Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Αλεξάνδρειας

Όλοι οι ελληνικοί σύνδεσμοι του δικεφάλου, εκτός του νομού Θεσσαλονίκης
aformes

Δημοσίευση από aformes »

Φιλε Damanakis ουτε σου λεω να εισαι προβατο ουτε σου λεω τι να κανεις. Τη γνωμη μου σου λεω κ μονο. Και δεν ειμαι απο τη Θεσσαλονικη αλλα απο το Αργος. Και δεν υπαρχει καν συνδεσμος εδω. Αν το παμε με τετοιες λογικες δε βγαζουμε ακρη. Αλλοι ερχονται απο το εξωτερικο αλλοι μενουν απεναντι απο το γηπεδο. Η φετινη χρονια θελω να πιστευω οτι θα μας μαθει να αγοραζουμε τα διαρκειας μας το καλοκαιρι κ να μη μας φταει κανενας μετα.
DAMANAKIS

Δημοσίευση από DAMANAKIS »

aformes συγνωμη για τον τροπο μου,αλλα ειχαμε παρα πολυ ενταση στο συνδεσμο και ηρθα μπριζωμενος.εγω ο ιδιος εχω διαρκειας και δεν εχω προβλημα,αλλα υπαρχουν ατομα που δεν θα μπορεσουν να μπουν ,και θα πανε καποιοι αλλοι που δεν ειναι παοκτσηδες.ειναι πραγματα που εχω ξαναζησει γι'αυτο και ειμαι τρελαμενος.παντως συγνωμη γιατι το ξαναδιαβασα και οντως ειναι η αποψη σου
dimmisdim

Δημοσίευση από dimmisdim »

φιλε damanaki ψυχραιμια. και εμεις εδω εχουμε 35 διαρκειας (πλυθησμος 1600, για την αναλογια) και δεν πηραμε ουτε ενα εισητηριο. τι να κανουμε ολοι θελουν αλλα δεν γινετε ας περναν απο την αρχη διαρκειας οπως και εμεις. και μας μας ζητησανε πολλοι. τις να τους κανω;
επισης σκεψου αυτο που σου ειπε ο midenistis :ειναι 250 συνδεσμοι περιπου. κατα μεσο ορο απο 100 ειναι 25000 εισιτηρια. και η ΠΑΕ βγαζει 16000.
απο αυτα πρεπει να κρατησει και για τις δικες της αναγκες.
γι'αυτο πες τους το καλοκαιρι διαρκειας για να μην ψαχνομαστε τετοιες ωρες
aformes

Δημοσίευση από aformes »

Δε χρειαζεται συγνωμη μωρε, κουβεντα κανουμε.

Καταλαβαινω ολα αυτα που λες γιατι τα ειχα ζησει παλια στον Πανελληνιο που ειχαμε προβληματα με εισιτηρια σε "μεγαλους" αγωνες. Κ απλα πιστευω πως πρεπει να αλλαξει η κατασταση και για να μην εχουμε φαγωμαρες μεταξυ μας αλλα κ επειδη ετσι ειναι κατα τη γνωμη μου το σωστο
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Ειστε στεγασμενοι σαν συνδεσμος?Παντως αυτα τα εισιτηρια που λες (350) μου ακουγεται σαν ανεκδοτο αν σου τα εδιναν!Εδω μιλαμε για συνδεσμους με 250 διαρκειας πηραν 200 εισιτηρια...Εμεις πχ σαν Σιδηροκαστρο πηραμε 80 για την 8 και εχουμε πανω απο 80 διαρκειας σε ενα χωριο που κατοικουν 5000 κοσμος!
Άβαταρ μέλους
paokinho

Einai mikro to ghpedo...

