Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ace79grpaok έγραψε:Αν δεν πάρει 10αρι και δεξί Μπακ και σέντερ Μπακ ας μην έχει απαιτήσεις για δεύτερες θέσεις κααι κυπελα ο κύριος ιβαν και να μην θυμώνει και να κάνει συσκέψεις επί συσκέψεων .Πάρε παίκτες αλλιώς μην έχεις απαιτήσεις.
και ρωταω εγω τωρα πρεπει να κανεις μεταγραφες για να κερδισεις τον αραβιδη και τον μανταλο.
η αποψη μου ειναι οτι η ντροπη και ξεφτιλα να υποτιμαμε τοσο πολυ την ομαδα οι ιδιοι οι οπαδοι.
δεν χρειαζομαστε καμια μεταγραφη για να κερδισουμε αραβιδιδες,μανταλους,μαμουτες και εβαγκελιστρες
αυτα
Οχι, πρέπει να κάνεις μεταγραφές για να τους αφήσεις πίσω και να βάλεις τις βάσεις να γίνεις σταθερά η δεύτερη δύναμη στην Ελλάδα κοιτώντας σιγά-σιγά την πρώτη.
Νομίζω αυτό ήταν το πλάνο. Αν πάλι θέλουμε να βλέπουμε τι κάνουν οι άλλοι και αναλόγως να κινούμαστε κι εμείς ας γίνει έτσι και θα φανεί στο τέλος ποια ήταν η σωστή τακτική.
ace79grpaok έγραψε:Αν δεν πάρει 10αρι και δεξί Μπακ και σέντερ Μπακ ας μην έχει απαιτήσεις για δεύτερες θέσεις κααι κυπελα ο κύριος ιβαν και να μην θυμώνει και να κάνει συσκέψεις επί συσκέψεων .Πάρε παίκτες αλλιώς παρατα τα.
Δηλαδή μας λές ότι οι υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την δεύτερη θέση έχουν κάνει καλύτερες/ακριβότερες και μεγαλύτερων προδιαγραφών μεταγγραφές από τον κύριο Ιβαν? 'Η τα ρόστερ τους έχουν λιγότερα κενά? Δείξε λίγο έλεος αγαπητε
Και από εσένα θα περιμένω απάντηση την Κυριακή σε περίπτωση κλαρίνου.
aoratos έγραψε:
Ο κόσμος γνωστός στα πέτρινα χρόνια των χρεών και ως 'κοιμώμενος γίγαντας' γιατί δεν στηρίζει Άρνεσεν???
Όχι οι 8-10χιλ που πάνε γήπεδο, οι υπόλοιποι...
Ενταξει η εικονα του γηπεδου ειναι απαραδεκτη θα συμφωνησω,οκ η εικονα εντος αυτου δεν ειναι τις περισσοτερες φορες ικανοποιητικη οπως θολη ειναι και η εικονα στα περιξ της ομαδας με Βεζυρτζιδες και σια αλλα και παλυ ο κοσμος οφειλε να ειναι κοντα.Δεν προσφερει κατι με την απουσια του,ισα ισα.
Φίλε η εικονα του γηπέδου τα τελευταία χρόνια και ειδικά από τότε που απλευθερωθήκαμε από τον βραχνά των χρεών είναι για μένα προσωπικά η μεγαλύτερη απογοήτευση που έχω βιώσει σε οτιδήποτε σχετικό με τον ΠΑΟΚ. Και στο λέω εγώ, ένας γραφικός παπάρας κάτοχος διαρκείας μονιμως κάτοικος εξωτερικου.
εχω να γραψω εδω μεσα σχεδον δυο χρονια χωρις να σημαινει οτι δεν παρακολουθω ειτε την ομαδα ειτε το φορουμ.
απο την ημερα που ανελαβε ο ιβαν μεχρι σημερα βρισκομαστε στην μεταγραφικη περιοδο νουμερο 8. οταν ενας ανθρωπος κανει το ιδιο λαθος 7 φορες θα το κανει και 8η και 9η και 10η και οπως φαινεται θα το κανει για παντα. δεν γινεται να διοικηθει ομαδα με αυτον τον τροπο, δεν εγινε και δεν θα γινει ποτε και πουθενα. οταν εισαι οπουδηποτε αλλου εκτος απο την εδρα της ομαδασ διοικηση δεν μπορεις να ασκησεις. η βαζεις δικα σου ατομα με συγκεκριμενο μπατζετ και τους κρινεις απ τα οικονομικα και αγωνιστηκα αποτελεσματα η ερχεσαι και το κανεις μονος σου, η φευγεις και μας αφηνεις ησυχους να καταστραφουμε και να το παρουμε απ την αρχη. με αφορμη τον τροπο που γινονται μεταγραφες στην ομαδα τα τελευταια χρονια η παοκτσηδικη κοινωνια εχει καταστραφει, μια γιατι περιμενει παιχταραδες και παιρνει βιβιαν και κουμαλο, μια γιατι τελικα δεν παιρνει επειδη δεν τα βρισκουν μεταξυ τους, μια γιατι φτανει 30 γεναρη για να κανει 6 μεταγραφες, κ.ο.κ
ο ιβαν φταιει για αυτο το χαλι, το πραγματικα ασυμαζευτο χαλι το οποιο πλεον λυπαμαι που το βλεπω και ειναι η ομαδα μου.
