Sick Bastard έγραψε:abg12d34 έγραψε:
τους ξερεις τους στοχους???
και εαν τους ξερεις γιατι λες οτι ειναι δυσκολο να επιτευχθουν
για πες και μενα να καταλαβω
τους έθεσε ο Σαββίδης.
Όπως κι ο Βεζυρτζής.
Δεύτερη θέση και κύπελλο.
Μου φαίνεται δύσκολο να επιτευχθούν γιατί σε καμιά περίπτωση μέχρι στιγμής (μιλάω για όλα τα χρόνια του Ιβάν στον ΠΑΟΚ) δεν έχει δείξει ο σύλλογος
την απαιτούμενη σοβαρότητα και στοιβαρότητα σε όλα τα επίπεδα, που χρειάζεται για να πάρεις τίτλους.
Οταν λες σοβαρότητα φιλε τι εννοείς γιατι δεν σε καταλαβαίνω;
Να σου πω λοιπόν πως εννοώ εγω την σοβαρότητα σε έναν σύλλογο. Σοβαρός σύλλογος ειναι αυτός που:
1. Δεν χρωστάει πουθενα.
2. Δεν δυσφημείται το όνομα του ούτε στο εσωτερικό, ούτε κυρίως στο εξωτερικό με πρόσφυγες παιχτών, καταγγελίες για στημένα, για ξέπλυμα μαύρου χρήματος κτλ.
3. ο πρόεδρος του εχει σοβαρές επιχειρήσεις και δεν ακούγεται σε σκάνδαλα, απομαγνητοφωνησεις, καράβια με ηρωινη και δολοφονίες μαρτύρων.
4. Ποτε η ομάδα δεν εχει κατηγορηθεί για απόπειρα βιαιοπραγίες κατα οποιουδήποτε διαιτητή, παράγοντα κτλ.
5. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ολοι έχουν να λένε για την φιλοξενία στο γήπεδο του.
6. προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες (οικονομικές, περιβάλλον εργασίας) στους εργαζόμενους της.
7. Δεν εχει ακουστεί απο κανέναν παίχτη που εχει φύγει κακή κουβέντα για την ομάδα.
8. Κοιτάζει να οργανωθεί σε όλους τους τομείς όσο το δυνατόν καλύτερα, προσλαμβάνοντας στελέχη με διεθνή πείρα και εμπειρία.
9. Κάνει προτάσεις για την σοβαρή ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και δεν αναλώνεται σε καταγγελίες, τουιτ, άρθρα σε εφημερίδες και μιρλα για την διαιτησία για να καλύψει την γύμνια του.
10. Σκοπεύει με αργές κινήσεις και οχι φανφάρες να φτιάξει προπονητικό κέντρο και γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών.
Οκ, το αγωνιστικό δεν παει καλά και;;; Που την βλέπεις την έλλειψη σοβαρότητας; Επειδη δεν σου παίρνουν 5-6 παίχτες σε κάθε μεταγραφική περίοδο;