Δημοσίευση από paokinho »

S.F. PAOK KORDELIOU 1973

Emeis pou eimaste apo tous dynamikoterous syndesmous ths elladas genikws kai phrame mono 170 eishthria. To ghpedo einai poly mikro. me to gayro thelame twra 70.000. einai h prwth fora pou ta eishthria teleiwsan se mish mera mera 16.000. egw h8ela parw se polla paidia kai mono gia mena eksasfalisa pou eimai kai melos tou s.f. kordeliou. pou na paiksoume kai ch. league. 100.000 tha theloume standar se ka8e agwna..

Keep PAOKing...
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
DAMANAKIS

spud ειναι δυνατον να ρωτας αν ειναι στεγασμενος ο συνδεσμος της αλεξανδρειας?αμα πηγαινεις γηπεδο θα το ξερεις.20 χρονια διαρκεια ειναι λιγα?ημαρτον,τι αλλο θα ακουσουμε
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

καταρχας η γνωμη μου ειναι οτι η παε πρεπει να δινει περισσσοτερα εισητηρια-αν οχι ολα οσα δινει σε συνδεσμους-στην επαρχια γιατι τα παιδια και θα κανουν πολλα χλμ κ δεν εχουν την δυνατοτητα να παρουν εισητηριο απο την παε.αν ειναι να παρουμε απο τις δυτικες παμε και στην παε-μιλαω για αγωνες με μεγαλη ζητηση.ή επισης πιστευω οτι πρεπει να δωσουν σε καθε συνδεσμο τοσα εισητηρια οσα διαθεσε με τις μικρες ομαδες.
επισης η παε δεν μπορει να δωσει πολλα εισητηρια σε συνδεσμους καθως ο απλος κοσμος με το δικιο του διαμαρτυρεται για το γνωστο καπελο.οποιος πηγε σημερα στην μπουτικ το καταλαβε αυτο.ολοι κραζανε την διοικηση που δινει στους συνδεσμους.
οποτε παντα η αληθεια βρισκεται καπου στην μεση..

κ οσοι τρεχουν να παρουν εισητηριο για το ματς με τον ολυμπιακο να τους πειτε οτι η ομαδα εχει κ αλλους 14 εντος εδρας αγωνες και εκει μπορουν να βρουν εισητηριο και θα τους εχει περισσοτερο αναγκη η ομαδα.το πρωταθλημα δεν ειναι μονο αυτος ο αγωνας.για αυτο κυριε δαμανακη να τους πειτε οτι εχει προτεραιοτητα ο κοσμος που πηρε εισητηρια στους αγωνες με λειβαδια με εργοτελη με λαρισα με ξανθη..ο κοσμος που ακολουθησε την ομαδα στα εκτος εδρας..
η αλλιως υπαρχει εισητηριο διαρκειας που σε απαλασσει απο αυτη την αναζητηση μια φορα το χρονο φιλε παοκτση-πλεον και 3-4 φορες και απο του χρονου περισσοτερες ελπιζω..
ελπιζω να καταλαβες φιλε δαμανακη τι εννοω.και ξερω οτι ο συνδεσμος σας εκει εχει μεγαλη ζητηση αλλα να εξηγησεις τα παιδια οτι υπαρχουν και αλλοι αγωνες και θα τους περιμενετε και τοτε να ζητησουν εισητηρια.προσωπικα σεβομαι αυτα τα παιδια αλλα δεν συμμεριζομαι αυτη την τρελα μονο σε αυτον τον αγωνα γιατι κ εγω κ εσεις εχουμε κατεβει στην τουμπα πανω απο 10 φορες φετος.κ εξαλλου οπως ειπε και το παιδι απο σιδηροκαστρο νομιζω θα μπορουσατε να στειλετε ενα παλικαρι σημερα στην παε να αγορασει απο εκει περισσοτερα εισητηρια.40 λεπτα απεχετε απο την τουμπα.
Άβαταρ μέλους
patriarxio

Δημοσίευση από patriarxio »