αλλη μια μεταγραφικη περιοδος ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ. οταν (υποτιθεται) εχεις ρευστο, εχεις κλεισει και εχεις αποφασισει τους παικτες πριν τις γαλοπουλες τα χριστουγεννα, για τον γεναρη, και πριν τα αρνια του πασχα για το καλοκαιρι.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΖΗΣΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ χωρις δεκαρα στην τσεπη. μιλαμε για επιχειρηματικο μοντελο το οποιο καταστρεφει την ομαδα και μας διωχνει μακρια της.
εχω σκασει. και αν οι μοντ δεν το περασουν εχει καλως. αν πεσετε να με φατε χαλαλι. αλλα καθομαστε και κανουμε κηδεια με ξενα κολυβα και περιμενουμε τον ιβαν να του σηκωσει να ρθει εδω για να τρεξει το οτιδηποτε.
ομαδα χωρις τημ μανατζερ 22.01
ομαδα που αποτελειται απο στελεχη χωρις ευθηνες διοικησης
φερε και τον ροναλντινιο, εχεις αποτυχει για μενα προσωπικα. αυτος ο κατηφορος στην λειτουργεια της ομαδας, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
ace79grpaok έγραψε:Αν δεν πάρει 10αρι και δεξί Μπακ και σέντερ Μπακ ας μην έχει απαιτήσεις για δεύτερες θέσεις κααι κυπελα ο κύριος ιβαν και να μην θυμώνει και να κάνει συσκέψεις επί συσκέψεων .Πάρε παίκτες αλλιώς παρατα τα.
Δηλαδή μας λές ότι οι υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την δεύτερη θέση έχουν κάνει καλύτερες/ακριβότερες και μεγαλύτερων προδιαγραφών μεταγγραφές από τον κύριο Ιβαν? 'Η τα ρόστερ τους έχουν λιγότερα κενά? Δείξε λίγο έλεος αγαπητε
Και από εσένα θα περιμένω απάντηση την Κυριακή σε περίπτωση κλαρίνου.
εγω θα περιμενω εσενα στο τελος της χρονιας. αν πιστευεις οτι η κουλα με αραβιδη ,μανταλο,αρθρο,βιλα και λοιπους η ο βαζελος με μαμουτε,μεστο και εβαγκελιστα εινα καλυτεροι απο εμας τοτε...... αστω σς μην σε πω τι τοτε γιατι θα φαω μπαν.
αλλα θα πω κατι τελευταιο ειμαστε ο χειροτερος με διαφορα απο τους υπολοιπους λαος σε γκρινια.
εχω σταματησει να ακουω ραδια γι αυτο τον λογο και με βλεπω να σταματαω και απο εδω
ηθελα να ηξερα ρε γαμωτο αν ειχαμε την ομαδα της κουλας η του βαζελου εμεις και εχει ο βαζελος η η κουλα την δικη μας ομαδα τι θα λεγατε
paoktzis έγραψε:
εγω θα περιμενω εσενα στο τελος της χρονιας. αν πιστευεις οτι η κουλα με αραβιδη ,μανταλο,αρθρο,βιλα και λοιπους η ο βαζελος με μαμουτε,μεστο και εβαγκελιστα εινα καλυτεροι απο εμας τοτε...... αστω σς μην σε πω τι τοτε γιατι θα φαω μπαν.
αλλα θα πω κατι τελευταιο ειμαστε ο χειροτερος με διαφορα απο τους υπολοιπους λαος σε γκρινια.
εχω σταματησει να ακουω ραδια γι αυτο τον λογο και με βλεπω να σταματαω και απο εδω
ηθελα να ηξερα ρε γαμωτο αν ειχαμε την ομαδα της κουλας η του βαζελου εμεις και εχει ο βαζελος η η κουλα την δικη μας ομαδα τι θα λεγατε
Που να κάτσεις να τις δεις ,εκει να δεις δράμα . Τα λάθη στην αμυνα να διορθωσουμε και να μην εχουμε τραυματισμούς και η ομάδα θα κυλήσει ,αν και πιστευω πως μεταγραφες θα γίνουν.
