Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
ΚΟΛΚΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ρε βλαμμενοι μην βαζετε τον ΠΑΟΚ στο στομα σας κοπροσκυλα
κολκα ρουφιανοι ειναι ολοι οι ΑΡΔpaok87 έγραψε:Κάτι ανάλογο έχει γράψει και ο Κόλκας..
Stavros Kolkas
4 hrs · Thessaloníki, Greece ·
Συνεχίζεται ο διαγωνισμός στην Μικράς Ασίας "βάλε και εσύ στην ομάδα τον ρουφιάνο σου" με τη χορηγία του μεγάλου
Άποψη μου είναι πως αναφέρονται στον Πουρλιοτόπουλο που τοποθετήθηκε team manager μετά από εισήγηση τους Βεζυρτζή όπως λένε.
Και γιατί τους ενοχλεί τους παπαρες;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντα πίστευα ότι οι γενιτσαροι βορρειοελαδιτες είναι οι χειρότεροι εχθροί του ΠΑΟΚ πολλοί Αθηναίοι δείχνουν σεβασμό στον ΠΑΟΚ. ...οι γενιτσαροι είναι ξεφτυλες βεροιωτη να χαιρεσε τον πατριώτη σου κοντογιαννιδη που μας αποκαλεί επαρχιωτες υποτιμητικά σαν τον αλλον βλακα αγαθωνα Ιακωβίδη. ...ο κοντογιαννιδης ο αποτυχημένος σε όλα γενιτσαρος
Μιλησε και η λερα ο Κλοκας για ρουφιανους.Ουστ ρε λιγδιαρη χοντρε.
- PAOK_NORTH_ARMY
Re: Προπαγάνδα και
Πες τα ρε Εορδαϊκέ, άιντε να πούμε με την ντροπή των ποντίων. Ανέκαθεν μου ήταν αντιπαθής, τώρα τον σιχαίνομαι.eorptol έγραψε:Πάντα πίστευα ότι οι γενιτσαροι βορρειοελαδιτες είναι οι χειρότεροι εχθροί του ΠΑΟΚ πολλοί Αθηναίοι δείχνουν σεβασμό στον ΠΑΟΚ. ...οι γενιτσαροι είναι ξεφτυλες βεροιωτη να χαιρεσε τον πατριώτη σου κοντογιαννιδη που μας αποκαλεί επαρχιωτες υποτιμητικά σαν τον αλλον βλακα αγαθωνα Ιακωβίδη. ...ο κοντογιαννιδης ο αποτυχημένος σε όλα γενιτσαρος
α καλα, αυτος θυμήθηκε την πόλη του μόνο όταν ήθελε να το παίξει πολιτικάντης. και τότε φυσικά η πόλη μου θυμήθηκε να του δείξει τα @@ της.

- painkiller4
Ρε κοντογιαννιδη τι ξεφτίλας είσαι ρε; να ντροπιαζεις και όλους τους Πόντιους
Είσαι για χλεπα ρε που μου γινες τώρα κ πρωτευουσιανος ρε παπαρα και σ είχα σ εκτίμηση Ουστ ρε
Είσαι για χλεπα ρε που μου γινες τώρα κ πρωτευουσιανος ρε παπαρα και σ είχα σ εκτίμηση Ουστ ρε
Πρεπει να εφαγε πολυ φαπα μικρος απο ΠΑΟΚτσηδες και βγαζει απωθημενα.Κουλα εισαι βρε νεοφωτιστε,οπαδικη μειοψηφια σε ολες τις πολεις της ελλαδας.Ηρακλακος της αθηνας.
Άκου ρε ντεμέκ προτευουσιανε του κωλου .
Παίζει να είσαι ο μόνος πόντιος παγκόσμιος που βάφει το μουστάκι του,παίζει να είσαι από τους λίγους που μιλάς απαξιωτικά η τουλάχιστον μειονοτικά για την επαρχία στην οποία γεννήθηκες,παίζει ν είσαι και στην αρχή του Αλτσχάιμερ αφού έχεις ξεχάσει την προϊστορία τον ομάδων.
Ο λόγος για τον όπιο είσαι γνωστός είναι γιατί μια ζωή έπεζες τον κομπάρσο δίπλα σε μεγάλα ονόματα κατά την δεκαετία 80~90ς και κάτι σίριαλ που τα παρακολουθούσαν σινμπεθεροι και σινμπεθερες.
Δεν νομίζω να υπάρχει έστω και ένας που να μνημονεύει την ερμηνεία σου σε κάποια τενια που να προταγωνιστεισες .
Επαρχιοτη κομπαρσε που ζεις στην χαβούζα .
Εμείς οι πόντιοι άλλα και όλοι οι ηπειροτες,κρητηκοι,βλάχοι,Θρακιώτες.νησιώτες. Μαθαίνουμε από μικρά βασικές αξίες που εκεί κάτω στη κωλοχαβουζα που ζεις έχεις ξεχάσει .
Αν δεν υπήρχε Π.Α.Ο.Κ δεν θα υπήρχε ΑΕΚ ανιστορητε.
Αυτά και περαστικά σου επαρχιοτη κομπαρσε τής πρωτεύουσας.
Sent from my S55 using Tapatalk
Παίζει να είσαι ο μόνος πόντιος παγκόσμιος που βάφει το μουστάκι του,παίζει να είσαι από τους λίγους που μιλάς απαξιωτικά η τουλάχιστον μειονοτικά για την επαρχία στην οποία γεννήθηκες,παίζει ν είσαι και στην αρχή του Αλτσχάιμερ αφού έχεις ξεχάσει την προϊστορία τον ομάδων.
Ο λόγος για τον όπιο είσαι γνωστός είναι γιατί μια ζωή έπεζες τον κομπάρσο δίπλα σε μεγάλα ονόματα κατά την δεκαετία 80~90ς και κάτι σίριαλ που τα παρακολουθούσαν σινμπεθεροι και σινμπεθερες.
Δεν νομίζω να υπάρχει έστω και ένας που να μνημονεύει την ερμηνεία σου σε κάποια τενια που να προταγωνιστεισες .
Εμείς οι πόντιοι άλλα και όλοι οι ηπειροτες,κρητηκοι,βλάχοι,Θρακιώτες.νησιώτες. Μαθαίνουμε από μικρά βασικές αξίες που εκεί κάτω στη κωλοχαβουζα που ζεις έχεις ξεχάσει .
Κάποιος θα έπρεπε να του θυμίσει κάτι πεντάρες και εξάρες αλλά ... δεν αξίζει και αυτή η αράδα που έγραψα.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Re: Προπαγάνδα και
++Συμφωνω με ολους τους προγραψαντες για τον Πανηλιθιο,φαλακρο,ειρωνα,που βαφει και τα μαλλια του, οσα του εμειναν τελος παντων τα οποια τα κανει και κοτσιδα.Απλα σαν Ποντιος που ειμαι ντρεπομαι γι αυτον,τον οποιο απο δω και περα, δεν τον θεωρω οτι ειναι.Κομπαρσε ε κομπαρσε.Alekakius έγραψε:Άκου ρε ντεμέκ προτευουσιανε του κωλου .
- Kostomanolis
Με τα τελευταια ποστ καταλαβα για ποιον λεγατε. Που το θυμηθηκατε αυτον; Τι ειπε;
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