Σταντάρ?
Αν είναι στην κατηγορία του "κάποτε ταλέντο" , τι να τον κάνουμε?
Αν είναι στην κατηγορία του "κάποτε ταλέντο" , τι να τον κάνουμε?
- nunies4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 29 times
Εχουμε αλλα...εχουμε; Τον Πενια τον βλεπω φευγατο και επισης και τον Οζντοεφ οτι δεν θα τον χαλουσε μια μεταγραφη.joshua έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 09:22 Χαφ εχουμε 4 αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει λογος για βιασυνη εκτος και αν προκυψει ευκαιρια. Προφανως και εγω ειμαι υπερ Αλεξανδροπουλου.
Αν κατι διδαχτηκαμε απο τον περυσινο γαυρο ειναι η φρεσκαδα που εβγαζε που σε μεγαλο βαθμο οφειλεται το ποσο ενεργα ηταν ολα του τα χαφ.
Απαγορευεται και φετος να παμε σε τοσα ματς με 3,5 χαφ. Θες μια πολυ δυνατη 4αδα και ιδανικα και ο 5ος να παρει ματς.
Να εχουμε υποψην μας και τις λιστες για την Ευρωπη. Αυτη τη στιγμη υπαρχουν μονο Πελκας, Ντελιας και Μιχαηλιδης. Τον Θυμιανη δεν τον βλεπω να μενει. Αντε να μπει και κανας τερματοφυλακας για τριτος μικρος.
Αντε να ανεβουν και μαξ δυο απο τους μικρους. Θελουμε αλλους δυο Ελληνες που να μπορουν αν χρειαστει να μπουν στο rotation. Ο Αλεξανδροπουλος ειναι μια τιμια λυση.
Αντε να ανεβουν και μαξ δυο απο τους μικρους. Θελουμε αλλους δυο Ελληνες που να μπορουν αν χρειαστει να μπουν στο rotation. Ο Αλεξανδροπουλος ειναι μια τιμια λυση.
- joshua
- Been thanked: 15 times
Εγω μιλαω για τη στιγμη που βρισκομαστε. Θελουμε δεν θελουμε υπαρχει 4δα και ο Ραζβαν σπανια χρησιμοποιει πανω απο 4 στο ροτεισον. Λογικα θα υπαρξουν αλλαγες μεχρι το τελος της περιοδου στη γραμμη αλλα μεχρι τοτε οι 4 ειναι εδω.
-
Για εμένα, 4 μεταγραφές θέλουμε και μια αποδέσμευση lovren και κλείσαμε. Το πρόβλημα είναι πως μείνανε οι ακριβές...
1) Παιχταρά Αριστερό εξτρεμ
2) Παιχταρα Δεξι σεντερ μπακ αντιλοβρεν και καλύτερο του kezdiora
3) Κανονικό Αριστερο σεντερ μπακ πισω απο Μιχαηλίδη
4) Φέρελπι στα χαφ
Ούτε φορ θέλω ούτε τίποτα, chalov, Χατζιδης η Μύθου, brandon.
υγ. προφανώς αν πουληθεί κάτι πχ despotov camara ozdoev Μιχαηλίδης η δεν ξέρω ποιος θα πρέπει να αντικατασταθεί
1) Παιχταρά Αριστερό εξτρεμ
2) Παιχταρα Δεξι σεντερ μπακ αντιλοβρεν και καλύτερο του kezdiora
3) Κανονικό Αριστερο σεντερ μπακ πισω απο Μιχαηλίδη
4) Φέρελπι στα χαφ
Ούτε φορ θέλω ούτε τίποτα, chalov, Χατζιδης η Μύθου, brandon.
υγ. προφανώς αν πουληθεί κάτι πχ despotov camara ozdoev Μιχαηλίδης η δεν ξέρω ποιος θα πρέπει να αντικατασταθεί