13,5 ειμαι.Στην Ξάνθη δεν είχες αμυντικό να βάλεις και έπαιζες με το τζιολη και τον σελφιε ,αλλά δεν θες Μπακ.Ο πελκας δεκν φτάνει την μπάλα στα στημμενα ούτε στα 10 μέτρα και δεν μπορέσει να περάσει μια κάθετη αλλά δεν θέλεις 10αρι.Εγινεεεεεεεεεεεεεε
Ηη γκρίνια εχει και τα όρια της. Δεν θα μηδενίσουμε τα πάντα επειδη δεν παει καλά η ομάδα η γιατι δεν μας φέρανε τον Μαμουτε και τον Εβαγκελιστα. Έλεος πια
loukas karadimos έγραψε:εχω να γραψω εδω μεσα σχεδον δυο χρονια χωρις να σημαινει οτι δεν παρακολουθω ειτε την ομαδα ειτε το φορουμ.
απο την ημερα που ανελαβε ο ιβαν μεχρι σημερα βρισκομαστε στην μεταγραφικη περιοδο νουμερο 8. οταν ενας ανθρωπος κανει το ιδιο λαθος 7 φορες θα το κανει και 8η και 9η και 10η και οπως φαινεται θα το κανει για παντα. δεν γινεται να διοικηθει ομαδα με αυτον τον τροπο, δεν εγινε και δεν θα γινει ποτε και πουθενα. οταν εισαι οπουδηποτε αλλου εκτος απο την εδρα της ομαδασ διοικηση δεν μπορεις να ασκησεις. η βαζεις δικα σου ατομα με συγκεκριμενο μπατζετ και τους κρινεις απ τα οικονομικα και αγωνιστηκα αποτελεσματα η ερχεσαι και το κανεις μονος σου, η φευγεις και μας αφηνεις ησυχους να καταστραφουμε και να το παρουμε απ την αρχη. με αφορμη τον τροπο που γινονται μεταγραφες στην ομαδα τα τελευταια χρονια η παοκτσηδικη κοινωνια εχει καταστραφει, μια γιατι περιμενει παιχταραδες και παιρνει βιβιαν και κουμαλο, μια γιατι τελικα δεν παιρνει επειδη δεν τα βρισκουν μεταξυ τους, μια γιατι φτανει 30 γεναρη για να κανει 6 μεταγραφες, κ.ο.κ
ο ιβαν φταιει για αυτο το χαλι, το πραγματικα ασυμαζευτο χαλι το οποιο πλεον λυπαμαι που το βλεπω και ειναι η ομαδα μου.
αλλη μια μεταγραφικη περιοδος ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ. οταν (υποτιθεται) εχεις ρευστο, εχεις κλεισει και εχεις αποφασισει τους παικτες πριν τις γαλοπουλες τα χριστουγεννα, για τον γεναρη, και πριν τα αρνια του πασχα για το καλοκαιρι.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΖΗΣΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ χωρις δεκαρα στην τσεπη. μιλαμε για επιχειρηματικο μοντελο το οποιο καταστρεφει την ομαδα και μας διωχνει μακρια της.
εχω σκασει. και αν οι μοντ δεν το περασουν εχει καλως. αν πεσετε να με φατε χαλαλι. αλλα καθομαστε και κανουμε κηδεια με ξενα κολυβα και περιμενουμε τον ιβαν να του σηκωσει να ρθει εδω για να τρεξει το οτιδηποτε.
ομαδα χωρις τημ μανατζερ 22.01
ομαδα που αποτελειται απο στελεχη χωρις ευθηνες διοικησης
φερε και τον ροναλντινιο, εχεις αποτυχει για μενα προσωπικα. αυτος ο κατηφορος στην λειτουργεια της ομαδας, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Δεν έχω μιρλιασει ποτέ αλλά αυτή είναι ή αλήθεια...τα ίδια έκανε και στις 2 Ροστόφ!!!!!....
obanebane έγραψε:Δηλαδή ο βοηθά Παναγία είχε 17.8 μύρια αγωνιστικό μπάτζετ και έπαιζε με Τσανδάρη Κατσίκα και Κατσε;
Μαζί με εφορία και το κόστος του προπονητικού team, ναι. Και πιθανόν μαζί με το κόστος των τμημάτων υποδομής για το 2014. Δεν το έβγαλα από τον κώλο μου, ούτε το υποθέτω. Το νούμερο είναι από τον δημοσιευμένο ισολογισμό της ΠΑΕ για την περσινή χρήση και με την τζίφρα από κάτω των ορκωτών ελεγχτων.