207 diarkeias kai pano apo 300 eisitiria zitisi se kathe agona...apo giannitsa eimai kai se katalavaino...mia zoi ta idia,ta ksereis...o paok pano ap ola
Thx, Admin Team
DAMANAKIS

φυσικα και καταλαβαινω γκαγκας τι λες.αλλα κι'εγω σου μιλαω για ατομα που ερχονται και στους αλλους αγωνες.εμεις ας πουμε σε καθε ματς και το εννοω αυτο,εχουμε 10-15 ατομα που πανε στην 5.και σημερα αυτοι δεν εχουν εισητηριο.οσο για αυτο που λες να εχουμε ατομο,φυσικα και εχουμε ατομο,αφου αν δεις τι εχω γραψει θα καταλαβεις οτι χθες το απογευμα εγινε συσκεψη στην τουμπα και βρισκοταν και το ατομο μας εκει.και ειναι παντα ο συγκεκριμενος γιατι μενει στη σαλονικη.οσο αφορα το καπελο ,μπορεις να ερθεις μια μερα στον συνδεσμο ,να κερασουμε μπυριτσα ,και να διαπιστωσεις οτι αυτο δεν το κανουμε ουτε το καναμε ποτε
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

DAMANAKIS έγραψε:μηδενιστη 100 συνολο σε ολες τις θυρες.η ζητηση ειναι πανω απο 350,και δεν ειναι τυχαια,γιατι η αλεξανδρεια εχει παντα κοσμο στο γηπεδο αποδεδειγμενα.για την 5 δεν μας δωσαν καθολου και μας παραπεμψαν στα γιαννιτσα.αστα να πανε
Και είναι λίγα τα 100 ??
Στην Επτάλοφο πήραμε 300 πάνω κάτω.
250 χάθηκαν σε λίγη ώρα και είχε μια ούρα μέχρι έξω απ' το σύνδεσμο.
Οι περισσότεροι δεν ήταν μέλη.. και φυσικά ελάχιστοι εξυπηρετήθηκαν.

Και μη λες ότι είστε 20 χρόνια κλπ.. γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το πόσα εισιτήρια θα πρέπει να πάρετε σ' ένα ματς με τον γαύρο.
Άν επειδή έχετε αρκετά μέλη και 20 χρονών σύνδεσμος, θέλετε 300 εισιτήρια.. τότε η Νεάπολη πόσα να ζητήσει?? 2000??
gagas έγραψε:καταρχας η γνωμη μου ειναι οτι η παε πρεπει να δινει περισσσοτερα εισητηρια-αν οχι ολα οσα δινει σε συνδεσμους-στην επαρχια γιατι τα παιδια και θα κανουν πολλα χλμ κ δεν εχουν την δυνατοτητα να παρουν εισητηριο απο την παε.
Οι επαρχιακοί σύνδεσμοι μιλάνε κάθε βδομάδα με τον Ποικιλίδη ??
Όλοι οι σύνδεσμοι της Θεσσαλονίκης έχουν τον εκπρόσωπο τους, στις συναντήσεις με την διοίκηση.
Εκεί να εκφράσουν τα όποια παράπονα έχουν.
Άβαταρ μέλους
imbedil4a

Δημοσίευση από imbedil4a »

Egw sindesnitis,twra,den eimai!Apla 8elw na pw tin apopsi mou diavazontas oles tis apantiseis!!!