ρε παιδια τι ειναι αυτα που λετε? σκεφτεστε πριν μιλησετε? ΟΛΕΣ οι ομαδες κανουν μεταγραφες. Δηλαδη η Μπαρτσελονα γιατι κανει? Χρειαζοτανε Αλεις Βιδαλ για να νικησει τη Ρεαλ Μαδρι ποσο μαλλον κατι βιγιαρεαλακια και βαλενθιακια (κατα το κουλα, βαζελακος)? Φυσικα και οχι. Η μπαγερν χρειαζεται μεταγραφες για να κερδισει κατι βολφσμουργουλες και χερτουλες (κατα το αστερακος και ατρομητακος)? Ουτε καν.
Μονο εδω εχουμε ως δεδομενο οτι η μεταγραφη ειναι μπαλωμα και διορθωση καποιου λαθους. Ολες οι ομαδες κοιταζουν πως θα φτιαξουν ομαδες με κορμο για τα επομενα 4-5 χρονια κι εμεις λεμε να παρουμε δεκαρι για να βγουμε 2οι.
ace79grpaok έγραψε:13,5 ειμαι.Στην Ξάνθη δεν είχες αμυντικό να βάλεις και έπαιζες με το τζιολη και τον σελφιε ,αλλά δεν θες Μπακ.Ο πελκας δεκν φτάνει την μπάλα στα στημμενα ούτε στα 10 μέτρα και δεν μπορέσει να περάσει μια κάθετη αλλά δεν θέλεις 10αρι.Εγινεεεεεεεεεεεεεε
Αν δεν είχε αμυντικό να βάλει ας ζητούσε στόπερ και οχι οτι να ναι. Και δεκάρι θες αλλα με ξένα κόλυβα ολοι μάγκες γινόμαστε.
πω πω ρε παλικαρια..
γινομαστε πιο προβλεψιμοι απο το ροκι 5..
καθε φορα το ιδιο και καθε φορα μεταγραφες παντοτε κανουμε και ηχηροτατες..
ασχετως αν εμεις το γηπεδο το αφηνουμε καθε φορα αδειο για τους λογους μας και καμια δε καθισταται ικανη να επιτελεσει το προορισμο της,δηλαδη χαρουμενους οπαδους και πετυχημενη ομαδα..
οποοτε ακομα και αν δεν κανει ο ιβαν,ενθυμουμενος τα αποτελεσματα αυτων τις προηγουμενες μεταγραφικες περιοδους ιδιαιτερα του ιανουαριου,δε μπορεις να τον κατηγορησει ..χρεη μεταγραφες διευθυντες..δινει δεν ειναι οτι δε δινει...
ηρθε ο νομποα και τι βρηκε?αδειο γηπεδο την ομαδα πρωτη βεβαια,η γκρινια ομως εσταζε μεχρι και απο τα δοκαρια του γηπεδου..δε παμε πουθενα ετσι και αν υπαρχει προβλημα εντος της ομαδας εμεις προσθετουμε και αυτο που ειναι πραγματικα βαρυ ασηκωτο και απολυτα διαλυτικο,σε ολα τα επιπεδα..
και οι παικτες αλλιως δενουνε σ ενα ζεστο περιβαλλον..
ειναι πραγματικα μεγαλο το προβλημα και δυστυχως μεχρι στιγμης κανενας δε μπορει να το λυσει...
οπως καποτε με το μαγικο ραβδι της λαςκαυ που ειχε ο ζαγορακης..η ο παυλαρας ο παιχταρος με τα ασηκωτα..
η ο σαντος με τη σοβαροτητα του..η ο τρελος αν μας ειχε μαζι του ..δεν υπαρχει αυτο..η ηγετικη προσωπικοτητα..εντος η εκτος..
εκτος ειμαστε και εμεις που θα μπορουσαμε να δωσουμε αυτο το παλμο αυτη τη ζεστη και τον ενθουσιαμο αλλα και εμεις με τα δικια μας εχουμε ποτιστει τοση μιζερια με το μεγαλυτερο ποσοστο αυτο να ειναι και αδικη βρωμερης προελευσης,που δε μπορεις να μας κατηγορησεις..θα πει καποιος..
μεταγραφες θα γινουν ..αλλα ποιος πιστευει συμφωνα μ αυτα που βλεπουμε οτι θ αλλαξει κατι?
υπαρχει χημεια?δεσιμο?ενεργεια?συσπειρωση?διψα αληθινη?
για μενα οχι..εχουμε υλικο ομως που με κανει να κρατω και μια ελπιδα..
πχ ο αστερας για μενα εχει δεσιμο χτιζεται σωστα με χειρουργικη ακριβεια..μαθηματικα..
αλλα με μια διαφορα,δεν εχει την ευλογια που κατεληξε καταρα σ εμας,αυτον τον ογκο κοσμου και ενδιαφεροντος εκτος γηπεδου,τα συμφεροντα μμε κλπ και την υπερκριτικη που γινεται αφορητη..παν μετρον αριστον..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariskatiforos την Παρ 22 Ιαν 2016, 21:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.