1: Eimai apo tin Saloniki.
2: Den prolava eisitirio.
3: Kai i outsi Maria 8elei na paei se auto to mats,alla tin alli agwnistiki oi misoi pou agxwnontai an 8a vroun twra eisitirio oute 8a tous noiaksei na er8oun Toumba.
3: Dld exete 350 everga - oikonomika taktopioimena meli?'H 250 pou anaferei kapoios allos???
4: Bravo stin parea twn 5(to poli) atomwn pou akolou8ei ton PAOK se ola ta mats ektos kai kremaei to pano tis Aleksandreias,alla auto den simainei oti ena pano sou dinei prosvasi se mia,elpizw,organwmwni PAE.Kai epeidi paw ektos kserw kai periptwseis pou fortwnoun ta pania se olous mono kai mono gia na fainontai stin T.V. oti itan ekei ,xwris na iparxei oute 1 melos tou sigekrimenou sindesmou.Den 8elw na katonomasw tous sigekrimenous sindesmous,alla autoi pou akolo8oun katalavainoun ti lew.....
5: To basket dinei tin idia mera enan dyskolo agwna stin Larissa.Opoios goustarei,den vrei eisitirio kai einai PAOK as akololou8isei.
6: Elpizw na ta kataferete me ta eisitiria kai na eiste oloi parontes stin Toumba to Savvato na goustarete.

YG.1 Kalitixi stin omada kai TESSARA!!!

Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

δαμανακη χαιρομαι πολυ που δεν εχετε εσεις το γνωστο καπελο!η νεαπολη μηδενιστη ειναι 3 χλμ απο την τουμπα.μπορουν να πανε να παρουν κ απο εκει εισητηρια..αλλα συμφωνω οτι η επρχια πρεπει να εκπροσωπηθει βροντερα σε μια συναντηση με ποικιλιδη και να απαιτησει να παρει μερος των εισητηριων που παιρνουν οι συνδεσμοι της θεσ-νικης για τους μεγαλους αγωνες!δεν ξερω βεβαια την αντιδραση των μεγαλοσυνδεσμων!
αυτη ειναι η γνωμη μου!η μεγαλη δυναμη του παοκ ειναι στην επαρχια και για να μη σβησει πρεπει να τη στηριξουμε!οπως επισης γνωμη μου ειναι οτι τα περισσοτερα εισητηρια πρεπει να τα πουλαει η παε!
ας περιμενουμε το μεγαλυτερο γηπεδο!
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Συμφωνω με τον imbedil4 οσο αφορα το ματς του μπασκετ και οσο αφορα το επομενο ματς εντος εδρας...αυτοι που δε θα βρουν για το σαββατο ας ειναι παρον στο επομενο εντος...το παρτυ δε σταματα στα ντερμπι...
Επειδη η προθεση του Δαμανακη δεν ηταν να αποδειξει αν η Αλεξανδρεια στελνει κοσμο σε καθε ματς και ποσους,θα πω μονο οτι ειναι πολλοι αυτοι που πανε σε μικρα-μεγαλα παιχνιδια,εντος-εκτος,εντος -εκτος Ελλαδας..δεν χρειαζεται να το αποδειξει κανεις με στοιχεια ουτε ηταν αυτη η προθεση του...
Οποτε ας μην αναφερομαστε αλλο στο ποσο κοσμο εχει ο καθε συνδεσμος και ποσους στελνει στα ματς κ.α.
Ολοι ειμαστε ΠΑΟΚ και οσο μπορουμε στηριζουμε την ομαδα...
Άβαταρ μέλους
taxidriver4

Δημοσίευση από taxidriver4 »

ΩΡΑΙΑ. φτασαμε σε σημειο να μην μας φτανουν τα εισητηρια.Επομενως ΟΛΟΙ το καλοκαιρι ΔΙΡΚΕΙΑΣ. Ειμαστε τεραστιος λαος και πρεπει απο φετος ξεκινωντας να εξαντλουμε τα διαρκειας. ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ.
SOLD OUT σε ολα τα ματς.
ευτυχως εχω διαρκειας και δεν τρεχω να ψαχνω για εισητηριο καθε φορα.
Παντως υπαρχουν αντικειμενικες δυσκολιες σε αυτο το θεμα και δεν γινεται να μην υπαρχουν δυσαρεστημενοι.
Τα παιδια απο την αλεξανδρεια ειναι γνωστα αλλα ειπαμε,καποιος θα δυσαρρεστηθει.
ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ
ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Λοιπής Ελλάδος”